Sådan installeres Torrential On Elementary OS

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Torrential On Elementary OS
Sådan installeres Torrential On Elementary OS
Anonim

På trods af at Elementary OS siger på sin hjemmeside, at den har "apps du har brug for, uden dem du ikke gør", har operativsystemet ikke en torrentklient. Dette er meget mærkeligt, men forståeligt, fordi de fleste gennemsnitlige brugere sandsynligvis ikke springer så ofte. Alligevel er det et standardværktøj, som mange mennesker stole på. Heldigvis er der en fremragende Torrent-klient til Elementary OS kaldet Torrential. Elementære OS-brugere kan installere Torrential fra app center eller manuelt kompilere det fra kildekoden.Det matcher resten af Elementary OS desktop, tema og minimalistisk tilgang, og er et glimrende valg, hvis du bruger Elementary OS.

Installer fra App Center

App Store er den nemmeste og bedste måde at installere Torrential på. Der er en pris, men brugerne er ikke forpligtet til at betale for det. Torrential er åben kilde og gratis for alle at bruge, for evigt. Når det er sagt, hvis du ikke er interesseret i at kompilere kildekoden fra bunden og installere den, er app center den bedste måde at få det på. Følg disse trin for at installere denne app fra Elementary OS-app center.

Trin 1: Klik på "Programmer" menuen øverst til venstre på skærmen, og søg efter "app center". Alternativt kan du klikke på ikonet for app center i docken, hvis du har tilføjet det der, for at starte det. For at finde appen skal du klikke på søgefeltet øverst til højre på skærmen og søge "Torrential". Det allerførste resultat vil være Torrential. Klik på den.

Image
Image

Trin 2: Hvis du ønsker at betale for softwaren, skal du forlade prisboksen til en dollar (eller angiv din egen pris). Ønsker ikke at betale, sæt det til $ 0 og installer det gratis.

Trin 3: Efter indstilling af en pris vises en installeringsknap på siden. Klik på det, indtast dit kodeord, og Torrential installeres til systemet.

Opbygning fra kildekode

Installation af Torrent-torrent-klienten via App Center er et godt valg, da det giver mulighed for at få opdateringer direkte fra udvikleren og endda donere lidt penge. Men hvis du vil have den absolutte nyeste version af koden så hurtigt som muligt, eller hvis du bruger et andet derivat af Ubuntu, der ikke er elementært, er bygningen en bedre mulighed.

For at opbygge softwaren på Elementary OS og andre Ubuntu-lignende operativsystemer, skal du først installere alle de enkelte biblioteker og individuelle værktøjer, som programmet skal opbygge korrekt. Hvis disse ikke er installeret, vil bygningen meget sandsynligt svigte, eller fladt ud, nægte at arbejde rigtigt.
For at opbygge softwaren på Elementary OS og andre Ubuntu-lignende operativsystemer, skal du først installere alle de enkelte biblioteker og individuelle værktøjer, som programmet skal opbygge korrekt. Hvis disse ikke er installeret, vil bygningen meget sandsynligt svigte, eller fladt ud, nægte at arbejde rigtigt.

Åbn en terminal og indtast denne kommando for at få afhængighederne:

sudo apt installer cmake libgtk-3-dev libgranite-dev valac libarchive-dev libity-dev libcurl4-openssl-dev automake libtool git

Med software afhængigheder tilfredsstillende, kan bygningen begynde. Start med at bruge Git-værktøjet til at hente den nyeste version af kildekoden fra Github.

git klon https://github.com/davidmhewitt/torrential

Brug cd-kommandoen til at indtaste torrential download-mappen.

cd torrential

Det næste skridt er at oprette en ny build-mappe inde i mappen Torrential. Denne mappe holder udgangen af byggeprocessen og er meget vigtig.

mkdir bygge

Når du har lavet den nye build-mappe, skal du bruge cd-kommandoen til at indtaste den.

cd build

Kompilering af softwaren er en multi-trin proces, og det starter ved at indstille cmake prefixet. Dette vil fortælle bygningsværktøjerne præcis hvad de skal gøre, hvor filerne skal installeres og etc.

cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX = / usr ..

Endelig skal du opbygge og installere Torrential-appen til dit system:

gøre sudo make install

At gøre sudo make install vil sikre, at Torrential findes inden i din applikationsmenu ligesom ethvert andet program. For at starte det, se under "Internet" sektionen.

Gør et automatisk opdateringsskript

Hvis du har bygget og installeret Torrential for hånd, snarere end via App Center, bliver det meget sværere at få opdateringer. Et simpelt script kan løse dette. Hver gang der er en opdatering, kør scriptet, og det vil gribe den nye kildekode, genopbygge og installere den nyeste version.

nano torrential-update

Den første del af scriptet er det vigtigste, da det tillader tolken at vide præcis, hvilken slags script det er, og hvad det skal gøre med kommandoer.

#! / Bin / bash

Efter at have tilføjet shebang, tilføj en kommando, der sletter den gamle kildekode mappe. Dette sikrer, at kun den absolutte nyeste kode bliver bygget og ikke gamle ting.

rm -rf ~ / torrential

Dernæst tilføj alle bygge kommandoer fra sidste gang i scriptet:

git klon https://github.com/davidmhewitt/torrential cd torrential mkdir build cd build cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX = / usr .. gør sudo gøre installation

Gem scriptet ved hjælp af Ctrl + O på tastaturet. Brug kombinationen Ctrl + X til at afslutte nano. Når du er uden for nano teksteditoren, skal du bruge kommandoen chmod til at opdatere scriptets tilladelser. Glem ikke at gøre dette. Hvis du ikke gør det, vil scriptet sandsynligvis ikke køre.

sudo chmod + x torrential-update

Kør opdateringsværktøjet i terminal med:

./torrential-update

Hvis du er bekymret for piratkopiering, skal du se vores anbefalinger til de bedste VPN'er til torrents.

Populært emne.