Sådan slukker du iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukker du iPhone X
Sådan slukker du iPhone X
Anonim

IPhone X har ikke længere dedikeret tænd / sluk-knap. Den lange knap, du ser langs øverste højre side af telefonen, giver dig mulighed for at aktivere Siri på iPhone X, eller sove telefonen. Hvis du holder knappen nede, gør en af disse to ting. Det lukker ikke længere enheden. Hvis du vil slukke for iPhone X, skal du bruge en kombination af to knapper eller gennem indstillingsappen.

Sluk iPhone X - Software Metode

Denne metode er ret simpel, men det er ikke det nemmeste at få adgang til. I iOS 11 tilføjede Apple en indstilling i appen Indstillinger, der lader dig lukke iPhone ned. Denne indstilling vises i alle iPhone-modeller, der har opgraderet til iOS 11, selv om det kun er nødvendigt på en iPhone X.

Åbn appen Indstillinger og gå til Generel indstilling. Rul hele vejen til slutningen. Du vil se en Shut Down-indstilling under Reset-indstillingen. Tryk på den, og du vil se den velkendte 'Slide to power off' skærm. Skub for at slukke for iPhone X. Selvfølgelig, for at tænde det igen, skal du gøre det via de fysiske knapper. Alternativt kan du slutte din iPhone X til en strømkilde, og den tænder.

Image
Image

Sluk iPhone X - Fysiske knapper

Hvis du vil slukke iPhone X ved hjælp af fysiske knapper, skal du holde knappen sleep / wake og en af lydstyrkeknapperne samtidigt. Hold dem nede i nogle sekunder, og du vil se skærmbilledet "Slide to power off", som giver dig mulighed for at slukke for din telefon. For at tænde det igen skal du holde knapperne nede, indtil du ser Apple-logoet på skærmen. Slip knapperne, når logoet vises, og din telefon vil starte op igen.

De fysiske knapper er lidt klodset at bruge i betragtning af størrelsen af iPhone X. Det er lidt højere end iPhone 8, men knapperne er også flyttet lidt mere mod toppen. Med en telefon som størrelse, bliver det ikke nemt at trykke to knapper samtidigt. Bare spørg nogen med en storskærm Android-telefon, hvor nemt det er at tage et screenshot, og de vil vide, hvordan du føler.

Uanset hvordan du slukker iPhone X, tænder den altid til en strømkilde. Dette virker, hvis du lægger det på en trådløs opladningsplade, tilslut den til en batteripakke, tilslut den til en stikkontakt eller tilslut den til en pc eller en Mac. En iPhone, uanset hvilken model den er, kan simpelthen ikke opkræves i en slukket tilstand.

Populært emne.