Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv i 2018 og hvordan man holder sig trygge

Indholdsfortegnelse:

Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv i 2018 og hvordan man holder sig trygge
Bedste Kodi-tilføjelser til live-tv i 2018 og hvordan man holder sig trygge
Anonim

Tv startede som en håndfri slags medium; programmer blev vist, da broadcastnetværket besluttede, at det var bedst. De valgte tidsslotserne, de valgte årstidens debuter, og de valgte episoderne. Alle seerne måtte gøre, var at tænde deres tv på det rigtige tidspunkt, læne sig tilbage og nyd.

Teknologier som videobåndoptagere og Tivo gav os gradvist større kontrol over, hvad vi kunne se og hvornår, men det var ikke før revolutionerende produkter som YouTube, Netflix og Kodi, at vi virkelig tog kontrol over vores underholdningsmuligheder. I den 21st århundrede bruger de fleste on-demand-tjenester til at se filmene og viser, at de er interesserede i, når det er praktisk for dem. Traditionel broadcast tv eksisterer dog stadig, og det er stadig stedet at gå, hvis du vil se levende sportsgrene som NFL eller fange shows som de flyver.

Uanset om du leder efter komforten ved at se "hvad der sker", eller hvis du vil fange live events som de sker, er der masser af muligheder for at hjælpe dig med at streame tv-kanaler. Læs nedenfor for nogle af de bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til at se live-tv på din computer, smartphone, tablet eller bærbar computer.

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi-softwaren er fri, åben kilde og helt lovlig at bruge. Det er en simpel app, der hjælper dig med at organisere dine medier og levere indhold til alle dine enheder, enkelt og simpelt. Der er absolut intet iboende ondskabsfuldt om Kodi, men når du begynder at installere add-ons fra tredjeparter, kan ting blive lidt skumle.

Uofficielle Kodi-tilføjelser leverer alle former for funktionalitet til Kodi-oplevelsen, herunder strømme, der kan indeholde piratkopieret eller ellers ulovligt materiale. Mens de fleste lande ikke har love, der forbyder disse strømme, har Kodi-brugere tidligere modtaget ophavsretskrænkelser. For at sikre, at du ikke udilsigtet udløser et af disse svar, skal du altid bruge et virtuelt privat netværk, når du streamer gennem Kodi.

25% rabat på enhver pakke fra IPVanish som giver dig mulighed for at forbinde 5 enheder til en krypteret VPN-forbindelse til enhver tid.

VPN'er bliver hurtigt uundværlige værktøjer til den moderne internetbruger. De krypterer al din online trafik, hvilket gør det helt ulæseligt for tredjeparter, herunder hackere, offentlige myndigheder og endda din internetudbyder. Denne krypterede trafik omdirigeres via VPNs ikke-lokale server-netværk, som fjerner alle spor af din identitet fra hver pakke med data. Slutresultatet er privat og anonym onlineaktivitet, selv for dine Kodi-filmstrømme.

Nogle af fordelene ved at bruge en VPN inkluderer:

 • Stream filer fra alle Kodi-tilføjelsesprogrammer uden at bekymre dig om ansvar forbundet med at få adgang til ulovligt indhold ved et uheld.
 • Stop websteder, lokale udbydere og offentlige myndigheder fra at spore dig.
 • Se videoer fra andre lande på Netflix, Hulu, BBC iPlayer og meget mere.
 • Forhindre hackere og data snoopers i at se eller stjæle dine oplysninger.
 • Beskyt dine personlige data, mens du rejser eller bruger offentlig Wi-Fi.
 • Fjern blokering af censurerede websteder og geografisk begrænset indhold.

Sådan vælger du en VPN til Kodi

VPN'er er skræmmende i starten; Alt dette snak om AES-kryptering, L2TP / IPSec-protokoller, kryptografi og chiffernøgler er nok til at vende nogen væk. Heldigvis er VPN'er meget nemme at bruge! Alt du skal gøre er download, log ind og start surfing.

Valg af det VPN, der passer bedst til dine behov, kan dog stadig være lidt beskatende. Vi har gjort processen lettere ved at indsnævre kriterierne ned til nogle af de vigtigste funktioner. Alle vores anbefalede VPN'er overfører disse tests med flyvende farver, så når du begynder at kigge efter det bedste VPN, der skal bruges sammen med Kodi, får du altid det rigtige VPN til jobbet.

 • Hurtige downloadhastigheder - Hastigheden er alt, når du ser en live-tv-strøm. VPN'er kan være lidt langsommere end din gennemsnitlige internetforbindelse, alt takket være krypteringsprocessen. De bedste VPN'er udvikler løsninger, der leverer hurtige hastigheder uden at ofre for privatlivets fred eller sikkerhed.
 • Nulloggningspolitik - At holde dine Kodi-strømme sikkert er ekstremt vigtigt. Hjørnestenen i VPNs privatlivsfunktioner er, hvordan virksomheden behandler logfiler, især trafik og DNS-anmodning logfiler. For at sikre, at dine data aldrig falder i de forkerte hænder, skal du altid sørge for, at din VPN ikke holder logger over brugeraktiviteten.
 • Tilladte trafik- og filtyper - En række VPN'er, især de sketchy gratis dem, du ser omkring 'netværket, blokkerer ofte bestemte typer trafik, normalt P2P-netværk og torrenter. Hvis du ikke har adgang til disse, kan du ødelægge din Kodi-installation, så sørg for, at dit valgte VPN tillader alle fil- og trafiktyper og leverer ubegrænset båndbredde, ingen undtagelser.
 • God server tilgængelighed - At have et bredt netværk af servere er yderst nyttigt, selv til generel web browsing og downloading. Det er især vigtigt for Kodi-strømme, da du vil undgå at undgå tætbefolket servere for at skære ned på lag. Jo større en VPNs netværk er, jo lettere er det at finde en god forbindelse.

Anbefalet VPN: IPVanish

Image
Image

IPVanish er perfekt til sikring af dine Kodi-strømme og adgang til HD-videoer fra en række tilføjelser. Tjenesten opererer over 850 servere i 60 forskellige lande, hver leverer lynhastigheder til byer rundt om i verden. Du får også gavn af nul trafiklogfiler, DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch for at holde dine sessioner private og sikre.Til dette tilføjer en bred vifte af brugerdefineret software og ubegrænset båndbredde, og du har fået det perfekte Kodi-venlige VPN!

IPVanish indeholder også følgende:

 • Nem at bruge brugerdefinerede apps til en bred vifte af platforme, herunder desktops, bærbare computere og mobilenheder.
 • Hurtige og sikre servere giver mulighed for utrolige lagfri videostrømme gennem Kodi.
 • Ubegrænset båndbredde og ingen begrænsninger på torrent- eller P2P-netværksdata.
 • Download torrents med fuld privatlivets fred og anonymitet.

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få 60% rabat når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages pengene tilbage garanti, der sikrer en risikofri prøve for din nye, private internetforbindelse.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Der er mange forskellige måder, du kan installere tilføjelser til Kodi. To af de mest almindelige er at downloade repositorier fra en webbrowser og manuelt tilføje dem til Kodi og indstille Kodi til at downloade repos selv. Sidstnævnte tendens til at være meget mere praktisk for det store flertal af brugere, især hvis du kan lide at holde din installation organiseret og indeholdt.

Før du kan downloade arkiver, skal du ændre en af Kodis indstillinger for at give adgang til eksterne kilder. Dette er en hurtigkontakt, der kun tager et par sekunder at lave:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser.
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Repositories forvaltes samlinger af Kodi add-ons. For at få den mest up-to-date version af tilføjelsen du har brug for, er det bedst at gå gennem et lager (ellers risikerer du at få et brudt add-on). Beholderinstallationsprocessen kan først føle sig akavet, men når du er vant til det, kan du gøre det i din søvn. Følg instruktionerne nedenfor for at installere de nødvendige reposer, så du kan få fat i de tilføjelser, du har brug for til at se live-tv via Kodi.

Bedste Kodi-tilføjelser til Live TV

EyeTV - Official Add-on til Live TV-streams

Der er kun få officielle Kodi-tilføjelser, der understøtter live-tv, men EyeTV er et af de bedste. Installer det for at få adgang til dit EyeTV-bibliotek på en hvilken som helst Kodi-enhed og stream den når som helst og hvor som helst. Du kan se live lokale kanaler med meget lidt opsætning, alt sammen i strålende HD-kvalitet. Den ene fangst er, at du har brug for en aktiv EyeTV-enhed for at få adgang til indholdet, som kan købes via den officielle hjemmeside.

Sådan installeres EyeTV:
Sådan installeres EyeTV:
 1. Åbn Kodi på din lokale enhed, og vælg "Tilføjelser".
 2. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen (øverste venstre hjørne).
 3. Vælg "Install from Repository".
 4. Vælg "Kodi Add-on repository", den officielle repo, der følger med softwaren.
 5. Rul ned til "Video add-ons".
 6. Vælg "EyeTV parser" og installer det.
 7. EyeTV-tilføjelsen vises på din hovedmenu, når du er færdig.

cCloud TV - Høj kvalitet, nem at bruge

cCloud TV er en Kodi add-on der grænseflader direkte med cCloud hjemmeside, hvilket er en af grundene til at det lykkedes at overleve dette længe. Med cCloud kan du få adgang til et enormt udvalg af levende indhold fra komforten af enhver Kodi-aktiveret enhed. Alt du skal gøre er at installere tilføjelsen og starte kanalsurfing. cCloud organiserer indholdet efter type og genre, hvilket betyder at du kan hoppe ind for at se nyheder fra hele verden, sportsbegivenheder eller endda førsteklasses tv. Der er også et udvalg af arkiveret film og tv-show indhold for de dage, hvor du bare ikke kan finde noget godt at se.

CCloud TV-tilføjelsen er tilgængelig fra en række populære lagre. Nogle af dem har spotty støtte til tjenesten. Den mest pålidelige måde at installere er at tilføje Simply Caz-repo til din Kodi-enhed og tag cCloud TV derfra. Hvis du allerede har Simply Caz installeret, skal du springe til trin 14.
CCloud TV-tilføjelsen er tilgængelig fra en række populære lagre. Nogle af dem har spotty støtte til tjenesten. Den mest pålidelige måde at installere er at tilføje Simply Caz-repo til din Kodi-enhed og tag cCloud TV derfra. Hvis du allerede har Simply Caz installeret, skal du springe til trin 14.

Sådan tilføjes cCloud TV til Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen).
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager "cazwall".
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser".
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil".
 11. Vælg "cazwall".
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Klik her)".
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen.
 15. Vælg "Install from repository".
 16. Find og klik "Simply Caz Repo".
 17. Vælg "Program add-ons".
 18. Vælg "cCloud TV" og installer det til Kodi.

Lavet i Canada - Live TV og Sport

Et af de mest kendte live-tv-tilføjelser er Made in Canada, en simpel udvidelse, der giver dig adgang til en bred vifte af canadiske IPTV-kanaler af høj kvalitet. Vælg mellem amerikanske og britiske lister, hvis du vil, eller vælg lige op canadiske (engelske) eller canadiske (franske) live streams. Hvis du kan se den på tv i Canada, er den inkluderet i denne tilføjelse. Alt er nemt at bruge, og ser godt ud i skarp HD-kvalitet.

For at installere Made in Canada skal du tilføje Koditips-depotet til din enhed. Hvis du allerede har Koditips installeret, skal du springe til trin 14.
For at installere Made in Canada skal du tilføje Koditips-depotet til din enhed. Hvis du allerede har Koditips installeret, skal du springe til trin 14.

Sådan installeres Made in Canada on Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen).
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.koditips.com
 5. Navngiv det nye lager "Koditips".
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser".
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil".
 11. Vælg Koditips-filen.
 12. Installer filen med navnet repository.koditips-1.0.0.zip (Versionsnumrene kan være lidt forskellige).
 13. Gå tilbage til menuen Add-ons og klik på ikonet for åbne boks.
 14. Vælg "Install from repository"
 15. Find og klik på "KodiTips.com Repository"
 16. Rul ned til "Video add-ons"
 17. Find "Made in Canada IPTV" og installer.
 18. Få adgang til din nye tilføjelse fra hovedmenuen, når installationen er færdig.

Specto Fork: Pakket med indhold

En uofficiel add-on med så meget indhold, du vil aldrig løbe tør for ting at se. Specto Fork er en populær udvidelse, der organiserer alt efter tid og type. Leder du efter en arkiveret film at se? Der er en sektion for det. Hvad med tv-shows sorteret efter popularitet? Det er der også. De levende kanaludsendelser virker ikke altid, men når de gør det, kan du se fjernsyn ligesom i gamle dage. Måske er den bedste funktion en kalender, der viser tv-udsendelser efter deres flyvedato. Så snart et program er tilgængeligt online, har du et aktivt link klar til streaming.

For at bruge Specto Fork skal du installere det fra SuperRepo. Hvis du allerede har lageret tilføjet, skal du springe til trin 14.
For at bruge Specto Fork skal du installere det fra SuperRepo. Hvis du allerede har lageret tilføjet, skal du springe til trin 14.

Sådan installeres Specto Fork på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen).
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://srp.nu
 5. Navngiv det nye lager "SuperRepo".
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser".
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil".
 11. Vælg "SuperRepo" efterfulgt af dit versionsnavn på Kodi.
 12. Vælg "Alle" for at installere hele SuperRepo sæt tilføjelser.
 13. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen.
 14. Vælg "Install from repository".
 15. Find og klik på "SuperRepo All".
 16. Rul ned til "Video-tilføjelser".
 17. Find "Specto - … Fork" og installer.

Simply Caz TV - Kvalitet over Mængde

Cazwall-depotet er en lille samling af add-ons, der pakker et stort slag. Det kan prale af et par gode live sports add-ons og en håndfuld film og tv relateret indhold, men langt de to største tilbud er UK Turk Playlister, cCloud TV (se ovenfor) og Elysium. Disse funktioner alene kan holde dig svømmer i live tv-udsendelser i flere dage, og Simply Caz-repo er et af de få steder, der stadig tilbyder dem.

Sådan tilføjes Simply Caz TV til Kodi:
Sådan tilføjes Simply Caz TV til Kodi:
 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen).
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager "cazwall".
 6. Klik på "OK".
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser".
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg "cazwall".
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Klik her)".
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen.
 15. Vælg "Install from repository".
 16. Find og klik "Simply Caz Repo" og derefter "Video add-ons".
 17. Vælg "Simply Caz Tv" og lad det installere.

PS: Du kan installere alle andre tilføjelsesprogrammer, du vil have fra Simply Caz Repo, bare vær forsigtig med at du ikke bryder ophavsretlige love, mens du bruger den.

Stream Live TV til dit faktiske TV

En af de bedste dele om at se tv er plopping ned på din sofa og bare slapper af. Det er lidt svært at gøre, hvis du primært bruger Kodi på din stationære computer eller tablet. Fordi Kodi arbejder på en lang række enheder, kan du dog installere den på ny hardware, der interfacer med dit fjernsyn. Nu kan du i stedet for at kaste dig over dit skrivebord, sidde og nyde tv-strømme på den store skærm som de gode gamle dage.

Den bedste måde at streame Kodi indhold på dit tv er at installere Kodi på en Amazon Fire TV Stick. Du har adgang til alt, hvad Kodi har at tilbyde, herunder add-ons, live sportsstrømme, tv-shows og film. Installationsprocessen er ekstremt enkel og kræver ingen hardware hacking eller rooting. Du kan endda installere en VPN på din Amazon Fire TV Stick for at sikre, at din strøm forbliver privat og sikker.

Har du ikke en Amazon Fire TV-enhed? En anden mulighed er at installere Kodi på et Apple TV. Dette er lidt mere involveret end Fire TV Stick-metoden, men hvis du allerede har et Apple TV og ikke ønsker at ændre hardware, vil guiden hjælpe dig med at få tingene oprettet.

Efterlad en kommentar

Populært emne.