Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til HD og 4K-film der virker i 2018

Indholdsfortegnelse:

Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til HD og 4K-film der virker i 2018
Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til HD og 4K-film der virker i 2018
Anonim

Open-media mediecenter Kodi har hjulpet med at omdanne film- og tv-visning til en hurtig, bærbar og bekvem måde at sparke og slappe af. Den mest kraftfulde del af Kodi-oplevelsen er uofficielle add-ons, som er udvidelser foretaget af tredjepartsudviklere, der muliggør levende sport, broadcast-kanaler, on demand tv-shows og meget mere. De fleste af disse tilføjelser lægge høj prioritet på HD og 4K film, men der er et par der leverer højkvalitets indhold, du skal se til at tro.

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi er open source og både fri og lovlig at bruge. Uofficielle add-ons må dog ikke overholde det samme sæt standarder som officiel software. Nogle er blevet opdaget at forbinde piratkopieret indhold og ulovlige kilder, hvilket skabte røre med rettighedshavere og filmstudier. Som følge heraf er Kodi under nøje kontrol nu og forårsager en række internetudbydere at smitte Kodi-trafik eller endda sende udmeldinger om ophavsretskrænkelser til streaming-brugere.

Du kan beskytte dig selv imod disse trusler ved at bruge et virtuelt privat netværk. VPN'er opbygger en privat tunnel mellem din enhed og internettet, krypterer alt, hvad du sender ud for at gøre det ulæseligt for tredjeparter. Internetudbydere ved ikke, hvad du streamer eller hvorfra den kommer fra, hvilket betyder at de ikke kan smadre dine downloads. Med en VPN på plads er du fri til at streame HD og 4K Kodi film i fuldstændig privatliv. Alt du skal gøre er at vælge en pålidelig VPN, køre den i baggrunden og nyd.

Ud over at gøre dine HD Kodi-film private, kommer VPN'er også med følgende fordele:

 • Stream videoer fra andre lande ved hjælp af Netflix, HBO Go, BBC iPlayer og meget mere
 • Stop websteder og offentlige myndigheder fra at spore din aktivitet
 • Beskyt dine data, når du rejser eller bruger offentlige Wi-Fi-hotspots
 • Fjern blokering af censurerede websteder og geografisk begrænset indhold
 • Download alle Kodi's add-ons sikkert og sikkert

Evaluering af det bedste VPN til Kodi

At vælge det bedste VPN at bruge med Kodi kan være en skræmmende oplevelse. Så snart du dykker i, finder du et hav af information for at sortere igennem og sammenligne alt fra sikkerhedsprotokoller til serverplaceringer og logningspolitikker. Vi har gjort processen lidt lettere ved at inkludere et par anbefalede VPN-tjenester nedenfor. Vores valg er lavet ud fra følgende kriterier, så du får den hurtigste og mest private 4K streaming oplevelse mulig.

 • Hurtige downloadhastigheder - Hvis du ser HD eller 4K-film på Kodi, skal du have al den hastighed, du kan få. VPN'er er kendt for at være lidt træg i forhold til en standard internetforbindelse, så det er et absolut must at finde en tjeneste, der prioriterer hurtige downloads.
 • Nulloggningspolitik - Enkelt sagt: dit privatliv garanteres aldrig, hvis en VPN holder logfiler. For at sikre, at intet du gør, registreres eller deles med eksterne organer, skal du sørge for, at VPN'en har en streng nulloggningspolitik på al trafik.
 • Båndbredde restriktioner - VPN'er af lavere kvalitet sætter ofte hætter på mængden af båndbredde, du kan forbruge, eller den hastighed, som du kan downloade. Hvis dette er tilfældet, vil du opdage, at dine HD Kodi-strømme tygger gennem din tildeling i løbet af få dage. Ubegrænset båndbredde er afgørende for en god VPN.
 • Tilladt trafik - Mange af Kodi's 4K / HD streaming add-ons er afhængige af P2P netværk eller torrent protokoller for at levere deres indhold. VPN'er blokerer lejlighedsvis begge typer trafik, som kan forlade dig uden dine dyrebare film og tv-shows.
 • Software og app kompatibilitet - For at udnytte din VPN skal du køre brugerdefineret software på samme enhed som Kodi. Da Kodi arbejder på så mange forskellige hardware, er det vigtigt at sikre, at din VPN også er kompatibel.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

IPVanish leverer den perfekte Kodi streaming oplevelse med en glimrende blanding af hurtige serverhastigheder og en privat forbindelse til internettet. Med IPVanish er dine data sikret med 256-bit AES-kryptering og en nullogningspolitik på al trafik. DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch sikrer, at din rigtige identitet aldrig deles, selv i tilfælde af afbrydelse eller nedbrud. Når du kombinerer alle disse ting, får du en solid garanti for, at du og din aktivitet forbliver skjult online, uanset hvad.

IPVanish driver et netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande, og tilbyder masser af forbindelsesmuligheder for alle sine brugere. Du får fuld åben adgang til internettet med ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsdæksler eller gasregulering og uovervåget trafik, der tillader både P2P-netværk og torrenter. IPVanish gør det utrolig nemt at nyde 4K og HD Kodi-film i dit eget hjem. Bare tilmeld dig, tag nogle popcorn, og lad vandløbene begynde!

IPVanishs bedste funktioner et overblik:

 • Brugerdefinerede programmer til alle moderne enheder, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • Ekstremt hurtige servere til jævn, uafbrudt HD og 4K video streams gennem Kodi.
 • Ingen hastighedskap og ingen begrænsninger på torrent-trafik eller P2P-netværk.
 • Download torrents med fuld privatlivets fred og anonymitet.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Den hurtigste VPN rundt: ExpressVPN

Et andet glimrende valg for 4K og HD Kodi-film er ExpressVPN. Tjenesten konsekvent scorer højkarakterer på hastighedsprøver til og fra servere rundt om i verden, åbner døren til hurtige downloads og utroligt glatte videostrømme. ExpressVPN driver et netværk af 145 servere i 94 forskellige lande, hvilket giver dig masser af muligheder at vælge imellem. De brugerdefinerede apps til Windows, Mac og Android har endda en indbygget hastighedstest, der lader dig kontrollere latency og uploade / downloade statistikker til din bekvemmelighed!
Et andet glimrende valg for 4K og HD Kodi-film er ExpressVPN. Tjenesten konsekvent scorer højkarakterer på hastighedsprøver til og fra servere rundt om i verden, åbner døren til hurtige downloads og utroligt glatte videostrømme. ExpressVPN driver et netværk af 145 servere i 94 forskellige lande, hvilket giver dig masser af muligheder at vælge imellem. De brugerdefinerede apps til Windows, Mac og Android har endda en indbygget hastighedstest, der lader dig kontrollere latency og uploade / downloade statistikker til din bekvemmelighed!

ExpressVPN-oplevelsen rammer også de rigtige karakterer for privatlivets fred. Data, der forlader din enhed, er låst ned med 256-bit AES-kryptering for utrolig sikkerhed og sikkerhedskopieret af en nullogningspolitik, der dækker trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. Lokale softwarefunktioner omfatter DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch for at holde din identitet sikker, selvom du mister din forbindelse til netværket.

Flere fantastiske funktioner fra ExpressVPN:

 • Anonymitet funktioner til at bevare en privat og åben forbindelse i censur-tunge lande som Kina
 • Ingen begrænsninger for båndbredde, P2P-netværk downloads eller torrent trafik
 • Brugervenlige apps til alle større operativsystemer og enheder
 • Konsekvent og pålidelig adgang til Netflix-strømme rundt om i verden

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Tilmeld dig et års service med ExpressVPN på kun $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Udnyt også ExpressVPNs 30-dages "no questions asked" penge tilbage garanti for et hurtigt og sikkert risikofrie VPN.

Sådan installeres Kodi Add-ons

For at hjælpe tilføjelsesprogrammer lettere at finde, installere og holde opdateret, har Kodi-fællesskabet bundtet grupper af dem sammen i zip-filer kaldet repositories. Et depot rummer overalt fra et dusin til et par tusinde tilføjelser, så du vælger og vælger hvilke som du vil installere fra en menu. Kodi tilbyder en række forskellige måder at tilføje repositorier til dit system, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da det holder ting nydt i det lange løb. Du skal dog ændre en indstilling i Kodi, før du kan gøre det. Følg nedenstående trin for at komme i gang:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Med Kodis muligheder klar til at gå, er din næste opgave at finde en repository-kilde-URL og føje den til Kodis filhåndtering. Installer repo'en derfra, derefter navigere gennem menuerne, vælg dit lager og begynd at tjekke alle de nye tilføjelsesprogrammer. Det virker som en ubetydelig måde at tilføje nyt indhold til, men når du først installerer et par reposer, bliver det en anden karakter. Vores guider går igennem processen fra start til slut for at gøre tingene lettere.

Bemærk! De nedenfor nævnte tredjeparts-add-ons linker til et bredt udvalg af indhold og kilder, der ændrer sig konstant, hvilket gør det umuligt at verificere hver enkelt integritet og lovlighed. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

UK Turk Afspilningslister - 4K og HD hele vejen

Læs også vores dedikerede vejledning til at installere UK Turk-afspilningslister.

UK Turk-spillelister er tilgængelige via Cazwall-depotet, også kendt som Simply Caz. Følg vejledningen herunder for at installere Cazwall til dit system. Hvis du allerede har det, skal du springe til trin 14.
UK Turk-spillelister er tilgængelige via Cazwall-depotet, også kendt som Simply Caz. Følg vejledningen herunder for at installere Cazwall til dit system. Hvis du allerede har det, skal du springe til trin 14.

Sådan tilføjes UK Turk Playlists på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager ".cazwall". Decimalen er ikke nødvendig, men det gør det lettere at finde senere
 6. Klik på "OK"
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg ".cazwall"
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Click Here)"
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå til Tilføjelsesmenuen og klik på ikonet Åbn boks
 15. Vælg "Install from repository"
 16. Find og klik på ".cazwall"
 17. Gå til "Video add-ons" eller din repos tilsvarende mappe
 18. Vælg "UK Turk Playlists" og installer tilføjelsen

En af de konsekvent populære Kodi-tilføjelser gennem årene har været UK Turk-spillelister. Udvidelsen indeholder et spændende udvalg af indhold, der trækker sammen klassiske tv-shows, børns indhold, sport, live-tv og alle de film, du kan håndtere både nyt og gammelt. 4K streaming fans vil sætte pris på hele sektionen dedikeret til 4K / HD og 3D-film. Det er et af de få tilføjelser, der adskiller indhold af høj kvalitet fra resten, hvilket gør det nemt at springe ind og nyde.

FliXanity - HD film hele vejen rundt

For at installere FliXanity skal du tilføje et kompatibelt arkiv. Streamhub har den nyeste version af tilføjelsen til rådighed. Følg vejledningen herunder for at installere til dit system. Hvis du allerede har lageret tilføjet, skal du springe til trin 13.
For at installere FliXanity skal du tilføje et kompatibelt arkiv. Streamhub har den nyeste version af tilføjelsen til rådighed. Følg vejledningen herunder for at installere til dit system. Hvis du allerede har lageret tilføjet, skal du springe til trin 13.

Sådan installeres FliXanity på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://archive.org/download/repository.streamhub
 5. Navngiv det nye lager ".streamhub". Decimalen er ikke nødvendig, men det gør det lettere at finde senere
 6. Klik på "OK"
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg ".streamhub"
 12. Vælg den navngivne fil repository.streamhub.zip
 13. Gå tilbage til menuen Tilføjelser og klik på ikonet for åbent boks igen
 14. Vælg "Install from repository"
 15. Find og klik på "Streamhub Repository"
 16. Rul ned til "Video-tilføjelser"
 17. Find "FliXanity" og installer

FliXanity er en vigtig add-on til high definition-film. Det omfatter en velorganiseret række kategorier, alt fra nyere blockbusters til populære nye udgivelser, tv-shows og klassiske film. HD-indhold er inkluderet sammen med standardfunktionerne og vil desværre ikke være tilgængelige for alle film hele tiden. FliXanity gør et godt stykke arbejde med at opdatere med så mange HD-streams som muligt, hvilket er fantastisk til alle med en hurtig internetforbindelse og en kærlighed til højkvalitets indhold.

Bennu - Phoenix Reborn

For at bruge Bennu skal du installere et pålideligt lager. Cazwall-repo er en af de bedre kilder til den seneste Bennu-udgivelse. Følg trinene herunder for at installere Cazwall. Hvis du allerede har repo, skal du springe til trin 14.
For at bruge Bennu skal du installere et pålideligt lager. Cazwall-repo er en af de bedre kilder til den seneste Bennu-udgivelse. Følg trinene herunder for at installere Cazwall. Hvis du allerede har repo, skal du springe til trin 14.

Sådan installeres Bennu på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager ".cazwall". Decimalen er ikke nødvendig, men det gør det lettere at finde senere
 6. Klik på "OK"
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg ".cazwall"
 12. Åbn mappen mærket "Repository (Click Here)"
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå til Tilføjelsesmenuen og klik på ikonet Åbn boks
 15. Vælg "Install from repository"
 16. Find og klik på ".cazwall"
 17. Gå til "Video add-ons" eller din repos tilsvarende mappe
 18. Vælg "Bennu" og installer tilføjelsen

Bennu er en relativ nykommer til Kodi add-ons scene, men det er allerede ved at gøre nogle hoveder med sit brede udvalg af indhold. Bennu har til hensigt at tage stedet for Phoenix, en add-on, der forsvandt, da TVAddons blev lukket. Til dette formål kombinerer Bennu et bredt udvalg af strømme, herunder indhold til børn, levende tv-kanaler, film og fuld tv-serie. Bennu afskærer ikke HD eller 4K indhold fra resten af sine tilbud, hvilket kan føre til nogle tilfældige SD stream downloads. Hvad det mangler i organisationen, er det mere end det, der udgøres af forskellige.

Andre film- og tv-streaming tilføjelser

Får du ikke nok streaming tv og film i dit liv? Du behøver ikke at begrænse dig til HD / 4K kvalitetsindhold! Nogle af Kodis bedste add-ons trækker videoer fra hele internettet, hvilket giver adgang til utroligt nichemateriale, populære medier og alt imellem. Nedenfor er et par af vores yndlings add-ons, der vil give utallige timers underholdning.

 • Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til IPTV - Højkvalitets internet streaming tv-kanaler.
 • Bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til film - Find alle de bedste ressourcer, der stadig arbejder i 2017.
 • Bedste Kodi-tilføjelser til Live TV - Se udsendelseskanaler lige fra din computer!
 • Kodi Tilføjelser til Tegneserier og Anime - Få din animerede løsning med de bedste tilføjelser rundt.

Har problemer med at se HD / 4K indhold?

En af de største fordele ved Kodi-miljøet er den rigdom af muligheder til din rådighed. Der er altid en metode til at sortere, finjustere og konfigurere oplevelsen til din smag, selv med tilføjelser fra tredjeparter. En ulempe er, at nogle funktioner forsvinder i bunden af bunken og afskærer ekstramateriale, som du ikke engang vidste du manglede.

Flere Kodi-add-ons vil som standard deaktivere 4K-indhold. Det er dog nemt at tænde det igen. Hvis du ikke kan se HD- eller 4K-videolisterne, skal du se, eller hvis formodentlig høje streams ser kornede ud, skal du følge trinene herunder for at ændre mulighederne for hver enkelt tilføjelse.

 1. Åbn Kodi og gå til afsnittet "Tilføjelser"
 2. Find den tilføjelse, der indeholder HD / 4K streaming indhold og åbne dets lanceringsmenu
 3. Klik eller tryk på boksen nederst, der siger "Konfigurer"
 4. Tryk på knappen til venstre, der læser "Afspilning"
 5. Se om en tredjedel af vejen ned på de muligheder, der vises og find "Max kvalitet"
 6. Tryk på pilene, indtil den siger "4k"
 7. Tryk på "OK", og åbn tilføjelsen. Dit HD-indhold skal være tilgængeligt nu

Nogle add-ons vil ikke have denne 4K filtreringsmulighed. Der er også en chance, at din enhed ikke kan håndtere HD-indhold, især hvis du ser på en smartphone eller en anden bærbar enhed.

Er det sikkert at installere uofficielle Kodi-tilføjelser?

Kodi-appen er sikker, åben kilde og gratis. De tilføjelser, du kan finde og installere, følger dog ikke nødvendigvis den samme filosofi. Tredjepartsprodukter er ikke verificeret af Kodi-teamet, og nogle få er blevet opdaget med malware eller links til piratkopieret indhold. Det er ikke en almindelig begivenhed, men det sker ofte nok, at du bør tage forholdsregler ved download og streaming via Kodi.

Når du tilføjer udvidelser til Kodi, skal du sørge for at holde fast med velrenommerede lagerkilder. Repo-grupperne gør det meste af verifikationsarbejdet for samfundet for at holde dårlige tilføjelser væk fra offentligheden. Vi downloader og verificerer også alle tilføjelser, der findes i vores artikler, så hvis de er angivet ovenfor, er de gode at gå. For at være på den sikre side skal du altid holde din anti-virus og firewall-funktioner tændt, og når du starter streaming, skal du sørge for at bruge en VPN til at holde din aktivitet privat.

Populært emne.