Bedste HTPC-software i 2018 til Home Streaming

Indholdsfortegnelse:

Bedste HTPC-software i 2018 til Home Streaming
Bedste HTPC-software i 2018 til Home Streaming
Anonim

HTPC software er forkortet Home Theater PC Software. Dette er en vigtig forskel at gøre, da de fleste applikationer til pc-brug er beregnet til at blive brugt på et skrivebord med mus og tastatur, og brugeren sidder tæt på skærmen.Faktisk kan brugere, der sidder langt væk fra skærmen og bruger en ikke-indbygget grænseflade som en fjernbetjening eller gamepad, finde navigering i den gennemsnitlige pc-applikations grænseflade uhåndterlig eller endog vanskelig.

HTPC, derimod, giver dig mulighed for at udnytte din computer fuldt ud som et mediecenter med en strømlinet UX. Denne type software er specielt designet til at rumme alternative kontrolordninger til brug i en hjemmeunderholdningsindstilling. Desuden giver HTPC dig mulighed for at streame et bredt udvalg af mediefiler direkte fra din computer til dit storskærms-tv med lethed. Du kan endda strømme fra andre computere på dit hjemmenetværk eller fra internettet.

I dag skal vi dække den bedste HTPC-software i 2017. Når du er færdig med at læse, har du fået en grundig forståelse af de bedste muligheder på markedet, og hvordan du kan implementere dem i din egen stue.

Før du starter streaming

Hvis du vil streame indhold fra internettet, overveje at investere i en VPN. VPN'er eller Virtual Private Networks beskytter dig mod tredjeparter, der snooping i din internettrafik eller sporer din placering ved at se på din IP-adresse. Hvis du vil sige, at du laver mange store filnedlaster eller streaming med Kodi-tilføjelsesprogrammer, kan du overveje en VPN for at undgå stød eller copyright strejker fra din internetudbyder.

Mens der er en lang række gode VPN-tjenester derude, har vi allerede en favorit i dette område. IPVanish tilbyder fantastiske hastigheder til streaming og download til en lavere pris end andre muligheder, og derfor er de det optimale valg til brug sammen med Kodi og andre HTPC applikationer.

Med 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en ideel politik for nul-trafiklogning, behøver du aldrig bekymre dig om at IPVanish ødelægger din sikkerhed. Hurtige hastigheder og bred adgang er muliggjort af et robust verdensomspændende netværk af mere end 850 servere i 60 lande, en af de bedste tilgængelige. Du vil også sætte pris på:
Med 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en ideel politik for nul-trafiklogning, behøver du aldrig bekymre dig om at IPVanish ødelægger din sikkerhed. Hurtige hastigheder og bred adgang er muliggjort af et robust verdensomspændende netværk af mere end 850 servere i 60 lande, en af de bedste tilgængelige. Du vil også sætte pris på:
 • Hurtig, nem at bruge software til pc'er.
 • Kundesupport, der er tilgængelig 24/7, hvis noget går galt.
 • Ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsdæksler og ingen begrænsninger i trafikken.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvilken HTPC-software er den rigtige for dig?

Med HTPC-software korrekt defineret, vil vi tage et omfattende kig ind på de bedste muligheder på markedet og fortælle, hvilke der er mest værd at bruge. Vi vil også give dig et par tips om deres nøjagtige brugsscenarier, og hvordan du muligvis kan gøre bedre brug af dem i dit eget hjem. Før det skal vi dog tage et øjeblik for at lære dig at sikre, at dit privatliv og sikkerhed opretholdes, mens du streamer fra internettet ved hjælp af en VPN.

Den bedste HTPC-software af 2017

Kodi

Image
Image
 • Understøttede operativsystemer: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
 • Understøttede medier: Video (Film / TV-programmer), Musik, IPTV, Radio, Fotos, Spil (med tilføjelser)
 • Streaming Capable?: Ja

Først på vores liste er Kodi. Hvis du følger Addictive Tips, ved du allerede, at vi laver en masse omfattende Kodi-dækning på dette websted, hovedsagelig ved at installere de bedste lagre og tilføjelser til streaming IPTV. Men Kodi er ikke bare en streaming box. Det giver utrolig alsidighed til styring og afspilning af alle slags medietyper, takket være dens open source-arkitektur.

Kodi-tilføjelsesprogrammer udviklet af 1. og 3. part-udviklere ligner en helt fortryllende mængde funktionalitet til applikationen. Et populært eksempel er Trakt, som sporer dine synsvaner og synkroniserer dem til din Trakt-konto, så du kan holde øje med, hvad du har og endnu ikke har set på din Kodi-maskine (mens du deler disse oplysninger med dine venner)!

Et par tilføjelser gør det muligt at spille retro spil på Kodi. Mens Kodi ikke nødvendigvis er beregnet til at blive brugt som en spilleautomat (selvom vi går over et stykke software, der er lidt senere), er det virkelig sejt at se, hvor fleksibel Kodi virkelig er.

Mens Kodi har en indledende læringskurve, har du det godt i gang, når du lærer at tilføje mediekilder og installere add-ons. Når du har fundet ud af det grundlæggende i Kodi, kan du tilpasse det, så det passer perfekt til alle dine krav til medievisning.

Plex

Image
Image
 • Understøttede OS'er (Server): Windows, Mac, Linux (forskellige distros)
 • Understøttede platforme (Streaming): Windows, Mac, Android, iOS, Kodi, mange flere
 • Understøttede medier: Video (film / tv-programmer), musik
 • Streaming Capable?: Ja

Formålet med Plex er at opfordre dig til at køre din egen medieserver og bruge den til sit fulde potentiale. Det kan lyde skræmmende for mange uuddannede brugere, men heldigvis gør Plex det meget nemt at slå din hovedcomputer til en medieserver, hvorfra din telefon, andre pc'er i huset eller endda andre pc'er på tværs af internettet kan streame dine medier.

Plex, ligesom Kodi, tilbyder også tilføjelsesprogrammer og brugerdefinerede kanaler, selvom Plex er bedre egnet til streaming af dine egne medier mellem de to. Men hvis du er en diehard Kodi fan (og virkelig, hvem er det ikke?) Vil du være glad for at lære at få adgang til dit Plex bibliotek via Plex for Kodi applikationen. Problemfri integration gør det muligt for en utrolig all-in-one medieoplevelseoplevelse, der virkelig er noget andet.

For de fleste HTPC-løsninger finder vi en kombination af Kodi og Plex som den mest kraftfulde og fleksible løsning.

Damp (stort billede)

Image
Image
 • Understøttede operativsystemer: Windows, OS X, Linux, Steam OS
 • Understøttede medier: Spil (afhængig af OS)
 • Streaming Capable?: Ja

Steam er den mest populære pc gaming platform derude, bar ingen. Dette er af mange årsager, men det vigtigste er, at Valve (firmaet der driver damp) har et godt ry i branchen for innovative spiltitler som Half-Life, Counter Strike eller Team Fortress. Steam gør regelmæssigt salg til en meget lavere pris end andre digitale platforme, og på grund af dette er det blevet en hæfteklammer til enhver PC gaming entusiast.

I de senere år er Steam begyndt at flytte i nogle interessante nye retninger. Nemlig blev et Linux-baseret Steam OS udgivet for at tilskynde til overførsel af flere spil til Linux og for at muliggøre konsol-lignende oplevelse for pc-spillere. Med tilføjelsen af Steam Big Picture kan brugere nu navigere i hele grænsefladen med en gamepad, så de kan nyde alle deres yndlings pc-spil med en controller på sofaen.

Foruden Big Picture er der også Streaming i hjemmet. Streaming i hjemmet giver brugerne mulighed for at streame deres spil fra en host-pc til en svagere "klient" -computer. For eksempel, hvis du har din gaming pc i dit værelse og en letvægts HTPC i din stue, vil In-Home Streaming give dig mulighed for at spille alle dine spil på din HTPC.

Steam Big Picture er dog ikke perfekt. Mange pc-spil håndteres forskelligt, så ikke alle er umiddelbart kompatible med Big Picture og kan kræve en ekstra konfiguration med et tastatur / mus setup. Hvis dette kommer op, anbefaler vi at have en dampkontrol eller specialiseret fjernbetjening, der passer til disse scenarier.

Emby

Image
Image
 • Understøttede OS'er (Server): Windows, Mac, Linux, NAS, Docker, FreeBSD
 • Understøttede platforme (Streaming): Android, iOS, mange flere
 • Understøttede medier: Video, Musik
 • Streaming Capable?: Ja

Emby er en løsning, der fokuserer på to ting frem for alt: streaming media og brugervenlighed. Selv om det ikke er den mest kraftfulde eller dybdegående media streaming løsning derude, kan det måske kun give den venligste brugeroplevelse for dem, der ikke er så behagelige tinkering med en medieserver (eller som måske ikke engang ved, hvad det er hos alle). Derudover er din Emby-implementering kompatibel på en lang række platforme, så du kan få en skræddersyet medieoplevelsesoplevelse til din bærbare computer, tablet eller smartphone samt din stue-pc.

Mens vi tror, vil en Kodi / Plex implementering give dig den bedste oplevelse på lang sigt (især når du lærer hvordan disse applikationer virker) Emby er en ideel HTPC-løsning for mindre teknologiske brugere.

Få kontrolmetoder

Hvis du bliver konfigureret med HTPC-software, skal du overveje at tilslutte en Bluetooth-dongle og tage fat i en af følgende eksterne enheder for at spare dig selv for nogle hovedpine.

Generel brug: Rii Mini

Rii Mini tager stort set et tastatur og touchpad og gør det håndholdt til din bekvemmelighed. Hvis du bruger en HTPC på din sofa, er der intet mere foruroligende end en popup eller et problem, der opstår, der kræver, at en mus eller et tastatur skal fungere, især når du ikke har nogen af disse ting til rådighed! I stedet for at skulle tilslutte nogle klumpede ekstra hardware, når dette sker eller køre til værts-pc'en (hvis du streamer), skal du bare have denne lille fyr til stede, når du har brug for det.

Gaming / Generel brug: Steam Controller

Steam Controller er en anden stor mulighed, især hvis du ser dig selv at spille mange spil i din stue. Mens de dobbelte touchpads måske er lidt underlige i starten, er de faktisk velegnede til at gøre det muligt for brugeren at spille musisk centriske titler, der ellers ville være umulige med en controller.

Når du kommer forbi den indledende læringskurve, er nøjagtigheden af touchpads i førstepersonsskytter typisk meget bedre end en analog pind (dog ikke så god som en mus), især hvis du spiller multiplayer-spil .

Touchpads på Steam Controller, sammen med alle dens konfigurationsmuligheder inden for Steam, gør den ideel til nem HTPC brug og spil. Hvis du ikke har noget imod at vænne sig til en ny gamepad-konfiguration, er dampkontrolenheden en god mulighed.

Gaming: Xbox One Controller

Hvis du allerede er en hardcore gamer, og du foretrækker at bruge en velkendt gamepad, er en Xbox One-controller et godt valg for enhver Windows-baseret HTPC. Bemærk, at du skal have Bluetooth eller bruge en USB trådløs adapter til at bruge denne controller på din HTPC.

Når controlleren er tilsluttet, skal du dog slet ikke lave nogen konfiguration. Dette skyldes, at Windows allerede er designet med Xbox-controllere i tankerne, og mens du ikke kan bruge dem til stationære applikationer, fungerer det godt indenfor Kodi og Big Picture. Xbox One-controlleren er også kun en virkelig solid gamepad samlet.

Konklusion

Hvis du vil have detaljeret hjælp til opsætning af nogen af disse programmer, skal du fortsætte med at søge efter Addictive Tips eller kommentar nedenfor for at få hjælp. Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at bestemme den bedste HTPC-software til dine behov.

Hvad vil du bruge til din HTPC? Kommenter nedenfor og lad os vide!

Efterlad en kommentar

Populært emne.