Kodi-tastaturgenveje, der gør det mere brugervenligt

Indholdsfortegnelse:

Kodi-tastaturgenveje, der gør det mere brugervenligt
Kodi-tastaturgenveje, der gør det mere brugervenligt
Anonim

Kodi mediespilleren kan have revolutioneret den måde, mange mennesker nyder deres tv og film på, men det kan ganske vist være lidt uhåndterligt at bruge til tider. Den er designet udelukkende med vilje, hvilket betyder, at det ikke altid er så brugervenligt som man måske foretrækker. En særlig bugbear af vores er, hvor vanskelig det kan være at navigere ud af en side og tilbage til den forrige. For at gøre dette skal du klikke på de tre prikker, der normalt vises øverst på hver menu. Men nogle Kodi addons har virkelig lange menuer, som kan gøre dette til en smerte.

Image
Image

Men der er en simpel måde at gøre Kodi meget mere brugervenlig, og det er at gøre brug af Kodi tastaturgenveje. Mange brugere har muligvis ikke været opmærksomme på, at der endda var tastaturgenveje, som du kunne bruge sammen med Kodi. Nogle kan være opmærksomme på nogle få. Men faktisk er der meget, og i denne vejledning vil vi give dig en oversigt over alle de mest nyttige.

Før du bruger Kodi - Installer en VPN

Det anbefales kraftigt, at alle Kodi-brugere anvender et VPN, uanset hvilke tilføjelser og funktioner de bruger. Kodi er selv fri, åben kilde og helt lovlig at bruge, men dens rigdom af tredjepartsaddoner linker undertiden til begrænset indhold. Dette kan få endnu velmenende brugere i problemer med ophavsretindehavere og internetudbydere, der har en tendens til at mærke alle Kodi-brugen som mistænkte. Brug af en VPN løser i høj grad dette problem, da det giver dig mulighed for at maskere din IP-adresse og kryptere alle de data, du sender.

Den eneste debat, Kodi-brugere skal have, er, hvilken VPN at bruge. Men der er nogle kernekriterier, de kan bruge til at hjælpe med at styre deres beslutning:

 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Stærkt privatliv indstillinger
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik
 • Bred server tilgængelighed

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På grundlag af disse fire kriterier anbefaler vi IPVanish for alle Kodi brugere. De tilbyder nogle af de bedste krypteringsniveauer og privatlivsindstillinger, der er tilgængelige på enhver VPN. De har også super-hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder på tværs af hele deres servernetværk. IPVanish har netop over 850 servere til rådighed i 60 lande rundt om i verden, hvilket skal være blokeret for noget indhold. De har også absolut ingen begrænsninger for enten data eller filtype brug for nogen bruger. Tilføj dette sammen og kast i det faktum, at deres app er tilgængelig på stort set alle tænkelige enheder, herunder Amazon Firestick, og det er klart, hvorfor IPVanish er det bedste VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Kodi tastaturgenveje

Hvis du vil vide, hvordan du gør Kodi mere brugervenlig, er det værd at tage et kig på nogle af de mest populære tastaturgenveje. Disse kan gøre det muligt for en mere behagelig og nem brugeroplevelse, da navigering rundt om Kodi Media Player bliver meget hurtigere. Der er også et par genveje, der virkelig kan forbedre din oplevelse ved at forbedre afspilningen og tackle nogle af de problemer, der kan opstå ved online screening.

Mens der er flere Kodi tastaturgenveje, er nogle kun meget nyttige for udviklere eller avancerede brugere. Ikke desto mindre er de fleste rettet mod hverdagsbrugere, og det er dem, vi vil fokusere på i denne artikel. Vi vil begynde med at give dig vores valg af de 10 mest nyttige Kodi-tastaturgenveje, der forklarer, hvad de gør, og hvorfor det er nyttigt.

Top 10 Kodi-tastaturgenveje

  Tilbage til Forrige Menu / Hjemmeside:

Genvejstast: Esc

Den nemme måde at navigere tilbage til forrige menu eller startside, uden at finde den rigtige menupunkt, er bare at trykke på Esc-knappen.

  Luk menuen

Genvejstast: S

Navigering tilbage til hjemmesiden for at lukke Kodi kan også være irriterende. Denne genvej åbner automatisk menuen Exit Kodi, så du kan lukke eller dvale Kodi hurtigt.

  Skift mellem fuld skærm og windowed mode

Genvejstast:

Kodi åbnes som standard i fuldskærmstilstand, men mange brugere vil også gerne bruge den sammen med anden software. Denne genvej giver dig mulighed for nemt at skifte mellem en vinduesversion af Kodi og fuldskærmstilstand.

  Zoom / Aspect Ratio

Genvejstast: Z

Hvis din video ikke streamer til den rigtige opløsning, kan denne enkle genvej gøre det muligt for dig at skifte mellem opløsninger - f.eks. 320 x 240 eller 1024 x 768 - hurtigt. Bare find den med det klareste billede og lad det være ved det.

  Skift undertekster til / fra

Genvejstast: T

Nogle gange begynder du at streame en video og finde den har undertekster som standard. Nogle gange vil du have undertekster, og de er ikke der. Med denne genvej kan du nemt skifte undertekster til eller fra, forudsat at du har konfigureret dem korrekt i indstillingerne på forhånd.

  Afspil / pause

Genvejstast: Mellemrumstast

Hvis du vil pause eller starte din video hurtigt, er det den hurtigste måde at gøre det på. Bare ram på mellemrumstasten. Så simpelt er det!

  Lydstyrke op / Lydstyrke ned / Lydløs lyd

Genvejstaster: - (minus) eller + (plus) eller F8

Tasten - (minus) vil ændre lydstyrken for en video ned, mens + (plus) tasten vil skrue op. Hold tasten nede for at ændre volumen meget. For at slå lyden fra, skal du holde tasten - (minus) nede, indtil lyden er falmet eller bare tryk på F8.

  Zoom ind / zoom ud (til billeder)

Genvejstast: - (minus) eller + (plus)

Hvis du ser på billeder på Kodi, kan de samme genvejstaster, - (minus) og + (plus), bruges til at zoome ind og ud af billedet.

  Se foregående billede / næste billede

Genvejstast: . (fuldt stop) eller , (komma)

Hvis du ser på et galleri med billeder, kan du også nemt rulle gennem billederne ved hjælp af. (fuld stop) for at flytte til næste billede og, (komma) for at flytte til den forrige. På de fleste enhedstastaturer vil disse to nøgler blive mærket <og>, som måske er lidt mere intuitiv.

  Tag et skærmbillede

Genvejstast: Ctrl + S eller Prt Sc

Der er to genveje, du kan bruge til at tage et screenshot af din Kodi-afspiller. Tryk på Ctrl + S, og en dialogboks vil bede dig om et foretrukket sted for at gemme dette skærmbillede. Du kan også trykke på Prt Sc, og din enhed gemmer automatisk et skærmbillede til dit udklipsholder. Dette kan derefter indsættes i et andet program.

Andre Kodi-tastaturgenveje

Den øverste ti liste består af tastaturgenveje, som vi har fundet mest nyttige i hverdagen. Men der er mange flere, du kan også drage fordel af, afhængigt af hvilken af Kodis mange funktioner og funktioner du bruger.

Ser live-tv

 • B - Planlæg optagelser i live-tv
 • E - Åbn den elektroniske programguide
 • H - Live tv-kanaler vindue
 • J - Live radiokanaler vindue
 • K - Live TV-optagelsesvindue
 • 0 (Zero) - Skift mellem de to sidst viste live-tv-kanaler
 • Pil op og Pil ned - Flyt op og ned i kanallisten
 • Venstrepil og Højre Pil - Flyt mellem kanalgrupper.

Streaming medieindhold

 • P-Plays videoen
 • x- Stopper videoafspilning
 • F - Spol frem. Tryk en gang på tasten for at spole frem til 2x hastighed; tryk det to gange for 4x og så videre
 • R - Dette gengiver videoen, kan gøres hurtigere afhængigt af hvor mange gange du trykker på den på samme måde som Fast Forward
 • Højre pil - Springer frem i 30 sekunder gennem mediefilen
 • Venstre pil - Springer tilbage 30 sekunder gennem mediefilen
 • EN - Lydforsinkelse. Hvis lyden og videoen i den fil, du ser, ikke synkroniseres ordentligt, kan du bruge denne nøgle til at justere forsinkelsen og forhåbentlig bringe den tilbage i synkronisering igen

Genveje på specifikke enheder

Der er også en række enhedsspecifikke tastaturgenveje, du måske vil bruge, afhængigt af hvilken enhed du bruger Kodi på.

Microsoft Windows

 • Windows nøgle - Hvis du skal gøre noget uden for Kodi, men ikke vil afslutte, skal du trykke på Windows-nøglen, og dette fører dig direkte til din Windows Start-menu

Mac

 • Cmd + Q - Afslut Kodi.
 • Cmd + H - Skjul Kodi til OS X docken.
 • Cmd + M - Minimér Kodi i OS X docken
 • Cmd + F - Skift fuldskærm visning.
 • Cmd + S - Tag et skærmbillede.

Vidste du om disse Kodi tastaturgenveje? Hvilke har du fundet mest nyttige at bruge? Er der andre gode Kodi-tastaturgenveje, du vil anbefale til andre brugere? Lad os vide dine tanker ved at give en kommentar nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.