Få en advarsel, når et Nintendo Switch-spil er til salg

Indholdsfortegnelse:

Få en advarsel, når et Nintendo Switch-spil er til salg
Få en advarsel, når et Nintendo Switch-spil er til salg
Anonim

Nintendo Switch er blevet usædvanligt populær. Det sælger godt og er mere populært lige nu end en Xbox og PlayStation. Det er på ingen måde en nem oplevelse for en konsol, der kun har eksisteret i lidt over et år. Indrømmet, Nintendo er ikke fremmed for konsoller, men det er nemt en af sine bedste resultater. Da konsollen er en anden spilplatform, skal spil udvikles specielt til det. Nintendo Switch-spil kan downloades fra Switch Game Store. Ligesom de fleste spilplatforme er disse spil også til salg. Hvis du har øje med en bestemt titel, kan du måske tilmelde dig advarsler for når et Nintendo Switch-spil er til salg med NintyPricer.

Nintendo Switch Game Sale

NintyPricer giver dig mulighed for at tilføje spil, du er interesseret i til din ønskeliste. For at holde styr på dine favoritter skal du oprette en konto på hjemmesiden. Kontoen er gratis, ligesom tjenesten og den eneste grund til at oprette en konto er at kunne holde styr på dine yndlingsspil og få en advarsel, når et Nintendo Switch-spil er til salg.

NintyPricer kontrollerer to kilder til spilpriser; Nintendo Switch eShop og Amazon. Du kan søge efter et spil, eller du kan gennemse listen over spilltitler, der er tilgængelige. Når du finder en du kan lide, skal du klikke på knappen Tilføj til ønskeliste ved siden af den. Du får en email, når en titel på din liste sælges. Du bliver ikke advaret, når et tilfældigt spil sælges. Kun titlerne på din ønskeliste vil generere advarsler, når der er en prisfald.

NintyPricer opkræver ikke noget, men du kan donere til appen, hvis du vil ved at klikke på Tip Jar øverst.
NintyPricer opkræver ikke noget, men du kan donere til appen, hvis du vil ved at klikke på Tip Jar øverst.

Game Price Updates

Du kan bruge appen uden at tilmelde dig en konto, hvis du er villig til at tjekke det hver dag og se om et spil er til salg. NintyPricer, ud over at sende e-mails til dig, holder en opdateret liste over priser for alle spil. Det vil selvfølgelig være et dræn på din begrænsede tid, og derfor er tilmeldingsmuligheden der.

Priserne er ikke ensartede på tværs af Nintendo Game Store og Amazon. Faktisk skelner appen mellem Amazons digitale og fysiske spilkøb. Hvis et Amazon-fysisk spil er til salg, kan du kun få rabatten der og ikke på Switch-spilbutikken eller på et digitalt spil.

Populært emne.