Langsom iPhone: Kontrollér, hvor langsom din enhed er

Indholdsfortegnelse:

Langsom iPhone: Kontrollér, hvor langsom din enhed er
Langsom iPhone: Kontrollér, hvor langsom din enhed er
Anonim

Apple sænker iPhones er blevet almindeligt kendt nu. iPhone ejere rådes til at få et nyt batteri til deres ældre enheder til at løse problemet, og Apple har diskonteret et nyt batteri til $ 29 som en del af sit iPhone batteri erstatningsprogram. Hvis du har en langsom iPhone, kan du få et nyt batteri til $ 29 hele 2018. Selvfølgelig spørger nogle brugere, hvor langsomt det er for langsomt for en iPhone. Apple udskifter batterier uanset batteriets levetid, men hvis du vil vide, hvor dårlig problemet er, SlowApple er en gratis webapp, der kan fortælle dig, hvor langsomt din iPhone er takket være Apples sprængningsfunktion.

SlowApple er til legen der ikke har tid til at løbe eller fortolke resultaterne af et ordentligt bench markingsværktøj som GeekBench.

Kontroller langsomme iPhone

Besøg SlowApple på din iPhone. Appen kræver ikke det, men vi anbefaler, at du bruger Safari på din telefon til at køre testen i stedet for enhver anden browser, du rutinemæssigt bruger. Du skal også slukke for lav strømtilstand. Åbn appen Indstillinger og gå til Batteri> Lav strømtilstand. Sluk for kontakten, og besøg derefter appen.

Tryk på knappen Go for at starte testen. Det tager mindre end et minut at afslutte. Resultaterne vist nedenfor gælder for en iPhone 6, der kører iOS 11.21, og for en iPhone 6S, der kører iOS 10.3.3.

Image
Image

Læsning af resultaterne

Appen fortæller dig, hvor lang tid det tog, om sekunder at afslutte en test. Jo længere tid det tager, jo langsommere er din iPhone. For en iPhone 6 kan du se, at det kan være så langsomt som 12 sekunder pr. Måleren, og vores resultater lignede testen med 11.354 sekunder at fuldføre. Det er næsten 12 sekunder.

IPhone 6S farer bedre, men det kører iOS 10.3.3 og ikke iOS 11.2.1, der er fuld af fejl og sænker enhederne endnu mere ned. Ingen af de to enheder er i den "sikre" grønne zone, hvilket betyder, at de begge har brug for et nyt batteri til at vende tilbage til deres oprindelige eller bedre ydeevne. Hvis du spekulerede på, om det nye batteri ville gøre en forskel, eller hvor langsom din iPhone er, er det simpelt bevis.Hvis du vil have flere detaljer, skal du overveje at bruge Geekbench.

Vi bør nævne, at batterier ikke slides ud i samme tempo for alle, så dine resultater ikke vil være de samme som dem til vores testenheder. Faktisk kørte vi denne test på en anden iPhone 6 kørende iOS 11.2.1, og det tog 9.283 sekunder at fuldføre, hvilket er bedre end 11.354 sekunder på den originale testenhed.

Populært emne.