Sådan går du til startskærmen på iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan går du til startskærmen på iPhone X
Sådan går du til startskærmen på iPhone X
Anonim

Hjem-knappen på iPhone X er blevet erstattet af hjemmeindikatoren. Det er en tynd skærmbjælke, der i grunden er en blød knap. Det er allestedsnærværende nederst på skærmen, og det genkender forskellige nye gestus, som telefonen understøtter. Hjemindikatoren gør meget mere end hjemme-knappen nogensinde. Faktisk er det ofte nemt at udføre en gestus, som du ikke havde til hensigt at udføre. Dette sker med hårde knapper, og mange iPhone X-brugere tager flere uheldige skærmbilleder hver dag, når de forsøger at låse deres telefon. Hjemindikatoren gør meget, men en langt mere grundlæggende funktion, som den udfører, er at det tager dig til startskærmen på iPhone X.

Startskærm på iPhone X

Hjemmeindikatoren er ikke en knap, så brugerne vil sandsynligvis undre sig over, hvordan du går til startskærmen på iPhone X, når du har en app åben. Tapping af indikatoren bringer absolut ingenting og swiping op app switcher. Hjemmeindikatoren er, hvordan du kommer til startskærmen på iPhone X, men du skal forstå den nøjagtige gestus for at den skal fungere.

For at gå til startskærmen på iPhone X, tryk og træk hjemmeindikatoren opad. App'en krymper og forsvinder til startskærmen. Husk, hvordan du på andre iPhone-modeller slår dig op på en app i app switcheren for at fjerne den. Denne gestus er den samme, medmindre den vender tilbage til startskærmen. Hvis du slipper hjemmeindikatoren midtvejs, slutter du i app switcheren.

Image
Image

Konfliktbevægelser

Den måde, brugerne interagerer med deres telefoner på, er ændret med iPhone X. Gendannelser gør mere end bare at gå tilbage eller fremad i en app, og hele din skærm er stort set en berøringsblok, og det er ikke en adfærd, som brugerne af lang tid iPhone er bekendt med. Her er en hurtig reference til de fire bevægelser, som du sandsynligvis vil blande sammen;

Stryg op og til højre: Skift til næste app

Stryg op og til venstre: Skift til den forrige app

Stryg op, og slip, når din finger er midt på skærmen: Åbn app switcher

Svejs op og slip, når appen forsvinder: Gå til startskærmen på iPhone X

Det vil tage lidt at blive brugt. Eventuelle utilsigtede bevægelser, som du udfører, skyldes for det meste, at iPhone X-skærmen er utrolig hurtig til at reagere på berøringsindgang. Måske kunne det have været en god ide, hvis Apple havde tilladt brugerne at tilpasse størrelsen af hjemmeindikatoren eller hastigheden af disse bevægelser i betragtning af at det underviser brugere en helt ny måde at interagere med enheden.

Populært emne.