Sådan kontrolleres iPhone X Batteri Procent

Indholdsfortegnelse:

Sådan kontrolleres iPhone X Batteri Procent
Sådan kontrolleres iPhone X Batteri Procent
Anonim

IPhone X, Apples skærmtelefon, har måttet klippe et par hjørner for at få alt til at passe. Der er nye bevægelser for at gøre op for manglen på en Home-knap, og den måde, hvorpå nogle funktioner er tilgængelige, er ændret. En særlig irriterende brugergrænseændring er, at du ikke længere kan se iPhone X-batteriprocenten fra statuslinjen. På andre iPhones passer informationen let i statuslinjen, og den er altid synlig. På iPhone X gør hakket det sådan, at der ikke er nok plads til procentdelen, hvad med alle de andre ikoner, der skal passe der.

Hvad alt dette betyder er, at du ikke bare kan se på din startskærm, din låseskærm eller en anden skærm og tjekke din iPhone X batteriprocent. Her er hvad du skal gøre i stedet.

Image
Image

iPhone X Batteri Procent

IPhone X batteri procenten har et nyt hjem; kontrolcentret. På din startskærm eller på låseskærmen skal du svinge ned fra højre øre for at åbne kontrolcenteret og se øverste højre hjørne. Kontrolcentret har mere plads til alt, dvs. alle ikoner, så batteriprocenten vises ved siden af batteriikonet, som det skal.

Alternativt, og det er sådan en fjollet, lang vej at gøre det, men hvis du tilslutter din telefon til en strømkilde eller placerer den på en trådløs opladningsplade, lyser skærmen op og viser dig den aktuelle opladningsprocent.

Selvfølgelig er den enkleste måde at tjekke din iPhone X batteri procent på at bare spørge Siri. Du kan bruge enhver variation af spørgsmålet 'Siri, hvad er mit batteri procent', og hun vil fortælle dig din nuværende batteriprocent.

Image
Image

Batteri Widget

Brugere, der foretrækker en meget nemmere måde at kontrollere iPhone-batteriprocenten, giver også widgets et forsøg. iOS har en lagerbatteri-widget, som du kan aktivere og få adgang til fra din låseskærm eller din startskærm. Den viser den aktuelle batteriprocent af både din iPhone og andre Bluetooth-enheder, der er parret med den.

Det er ikke nødvendigvis lettere at få adgang til widgeten end det er at få adgang til kontrolcentret. Det hele kommer ned til præference og hvordan du justerer til den nye telefon. For nogle brugere kan swiping højre være lettere end at trække ned på højre øre. Det kan også være mere kendt end den nye gestus, der er nødvendig for at åbne kontrolcentret. Det hele kommer ned til personlig præference.

Populært emne.