Sådan Fix Speed Processor er begrænset af system firmware i Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix Speed Processor er begrænset af system firmware i Windows
Sådan Fix Speed Processor er begrænset af system firmware i Windows
Anonim

Event Viewer i Windows registrerer stort set alt, hvad der sker på dit system. Hvis dit system virker op, hvis du får tilfældige beskeder eller fejlmeddelelser, er Event Viewer et godt sted at begynde at undersøge. Det kommer ikke til at pege på problemet, men det vil hjælpe med at identificere, hvad der kan foregå. Hver begivenhed er tidsstemplet, og en kort beskrivelse følger normalt med det. En særlig advarsel, der kan være for dig, er, at hastighedsprocessoren begrænses af advarsler fra systemets firmware.

Processorens hastighed er begrænset af system firmware

Denne advarsels fulde beskrivelse ser sådan ud;

Processoren 7's hastighed i gruppe 0 begrænses af systemets firmware. Processoren har været i denne reducerede ydeevne i 203363 sekunder siden den sidste rapport.

Processorens nummer og gruppenummer varierer fra system til system, ligesom tidsperioden. Nu er noget, der siger, at en processor er begrænset, det vil være alarmerende, men løsningen er ret simpel.

Image
Image

Indstil processorhastighed i strømplan

Din strømplan kan blandt andet styre, hvor meget strøm der går til din processor. Hvis værdien er indstillet for lav, slutter du med en langsom processor, og advarslen "Processorhastighed er begrænset af system firmware".

Højreklik på batteri / strøm ikonet i systembakken. Vælg 'Power Options' i kontekstmenuen. Klik på 'Skift planindstillinger' ved siden af den aktuelle strømplan. Klik derefter på 'Skift avancerede strømindstillinger' nederst. I vinduet Strømindstillinger ruller du ned og udvider feltet Processor Strømstyring. Sørg for, at miniprocessorens tilstand på batteriet og strømmen ikke er indstillet for lavt.

Image
Image

SpeedStep Technology

Denne hastighedsbegrænsning på en bestemt processor er et træk ved Intel processor chips. Funktionen hedder SpeedStep Technology, og det tillader software til at begrænse, hvor meget strøm CPU'en kan bruge. Ovenstående reparation er dybest set en enkel måde at tilpasse den til. Du kan deaktivere det helt, hvis du vil, men at gøre det, skal du besøge systemets BIOS.

Få adgang til BIOS'en og kig efter avancerede strømindstillinger eller noget, der hedder SpeedStep, og skift dets tilstand til Deaktiveret. Gem ændringerne og start til dit system.

Mens du kan deaktivere SpeedStep-teknologi fra både BIOS og Windows, anbefaler vi, at du holder dig til at bruge Windows GUI til at gøre dette. Det er lettere at vende, det giver mere kontrol, og hvis du ikke ved meget om din BIOS, er der mindre chance for at noget vil gå galt.

Populært emne.