Sådan åbner du kontrolcenteret på iPhone X

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbner du kontrolcenteret på iPhone X
Sådan åbner du kontrolcenteret på iPhone X
Anonim

Kontrolcentret, siden det blev indført, er blevet omdesignet tre gange. De første få ændringer blev foretaget, så der var plads til, at andre kontroller kunne tilføjes. IOS 11 er designet blevet gennemgået helt, og du kan endelig tilpasse Control Center. Bortset fra det, er funktionen, og hvordan den hedder, forblevet den samme, medmindre du selvfølgelig ejer en iPhone X. iPhone X har ikke en Home-knap, men Home-knappen har aldrig spillet en rolle i åbningen af Control Center. På ældre iPhones åbnes kontrolcentret ved at skubbe op fra bunden. På iPhone X virker det ikke sådan. IPhone X har nye bevægelser, som andre iPhone-modeller aldrig havde. Nu, da startknappen er fjernet, har mange af de sædvanlige bevægelser ændret, hvad de gør for at gøre op for den fjernede knap. Sag i punkt Du kan ikke længere svinge op fra bunden for at åbne kontrolcenteret på iPhone X. Bevægelsen til at åbne den er helt ny.

Kontrolcenter på iPhone X

Du har muligvis bemærket, at iPhone X har et nyt brugergrænseelement, som ikke vises på andre iPhone-modeller. De er små barer kaldet statuslinjens indikator og hjemmeindikatoren. Statuslinjens indikator vises på låseskærmen lige under det højre 'øre' af iPhone X. Disse linjer angiver handlingsområder, hvor der blandt andet er anerkendt gængsler.

For at åbne kontrolcenteret på iPhone X, se højre øre på låseskærmen. Du vil mærke indikatoren lige under batteriikonet. Stryg ned på den.

Dette åbner kontrolcenteret på iPhone X. Du kan gøre det samme på din startskærm; Skru bare ned fra højre øre, og kontrolcentret åbner. Stryg op for at afvise det.
Dette åbner kontrolcenteret på iPhone X. Du kan gøre det samme på din startskærm; Skru bare ned fra højre øre, og kontrolcentret åbner. Stryg op for at afvise det.
Image
Image

Interferere med Apps

Du har stadig mulighed for at aktivere eller deaktivere Kontrolcenter i apps. Du vil muligvis gerne besøge den pågældende indstilling i appen Indstillinger, hvis du spiller mange spil. På andre iPhone-modeller kan en swipe up gestus forstyrre, hvis du spiller et spil som Temple Run, så det er muligt, at denne nye gestus interfererer med andre apps, du bruger. Hvis det er tilfældet, kan du deaktivere det fra at blive vist, når du slår ned til højre øre, når du har en app åben.Hvis du er bekymret for denne gestus, der forstyrrer meddelelserne, skal du ikke være. Meddelelsesskyggen åbnes, når du slår ned fra midten og ikke fra højre øre.

Populært emne.