Alt hvad du behøver at vide om Apple iPhone-batteriet erstatning tilbud

Indholdsfortegnelse:

Alt hvad du behøver at vide om Apple iPhone-batteriet erstatning tilbud
Alt hvad du behøver at vide om Apple iPhone-batteriet erstatning tilbud
Anonim

Apple har bekendtgjort, at det sænker ældre iPhones, når batteriet har opbrugt kapacitet. Ingen, især langtidse Apple-produktejere, er glade for dette. Løsningen til en langsom iPhone er at udskifte batteriet, som hvis du ikke er under garanti, koster $ 79. Denne pris sammenligner ikke med, hvad brugerne normalt vil bruge på en ny iPhone, men brugerne er stadig ikke glade for det. Nogle er villige til at betale prisen bare for at få en hurtigere telefon, men andre er ikke så villige. Dette er selvfølgelig ting til PR mareridt, hvorfor Apple har et iPhone-batteriudbyder tilbud på plads for at bekæmpe det. Her er alt hvad du behøver at vide om at få et nyt batteri til din iPhone fra Apple.

Image
Image

Pris

Apple har meddelt, at det vil erstatte alle batterier til $ 29 i modsætning til den oprindelige $ 79 det var opladning. Dette er effektivt lige nu. Du kan gå ind i en Apple Store og få dit batteri udskiftet. Hvis du allerede har erstattet det for $ 79, kan du få forskellen refunderet, som bare viser dig, at Apple kender kundeservice.

Berettigelse

Nogle brugere er under indtryk af, at deres batteri skal være udtømt i et vist omfang, før Apple erstatter det. Som sådan har det fået dem til at stille spørgsmålstegn ved, om deres batteri vil blive udskiftet til $ 29 eller ej. Apple udskifter batterier uanset deres kapacitet. Normalt erstatter selskabet batterier, der har opbrugt mindst 80% af deres opladningskapacitet, men dette gælder ikke længere. Så længe du har en iPhone 6 eller derover, er du berettiget til en erstatning. Tilbuddet vil være tilgængeligt hele 2018, så rolig ikke, hvis du ikke kan gå med det samme.

Image
Image

Apple-garanti og AppleCare

Hvis du er under garanti, eller du har købt AppleCare, er du muligvis underlagt forskellige regler for udskiftning af dit batteri, men det er måske et 'måske' tilfælde. Det er bedst at tage din telefon ind og lade dem se på den. Da dette har været et PR-problem, og Apple bliver sagsøgt over det, er virksomheden tilbøjelig til at ændre batteriet og gøre mindre af det.

Virker det?

Du kan måske undre dig over, om du skifter dit iPhone-batteri, så det hurtigt øger det. Ifølge feltrapporter og denne Reddit-tråd er der en mærkbar forskel. Brugere, der har udskiftet deres batterier, siger, at deres telefoner er meget hurtigere nu. De kan ikke nøjagtigt sammenligne det med den hastighed, telefonen rørte ved, da den var helt ny, men i forhold til det gamle batteri vs. den nye, kører deres enheder hurtigere.

Populært emne.