Gurzil Kodi Addon - Sådan installeres Gurzil på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Gurzil Kodi Addon - Sådan installeres Gurzil på Kodi
Gurzil Kodi Addon - Sådan installeres Gurzil på Kodi
Anonim

At finde en pålidelig streaming efterspørgsel til Kodi er blevet betydeligt sværere i år, med en række af de mest populære, der går offline af en eller anden grund. Hvilket er mere og mere grund til, at Kodi-brugere kan kigge på Gurzil. Det Gurzil Kodi addon er baseret på Exodus, en af de mest downloadede og populære uofficielle addons i Kodi historie. Det har overlevet nedlæggelsen af dens udviklerens arkiv (Smash) og fortsætter med at tilbyde brugerne en bred vifte af on-demand film og tv-shows.

Gurzil har et eller to små problemer og lykkes ikke helt med at slå højderne af sin forgænger. Men det giver stadig adgang til et stort udvalg af on-demand-indhold og et brugervenligt, godt designet addon, der ville være en god tilføjelse til mange addon-biblioteker.I denne vejledning fortæller vi alt hvad du behøver at vide om denne tilføjelse samt en trinvis vejledning til, hvordan du downloader og installerer det også.
Gurzil har et eller to små problemer og lykkes ikke helt med at slå højderne af sin forgænger. Men det giver stadig adgang til et stort udvalg af on-demand-indhold og et brugervenligt, godt designet addon, der ville være en god tilføjelse til mange addon-biblioteker.I denne vejledning fortæller vi alt hvad du behøver at vide om denne tilføjelse samt en trinvis vejledning til, hvordan du downloader og installerer det også.

Før du downloader Gurzil Kodi Addon - Installer en VPN

Når du bruger en uofficiel Kodi addon som Gurzil, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN også. Årsagen til dette er, at nogle uofficielle Kodi addons kan give brugerne adgang til copyrighted media. Som følge heraf risikerer de retlige konsekvenser fra ophavsretsejerne. En række Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser og endda står over for stærkere handling. Kodi kan også være en sikkerhedsrisiko, da open source-karakteren betyder, at udviklere kan og i nogle tilfælde bruger uofficielle addons til at installere skadelig software på en brugers enheder. En VPN hjælper med at beskytte dig mod begge disse risici. Det vil kryptere alle dine online data, hvilket hjælper med at beskytte mod malware og spyware, og også ændre din IP-adresse, hvilket gør det sværere at spore din internetaktivitet tilbage til dig. Dette beskytter dig derfor mod mulige juridiske konsekvenser, hvis du ser ophavsretligt beskyttet indhold.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi peger altid på Kodi-brugere på udkig efter den bedste VPN til IPVanish. Det skyldes, at IPVanish tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for at streame medieindhold. Det har også nogle af de stærkeste kryptering rundt og fremragende beskyttelse af privatlivets fred, uden at brugerlogger overhovedet bliver bevaret. De tilbyder et stort servernetværk bestående af mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Dette hjælper Kodi-brugere med at låse indhold fra næsten overalt. IPVanish har ingen begrænsninger for brugere, hvilket betyder at du kan streame så meget som du kan lide gennem deres servere. Og med dedikerede apps til næsten alle enheder, herunder Amazon Fire TV Stick, er IPVanish den førende VPN for Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Gurzil Kodi Addon

En række fremtrædende Kodi-repositorier er faldet de seneste måneder, herunder det meget populære Smash-repository, som tidligere var hjemsted for Gurzil. Heldigvis kan Gurzil stadig downloades fra Kodil Repository. Og nedenunder finder du en enkel 10-trins vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og er placeret øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på knappen Filhåndtering fane, der kan findes nederst på skærmen, før du dobbeltklikker på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://kdil.co/repo/ klik derefter på Okay. Denne nye kilde vil have brug for et navn, så skriv ind noget lignende Kodil klik derefter på Okay igen.

  Image
  Image
 4. Tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Klik derefter på knappen Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik Installer fra zip-fil, vælg derefter Kodil og vælg en fil, der hedder Kodil.zip og klik OKAY. Dette vil installere Kodil repository.

  Image
  Image
 7. Denne proces kan tage et par minutter, så vær tålmodig. Når opbevaringsdatabasen er blevet installeret, vil du modtage en meddelelse øverst til højre på skærmen.

  Image
  Image
 8. Gå nu tilbage til Addon browser menuen og denne gang vælg Installer fra depot. Rul derefter ned for at finde Kodil repository.

  Image
  Image
 9. Åbn opbevaringsstedet, klik på Video addons, og rul derefter ned på den lange liste over addons, indtil du finder Gurzil opført. Klik på det og klik derefter på installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du modtager igen en meddelelse øverst til højre på skærmen, når installationen er gennemført.

  Image
  Image
 10. Gå tilbage til Kodi startskærm og klik på Tilføjelser igen. Gurzil addon vil nu blive opført under Video Addons og er klar til brug.

  Image
  Image

Hvad er Gurzil Kodi Addon?

Gurzil Kodi addon er en gaffel til den meget populære og meget savnede Exodus addon. Det betyder, at det er baseret på Exodus kildekoden og er bemærkelsesværdigt ligner dets tidligere inkarnation. Gurzil blev udviklet af Smash, men medens sit depot er nu taget ned, forbliver Gurzil tilgængeligt og fuldt funktionelt. Det er god nyhed for Kodi-brugere, at det skyldes, at det forbliver et stort on-demand addon.

Gurzil Guided Tour

Ved første åbning af Gurzil addon vises hovedmenuen bemærkelsesværdigt enkel. Lad det ikke narre dig, da der er et væld af indhold under det, der bare venter på at blive opdaget. For at give dig en smag af, hvad der tilbydes, har vi nedbrudt Gurzil addon ved sine hovedmenu muligheder:

Image
Image

Film

Hvis du klikker på Filmen i hovedmenuen, åbnes en omfattende undermenu, som giver dig mulighed for at søge film af interesse for dig på næsten enhver måde tænkelig. Du kan søge efter Genrer, År, Mennesker, Sprog, og certifikater (ratings). Du kan også se, hvad andre folk ser på Gurzil gennem muligheder som Mest populære, Mest stemte, og Folk ser. Så er der forskellige muligheder for at tjekke de seneste udgivelser også.

Gurzil trækker information om film fra forskellige kilder, herunder Internet Movie Database (IMDB), som hjælper med at informere dig om forskellige film. Og når du vælger din film, vil den søge links fra sin omfattende online database, før du giver mulighed for at vælge, hvilken du vil se.

TV-shows

Menupunktet Tv-shows åbner en lignende undermenu til filmene en og de fungerer på samme måde. Der er også et par ekstra muligheder, f.eks Airing i dag samt en virkelig nyttig TV Kalender mulighed, som giver dig mulighed for at planlægge, når den næste episode af dit yndlingsprogram vil være tilgængelig.

Når du klikker på dit valgte show, vil du igen se Gurzil aggregat links fra hele internettet, før du giver mulighed for at vælge hvilket link du vil se. Ligesom film, vil disse links indeholde detaljer om kvaliteten af streamen, såvel som hvor den kommer fra, så du kan vælge det bedste link til din enhed og forbindelse.

Mine film

Du kan linke Gurzil til din Trakt- eller IMDB-konto, og hvis du vælger at gøre det, er det her, hvor du skal gå for at se filmindhold fra disse tjenester.

Mine tv-shows

Som med Mine film kan du få adgang til alt dit favorit tv-indhold fra Trakt eller IMDB på dette menupunkt.

Nye film

Som menupunktet antyder, kan denne menupunkt bruges til at åbne links til de seneste nye udgivelser, der er tilgængelige online. Det er i grunden et direkte link til den samme fane, der kan findes under Filmen indstillingen.

Nye episoder

På samme måde giver disse menupunkter dig mulighed for at gå direkte til de seneste episoder af alle de mest populære tv-shows, der for øjeblikket er tilgængelige på Gurzil. Dette link kan også findes under TV-shows fane.

Kanaler

Denne mulighed er forbundet med et lille antal film, der er hentet direkte fra tv-kanaler. Antallet af links, der er tilgængelige under denne indstilling, er dog meget begrænset og eklektisk, og de fleste brugere vil sandsynligvis kun besøge denne menupunkt én gang.

Værktøj

Dette er stedet at gå for at få adgang til alle indstillingerne for Gurzil addon, herunder at linke det til din Trakt eller IMDB konto.

Søg

Denne menupunkt åbner Gurzils fremragende søgefunktion, som giver dig mulighed for at søge efter indhold af film, tv-shows eller skuespillere.

Hvordan man laver Gurzil hurtigere

Der er ikke meget at kritisere Gurzil-addonet, men en ting, der har opskåret et par gange i testningen, er, hvor lang tid addon kan tage for at trække i links fra det enorme antal online-kilder, den bruger. For populært indhold med mange links kan dette tage flere minutter, hvilket undertiden irriterende. Heldigvis er der en måde at omgå dette problem.

I Gurzil indstillinger, er det muligt at individuelt deaktivere kilder, som addonet skraber for indhold. Jo flere kilder der er deaktiveret, jo hurtigere Gurzil udarbejder sin liste over links. For en start kan du deaktivere de kilder, der tilbyder links på et fremmedsprog. Så er der mange engelsksprogede dem, som du sandsynligvis aldrig benytter sig af. Du kan potentielt reducere antallet af kilder betydeligt, så Gurzil skraber kun fra 5 eller 10 links.

Desværre kan du kun deaktivere disse kilder individuelt, hvilket tager lidt tid, men det vil spare dig masser af tid på længere sigt, så det er værd at arbejde for regelmæssige brugere. Hvis du vil aktivere dem alle igen, kan du senere gøre det med et enkelt klik ved at vælge standarder mulighed. Dette er også en fantastisk måde at fjerne kilder, der også er stoppet med at arbejde på addonet.

Gurzil Konklusioner

Gurzil er baseret på Exodus addon, og selvom det ikke er helt ramt af Kodi Classic's højder, har det stadig meget at byde på. Det har en enorm database med indhold hentet fra snesevis af forskellige steder rundt om nettet. Det betyder, at næsten alt indhold, som det hævder at have ledige, virker, og har flere links, som brugerne kan vælge imellem.

Addon er veldesignet og nem at bruge og navigere rundt. Det har også en fantastisk søgefacilitet, som er en reel bonus. For det meste fungerer links, og indholdet kan nemt forbindes. Afspilning er hurtig på det hele, og vi oplevede minimal buffering problemer. Men dette kan afhænge af den kilde, du har valgt at linke til.

Den hastighed, som Gurzil scrapes det forbinder, er en frustration til tider, men som vi har forklaret findes der også en løsning. Der er heller ikke nogen bogmærkefunktion, så du kan vende tilbage til indhold, du har set eller søgt tidligere, hvilket også er en skam. Men på trods af disse små problemer er Gurzil fortsat et stort on-demand addon og er et værdifuldt supplement til de fleste addon-biblioteker.

Hvordan fandt du Gurzil addon? Har vores installationsguide fået hjælp til dig? Har du haft problemer med at bruge det eller se film eller tv-shows? Sammenligner den med Exodus efter din mening? Du er velkommen til at dele tanker eller meninger, du måtte have i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.