DAZN Kodi tilføjelse: Stream Live Sports, NFL RedZone

Indholdsfortegnelse:

DAZN Kodi tilføjelse: Stream Live Sports, NFL RedZone
DAZN Kodi tilføjelse: Stream Live Sports, NFL RedZone
Anonim

Hvis du leder efter en Kodi add-on, der kan bringe dig helt lovlig, lever strømme af et stort udvalg af sportsgrene, herunder NFL, fodbold, rugby, tennis, MotoGP og dart, så DAZN Kodi tilføjelse er absolut et besøg værd. DAZN (som udtales Da Zone) markerer sig selv som "Netflix of Sports", og selvom det er lidt over toppen, har det stadig meget at tilbyde for lænestolsporters. Og som et selskab, der har bragt udsendelsesrettighederne til alt indhold på sin platform, er det det perfekte supplement til dem, der er bekymrede for de seneste overskrifter om de juridiske risici ved at se levende sport på andre Kodi-tilføjelser.

Men der er et par fangster. For det første er DAZN ikke fri; de tilbyder en abonnementstjeneste med priser i øjeblikket sat til $ 20 per måned eller $ 150 om året. De tilbyder dog i øjeblikket en gratis prøveperiode på en måned. Så er der tilgængelighed, da DAZN i øjeblikket kun er tilgængelig i Tyskland, Østrig, Schweiz, Canada og Japan. Dette betyder, at hvis du er baseret andetsteds, skal du bruge en VPN med servere på en af disse steder for at oprette forbindelse. Dette vil sætte nogle mennesker væk, men som du vil se i denne anmeldelse har DAZN meget at tilbyde sine abonnenter.
Men der er et par fangster. For det første er DAZN ikke fri; de tilbyder en abonnementstjeneste med priser i øjeblikket sat til $ 20 per måned eller $ 150 om året. De tilbyder dog i øjeblikket en gratis prøveperiode på en måned. Så er der tilgængelighed, da DAZN i øjeblikket kun er tilgængelig i Tyskland, Østrig, Schweiz, Canada og Japan. Dette betyder, at hvis du er baseret andetsteds, skal du bruge en VPN med servere på en af disse steder for at oprette forbindelse. Dette vil sætte nogle mennesker væk, men som du vil se i denne anmeldelse har DAZN meget at tilbyde sine abonnenter.

Inden du downloader DAZN Kodi-tilføjelsen, skal du installere en VPN

Når du bruger Kodi til at se indhold på et uofficielt tilføjelsesprogram, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN til de værdifulde personlige oplysninger og sikkerhedsfunktioner, den tilbyder. I tilfælde af DAZN, hvis du ikke befinder dig i et af de fem lande, de opererer, skal du også bruge en VPN til at få adgang til tjenesten. Det eneste spørgsmål er, hvilken man skal vælge. Der er mange VPN-udbydere rundt, men ikke alle vil være den rigtige leverandør til DAZN-brugere på Kodi.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Der er en VPN-udbyder, som er standout-leverandøren til DAZN-brugere på Kodi: IPVanish. De tilbyder nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt og lige vigtigere, deres hastigheder er konsekvent uanset hvor du er og hvilken server du forbinder til. De har også absolut ingen datarestriktioner, og deres privatlivs- og krypteringsindstillinger er på lige fod eller foran industristandarden. IPVanish har mere end 850 servere i 60 forskellige lande, der er tilgængelige for kunder at forbinde til, herunder alle fem lande, hvor DAZN kan ses. Derudover tilbyder IPVanish apps, der kan downloades på næsten alle enheder, herunder en dedikeret Amazon-app til Firestick-brugere. Sammenstillet gør dette dem til stand-by VPN for Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres DAZN Kodi Add-on

På trods af at det er helt lovligt, er DAZN-tilføjelsen stadig uofficiel og kan derfor ikke downloades fra det officielle Kodi-depot. Bare rolig, fordi det stadig er meget nemt at downloade og installere (selvom du i det mindste skal bruge Kodi Krypton v17.4 til at køre det). Alt du skal gøre er at følge denne trinvise vejledning:

 1. Den nyeste version af DAZN Kodi-tilføjelsen kan downloades manuelt som en zip-fil fra projektets GitHub. Du skal huske hvilken mappe du gemte zip-filen i.
 1. Gå derefter videre til Kodi hjemmeside og klik på Tilføjelser fane efterfulgt af Add-on Browser ikon som ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 1. Vælg derefter Installer fra zip-fil.

  Image
  Image
 1. Klik nu på den fil, du lige har gemt mærket kodinerds-6.0.0.zip. Dette vil installere Kodi Nerds repository. Du modtager en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 1. Tilbage til Add-on Browser menuen, men denne gang vælger du Installer fra depot.

  Image
  Image
 1. Vælg derefter Kodi Nerds repository> Video add-ons> DAZN> Installer. Igen vil du se en meddelelse, når tilføjelsen er installeret.

  Image
  Image
  Image
  Image
 1. Du kan nu få adgang til DAZN-tilføjelsen fra tilføjelsesmenuen på din Kodi-hjemmeside.

En hurtig løsning til et fælles download problem

En hel del Kodi-brugere, der forsøger at downloade DAZN-tilføjelsesprogrammet, får en fejl i fase 6 i denne proces, som angiver Afhængigheden af inputstream.adaptive version 2.0.10. Som du kan se fra billedet nedenfor, løb vi også ind på dette problem. Heldigvis kan dette problem komme rundt nemt ved hjælp af følgende enkle teknik.

Image
Image
 1. På Kodi's hovedside, klik på Tilføjelser> Mine tilføjelser efterfulgt af VideoPlayer InputStream

  Image
  Image
 1. Åbn fanen med titlen InputStream Adaptive og klik derefter på Aktiver.

  Image
  Image
 1. Hvis du gentager ovenstående proces fra trin 5, skal tilføjelsen downloades og installeres med succes.

Sådan tilmelder du dig til DAZN

Når du har hentet DAZN Kodi-tilføjelsen, skal du sikre dig, at din VPN er forbundet til et af de fem lande, før du kan åbne add-onen med succes. Når du først åbner det, vil tilføjelsen anmode om, at du indtaster din DAZN Login Email. For at kunne gøre dette skal du have tilmeldt et DAZN abonnement. Du kan gøre dette på deres hjemmeside som følger (du skal også bruge din VPN til at være forbundet til det rigtige land for at få adgang til deres hjemmeside):

 1. Vælg Start din gratis måned knappen på forsiden af hjemmesiden.

  Image
  Image
 1. Indtast dine detaljer og følg igennem med registreringsprocessen (Du skal bruge en betalingsmetode, som er tilladt i det land, du ønsker at registrere dig i.) Bare rolig, du kan afbestille dit abonnement til enhver tid i den første måned uden at pådrage sig en afgift.
 1. Efter registrering bliver du bedt om at bekræfte din konto. Derefter kan du bruge din e-mail-adresse til at logge ind på DAZN Kodi-tilføjelsen.

DAZN Kodi Add-on Review

Når du har tilmeldt dig DAZN og logget ind i Kodi-tilføjelsen, finder du en enkel, ren og brugervenlig oplevelse. Der er en række forskellige menupunkter, du kan bruge til at finde det indhold, du leder efter. Alt fungerer godt, og i modsætning til andre uofficielle add-ons er der ingen fare for at komme på tværs af brudte links, og indhold af ringe kvalitet skal være minimal (men se nedenfor for vores kommentarer om streaming kvalitet). Nogle af funktionerne i DAZN-tilføjelsen er særligt værd at fremhæve:

 • NFL Game Pass - Tillader DAZN-brugere at se live streams af NFL-spil samt højdepunkter af færdige spil og forskellige andre NFL-relaterede programmer efter behov.
 • NFL Redzone - Tilbud simulcast dækning af alle NFL finder sted på en søndag. NFL Redzone luftes fra 1:00 p.m. til 8:00 p.m. EST hver søndag i NFL sæsonen.
 • NFL Network - NFL-ejet kabel sportskanal, der tilbyder døgnet rundt NFL indhold.
 • Tidsplan - Hvis du er på udkig efter en bestemt kamp eller sportsbegivenhed, bedes du bedst ved at gå på skemaet. Her finder du alt indhold, der vises på DAZN den uge.
 • Kommer op - Som navne antyder, er dette et kronologisk link af alle de kommende live streams. Nyttig, hvis du leder efter noget, du ved, begynder snart, men vi fandt menuen Schedule en mere nyttig
 • Sport - Du kan søge efter indhold med sport med muligheder, herunder Basketball, Dart, Hockey, Fodbold, Tennis og NFL Game Pass. Ideelt, hvis du bare har lyst til at se et fodboldkamp og vil se, hvad der foregår lige nu.
 • DAZN Picks - Dette er en oversigt over indhold, der for nylig er blevet streamet på DAZN. Du kan vælge at se forskellige pakker med kondenseret højdepunkt. Dette afsnit lader dig også vide, hvad der kommer op i de næste 24 timer.

DAZN

Grunden til, at flere og flere mennesker er villige til at betale for DAZNs abonnementstjeneste, er indholdet af indhold, de har til rådighed. Der er masser at vælge imellem, men den rigtige styrke DAZN er i sit NFL og fodboldindhold. Det skal også bemærkes, at ikke alt indhold er tilgængeligt i alle de fem lande, de opererer. For eksempel er deres NFL-dækning udelukkende til det canadiske marked. Men hvis du tilmelder dig dem i Canada, får du meget lidt live basketball eller baseball, da de kun har rettigheder til NBA og MLB i andre lande. Hvis du vil tilmelde dig, er det derfor værd at lave lidt forskning for at sikre dig, at du vælger det rigtige land for at tilmelde dig. Men det samlede tilgængelige indhold er værd at fremhæve, da det omfatter:

 • National Football League (NFL): Næsten meget hvert spil er dækket, men kun for canadiske brugere.
 • Fodbold: For canadiere er DAZN stedet at gå med indhold, herunder UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Sky Bet English Football League, FIFA World Cup Qualifiers. Der er et par klare overfald her, især Premier League, men det er stadig et ret stort udvalg.
 • Baseball: MLB (ikke i Canada)
 • Basketball: NBA (ikke i Canada)
 • Tennis: WTA og ATP 250
 • Motorsports: MotoGP
 • Ishockey: Kontinental Hockey League (KHL) og også NHL - men ikke i Canada.
 • Rugby: Pro14
 • dart: PDC

DAZN Streaming Quality

Et hurtigt blik på nogle af tilbagemeldingerne på forskellige app butikker kan være nok til at sætte dig af DAZN helt og holdent. Mange brugere synes at have problemer med buffering, faldt rammer og frosne strømme. Disse klager kommer ikke kun fra en bestemt region, men i alle fem lande, de tjener.

Men i vores forsøg blev vi udsat for meget få problemer. Der var et par vandløb, der bukkede lejlighedsvis, men det var sjældent til skade for vores visning og var aldrig nok for os at opgive at se. Den visuelle kvalitet af alt indholdet, der blev streamet, var også meget højt, selv på vores tydeligt gennemsnitlige internetforbindelse.

Så generelt var vi meget tilfredse med, hvad DAZN gav. Men jeg er bevidst om, at nogle andre ikke er - og de siger, at der ikke er nogen røg uden brand. DAZN siger, at hvis du har problemer med din strøm, er det højst sandsynligt, at der er problemer med din internetforbindelse. De anbefaler en minimal downloadhastighed på 5 Mbps for at se deres standarddefinitionsindhold og en downloadhastighed på mindst 9 Mbps for at se HD-indhold. Hvis din forbindelse er langsommere end det, skal du muligvis enten opgradere eller vælge en anden Kodi-tilføjelse.

Konklusion

DAZN Kodi add-on har masser at gå til det. Det er garanteret at være helt lovligt og tilbyder en bred vifte af indhold, herunder alle NFL spil og en masse live fodbold også. Tilføjelsen selv er godt designet og nem at bruge, mens download- og installationsprocessen er enkel.

På flipsiden skal du udklare et månedligt abonnement for at få adgang til DAZN-tjenesten. Denne tjeneste er kun tilgængelig i fem lande, så hvis du befinder dig et andet sted, skal du bruge en VPN tilsluttet en server i et af disse lande. Mens indholdet er godt, vil du ikke få alt overalt, så du skal prioritere, hvad du vil have adgang til. Og endelig, mens vores erfaring med streaming indhold var godt, siger ikke alle alle de samme, så du kunne være uheldig. Der er dog en måneds gratis prøveperiode for at se, hvordan DAZN virker for dig, som forhåbentlig vil forsikre brugerne nok for at give DAZN Kodi add-on et forsøg.

Er du en DAZN-bruger, tilfreds eller ellers? Lad os vide om din oplevelse med denne Kodi add-on i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.