Cerebro Showbox Kodi Add-on er en stor Exodus Fork [Installationsvejledning]

Indholdsfortegnelse:

Cerebro Showbox Kodi Add-on er en stor Exodus Fork [Installationsvejledning]
Cerebro Showbox Kodi Add-on er en stor Exodus Fork [Installationsvejledning]
Anonim

Cerebro Showbox-tilføjelsen fra udvikleren biglad er endnu en gaffel i tilføjelserne til udløb eller pagter. Det ligner meget på begge, men har nogle få unikke funktioner, der let adskiller det fra hinanden. Det er en specialtillæg, der kun har film- og tv-shows. Kun det men meget af det. Den har film fra de tidlige dage af biografen igennem i dag og et sammenligneligt udvalg af tv-shows, der går helt tilbage til halvtredserne.

I dag begynder vi at vise dig trin for trin, hvordan du installerer Cerebro Showbox-tilføjelsen. Uanset om du er en erfaren bruger eller en komplet nybegynder, vil vores detaljerede instruktioner gøre det til en nem opgave. Så tager vi dig på en rundvisning i tilføjelsen. Vi kan muligvis ikke vise dig alt der er til det, men vi sørger for, at vi viser dig det bedste ud af det.
I dag begynder vi at vise dig trin for trin, hvordan du installerer Cerebro Showbox-tilføjelsen. Uanset om du er en erfaren bruger eller en komplet nybegynder, vil vores detaljerede instruktioner gøre det til en nem opgave. Så tager vi dig på en rundvisning i tilføjelsen. Vi kan muligvis ikke vise dig alt der er til det, men vi sørger for, at vi viser dig det bedste ud af det.

For din privatliv, overvej at bruge en VPN med Kodi

Din internetudbyder kan overvåge din internetaktivitet med det formål at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og hvis de endda bare mistænker dig måske, kunne de reagere ved at smække ned din hastighed, sende meddelelser om ophavsretskrænkelser eller endog forstyrre din tjeneste. Nogle har endda været kendt for at indberette mistænkelig aktivitet til myndighederne. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere dataene ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Desuden tillader en VPN at omgå de fleste geografiske begrænsninger ved at tillade dig at spoof din placering og virke som om du er placeret et andet sted.

At vælge en VPN kan dog være en vanskelig opgave. Der er alt for mange leverandører til rådighed og mange specifikationer til sammenligning. Her er et par vigtige faktorer at overveje. EN hurtig tilslutningshastighed vil reducere buffering, en no-logging politik vil yderligere beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger vil give dig adgang til noget indhold med fuld hastighed og software til flere platforme vil sikre VPN-værkerne på dine enheder.

VPN Vi anbefaler til Kodi - IPVanish

Image
Image

På Addictive Tips har vi testet de fleste VPN-udbydere mod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

*************************************

INDSÆT IPVANISK TILBUD HER

*************************************

Installation af Cerebro Showbox Add-on

Som med de fleste tilføjelser er installation af Cerebro Showbox-tilføjelsen en tre-trins proces. Du begynder med at tilføje kilden til depotinstallation til Kodi-filhåndteringen, så du installerer det relevante depot og endelig installerer du den aktuelle tilføjelse. Lad os se, hvordan det er gjort.

Tilføjelse af Cerebro Repository Installation Source

Fra til Kodi startskærmen, klik på Indstillinger Ikon. Det er det lille gear øverst til venstre på skærmen. Derefter skal du klikke Filhåndtering.

Image
Image

Fra Filhåndtering skærm, Dobbeltklik Tilføj kilde på venstre side.

Image
Image

Klik på på skærmen, der åbnes og indtast installationsvejen præcis som vist: http://repo.cerebrotv.co.uk/ klik derefter på Okay.

Image
Image

Tilbage til Tilføj fil kilde skærm, klik på boksen nedenfor Indtast et navn til denne mediekilde og skriv et navn efter eget valg. Lad os nævne det cerebro.

Image
Image

Sørg for alt ser fint ud og klikker på Okay at gemme den nye mediekilde.

Installation af Cerebro Repository

Gå tilbage til Kodi startskærm og klik derefter på Tilføjelser på venstre side. Klik derefter på knappen Add-on browser ikon. Den ene ligner en åben boks øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Fra Tilføjelsesbrowser, klik Installer fra zip-fil.

Image
Image

Klik på knappen cerebrokilde, som vi lige har tilføjet i det foregående trin og derefter klikker på installer cerebro repo.zip.

Image
Image

Dette vil starte depotinstallationen. Efter en kort periode bekræfter en besked øverst til højre på skærmen sin vellykkede installation.

Image
Image

Installation af den faktiske tilføjelse

nu da vi har gennemført de indledende trin, lad os installere den faktiske Cerebro Showbox add-on. Mens du stadig er på Add-on browser skærm så klik blot på Installer fra depot.

Image
Image

Fra liste over repositories, klik. CerebroTVRepo. På grund af sin oprindelige punktkarakter vises den øverst på listen

Image
Image

Klik derefter på Video tilføjelser og find derefter og klik på Cerebro Showboxtilføjelse.

Image
Image

Fra Cerebro Showboxadd-on informationsside der åbnes, klik på Installere knappen nederst til højre. Dette lancerer installationen af tilføjelsen og af alle dens afhængigheder.

Installation kan tage et par minutter, hvor flere meddelelser vil blinke øverst til højre på skærmen, da de forskellige afhængigheder er installeret. En sidste meddelelse vil bekræfte den vellykkede installation af Cerbero Showbox add-on
Installation kan tage et par minutter, hvor flere meddelelser vil blinke øverst til højre på skærmen, da de forskellige afhængigheder er installeret. En sidste meddelelse vil bekræfte den vellykkede installation af Cerbero Showbox add-on
Image
Image

En tur til Cerebro Showbox Add-on

Cerebro Showbox add-on er afledt af Exodus and Covenant. Det er ikke overraskende, at det ser ud til at være forholdsvis ensartet. Men ligesom du ikke dømmer en bog ved dens omslag, lad ikke det første se dig narre. Der er flere forbedringer i Cerebro Showbox. Vi vil prøve at se på de vigtigste funktioner i tilføjelsen. Lad os se, hvad hver sektion afslører, da vi bestemmer det bedste af hver.

Hovedmenu

Oprindelsen af Cerebro Showbox-tilføjelsen er særlig indlysende, når man ser på hovedmenuen. Det har det velkendte Film og TV-shows sektioner samt Mine film og Mine tv-shows, Seneste tv-episoder og Seneste film. Det har også nogle unikke funktioner som f.eks Klik her for at parre afsnit (mere om det i et øjeblik) eller Sky Cinema on Demand.

Image
Image

Klik her for at parre

Dette afsnit er mere end noget, hvad der sætter Cerebro Showbox-tilføjelsen adskilt fra mængden. Det er ikke uhørt, men det er bestemt ikke et fælles træk ved tilføjelser.

Det handler om alle de kilder, der kræver parring, som f.eks. Openload. Du ved sikkert, hvor mange tilføjelsesprogrammer du skal bruge til at åbne en browser og gå til en webside for at parre din enhed med streamingkilden. Det er et system, der blev indført for at give streamingleverandører mulighed for at få nogle indtægter ved at vise dig annoncer, når du går til deres parringsside.

Det kan hurtigt blive irriterende at skulle gøre det gentagne gange, og dette er Cerebro Showboxs måde at løse dette på. Det frigør dig ikke af behovet for at parre din enhed, men det gør det betydeligt lettere. Sådan fungerer det.

Når du vælger indstillingen fra hovedmenuen, vises en liste eller tjenester, der kræver parring.

Image
Image

Den nemmeste mulighed er at bruge QR-koden funktionen. Klik på en af de fem første links for at afsløre en QR-kode. Scan koden din smartphone og åbn det foreslåede websted. Klik Jeg er ikke en robot mod midten og klik derefter på Par-knap nederst på siden. Du bør gøre det for alle fem tjenester eller, hvis du foretrækker det, kun for de tjenester, du planlægger at bruge.

Alternativt kan du også klikke på en af de fem website links. Det fungerer det samme, bortset fra at det vil starte en browser på din Kodi-enhed (forudsat at den har en) og åbne parringssiden. Fordelen er, at du ikke har brug for en ekstra enhed, men du skal have en browser på din Kodi-boks. Nogle gør det ikke. For at gøre funktionen endnu nemmere at bruge, er den til stede øverst på hver menu i hele tilføjelsen.

Søg film / tv-shows

Søgefunktionen i Cerebro Showbox-tilføjelsen er grundlæggende, men det fungerer godt. Du har mulighed for at søge film eller tv-shows. En flot funktion sammenlignet med nogle tilføjelser, der både søger og returnerer en forvirrende liste over resultater, hvor du ikke altid kan se, hvilke film der er og tv-shows.

Image
Image

Søgemaskinen vil se gennem tilføjelsen til enhver titel, der indeholder sårperioden (r). Du behøver ikke indtaste en komplet titel. For eksempel, hvis du leder efter filmen En stjerne er født, indtaste " stjerne født"Som dit søgeord ville være tilstrækkeligt til at finde det.

Filmmenu

Dette er en af de to primære sektioner af tilføjelsen. Flere af dens underafsnit er også tilgængelige direkte fra hovedmenuen. De er Sky Cinema on Demand, Søg efter en film, Seneste film, Mine film, og Værktøj. Vi diskuterer hver især i flere detaljer nedenfor. Hvad angår filmindholdet, lad os se, hvad hvert underafsnit har at tilbyde.

Image
Image

Film efter genrer giver dig mulighed for at gennemse alt filmindhold organiseret under 22 forskellige genrer som fængsel, dokumentar eller thriller. Det er den bedste måde at hurtigt finde film af en bestemt genre på.

Hvis du foretrækker en kronologisk visning, Film efter år er hvad du har brug for. Der er en underafdeling om året, helt tilbage til 1901.

Populære film, Mest stemte film, og Box Office Hits tilbyde tre forskellige lister over filmbase på forskellige kriterier for popularitet.

Det Oscar vindere sektionen har alle bedste filmvindere helt til begyndelsen af Oscarerne i 1927. Hvis du har et ønske om gode film, finder du dem her.

I Teatre nu har en liste over film, der stadig vises i teatre, som du ville forvente. Dette er stedet at gå for at finde alle de nyeste film.

Søg efter personer Navn (MOVIES) er en anden søgefunktion, der vil søge folk frem for titler. Og det søger ikke bare efter skuespillere, men også i lederne. Du vil have en liste over alle Woody Allen-film, indtast Allen som du søger term, vælg Woody Allen fra resultaterne og voilà! Alle hans film vil blive opført.

Tv-menuen

Dette er den anden vigtige del af Cerebro Showbox-tilføjelsen. det ligner den forrige bortset fra at det handler om tv-shows snarere end film. Nogle af dens sektioner er også meget ens. Og ligesom i sektionen Film, findes nogle også i hovedmenuen.

Image
Image

Det Tv-udsendelser efter genre sektionen ligner sin film modstykke, selv om de tilgængelige genrer er lidt anderledes. De har tilføjet Reality-TV, Talk-Show og Game-Show.

TV Catch Up (Netværk) er det afsnit, hvor du kan se alle tv-udsendelser fra en bestemt tv-kanal. Du har en liste over over 60 netværk at vælge imellem. Der er også netværk fra USA og fra Europa.

Trending TV Viser sig, Popuar tv-udsendelser, Highlt-bedømte tv-shows, og Mest stemte tv-shows er tre forskellige populationsbaserede lister over tv-shows.

Det Tv-udsendelser udgår i dag er en interessant og nyttig sektion. Det viser alle shows, der er planlagt til udsendelse på den aktuelle dag. Hvis du vil se en episode, så snart den bliver tilgængelig, er dette stedet at kigge efter.

Mine film og mine tv-shows

Disse to sektioner er hvor du finder indhold tilpasset til dig. Indholdet af disse afsnit kommer ikke fra Cerebro Showbox-tilføjelsen. I stedet forbinder tilsætningen til dine Trakt- eller IMDB-konti (eller begge dele) for at trække dine personlige lister og vise dem lige inden for Kodi.

Og ligesom enhver anden film- eller tv-udvælgelse i hele tilføjelsen, vælges nogle af dine titler i tilføjelsens kilder for tilgængelige streams og giver dig mulighed for at se det.

Sky Cinema on Demand

Dette er en funktion, der er lige så interessant som det er sjældent. Åbning af sektionen afslører en liste med 11 Sky-kanaler som Sky Comedy, Sky Action eller Sky drama plus film4 og film4 + 1 kanalerne.

Ved siden af hvert kanalnavn er en filmtitel. Vi går ud fra, at det er den titel, der aktuelt spiller på den pågældende kanal. I modsætning til hvad vi måske er fristet til at tænke, starter ikke en live IPTV-strøm af kanalen ved at klikke på et afsnit. I stedet får du den liste over kilder, som filmen er tilgængelig fra. Klik på en kilde for at begynde at afspille den igen. Den store fordel ved dette er, at du altid kan se film fra starten, selvom den faktiske udsendelse er næsten forbi.
Ved siden af hvert kanalnavn er en filmtitel. Vi går ud fra, at det er den titel, der aktuelt spiller på den pågældende kanal. I modsætning til hvad vi måske er fristet til at tænke, starter ikke en live IPTV-strøm af kanalen ved at klikke på et afsnit. I stedet får du den liste over kilder, som filmen er tilgængelig fra. Klik på en kilde for at begynde at afspille den igen. Den store fordel ved dette er, at du altid kan se film fra starten, selvom den faktiske udsendelse er næsten forbi.

Seneste tv-episoder

Dette er en kortere sektion med mindre end 30 indgange, da dette bliver skrevet. Det er dog ferieferien, og mange serier er i pause. Afsnittet indeholder et direkte link til den seneste episode af de fleste tv-udsendelser i øjeblikket.

Listen opdateres, da nye episoder tilføjes. Dette er det perfekte sted at gå, hvis du vil fange den seneste episode af alle dine yndlingsprogrammer.
Listen opdateres, da nye episoder tilføjes. Dette er det perfekte sted at gå, hvis du vil fange den seneste episode af alle dine yndlingsprogrammer.

Seneste film

Det er ikke helt klart, hvad dette afsnit indeholder. Selvfølgelig er det her, hvor du finder nyere film, men hvor nylige skal de betragtes som nyeste.

Listen er mere end 500 poster lang, og mindst en af dem går tilbage til 2016. Også listen ser ud til at være i en slags tilfældig rækkefølge. Eller i det mindste ser det ikke ud til at være meget sans for sin ordre. De første få poster synes virkelig at være blandt de nyeste film, så sektionen kan stadig være nyttigt, men at se det ud over den anden eller tredje side ser ud til at være et totalt spild af tid.
Listen er mere end 500 poster lang, og mindst en af dem går tilbage til 2016. Også listen ser ud til at være i en slags tilfældig rækkefølge. Eller i det mindste ser det ikke ud til at være meget sans for sin ordre. De første få poster synes virkelig at være blandt de nyeste film, så sektionen kan stadig være nyttigt, men at se det ud over den anden eller tredje side ser ud til at være et totalt spild af tid.

Værktøj

Dette sidste afsnit er, hvor du går for at justere tilføjelsesindstillingerne. Der er mange af dem. Alt for mange, faktisk for at diskutere dem alle. Lad os koncentrere os om de mest nyttige.

Image
Image

Det INDSTILLINGER: Konti sektion er hvor du skal gå for at indtaste din IMDB-legitimation eller at godkende dig Trakt-konto. Gør heller ikke, vil sektionen Mine film og min tv-udsendelse komme til live. Det er også her, hvor du giver dig adgang til, at flere andre udbydere kan drage fordel af medlemmets fordele som hurtigere eller større kvoter.

INDSTILLINGER: Udbydere er et afsnit, hvor du kan aktivere eller deaktivere enhver indholdsudbyder. Listen har hundredvis af poster. Hvis du er opmærksom på udbydere, der altid returnerer døde links eller ikke fungerer fra din placering, kan du måske slukke for at gemme dyrebar tid, når du søger udbydere.

Konklusion

Cerebro Showbox-tilføjelsen er blandt de bedste til film og tv-shows. Det har ikke forskellen på nogle all-in-one-tilføjelser, men det har det godt, og det fungerer godt. Vi elskede virkelig den lette parring facilitet add-on tilbuddet, hvilket gør det noget mindre irriterende at bruge udbydere, der kræver parring. Dette er bestemt en add-n, der er værd at prøve.

Hvad er din mening om Cerebro Showbox add-on? Har du prøvet det selv? Har du problemer med installation eller brug? Brug venligst kommentarerne nedenfor for at dele dine tanker.

Efterlad en kommentar

Populært emne.