Sådan får du vist skjulte gebyrer og skatter på Airbnb

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du vist skjulte gebyrer og skatter på Airbnb
Sådan får du vist skjulte gebyrer og skatter på Airbnb
Anonim

Airbnb som standard viser kun den leje, du skal betale, når du bliver et sted. Det er som flyselskaber, der kun citerer prisen på en billet, men inkluderer ikke de skatter, der igen vil fordoble omkostningerne. Airbnb-udlejning er underlagt skatter og tillægsgebyrer. De er ikke helt så høje som dem på flyrejser, men de har en betydelig indvirkning på omkostningerne ved at bo et sted for en nat. Airbnb pris pr. Nat korrektur er browserudvidelse tilgængelig for både Chrome og Firefox, der anvender de skjulte gebyrer og skatter til timeprisen, hvilket giver dig en mere præcis ide om, hvor meget en nat koster.

Gebyrer og afgifter på Airbnb

Installer Airbnb Price Per Night Correcter og besøg Airbnb. De priser, du ser på hovedsiden, inkluderer ikke de skjulte gebyrer og skatter på Airbnb-udlejning.Når du vælger dine indtjekning og udtjekning dog er prisen opdateret for at inkludere gebyrer. Uden udvidelsen viser Airbnb dig fortsat prisen pr. Nat, og gebyrer og skatter på Airbnb tilføjes i den endelige sum.

Airbnb skjuler ikke rent faktisk afgifterne og skatterne, men dets priser pr. Nat afspejler ikke dem. Udlejningen i skærmbilledet nedenfor viste oprindeligt en pris pr. Nat på $ 91, men med gebyrer og skatter inkluderet er der en forskel på $ 25 pr. Nat i lejen. Det er næppe en lille figur og over flere dage kan det øge betydeligt.

Image
Image

Begrænsninger

Udvidelsen har sine begrænsninger; den fungerer kun på den engelske version af hjemmesiden, og den understøtter kun fire valutaer; USD, CAD, EUR og GPB. Andet end det er det fejlfrit. Hvis du bruger en anden valuta og ikke kan genere dig med at konvertere den mellem en af de understøttede, kan du i stedet prøve at bruge den australske version af hjemmesiden, der viser skjulte gebyrer på Airbnb som standard.

Hvad forbedringer angår, foretrækker vi, at udvidelsen kunne vise den faktiske pris pr. Nat på hovedegenskabssiden. Det er den pris, der sandsynligvis vil tiltrække en lejer i første omgang. For at finde ud af senere, at det faktisk er betydeligt mere, kan være meget afskrækkende. Det er muligt, at udvidelsen ikke gør dette på grund af en begrænsning af, hvordan gebyrer og afgifter anvendes. F.eks. Kan nogle afgifter eller gebyrer kun være gældende, hvis en lejer forbliver i et bestemt antal dage. Hvis udvidelsen ikke ved, hvor mange dage du planlægger at blive, kan det ikke give dig en præcis sats, hvilket kan være, hvorfor det fungerer som det gør.

Populært emne.