Sådan konverteres billeder fra HEIC til JPG

Indholdsfortegnelse:

Sådan konverteres billeder fra HEIC til JPG
Sådan konverteres billeder fra HEIC til JPG
Anonim

Når et populært OS vedtager et nyt filformat, kommer det med voksende smerter. I år introducerede Apple HEIC-billedstandarden for HEIF- og HEIV-filformaterne. Hvis du ejer en noget nylig iPhone, der kører iOS 11+, gemmes den til HEIC-filformatet i stedet for det sædvanlige JPEG-format. iOS har mange enheder og en iPhone er en usædvanlig populær enhed til at tage billeder. Det betyder, at der er mange billeder i HEIC, og du kan ikke bare åbne dem på en ikke-Apple-enhed. Hvis du er på Windows 10, skal du installere en codec, som giver dig mulighed for at se HEIC-billeder. Hvis du deler en af disse filer, er det dog en god idé at konvertere billeder fra HEIC til JPG, så din modtager kan åbne dem.

HEIC til JPG

Der er et par værktøjer til at konvertere et billede fra HEIC til JPG format. Faktisk, hvis du e-mail eller iMessage et billede, konverterer iOS det til JPG. Når det er sagt, hvis du bare vil konvertere et billede fra HEIC til JPG, har du nogle få muligheder.

Deaktiver HEIC-format

Du kan stoppe iOS fra at gemme fotos til HEIC-format. Åbn appen Indstillinger og gå til Kamera> Format og vælg 'Mest kompatible' under Format. Dette vil stoppe kameraprogrammet fra at gemme fotos til HEIC-formatet, men det konverterer ikke automatisk de allerede eksisterende. Indstillingen gælder for billeder, du tager efter ændring.

Konverter til JPG

Der er mange iOS app og web apps, der kan konvertere et foto fra HEIC til JPG. Det bedste valg er at bruge JPEGmini webapp. Denne app har eksisteret i nogen tid, og den komprimerer JPG'er i fremragende kvalitet. Det kan konvertere op til 50 billeder på én gang, og det virker på både mobile og stationære browsere. Appen tager et stykke tid at konvertere billederne, så du bliver nødt til at være tålmodig. Det tog et solidt minut at konvertere et billede fra HEIC til JPEG, så 50 vil tage længere tid.

Image
Image

Eksporter via iCloud & Photo Stream

Hvis du aktiverer Photo Stream på din iOS-enhed og uploader dine billeder til iCloud, uploades de i JPG-format. Du kan derefter hente dem til en computer, pc eller Mac senere.

Andre værktøjer

Som tidligere nævnt er der andre værktøjer, der kan konvertere billeder fra HEIC til JPEG, og nogle af dem er betalt. Den eneste grund til, at du nogensinde skulle bruge betalte apps, er, hvis de kan levere billeder af god kvalitet. Betal ikke for en konverteringsapp, betal for en, der giver dig god kvalitet, som andre ikke kan.

Populært emne.