Sådan repareres Api-ms-win-core-bibliotekloader-l1-1-1.dll mangler fejl under Windows 10 Upgrade

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres Api-ms-win-core-bibliotekloader-l1-1-1.dll mangler fejl under Windows 10 Upgrade
Sådan repareres Api-ms-win-core-bibliotekloader-l1-1-1.dll mangler fejl under Windows 10 Upgrade
Anonim

Windows 10 har et uendeligt slør af fejl, men de er sjældne nok til ikke at påvirke for mange brugere. Det betyder ikke, at de ikke er et problem. Faktisk er jo mere sjælden en fejl er, desto sværere er det at løse, og Microsoft er mindre tilbøjelig til at ordne det. En fejl, at brugere, der stadig er på Windows 7, forsøger at opgradere til Windows 10 via WIndows 10 Upgrade-appen, ser, at "api-ms-win-core-bibliotekloader-l1-1-1.dll mangler fejl". Dette er en ret nylig fejl, der tilsyneladende har opdaget efter den sidste store opbygning af Windows 10, blev Fall Creators Update udgivet. Sådan løses det her.

Fejlen

Når du opgraderer fra Windows 7 til Windows 10, mislykkes opgraderingen, og du får fejlen "api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-1.dll". Fejlen er stort set at fortælle dig, at en DLL-fil mangler og uden den kan opgraderingen ikke fortsætte. Det fortæller dig ikke, hvor du kan downloade den nævnte DLL-fil.

Image
Image

Fixen

Korrigeringen for fejlen "api-ms-win-core-library-libraryloader-l1-1-1.dll mangler" kommer ved at erstatte DLL-filen på følgende sted;

C: Windows10Upgrade wimgapi.dll

med DLL-filen fundet i nedenstående mappe;

C: Windows System32 wimgapi.dll

Når du har erstattet filen, skal du køre opgraderingen igen, og denne gang burde den fungere. Denne fejl vises kun, hvis du opgraderer fra Windows 7 til Windows 10. Hvis du laver en ren installation af Windows 10, kan du ikke se den.

Det lader til, at Microsoft ved at pakke den seneste opdateringsprogram har fået det til at kigge efter den forkerte fil. Den DLL-fil, der mangler, er ikke meningen at være på dit Vindue 7-maskine til at begynde med. Den virkelige løsning skal sandsynligvis komme fra Microsoft, hvorved de har opdateringsapplikationen, kig efter den korrekte DLL-fil. Dette kan tage et stykke tid, fordi selvom løsningen er simpel nok, vil det kræve en ændring til Windows 10-opdateringsappen, som Microsoft sandsynligvis ikke vil gøre, medmindre der er en større nybyggeri, der er blevet frigivet.

Problemet er dokumenteret på Microsofts TechNet-forum, og det er her, hvor den levedygtige løsning kommer fra.

Rene installationer er bedre

Vi skal også nævne, at dette næppe er det eneste problem med Windows 10 og opgraderingsprocessen. Faktisk, hvis det er muligt, bør du prøve at lave en ren installation af Windows 10 i stedet for en opgradering. De fleste fejl, som brugere ser på Windows 10, er på maskiner, der blev opgraderet fra 7/8 / 8.1 til Windows 10. Opgraderingsprocessen er ikke så glat og ender med at bryde en hel del ting. Faktisk, brugere, der opgraderer fra en bygning af Windows 10 til de næste møder problemer også. En ren installation er den bedste måde at undgå fejl og ødelagte funktioner.

Populært emne.