Atom Reborn Kodi Add-on - Sådan installeres og funktioner

Indholdsfortegnelse:

Atom Reborn Kodi Add-on - Sådan installeres og funktioner
Atom Reborn Kodi Add-on - Sådan installeres og funktioner
Anonim

Det har været et hårdt år for Kodi fans og især dem der kan lide at gøre brug af all-in-one addons. Nedgangen af addons som Exodus and Covenant havde efterladt en mangel på ægte topkvalitet alt sammen i en addons. Men efterspørgslen forbliver for en addon, der tilbyder live IPTV og sport dækning sammen med topkvalitet på-demand film og tv-shows. Det er jo for mange brugere, hvad Kodi handler om.

Image
Image

Den sidste tilføjelse til at komme ind i dette rum er Atom Reborn. Det har et stort udvalg af indhold på tværs af alle nøgleområder, og selvom det er en relativ nykommer til Kodi-markedet, er det allerede blevet et must-addon for mange brugere. I denne artikel fortæller vi alt, hvad du skal vide om Atom Reborn Kodi addon, hvad du kan forvente af addon, hvordan det fungerer, og hvordan du downloader og installerer det.

Inden du downloader Atom Reborn - Installer en VPN

Det er vigtigt, når du bruger et uofficielt Kodi addon, herunder Atom Reborn, for at sikre, at du altid bruger en VPN. Der er en række grunde til dette. For det første er Kodi åben kilde, og der er ikke noget at stoppe skurkere udviklere til at plante malware og andet uønsket indhold i deres tilføjelser. Men endnu vigtigere, der kan være juridiske konsekvenser fra at bruge uofficielle Kodi addons også.

Selvom Kodi selv er 100% lovligt, kan nogle uofficielle addons give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Nogle Kodi-brugere har modtaget lovlige bemærkninger og endda konfronteret med yderligere juridiske handlinger som følge af brug af addons.Men med en VPN krypteres alle dine internetdata, og din IP-adresse er skjult. Dette hjælper med at beskytte dig mod både juridiske og sikkerhedsmæssige risici. Det eneste rigtige spørgsmål for Kodi-brugere at spørge sig selv er, hvilket er det bedste VPN at bruge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vores anbefaling til den bedste VPN til Kodi brugere er lige nu IPVanish. IPVanish tilbyder hurtige og pålidelige forbindelseshastigheder Kodi-brugere har brug for at streame indhold effektivt. Det kombinerer disse med gode sikkerheds- og privatlivsbestemmelser, hvilket er en af hovedårsagerne til, at IPVanish er sådan en populær VPN-udbyder. Der er ingen begrænsninger for enten dataforbrug eller filtyper, hvilket kan vise sig at være meget irriterende for Kodi-brugere. Og med et netværk på mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande, kan Kodi-brugere også fjerne blokeringen af indhold fra hele verden. IPVanish er tilgængelig på næsten alle enheder, herunder Amazon Firestick. Sæt alt sammen, og IPVanish tilbyder den bedste VPN-service rundt for Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Atom Reborn Kodi addon

Som alle uofficielle Kodi addons skal Atom Reborn addon downloades fra en ekstern kilde. Men for denne særlige addon er den mest effektive måde at downloade den direkte fra zip-filen i stedet for gennem et depot. Dette skyldes hovedsageligt, at det er en smuk ny addon, og det kan godt komme videre til et lager i tide. Men nu skal du downloade direkte fra zip-filen, og du kan gøre det ved at følge denne enkle trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og vælg Indstillinger ikon som ligner et tandhjul og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Vælg Filhåndtering fanebladet og rul derefter ned på menuen, indtil du ser Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. Dobbeltklik på dette og i pop-up boksen med titlen Tilføj fil kilde som vises, skal du indtaste følgende URL nøjagtigt: http://matts-sharing.esy.es/atomreborn Klik på OKAY, Giv derefter denne kilde et navn som atomreborn (som skal vises automatisk) og klik Okay igen.

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til Kodi Startskærmen og denne gang vælg Addons.

  Image
  Image
 5. Klik på Addon Browser ikon som ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Vælg Installer fra zip-fil og klik derefter på atomreborn efterfulgt af plugin.video.ATOMREBORN.zip.

  Image
  Image
 7. Dette vil installere Atom Reborn addon på din Kodi. Når denne proces er gennemført, vil du se en meddelelse øverst til højre på skærmen. Du kan nu vende tilbage til Kodi Hjemmeside og Atom Reborn addon bør være opført i din addons menu og være klar til at udforske.

  Image
  Image

Atom Reborn Kodi addon Review

Atom Reborn addon er den seneste all-in-one addon, der vises på Kodi scenen. Og allerede har det gjort et stort indtryk. Gennem Atom Reborn kan du få adgang til et stort udvalg af film, tv-shows, live sportsbegivenheder, tv-kanaler og musik. Det er en meget ny addon, og derfor er der et par spørgsmål. Men det kan man kun forvente på dette stadium af sin udvikling, og udviklerne arbejder uden tvivl hårdt for at glatte disse over. Men der er også meget at rose om Atom genfødt også, som du vil se.

Hvad er Atom Reborn addon har at tilbyde

Den nemmeste måde at skitsere på, hvad der er tilgængelig på Atom Reborn addon i øjeblikket, og hvad der vil blive tilføjet i fremtiden, er at arbejde vores vej gennem hovedmenuen, hvorfra du kan få adgang til alt, hvad denne addon har at tilbyde. Hovedmenuen selv er tydelig lagt ud, uden brug af vildledende overskrifter, og menuflikene giver alternative farver for at undgå at klikke på de forkerte ting.

Image
Image

foretrukne

Den første menupunkt kaldes favoritter og er formodentlig hvor de mest populære film og tv-udsendelser fra addon vil blive opført. På tidspunktet for testningen virkede dette link imidlertid ikke. Ikke det bedste starter, men det er vigtigt ikke at hoppe til de tidlige konklusioner.

Nye udgivelser

Denne menu fanen bruger brugerne til en liste over de seneste filmudgivelser. Det er en lang liste, og der er et par tv-tilbud og sportsbegivenheder kastet i blandingen også. Hvis du klikker på et link, afspilles automatisk den bedste strøm af den tilgængelige film i stedet for at tage dig til en liste over links. Personligt foretrækker jeg dette og tror det gør Atom Reborn addon mere brugervenligt. Men jeg ved, at nogle Kodi-brugere foretrækker at vælge deres egne strømme. De fleste strømme er af meget god kvalitet, men nogle er cam-film, mens andre har fremmede undertekster. Men alle vi testede var hurtige til at indlæse og meget opmærksomme.

Atom IPTV

Fanen Atom IPTV-menuen fører dig til en undermenu med forskellige forskellige muligheder, som alle er lette at følge. De er:

 • Liste One - Storbritannien, USA og V.O.D.
 • Liste 2 - kun UK
 • Liste 3 - Kun sport
 • BBC Live Channels
 • ITV Live kanaler
 • Verdens IPTV

Den tilgængelige IPTV forringer det faktum, at denne addon er blevet udviklet i Storbritannien, men der er stadig mere end nok globalt indhold til at holde brugere over hele verden tilfredse. Hver undermenu-option åbner en lang liste over tilgængelige kanaler, og alle de testede vi syntes at fungere rigtig godt. Menuen advarer brugerne om, at verdens IPTV-kanaler vil tage et par sekunder at indlæse. De gør, men igen alle de forsøgte vi load og streamede godt, med minimal buffering problemer.

Film Boxesets

Denne menupunkt har links til en række Hollywood-franchisefilm, herunder Terminator, Rocky, Saw, Hunger Games og Rambo Movies. Der er kun et lille udvalg til rådighed for øjeblikket, men jeg forventer, at det vil vokse, da denne addon vokser.

TV-shows

Denne mulighed åbner op for, hvad der er en relativt lille liste over on-demand tv-shows, der kan streames. Igen vil dette afsnit sandsynligvis udvides, som addon gør. I øjeblikket kan du nyde shows som vikinger, The Grand Tour, Stranger Things, The Gifted og Mrs Browns Boys.

ULTRA HD-film

Som navnet antyder, har dette afsnit en lang liste over 4k-film. Addon advarer om, at der er brug for en hurtig internetforbindelse for at se dette. Hvis du er så heldig at have det, kan du vælge mellem forskellige nye udgivelser og ældre film, som alle streames i Blu-Ray kvalitet. En fantastisk funktion, som ikke alle alle-i-et-tillæg har.

Atom Reborn Movies

Opbrudt i film og kameraer, dette er go-to sektionen for on-demand film i denne tilføjelse. Det har en anstændig liste over for det meste 21st-century film at vælge imellem. Alle dem vi testede spillede godt og var af god kvalitet. Cams-filmene er uundgåeligt af blandet kvalitet, og addonen advarer endda brugerne om ikke at klage, hvis de er dårlige. Da vi testede, var der kun tre tilgængelige, og kvaliteten kunne bedst beskrives som passende.

Lille mennesker Zone

Dette er Kids TV-zonen, som er opdelt i tre undermenuindstillinger. De er Disney Collection, som tilbyder næsten alle Disney-film nogensinde lavet. The Kids Cartoon sektion har en kort liste over blandede tegnefilm, hvilket er et andet område, hvor jeg forventer, at indholdet snart udvides. Og der er også en Kids Movie sektion også. Denne indstilling blev markeret som midlertidigt offline på tidspunktet for testen, så jeg kan ikke garantere omfanget eller kvaliteten af det indhold, der er tilgængeligt her.

Stand-up

Dette afsnit indeholder en anstændig liste over live stand-up shows fra nogle af verdens mest populære komikere. Det omfatter Billy Connelly, Frankie Boyle, Jimmy Carr, Peter Kay og Eddie Murphy. Det er en flot tilføjelse til indholdet af denne addon og vil uden tvivl vise sig populært blandt mange brugere, især da mere indhold tilføjes.

BBC Three Online

Dette afsnit henviser til BBC Three, som er BBC's kanal dedikeret til unge seere. Det er kun tilgængeligt online, og seerne vil sandsynligvis have brug for en VPN, der er forbundet til en britisk server for at få adgang til denne stream.

Dokumentarfilm

Dette er en anden flot funktion, der linker til et lille udvalg af dokumentariske streams. Undermenu muligheder i øjeblikket omfatter narkotika, kriminalitet, konspiration og gangland, men dette er et andet område, hvor indholdet sandsynligvis vil udvide i den nærmeste fremtid.

Musik og musikvideoer

Musikafsnittet i Atom Reborn addon ser ud til at have stort potentiale, men mangler i øjeblikket indhold. Undermenuen indeholder musikvideoer, musikalbum, levende koncerter og tilfældige mp3s. Men alle disse muligheder indeholder i øjeblikket kun en håndfuld muligheder, og meget mere bliver nødt til at blive tilføjet, før denne addon udfordrer de bedste musikaddoner rundt.

PRØVNINGSOMRÅDE

De fleste brugere vil undgå dette område, hvilket primært er, hvor udviklerne tester nye funktioner og indhold.

Atom Reborn Kodi addon fordele og ulemper

For en ny tilføjelse skal det siges at Atom Reborn har en forfærdelig masse at gå efter det. Det er pænt designet og meget nemt at bruge. Når du vælger noget at streame, kører det automatisk, hvilket gør hele streaming processen meget hurtigere og nemmere end andre tilføjelser, som kræver, at du vælger din stream. Kvaliteten af indholdet er ekstremt godt, og hvor der er lavkvalitets links, advarer advaren dig normalt på forhånd.

Den eneste rigtige ulempe for Atom Reborn Kodi addon i øjeblikket er, at der er nogle sektioner, der har minimal indhold til rådighed. Dette skyldes dels, at addon er så ny, men også udviklerne ser gerne ud til at sikre, at alle links fungerer og også er af god kvalitet. Dette vil uundgåeligt sænke tilføjelsen af nye links, men det tilføjer til den overordnede højkvalitetsfølelse af denne addon. På et tidspunkt ser Kodi-brugere ud på at være en pålidelig all-in-one-addon, og Atom Reborn ser meget godt ud til at være den, der fylder hullet.

Hvad er dine erfaringer med at bruge Atom Reborn? Har vores download og installation gjort jobbet for dig? Har du haft problemer med streaming af indhold på Atom Reborn? Du er velkommen til at forlade al din feedback og kommentarer om denne artikel og Atom Reborn Kodi addon i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.