KodiNerds Repository - Sådan installeres KodiNerds Repo på Kodi

Indholdsfortegnelse:

KodiNerds Repository - Sådan installeres KodiNerds Repo på Kodi
KodiNerds Repository - Sådan installeres KodiNerds Repo på Kodi
Anonim

KodiNerds er et uofficielt Kodi Repository, som tillader brugere at downloade uofficielle Kodi addons. Men der er mere til det end det. På et tidspunkt, hvor Kodi addons kommer ind for en masse dårlig presse, er KodiNerds Repository et sikkert sted at downloade addons fra. Dette skyldes, at det har gjort alt for at sikre, at alle tilføjelser i KodiNerds Repository er lovlige og sikre at downloade.

I betragtning af det vil du blive overrasket over det betydelige antal addoner, der er tilgængelige. KodiNerds Repository er primært en tysk ressource, hvilket betyder, at meget af indholdet er enten på tysk eller har tysk indhold. Men der er også en række store addons med mere universelle appel til rådighed også. I denne vejledning giver vi dig et komplet overblik over, hvad KodiNerds Repository har at tilbyde, samt fortælle dig hvordan du downloader og installerer det.
I betragtning af det vil du blive overrasket over det betydelige antal addoner, der er tilgængelige. KodiNerds Repository er primært en tysk ressource, hvilket betyder, at meget af indholdet er enten på tysk eller har tysk indhold. Men der er også en række store addons med mere universelle appel til rådighed også. I denne vejledning giver vi dig et komplet overblik over, hvad KodiNerds Repository har at tilbyde, samt fortælle dig hvordan du downloader og installerer det.

Inden du downloader KodiNerds Repository - Installer en VPN

KodiNerds er et uofficielt lager og giver brugerne mulighed for at installere uofficielle addons på Kodi medieafspilleren. Men brugerne skal være opmærksomme på, at der kan være risici ved at gøre dette. For det første er uofficielle addons helt uregulerede, og så af og til har rogue udviklere været kendt for at plante malware, spyware eller andet ondsindet indhold i addons. Der er også potentielle juridiske risici ved at bruge disse tilføjelser. Nogle uofficielle addons tillader brugere at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Ophavsretindehavere holder imidlertid fast på disse, og nogle Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser eller endda stillet stærkere retssager. De fleste KodiNerds addons er sikre og lovlige at bruge, men mange er kun begrænset til tyske publikum. Men med en VPN kan du også få adgang til disse tilføjelser rundt om i verden.

Men en VPN hjælper Kodi-brugere med at beskytte sig mod disse risici. Når du er tilsluttet en VPN, er alle dine internetdata krypterede og sikre. En VPN vil også ændre din IP-adresse, hvilket gør det næsten umuligt at spore brugerens onlineaktivitet direkte tilbage til dem. VPN'er er vigtige værktøjer til Kodi-brugere, men der er meget at vælge imellem. Så, hvilket er det bedste?

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter vores mening er det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu IPVanish. Denne premium VPN er tilgængelig på alle enheder, du måske vil køre Kodi, herunder Amazon Firestick og bringer alle de kvaliteter, Kodi-brugere har brug for fra en VPN-udbyder. IPVanish tilbyder hurtige og pålidelige forbindelseshastigheder på tværs af hele deres netværk, hvilket er fantastisk til streaming af indhold online. Deres netværk består af mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande, hvilket betyder, at Kodi-brugere kan fjerne blokering af indhold fra mange forskellige lande. Deres sikkerheds- og privatlivsbestemmelser er blandt de bedste i virksomheden også. Og IPVanish har ingen brugsbegrænsninger, som giver Kodi-brugere mulighed for at nyde det, de vil have, når de vil have det. Det er virkelig den perfekte VPN at bruge sammen med Kodi.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan downloader og installerer du KodiNerds Repository

Processen til at downloade og installere KodiNerds Repository er en ret ligetil. Alle Kodi-brugere skal gøre er at downloade zip-filen til depotet og derefter installere indholdet på Kodi. Hele processen kan afsluttes om cirka fem minutter ved at følge denne enkle, syv trin vejledning:

 1. For det første skal du downloade KodiNerds zip-filen. Du kan gøre det ved at klikke på dette link. Downloaden kan tage et par minutter afhængigt af din internetforbindelse.

  Image
  Image
 2. Når downloadingen er færdig, skal du åbne Kodi og klikke på Addons efterfulgt af Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre.

  Image
  Image
 3. Klik på Installer fra Zip-fil.

  Image
  Image
 4. Find den Zip-fil, du tidligere har downloadet, som kaldes repository.kodinerds-6.0.0.zip.

  Image
  Image
 5. Vælg denne fil, og den vil automatisk downloade KodiNerds Repository på din enhed. Når processen er færdig, vises en meddelelse øverst til højre på siden.

  Image
  Image
 6. Tilbage til Addon Browser side og denne gang vælge Installer fra depot.

  Image
  Image
 7. Rul ned på siden, indtil du ser KodiNerds.net Addons opført. Klik på dette efterfulgt af Vid eo addons og du vil derefter kunne downloade og installere nogen af addonsne i KodiNerds Repository.

  Image
  Image

KodiNerds Repository - En oversigt

Når du åbner KodiNerds Repository i Kodi for første gang, vil du se en menu med de forskellige forskellige addontyper og andet indhold, som depotet har at byde på. Næsten hver bruger vil ønske at vælge Video Addons da dette er her, hvor alle de vigtigste addons-brugere søger er placeret. Når du har åbnet denne fane, viser det sig hurtigt, at KodiNerds er en af de største og bedste repositorier, der stadig fungerer i øjeblikket.

KodiNerds er af tysk oprindelse, og det bør derfor ikke komme som nogen overraskelse, at mange af de addoner, der er inkluderet i repoen, også er tyske. Hvis du kan taler tysk og er i tysk sport og kultur, er der nok værd at udforske, men da dette er en engelskspråklig artikel, vil vi fokusere på de tilgængelige addons, der giver adgang til primært engelsktalende indhold. Der er heller ingen mangel på disse, så her er et overblik over vores valg af de mest populære og de bedste. Læsere skal bemærke, at arkiveringsindholdet kan ændre sig nogle gange, men på tidspunktet for skrivningen var alle disse tilføjelser tilgængelige.

Image
Image
 • Anime on Demand / Animexx Videoer - to separate addons, der begge tilbyder et stort udvalg af anime og andet japansk-relateret indhold.
 • Komedie Central - En populær addon, der giver adgang til alle de bedste shows fra det amerikanske comedy tv-netværk.
 • DailyMotion - Et enormt populært addon, som giver brugerne mulighed for at nyde de hundredvis af millioner af videoer, der er blevet uploadet på Daily Motion-webstedet: European YouTube.
 • DAZN - En Kodi addon, som giver brugerne mulighed for at nyde live og on-demand sport dækning fra DAZN Indholdet er på engelsk, men brugere skal bruge en VPN tilsluttet en tysk server samt et abonnement da DAZN er en betalt for addon.
 • Eurosport Player - Nyd den fantastiske sportsdækning fra de forskellige Eurosport-tv-kanaler . En VPN, der er forbundet til en europæisk server, vil også være nødvendig for at nyde indholdet af denne tilføjelse.
 • NASA - En overraskelse Kodi hit, giver denne addon brugerne mulighed for at se live og on-demand indhold fra den internationale rumstation og andre NASA-projekter.
 • SkyGo - Se live sports fra Sky tyske tv-kanaler. Denne tilføjelse kræver en tysk VPN-forbindelse og et abonnement at bruge.
 • VEVO TV - En stor musik addon, som giver brugerne mulighed for at se musikvideoer fra deres omfattende arkiv. Tjenesten er i øjeblikket tilgængelig i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Holland, New Zealand, Polen, Span, USA og Storbritannien. Brugere uden for disse lande skal forbinde deres VPN til servere i en af dem for at få adgang til indhold.
 • YouTube Music - En anden stor musik addon, denne gang sourcing dens indhold fra millioner af videoer og optagelser, der er blevet uploadet til YouTube.

KodiNerds Repository er en pålidelig og pålidelig kilde til addons. Deres addons downloades hurtigt, og vi er endnu ikke at finde en, der ikke fungerer som vi ville forvente. KodiNerds er et depot, der har valgt at gå ned i den sikre og juridiske rute. Det betyder, at næsten alle sine addons er klassificeret som lovlige at bruge (i Tyskland mindst).

De gør også deres bedste for at sikre, at alle deres addons er sikre og sikre at downloade også. Med uofficielle addons er der aldrig fuldstændige garantier. Men brugere kan være temmelig sikre på, at når de downloader indhold fra KodiNerds, er de risici, de står over for som følge af at bruge deres addons, absolut minimal.

Hvad er dine erfaringer med at bruge KodiNerds Repository? Har du haft nogen problemer med vores installationsvejledning ovenfor? Eller har du oplevet problemer med tilføjelser fra selve arkivet? Vi er altid interesserede i at høre dine tanker og oplevelser, så hvorfor ikke dele dem med os i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.