Bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig, der arbejder

Indholdsfortegnelse:

Bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig, der arbejder
Bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig, der arbejder
Anonim

Kodis open source-miljø gør det nemt for fans at oprette add-ons til alle mulige formål. Nogle fokus på blockbuster filmindhold, andre gamle film eller klassiske tv-shows. Et par skabere gør det til deres mål at hjælpe andre med at få mest muligt ud af deres Kodi-oplevelse. Nogle af de bedste tilføjelser gør det nemt for alle i Frankrig eller fransktalende mennesker rundt om i verden at se deres yndlingsfilm på deres modersmål. Se vores vejledninger nedenfor for at få adgang til alle de bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig for at se, hvad du måske mangler!

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi-softwaren er fri til brug og helt lovlig. Fordi det kommer med indbygget support til tredjepartsudvidelser, er det dog muligt, at du kan løbe ind i nogle mindre end anerkendte kode. Nogle add-ons kan endda få adgang til piratkilder uden din viden, som de seneste år har fået opmærksom på regeringer og rettighedshavere. Mange internetudbydere har givet mulighed for at overvåge Kodi streamers for at sende meddelelser om ophavsretskrænkelser eller smøre deres downloadhastigheder.

Der er mange VPN'er at vælge imellem, men vi har valgt vores valg ud fra følgende kriterier, så du har den hurtigste og sikreste VPN til alle dine filmtilsynsbehov: hurtig download, nullogningspolitik, ingen båndbreddebegrænsninger og uovervåget trafik.

Vores valg: IPVanish

Image
Image

IPVanish ved, hvad Kodi-brugere vil have fra en VPN: lynhurtige hastigheder, stærk kryptering og uovertruffen privatliv. Tjenesten leverer alt dette og meget mere, begyndende med et stort netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande. Alle data, der passerer via IPVanishs servere, er låst ned med 256-bit AES-kryptering, der sikrer, at ingen kan snoop gennem dine oplysninger eller bestemme din aktuelle placering. En nul-logging trafikpolitik sammen med DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch også arbejde for at sikre dig at blive helt skjult online. På hurtighedssiden af ting leverer IPVanish fantastiske forbindelsesresultater til byer rundt om i verden. Du kan gøre brug af det med ubegrænset båndbredde, ubegrænset server skifte, og ingen begrænsninger på P2P eller torrent downloads.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Kodi's add-ons-community pakker det meste af deres indhold i repositorier. Disse zip-filer er hostet på eksterne servere og kan indeholde dusinvis eller endda hundredvis af udvidelser, som alle kontrolleres og holdes ajourførte af repoens ledelsesteam. Der er flere måder at installere arkiver på, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da den er nemmere at bruge på mobile enheder og holder tingene mere tidligt i det lange løb. Før du begynder, skal du ændre en af Kodis standardindstillinger, så denne metode kan fungere:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Nu da Kodi er konfigureret, er alt, hvad du skal gøre, at finde en repository-URL og indtaste den i filhåndteringen som en ny kilde. Kodi vil automatisk downloade repo, så du kan kigge inde og installere så mange tilføjelser som du vil. Processen tager et par minutter første gang, men efter et par repos vil du tilføje dem i din søvn.

Bemærk: Der er både officielle og uofficielle add-ons til rådighed for Kodi. Sidstnævnte kan linke til usikre websteder eller endda kilde pirat indhold uden din viden. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig - Officielt indhold

Kodi-softwaremiljøet bruges og tilpasses af video streamere rundt omkring i verden. Mange af dem opretter og vedligeholder officielle add-ons, der er fuldt ud godkendt af Kodi-holdet, hvilket gør dem hurtige, gratis og helt sikkert at bruge. De fleste af disse er endda pakket i Kodi's officielle add-on-depot, som er inkluderet som en kilde med hver ny installation.

Alle de officielle tilføjelser, der er anført nedenfor, findes i den officielle Kodi-repo. Når du installerer nyt indhold, skal du se tilbage til følgende trin for at få adgang til lageret, og tag derefter dine tilføjelsesprogrammer med blot et par klik.

Sådan installeres officielle Kodi-tilføjelser:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 4. Vælg "Install from repository"
 5. Find og klik på "Kodi Add-on repository"
Image
Image

Officielle tilføjelser - Fransk sprog til Kodi

Der er snesevis af officielle Kodi-add-ons, der oversætter menuen og grænsefladen til nye sprog. To af disse er lavet specielt til fransk, hvoraf den ene er fransk canadisk. Ved at installere og aktivere en af disse kan du navigere Kodi i et indbydende fransk miljø. Alt det kræver er en hurtig add-on installation, og du er klar til at gå.

 1. Følg de trin, der er angivet under Sådan installeres officielle Kodi-tilføjelser.
 2. Vælg mappen "Look and Feel".

  Image
  Image
 3. Vælg mappen "Sprog".
 4. Rul ned og vælg din version af den franske sprogpakke.

  Image
  Image
 5. Klik på knappen "Install" i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes.
 6. Når installationen er færdig, spørger Kodi, om du vil skifte til sproget. Klik på "Ja".

  Image
  Image
  Image
  Image

Bemærk: Hvis du vil ændre sprogindstillingerne manuelt, skal du gå til hovedmenuen i Kodi, klikke på tandhjulsikonet, vælge "interfaceindstillinger" og derefter indstille dine præferencer fra fanen "regional".

Official Add-on - myCANAL

Den frankrigbaserede broadcastkanal Canal + har en komplet streaming-tv og videoreplay-streaming-streaming kaldet myCANAL. Denne officielle tilføjelse trækker sammen hele kanalens gratis indhold og gør det nemt at streame fra enhver Kodi-aktiveret enhed. Alt på myCANAL er høj kvalitet og lige fra Frankrig, og det meste er helt nyt!

Image
Image
 1. Følg de trin, der er angivet under Sådan installeres officielle Kodi-tilføjelser.
 2. Vælg mappen "Video add-ons".
 3. Rul ned og vælg "myCANAL"
 4. Klik på knappen "Install" i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes.
 5. Når installationen er færdig, kan du få adgang til myCANAL fra hovedmenuen.

Bemærk: Nogle af indholdet på myCANAL kan være begrænset til franske IP-adresser. Hvis du støder på dette problem, skal du blot bruge en VPN, vælg en server i Frankrig, og prøv derefter at indlæse videoen igen.

Official Add-on - Installer franske undertekster til Kodi

Undertekster kan være en livredder til film og tv-shows, der ikke er dublet til fransk. Kodi gør det nemt at søge efter og aktivere undertekster for et ton af mainstream og niche-videoer, herunder blockbuster Hollywood-udgivelser. For at aktivere undertekster skal du først installere en undertekstfremviser. Vi er delvist til Subscene, en officiel Kodi add-on, der trækker fra en pulje af fan-made subs.

Sådan installeres Subscene.com på Kodi:

 1. Følg de trin, der er angivet under Sådan installeres officielle Kodi-tilføjelser.
 2. Vælg mappen "Undertekster".
 3. Rul ned og vælg "Subscene.com"
 4. Klik på knappen "Install" i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes.

Efter abene-installationer skal du ændre nogle af Kodis muligheder for at aktivere automatisk download og undervisning af undertekster. Følg trinene herunder for at finjustere standardindstillingerne:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Vælg "Spillerindstillinger"
 4. Klik på "Sprog"
 5. I nederste hjørne af Kodi-vinduet skal du klikke på ordet "Grundlæggende", indtil det ændres til "Avanceret"
 6. Til højre skal du rulle ned til afsnittet "Download Services"
 7. Skift "Sprog for at downloade undertekster for" til fransk.
 8. Aktivér indstillingen "Automatisk download første undertekst".
 9. Skift "Standard tv-show service" og "Standard film service" til "Subscene.com"
 10. Afslut og gå tilbage til hovedmenuen. Hvis subs er tilgængelige for den video, du ser, vil Kodi nu automatisk downloade og vise dem.

Bedste Kodi-tilføjelser til Frankrig - uofficielt indhold

Uden for hovedkodi-økosystemet finder du tusindvis af uofficielle add-ons skabt af fans, filmgrupper og alle imellem. Disse udvidelser er ikke godkendt eller kontrolleret af Kodi, som kan skræmme nogle potentielle seere væk. De fleste af dem giver frisk, højkvalitets materiale og kan give adgang til næsten ubegrænset indhold, alt sammen med et par klik.

Ulempen er uofficielle add-ons kan være upålidelige. Du vil ofte finde brudte links eller vandløb, der simpelthen ikke vil fungere. Dette kan være frustrerende for mange brugere, men hvis du er villig til at lave lidt eksperimentering, finder du nogle rigtige ædelstene i det uofficielle add-on-fællesskab.

vStream - Alle de bedste franske videokilder

vStream er en komplet tilføjelse til streaming af tv-shows og film, der indeholder hundredvis af populære videoer, der er dubbed til fransk. Fang de nyeste og mest populære film, sort gennem gamle tv-shows, se anime, sport og live tv-udsendelser, eller endda lytte til web-baserede franske radiostationer. Der er også dedikerede sektioner til HD tv-shows og film! Det er en sand one-stop-shop for alle ting, der er relateret til Frankrig, og bedst af alt fungerer de fleste indholdskilder som en charme.

For at installere vStream skal du downloade et dedikeret depot. Følg trinene herunder for at få fat i vStream repo og få add-on'en i gang.
For at installere vStream skal du downloade et dedikeret depot. Følg trinene herunder for at få fat i vStream repo og få add-on'en i gang.
 1. Besøg den officielle vStream repository side.
 2. Download den nyeste version. Filen skal se sådan ud: repository.vstream-0.0.2.zip
 3. Gem filen et sted bekvemt.
 4. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen.
 5. Vælg " Tilføjelser
 6. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 7. Vælg " Installer fra zip-fil
 8. Naviger og find den fil du downloadede ovenfor.
 9. Når installationen er færdig, skal du vælge " Installer fra depot
 10. Vælg " vStream Repository
 11. Vælg " Video tilføjelser
 12. Vælge vStream
 13. Klik på " Installere"Knappen.
 14. Når installationen er færdig, kan du få adgang til vStream fra Kodis tilføjelsesmenu.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Kodi's repository communities går meget langt for at kontrollere indholdet af hver add-on. Mens de fleste udviklere har til formål at oprette udvidelser, der er nyttige for alle, er der nogle, der laver malware eller vira i deres udgivelser. Ved at gå gennem et officielt arkiv minimerer du risikoen for at downloade en inficeret tilføjelse.

Selvom det normalt er sikkert at installere Kodi add-ons, er det ikke en dårlig idé at tage ekstra forholdsregler. Hold altid din antivirusprogram og firewall aktiv, når du bruger Kodi, og hvis du starter streaming, skal du sørge for at tænde din VPN. Vi downloader og verificerer også hver tilføjelse, før den vises på vores hjemmeside. Hvis det fremgår af listen ovenfor, fungerede alt fint ved skrivningstidspunktet.

Har du dit eget forslag til en stor fransk Kodi add-on? Har du fundet vores installationsanvisninger til hjælp? Lad os venligst vide i kommentarfeltet nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.