Projekt M Add-on til Kodi - Installation og funktioner

Indholdsfortegnelse:

Projekt M Add-on til Kodi - Installation og funktioner
Projekt M Add-on til Kodi - Installation og funktioner
Anonim

Projekt M-tilføjelsen fra udvikleren Merlin Project er en anden af de populære add-ons fra all-in-one kategorien. De er tilføjelser, der kombinerer flere typer indhold. Denne har for eksempel en blanding af Live IPTV, film, tv-shows, sport, børneindhold og musik. Og for at gøre tingene endnu bedre har den flere spillelister fra forskellige playlisters.

I dag er vi ved at vise dig trin for trin, hvordan du får og installerer Project M-tilføjelsen. Den er installeret fra Merlin-depotet, som er depotet fra bygherren af add-onen. Dette sikrer, at du får den autentiske tilføjelse og dens seneste revision. Når vi har installeret tilføjelsen, gennemgår vi de vigtigste funktioner og ser, hvad den har at tilbyde.
I dag er vi ved at vise dig trin for trin, hvordan du får og installerer Project M-tilføjelsen. Den er installeret fra Merlin-depotet, som er depotet fra bygherren af add-onen. Dette sikrer, at du får den autentiske tilføjelse og dens seneste revision. Når vi har installeret tilføjelsen, gennemgår vi de vigtigste funktioner og ser, hvad den har at tilbyde.

For den ultimative beskyttelse af personlige oplysninger, mens du bruger Kodi, skal du bruge en VPN

Internetudbydere har den dårlige vane at overvåge deres brugers onlineaktivitet. Hvem kan bebrejde dem? De skal sikre, at ingen bryder deres vilkår og betingelser. Og når de mistanke om, at nogen kan være i strid med dem, kan de reagere ved at sprænge deres hastighed, sende dem ophavsretlige krænkelser eller endog forstyrre deres tjeneste. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere dataene ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Ikke engang din internetudbyder vil vide, hvad du laver online. Som en bonus kan en VPN ved hjælp af passende placeret servere omgå de fleste geografiske begrænsninger.

At vælge en VPN kan være ret svært med så mange leverandører til rådighed. Vigtige faktorer at overveje er en hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

VPN Vi anbefaler til Kodi-brugere: IPVanish

Image
Image

På addictivetips.com har vi testet flere VPN mod disse kriterier, og den udbyder, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Installation af Project M Add-on

Installation af add-ons på Kodi er sjældent kompliceret. Der er ganske få skridt til det, men de er alle ganske enkle. Hvis du bare følger vores anvisninger, bør du ikke have noget problem. Lad os komme igang!

Sørg for ukjente kilder er aktiveret

Før vi kan installere add-ons fra tredjepart på Kodi, skal vi sørge for, at ukjente kilder er aktiveret. Hvis du har installeret andre add-ons før, er de sikkert, og du kan sikkert ignorere dette trin.

Starter fra Kodi Startskærmen, klik på Indstillinger ikon. Det er den der ligner et lille gear øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Klik derefter på Systemindstillinger og endelig Tilføjelser på skærmens venstre rude.

Image
Image

Sørg for at Ukendte kilder er aktiveret i hovedafsnittet på skærmen. Hvis ikke, skal du klikke på kontakten helt til højre for at aktivere dem. Når du aktiverer dem, vises en advarselsmeddelelse. Læs det og klik Ja at lukke det.

Tilføjelse af installationskilden

Igen, fra Kodi Startskærmen, klik på Indstillinger ikon endnu engang, men denne gang, klik Filhåndtering.

Image
Image

Fra Filhåndtering skærm, klik Tilføj kilde i venstre rude. Dernæst i Tilføj fil kilde boks, klik .

Indtast følgende sti præcis som vist: http://mwiz.uk/repo/ og klik derefter på Okay.

Image
Image

Tilbage til Tilføj fil kilde boks, vi skal ændre kildens navn. Standardværdien "repo", Er alt for generisk. Klik på linjen, der siger "repo"Under"Indtast et navn til denne mediekilde"Og erstatte det med et mere meningsfuldt navn. Vi valgte Merlinda dette er kilden til at installere Merlin repository.

Image
Image

Sørg for alt er i orden og klik Okay at gemme den nye kilde.

Installation af Merlin Repository

Nu hvor vi har konfigureret kilden, kan vi gå videre og installere Merlinrepository.

Fra Kodi Startskærmen og klik Tilføjelser på venstre side af skærmen. Klik derefter på Add-on Browser-ikon øverst til venstre. Denne ligner en åben kasse.

Image
Image

Fra Add-on browser skærm, klik Installer fra zip-fil.

Image
Image

Klik på knappen Merlinkilde og klik derefter på repository.merlin.zip at starte depotets installation.

Image
Image

Vent et par sekunder, indtil en besked øverst til højre på skærmen bekræfter den vellykkede installation af Merlinrepository.

Image
Image

Installation af den faktiske tilføjelse

Vi er nu klar til det sidste trin, den faktiske add-on installation. Du skal stadig være på Add-on browser skærm så klik Installer fra depot.

Image
Image

Klik på knappen Merlin depot fra listen over tilgængelige repos.

Image
Image

Klik derefter på Video tilføjelser og klik derefter på Projekt Mtilføjelse fra listen.

Image
Image

På siden med Project M add-on, klik på knappen Installere knappen nederst til højre. Dette vil starte installationen af add-onen og alle dens afhængigheder. De er ekstra tilføjelser, der er nødvendige for at denne kan fungere korrekt.

Mens tilføjelsen og dens afhængigheder er installeret, vises flere meddelelser kort øverst til højre på skærmen. Efter en kort periode vil en endelig meddelelse bekræfte installationen af tilføjelsen.
Mens tilføjelsen og dens afhængigheder er installeret, vises flere meddelelser kort øverst til højre på skærmen. Efter en kort periode vil en endelig meddelelse bekræfte installationen af tilføjelsen.
Du har lavet det så langt, og nu har du installeret Project M add-on og klar til brug. I det næste afsnit tager vi en guidet tur til hovedfunktionerne.
Du har lavet det så langt, og nu har du installeret Project M add-on og klar til brug. I det næste afsnit tager vi en guidet tur til hovedfunktionerne.

En guidet tur til Project M Add-on

Når du har klikket på ikonet Project M fra din liste over video-tilføjelser, bliver du mødt af en imponerende hovedmenu. Den har otte indholdsafsnit plus et par hjælpeprogrammer. Der er meget indhold i denne tilføjelse. For meget, faktisk for at nævne det hele. Vi vil koncentrere os om det, vi fandt at være de bedste eller mest interessante funktioner og / eller sektioner. Vi går over det på et øjeblik, men for nu, lad os tale om forsyningsselskaberne.

Image
Image

Nederst i hovedmenuen finder du Ultimativ søgning afsnit. Vi kunne ikke finde ud af, hvad der var ultimativt om hans søgefunktion. Det ser ud til at fungere nøjagtig på samme måde som de fleste andre tilføjelses søgearbejde. Det vil returnere enhver titel, der indeholder dit søgeord. Den eneste forskel synes at være, at blandt søgeresultater angives det afsnitnavn, hvor indholdet blev fundet.

Ryd Addon Cache er en velkommen tilføjelse, der ikke ofte findes i tilføjelser. I det mindste ikke uden at grave dybt i tilføjelsesindstillingerne. Det kan være nyttigt, hvis du nogensinde er i en situation, hvor tilføjelsen begynder at have problemer eller bremser. Derefter kan rydning af tilføjelsens cache hjælpe med at gendanne det til en sund status.

IPTV

Dette afsnit er til live IPTV-kanaler. Den har kun fire arbejdsafsnit, da den femte, der hedder Tilfældig liste, synes at være brudt. Hvad angår de fire, der arbejder, er her hvad hver enkelt handler om.

Image
Image

Ultra IPTV kræver, at Falcon Ultra TV-tilføjelsen installeres. Heldigvis vil det tilbyde at installere det, når det først blev åbnet. Hvad du får som følge heraf er en liste over over 250 levende IPTV-kanaler, hovedsagelig fra Storbritannien og resten af Europa.

dVB-T er en anden liste over PTV kanaler, alt for Storbritannien. Listen kan kun fås fra Storbritannien, så du kan få brug for en VPN, hvis du er et andet sted.

Nordisk IPTV er et andet afsnit, der kræver en ekstern tilføjelse, der skal installeres, Darkzide IPTV. Ligesom før kan du installere det lige fra Project M. Afsnittet har for det meste danske kanaler og nogle få svenske.

Sports TV er næsten 75 kanaler lang og har alle de store sports kanaler verden over. Du har indhold fra USA, Storbritannien, Europa Canada og meget mere.

Film

Med 20 underafsnit er det klart, at dette er en af de største sektioner. Og i modsætning til nogle andre tilføjelser synes der ikke at være mange ligheder mellem den forskellige liste. Der er bare for meget indhold at nævne alt, men vi vil forsøge at fortælle dig om de mest interessante sektioner.

Image
Image

Generelle film A-Z er meget nyttigt, hvis du leder efter en bestemt film. Den har et underafsnit for hvert brev, der indeholder alle film, der begynder med det pågældende brev. Ret simpelt.

Skal se film er en slags top 1000 film hele tiden. Det er arrangeret i omvendt kronologisk rækkefølge og går så langt tilbage som 1931. De fleste af disse bevægelser er fænomenale, selv om du måske ikke kan lide dem alle.

Det Genre Underafsnit er fantastisk, hvis du vil gennemse filmene efter genre. Udvalget under hver genre er fremragende og altid relevant.

To sektioner, Boksæt og Samlinger kan forekomme ens, men de er faktisk meget forskellige. Den første er til serier af film som James Bond, Lethal Weapon eller Pink Panther, mens den anden er for lignende temafilm. Du har for eksempel en cyklopsamling eller en High School Collection.

musik

Dette afsnit har en fantastisk blanding af lydindhold, live-radiostationer, musikvideoer og levende musik-tv-stationer. Det har også en koncertsektion og en karaoke sektion.

Image
Image

Det Kunstnere Underafsnit er, så vidt jeg er bekymret, en af dens mest interessante. Den har en liste over omkring hundrede kunstnere fra alle epoker af popmusik. Under hver kunstner finder du et udvalg af lydspor, musikvideoer og andet indhold.

Playlisters

Dette afsnit skulle have været kaldet Playlister i stedet for Playlisters. Alle listerne synes at være fra samme person. Dette er som en mini-tilføjelse inden for Project M-tilføjelsen.

Som du kan se fra skærmbilledet ovenfor, er der masser af meget varieret indhold derinde. Madlavningsafsnittet har næsten 50 underafsnit, hver med snesevis af madlavningsvideoer.
Som du kan se fra skærmbilledet ovenfor, er der masser af meget varieret indhold derinde. Madlavningsafsnittet har næsten 50 underafsnit, hver med snesevis af madlavningsvideoer.

Vil du lære computer programmering? Hvorfor ikke gå videre til Learn Python sektionen, hvor du finder flere tutorials på sproget.

Og hvis du vil holde dig i form - eller komme tilbage i form - gå til Fitness-sektionen. Der er endda en Audiobook sektion, hvis litteraturen er dine ting. Du finder hundredvis af titler alene i dette afsnit.

Falk

Nu er denne sektion ikke som en tilføjelse inden for tilføjelsen. Det er en. Så meget, at du bliver nødt til at installere Falcon add-on for at bruge den. Heldigvis får du mulighed for at gøre det lige fra der første gang du indtaster dette afsnit.

Når du har indtastet sektionen, er du virkelig på et andet sted. Selv løvet og følelsen er anderledes. Falcon Film og Falcon TV shows hver tilbyder et stort udvalg af programmering. Film har fem underafsnit, mens tv-shows har 12, en for hver kategori. Kids sektionen har en blanding af film og tv-shows. På over 200 varer er det en temmelig lang liste, der vil holde dine børn optaget et stykke tid.
Når du har indtastet sektionen, er du virkelig på et andet sted. Selv løvet og følelsen er anderledes. Falcon Film og Falcon TV shows hver tilbyder et stort udvalg af programmering. Film har fem underafsnit, mens tv-shows har 12, en for hver kategori. Kids sektionen har en blanding af film og tv-shows. På over 200 varer er det en temmelig lang liste, der vil holde dine børn optaget et stykke tid.

Falcon Ultra er Falcons IPTV-afdeling. Det er betydeligt med over 250 forskellige kanaler til rådighed.

Cryptic og Eyasses er to tilføjelser inden for tilføjelsen inden for tilføjelsen. Det var lidt for dybt for os, og vi forsøgte ikke disse sektioner.

Sport

Sport er bestemt Project M add-on's specialitet, men alligevel er valg af indhold ret godt. Det har ligesom andre områder af add-onen en bestemt britisk smag. Det kan du godt lide … eller ej.

Image
Image

Det første afsnit har Live Events. De er alle fra britiske kilder og kræver brug af en VPN. Der er for det meste fodbold derinde.

Sky og BT Sport er en lille liste over live IPTV kanaler. Det har kun 12 varer, alle Sky sports og BT sports kanaler. Andre sportskanaler har tæt på 75 sportskanaler og ligner tæt på hvad du finder i afsnittet Sport IPTV. UFC Replays og Boxing PPV replays har et udvalg af on-demand kampe.

De sidste to sektioner har film med sports- og sportsdokumentarer. Listerne er relativt korte, men kvaliteten af indholdet er høj.

Television

Når du kigger på dette afsnit, er det straks klart, at udviklerne af Project M add-on er fans af dokumentarfilm. Der er ikke mindre end fire forskellige dokumentarer underafsnit her.

Afsnitets første to underafsnit viser alle tilgængelige tv-shows i alfabetisk rækkefølge. Listen er opdelt i to dele, så den belastes hurtigere. Stand Up Comedy sektionen har også et stort udvalg af indhold. Og der er endda en tv-reklame sektion. Dens indhold går tilbage til begyndelsen af 80'erne og det er hovedsagelig af britisk oprindelse.
Afsnitets første to underafsnit viser alle tilgængelige tv-shows i alfabetisk rækkefølge. Listen er opdelt i to dele, så den belastes hurtigere. Stand Up Comedy sektionen har også et stort udvalg af indhold. Og der er endda en tv-reklame sektion. Dens indhold går tilbage til begyndelsen af 80'erne og det er hovedsagelig af britisk oprindelse.

tykes

Dette sidste afsnit er tilføjelsens børneafdeling. I løbet af sine fem underafsnit finder du masser af indhold for at holde dine børn underholdt.

Af denne skrivning fungerede et afsnit, Animeret samling, ikke. Lad os håbe, de får det rettet snart. På trods af dette problem synes resten af indholdet at fungere fint, og der er stadig en god del godt at vælge imellem.
Af denne skrivning fungerede et afsnit, Animeret samling, ikke. Lad os håbe, de får det rettet snart. På trods af dette problem synes resten af indholdet at fungere fint, og der er stadig en god del godt at vælge imellem.

Der er meget indhold i hele dette afsnit, og vi kan kun anbefale at du bruger lidt tid på at surfe og opdage det. Endnu bedre, lad dine børn gøre det.

Konklusion 75

Projekt M-tilføjelsen er en anden god all-in-one-tilføjelse til Kodi. Det er særligt godt, hvis du kan lide dokumentarer, og du finder et ton af dem indenfor det. Det er ikke for stærkt på sport, medmindre du er fra Storbritannien. Det samme gælder for dets valg af IPTV-kanaler, som har en bestemt britisk vibe. Men vi elsker at der er meget små døde links, selvom nogle få afsnit ikke fungerede, da vi løb vores test. Det er bestemt værd at prøve.

Har du prøvet Project M-tilføjelsen? Hvordan ville du sammenligne det med andre alt-i-en-tilføjelser? Bortset fra dem, der nævnes i denne artikel, har du haft problemer med at installere eller bruge det? Del dine tanker med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.