IMDB på Kodi - Sådan trækker du information fra IMDB på Kodi

Indholdsfortegnelse:

IMDB på Kodi - Sådan trækker du information fra IMDB på Kodi
IMDB på Kodi - Sådan trækker du information fra IMDB på Kodi
Anonim

IMDB, eller Internet Movie Database, er et af de mest nyttige websteder på internettet. Den har information om næsten hver stor film, der er lavet i biografens nyere historie. Hvis der er en skuespiller, du genkender, men ikke kan placere, eller hvis du vil vide, hvem der producerede eller instruerede en film, er IMDB en uvurderlig ressource. Der er også masser af ekstra indhold som citater, trivia og bruger ratings for forskellige film.

Image
Image

IMDB er nyttigt som mere end blot en hjemmeside. Du kan også bruge den til at trække information om film i din samling og for at udfylde meta detaljer om, hvad du ser. Hvis du bruger Kodi open source mediecenter software, kan du bruge IMDB til at trække op information om dit bibliotek for at blive vist i Kodi. Nedenfor følger vi nogle af de tilføjelsesprogrammer, som du kan installere for at lade dig brug IMDB på Kodi.

Før du bruger Kodi, har du brug for en VPN

Før vi kan komme i gang med at installere tilføjelsesprogrammerne, bør vi først overveje spørgsmålet om sikkerhed.Selvom Kodi-softwaren selv er fri, åben kilde og fuldt lovligt at bruge, findes der nogle tredjeparts tilføjelser i et lovligt gråt område. Det betyder, at det er risikabelt at bruge Kodi-add-ons via en usikker internetforbindelse. Hvis din internetudbyder eller et retshåndhævende organ kontrollerer din onlineaktivitet, kunne de finde bevis for, at du streamer eller downloader indhold ulovligt, og du kan være ansvarlig for retsforfølgning eller en bøde.

IPVanish er vores bedste valg til Kodi

For at holde dig trygt, når du bruger Kodi, er det bedste at få en VPN, før du installerer eller bruger nogen add-ons på Kodi. Vi har overvejet følgende faktorer, og til sidst anbefaler vi IPVanish som det bedste VPN at bruge sammen med Kodi:
For at holde dig trygt, når du bruger Kodi, er det bedste at få en VPN, før du installerer eller bruger nogen add-ons på Kodi. Vi har overvejet følgende faktorer, og til sidst anbefaler vi IPVanish som det bedste VPN at bruge sammen med Kodi:
 1. Tilslutningshastighed. Du har brug for en hurtig og pålidelig forbindelse, så VPN'en ikke nedsætter din browsing, og du kan streame HD-video uden at buffere.
 2. Mange servere. At have mange servere betyder, at der er mange muligheder for at oprette forbindelse til, så du kan finde en, der er hurtig og passende placeret til dine behov. IPVanish har mere end 850 servere i over 60 lande.
 3. Støtte til forskellige operativsystemer. Når du køber en VPN, vil du vide, at den kan beskytte alle dine enheder. IPVanish-software kan installeres på pc-, Mac-, Android- eller iOS-enheder.
 4. Ingen logning. Vigtigst er det, du har brug for en VPN-udbyder, som ikke vil holde logger over din aktivitet for at beskytte din sikkerhed. IPVanish har en streng ikke-loggeringsvirksomhedspolitik.
 5. Stærk kryptering. IPVanish holder dine data sikre med stærk 356-bit kryptering.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu, der er sorteret, kan vi fortsætte med at installere add-ons.

1. Den universelle filmskraber

En scraper er et program, der trækker information fra offentlige websteder og tilføjer det til dine filer på en pæn og organiseret måde. I dette tilfælde vil scraperen fortælle oplysninger fra IMDB og andre filmdatabaser og tilføje den til videoerne i dit Kodi-bibliotek. Det betyder at du kan klikke på en af dine film og se oplysninger om cast, crew, plot synopsis og meget mere. Denne tilføjelse trækker information primært fra IMDB, men kan også bruges til at skrabe fra TMDb, Rotten Tomatoes, Trackt.tv og andre.

Sådan installeres Universal Movie Scraper:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Vælg Tilføjelser
 3. Klik på knappen ikon Det ligner en boks
 4. Vælg Installer fra depot
 5. Vælg Kodi Add-on-depot
 6. Vælg Information udbydere
Image
Image
 1. Vælg Filminformation
Image
Image
 1. Rul ned til du finder Universal Movie Scraper og klik på den
 2. En side, der beskriver tilføjelsen, åbnes. Klik installere fra menuen nederst
 3. Vent et øjeblik, og en meddelelse vises, når add-onen er installeret
Image
Image

For at ændre indstillingerne for Universal Movie Scraper skal du højreklikke på ikonet og vælge Indstillinger. Herfra kan du ændre hvor information trækkes fra. Som standard kommer information fra IMDB, hvilket er det, vi ønsker. Men hvis du hellere vil bruge en anden tjeneste i stedet for demoviedb.org, så kan du ændre dette her.

Du kan tilføje en ny mediefil til din Kodi-installation ved at gå til Film, derefter Tilføj videoer … og derefter ved at navigere til mappen på harddisken, hvor dine filmfiler er. Så vises en popup. Skift "Denne mappe indeholder" til "film" og et valgord "Vælg informationsudbyder" vises nedenfor. Vælg Universal Movie Scraper her, så næste gang du opfrisker dit bibliotek, vil du se oplysninger, og omslagskunst er blevet tilføjet til alle dine film.

Når denne tilføjelse er aktiveret, vil den automatisk gennemgå din filmsamling og trække oplysninger om hver film fra IMDB. Du kan kontrollere fremskridt ved at se på den hvide tekst øverst i højre hjørne.

Nu når du åbner din film sektion, vil du se plakater og resuméer af hver af dine film. Højreklik på en filmtitel og vælg Information for at se mere detaljeret information om filmen fra IMDB, som casten, besætningen, bedømmelsen, studiet og meget mere.

2. Konfluens Skin

En anden måde at vise IMDB-oplysninger på i din Kodi-installation er at bruge en hud med inkluderede video detaljer. En hud ændrer udseendet af din Kodi-installation uden at ændre de underliggende indstillinger, add-ons eller lagre. Det betyder, at du kan skifte skind, når du har lyst til et nyt udseende til din Kodi, uden at miste dine tidligere indstillinger.

Konfluenshuden er særlig populær blandt filmabuffere takket være det rene layout og masser af information om film, som automatisk trækkes fra IMDB. Konfluens var standardhuden på Kodi v16, men den blev ændret for v17. Hvis du foretrækker det klassiske udseende, og du vil have IMDB-oplysningerne vist ved siden af dine film, kan du installere Confluence-huden som denne:
Konfluenshuden er særlig populær blandt filmabuffere takket være det rene layout og masser af information om film, som automatisk trækkes fra IMDB. Konfluens var standardhuden på Kodi v16, men den blev ændret for v17. Hvis du foretrækker det klassiske udseende, og du vil have IMDB-oplysningerne vist ved siden af dine film, kan du installere Confluence-huden som denne:
 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Indstillinger (ikonet der ligner en tandhjul)
 3. Gå til Interface indstillinger
 4. Vælg Hud fra venstre menu
 5. Hvis du er på v17, vil muligheden for Skin læse Estuary. Klik på dette
 6. En popup vises med hudvalg. Klik Få mere… på højre side
 7. Rul ned i listen til Confluence og klik på den
 8. Installationen vil begynde. Det kan tage et øjeblik eller to
 9. Når en popup-boks vises, skal du klikke på Ja at holde ændringer
 10. Når installationen er færdig, kan du se, at din Kodi nu ligner den gamle v16-stil

Med Confluence-huden installeret, vil filmene i din samling blive repræsenteret af et billede af deres plakat. Når du vælger en film til venstre, vises et panel til højre med alle oplysninger om cast, synopsis og besætning. Dette gør det meget nemt at se IMDB info et øjeblik.

Konklusion

Her er tre forskellige måder at få information fra IMDB til din Kodi installation. Hvilket du skal bruge afhænger af, hvor meget information du vil trække, og om du vil kunne downloade hele film samt filminformation. Uanset hvad du vælger, vil de hjælpe med at holde dit Kodi-bibliotek opdateret, informativt og lettere at navigere igennem.

Har du en anden yndlings måde at bruge IMDB, eller en anden yndlingsskraber til film info? Eller har du problemer med at installere disse tilføjelser, og du har brug for hjælp? Så lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.