Sådan følger du en Skype-kontakt

Indholdsfortegnelse:

Sådan følger du en Skype-kontakt
Sådan følger du en Skype-kontakt
Anonim

I år sprang mange apps, sociale og ellers på 'Stories' bandwagon. Historier blev gjort populære af Snapchat, og mens selve appen ikke nøjagtigt ruller i overskud, er denne funktion meget engagerende. Facebook, Instagram og Whatsapp har alle deres egne versioner af det, men det samme gør Skype. I Skype hedder det Highlights, men det er hovedsagelig historier komplet med ansigtsfiltre, klistermærker og tekst. Når denne funktion oprindeligt blev lanceret, fik du en advarsel i appen til alle højdepunkter fra kontakter, og ikke mange brugere værdsatte det. Skype har siden introduceret en løsning på problemet; Du får kun fremhævningsvarsler, hvis du følger en Skype-kontakt.

Du kan følge en Skype-kontakt eller følge en person, der ikke er en kontakt, forudsat at de godkender din følgesøgning. Dette er en ny funktion tilføjet via en app opdatering, så sørg for at du kører den nyeste version af Skype på iOS og / eller Android.

Følg en Skype-kontakt

Åbn Skype-appen og gå til fanen Højdepunkter. Det er den med diamantikonet. Du vil se den foreslåede kontakt, som du kan følge, og det er den hurtigste måde at følge folk, du interagerer med ofte. Hvis du vil følge andre kontakter, skal du trykke på ikonet øverst til højre for at gå til skærmen My Highlights.

Tryk på 'Følg personer' eller tryk på ikonet Tilføj person øverst til højre. Enten vil lade dig få adgang til dine kontakter. Du kan også indtaste et Skype-id, der ikke findes i dine kontakter, og sende en følgesøgning til den, den tilhører. Du kan ikke følge personer, der ikke er i din kontaktliste, medmindre de godkender det.

Skype siger ikke, om en person vil blive informeret, hvis deres følgesøgning blev afvist. Af hensyn til sikkerheden håber vi, at de aldrig ved det.
Skype siger ikke, om en person vil blive informeret, hvis deres følgesøgning blev afvist. Af hensyn til sikkerheden håber vi, at de aldrig ved det.

Det siger sig selv, at du ikke behøver at følge folk på Skype. Dette er en alt for kompliceret måde at styre advarsler til højdepunkter. Vi er bare glade for at det er der fordi ingen ønsker at se en advarsel for højdepunkter. Skype har givet funktionen sin egen dedikerede fane i stedet for at indse, at den har lavet en fejl ved at tilføje den og fjerne den helt, men i det mindste behøver du ikke at se en ulæst vare advarsel og spekulerer på, hvilken samtale tråd har en ulæst besked. Skype ser ud til at holde fast i højdepunkterne for nu, men da funktionen ikke er blevet tilføjet til desktop-appen, kan vi holde ud af, at det eventuelt kunne fjernes.

Populært emne.