Sådan stopper du 'Indstil Apple Pay' Alerts fra andre apps

Indholdsfortegnelse:

Sådan stopper du 'Indstil Apple Pay' Alerts fra andre apps
Sådan stopper du 'Indstil Apple Pay' Alerts fra andre apps
Anonim

iOS 11.2 bragte fejlrettelser, men det tilføjede også Apple Pay Cash. Apple Pay Cash giver dig mulighed for at sende og modtage penge over iMessages, og det var et af de højdepunkter, som Apple udstillede, da iOS 11 blev demoedet. Du behøver ikke bruge Apple Pay Cash, hvis du ikke vil. Faktisk er den kun tilgængelig i nogle få lande. Desværre vil du stadig se en prompt for at aktivere det, selvom du bor i et ikke-støttet land. Ud over det ser apps ud, der understøtter denne funktion, dig til at oprette Apple Pay. Sådan får du dem til at stoppe.

Selvom du har Apple Pay slukket, eller hvis der ikke er tilføjet noget kort til det, fortsætter apps, der understøtter det, at du nætter dig for at oprette Apple Pay. Dette skyldes en Apple Wallet "feature". Det nikker dig også, fordi du formentlig har en betalingsmetode oprettet til dit Apple ID, men du har ikke forbundet det med Apple Pay eller Apple Wallet.

Stop 'Indstil Apple Pay' Alerts

For at stoppe apps fra gentagne gange og bede dig om at oprette Apple Pay, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Wallet og Apple Pay. Øverst skal du slukke for Apple Pay Cash-kontakten, og du får ikke længere besked fra apps, der beder dig om at konfigurere det.

Image
Image

Apple betalingsoplysninger

Dette har ingen effekt på de betalingsoplysninger, du har oprettet med dit Apple ID. Eventuelle kredit- eller betalingskort, du har tilføjet til din konto, fungerer stadig som de altid gjorde. Hvis du bruger Apple Wallet, har dette igen ingen effekt på det, hvis du har gemt kreditkort til det.

Apple Pay Cash er en ny, helt anderledes funktion. Det ved at du har konfigureret en betalingsopsætning, men det gør det ikke og kan ikke automatisk oprette forbindelse til det.

Apple aktiverer normalt ikke regionbegrænsede funktioner til alle. Sæt i stedet TV-appen, der blev tilføjet i iOS 10. Den vises kun på din iPhone eller iPad, hvis du er logget ind på den amerikanske App Store. Hvis du logger ind på en anden butik, erstattes tv-appen med appen Videoer på din telefon. Sådan skal Apple Pay Cash arbejde.

Desværre har Apple været uforsigtigt med denne funktion, der gør det muligt at slette Apple Pay-appen, når der ikke er nogen måde at få det tilbage. Det er nok derfor, at denne funktion ikke er regionbegrænset. Det er enten det eller måske det er for integreret i systemet, der skal skjules. Vi tvivler på dette dog siden Apple kan, og deaktiverer FaceTime på visse iPhones, der sælges i lande, hvor det er begrænset.

Populært emne.