SMASH Repo arbejder ikke - bedste alternativer til Smash Repository på Kodi

Indholdsfortegnelse:

SMASH Repo arbejder ikke - bedste alternativer til Smash Repository på Kodi
SMASH Repo arbejder ikke - bedste alternativer til Smash Repository på Kodi
Anonim

SMASH Repository var hjemsted for overgivne add-ons, nicheudgivelser og ganske få oddballressourcer til obskure film og tv-shows. Det var et godt repo at bruge, hvis din smag løb lidt væk fra den slagne vej, men det havde også det almindelige indhold for at holde masserne tilfredse. DMCA takedowns i slutningen af 2017 ramt en række repos ret hårdt, herunder SMASH. Som følge heraf tog skaberen det offline og meddelte, at han straks ville stoppe udviklingen.

Med SMASH gået, kørte Kodi brugere af at søge efter en passende udskiftning. Det bliver ikke let at finde et fantastisk alternativ til SMASH, men med nedenstående forslag kan du måske tage et par skridt i den rigtige retning.
Med SMASH gået, kørte Kodi brugere af at søge efter en passende udskiftning. Det bliver ikke let at finde et fantastisk alternativ til SMASH, men med nedenstående forslag kan du måske tage et par skridt i den rigtige retning.

Hvis du streger via Kodi, skal du sørge for at bruge en VPN

De fleste mennesker er bekymrede over deres online sikkerhed i disse dage. Og med god grund, som alle fra internetudbydere til offentlige myndigheder kan spionere på din aktivitet uden at løfte en finger. Du kan låse din online tilstedeværelse op og bevare et niveau af anonymitet ved at bruge et pålideligt virtuelt privat netværk. VPN'er krypterer din trafik, så ingen kan se, hvad du downloader eller streamer. De lader dig forblive sikre, mens du ser film på Kodi, forbinder til offentlig Wi-Fi, eller bare tjekker din e-mail.

For at finde det bedste VPN, der skal bruges sammen med Kodi, vejede vi en række vigtige kriterier, som er afgørende for din online streaming oplevelse.

 • High-speed downloads - De fleste VPN'er er langsommere end ukrypterede netværksforbindelser. For at kompensere har du brug for en service, der prioriterer hastigheden.
 • Stort server netværk - Jo flere servere en VPN opererer, jo flere muligheder har du, når det kommer til hurtige globale forbindelser.
 • Ingen båndbredde restriktioner - Intet stopper filmaften som strenge båndbreddebegrænsninger.
 • Nulloggningspolitik - Hvis en VPN holder detaljerede trafik- eller aktivitetslogfiler, kan du simpelthen ikke forblive sikker online.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter at have undersøgt nogle af de mest populære VPN'er og deres tilbud, slog vi os på IPVanish som den bedste service at bruge med Kodi. Årsagen er enkel: hastighed plus privatliv. De fleste VPN'er favoriserer den ene eller den anden og ofrer hurtige servere til øget kryptering eller omvendt. Du har brug for både for effektivt at bruge Kodi, og IPVanish finder den perfekte balance. Med det har du altid gode hastigheder og en anonym forbindelse til internettet, uanset hvor du bor eller hvad du downloader.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Bemærkelsesværdige IPVanish funktioner omfatter:

 • Indbygget 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og automatiske kill-switch-funktioner.
 • Anonym adgang til alle Kodi's add-ons uden begrænsninger mod torrent indhold.
 • Et stort netværk af 850 servere i 60 forskellige lande, alle med ubegrænset båndbredde.
 • En robust nullogningspolitik på al trafik.

SMASH Repository er ned - her er hvad man skal gøre

Når et lager går ned, krymper alle for at finde en passende udskiftning. Der er et par ting, du bør gøre, før du fylder dette hul i dine Kodi underholdningsmuligheder. Rogue-partier er hurtige til at udnytte floden af Kodi-brugere på udkig efter repo-alternativer. De kapsler ofte nuværende udgaver eller sammensætter copycat versioner med bundne malware. Hold dig selv sikker ved at følge nedenstående trin, så snart et lager bliver nede, selv SMASH.

Trin 1 - Deaktiver automatiske opdateringer

Automatiske opdateringer er normalt en god ide, da de sikrer, at du altid bruger den nyeste version af din software uden at tænke på det selv. Når en repo som SMASH forsvinder, er enhver opdatering, du ser, sandsynligvis falsk. Hvis Kodi automatisk downloader det, kan du have ondsindet software på din enhed uden selv at indse det! For at sikre at dette aldrig sker, skal du bare deaktivere automatiske opdateringer fra Kodis indstillingsmenu.

 1. Start på Kodis startmenu ved at klikke på tandhjulsikon i øverste hjørne af navigationslinjen.
 2. Vælge Systemindstillinger.
 3. Kontroller gearet nederst til venstre. Hvis det ikke siger Ekspert, klik på den, indtil den gør det.
 4. Vælg Tilføjelser fra denne valgmenu.
 5. Klik opdateringer, Skift derefter teksten til Underretning, men installer ikke opdateringer.
 6. Trykke Flugt at fortsætte med at bruge Kodi.

Trin 2 - Afinstaller SMASH Repo

Nu, hvor du er sikker på ujævne ondsindede opdateringer, skal du fjerne SMASH-depotet fra din enhed. Dens add-ons vil sandsynligvis ikke fungere, og filerne vil ikke få nogen opdateringer, så du er bedre ude af at se aktivt udviklede kilder til dit indhold. Afinstallation af et depot er en hurtig proces, der skal tage et par sekunder, det er det!

 1. Start på Kodis hovedmenu. Trykke Flugt hvis du er i nogen af de sub-skærme og du vil til sidst komme tilbage der.
 2. Vælg Tilføjelser fra venstre navigationsmenu, og klik derefter på Mine tilføjelser på den næste skærm.
 3. Vælg Add-on-depot mulighed nær toppen af listen.
 4. Rul ned til SMASH Repository og vælg det.
 5. I det næste vindue skal du klikke på Afinstaller knap nederst til højre.
 6. Et vindue åbner spørger "Er du sikker?". Klik Ja.
 7. SMASH vil blive fjernet fra dit system, og du kan fortsætte med at bruge Kodi normalt.

Du kan også fjerne SMASH-repo-kildeadressen, hvis du brugte Kodis eksterne download-metode til at tilføje den i første omgang. Det er ikke nødvendigt, men det kommer bare til at sidde rundt for at klamre op i stedet, så det kan du også.

 1. Start fra Kodis hovedmenu, klik på tandhjulsikon.
 2. Vælg Filhåndtering mulighed.
 3. Rul ned til SMASH Repository source entry og fremhæve det.
 4. Højreklik, eller brug din enheds menupunkt til at hente en handling menu.
 5. Vælge Fjern kilde fra listen.
 6. Et vindue åbner spørger "Er du sikker?". Klik Ja.
 7. Kilden slettes straks fra din liste.

Trin 3 - Download ikke SMASH Repository Fakes

Dette kan synes indlysende, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker der finder "gratis og arbejdende !!!" versioner af deres manglende depot og installer det uden en anden tanke. Hvis en repo blev lukket af sin skaber, så er den død. De fleste af de udskiftninger, du løber ind, vil være andre kodere, der forsøger at udnytte uskyldige Kodi-brugere. I stedet for et smukt SMASH-repo får du en fil fuld af vira. Endnu værre kan opbevaringsstedet fungere normalt, men stille stille malware til dit system, inficere din computer uden din viden. Den bedste praksis er at glemme add-onen, indtil den rigtige skaber annoncerer sit tilbagevenden.

Alternativer til SMASH Repository

SMASH repoens forskellige tilbud er svære at slå. Af denne grund vil der aldrig være et sandt alternativ til samlingen, det var bare for unikt at replikere. Heldigvis er der en håndfuld tilføjelser og repositorier, du kan bruge til at genvinde nogle af de mere populære SMASH-funktioner.

Official Kodi Repository

Kodi's officielle depot kommer forudinstalleret med hver Kodi-download. Du behøver ikke at tilføje repo separat, bare dykke ind og begynde at installere add-ons. Det bedste ved at bruge dette er, at du ved, at hvert stykke software er 100% gratis, lovligt og sikkert at bruge. Officielle Kodi-indhold åbner aldrig adgang til piratkopierede videoer. Du vil ikke finde helt udvalg af strømme som uofficielle add-ons, men der er bestemt ingen mangel på underholdning at blive haft.

Nedenfor er nogle af de bedste medier og filmrelaterede tilføjelser fra den officielle Kodi-repo.

1. Installer Classic Cinema Online

En uudnyttet ressource til et fantastisk udvalg af indhold er Classic Cinema Online-tilføjelsen. Softwaren får adgang til gratisfilm fra internettet arkiveret af officielle kilder, herunder udvalgte udgivelser fra begyndelsen af 1900'erne helt igennem den moderne æra. Du behøver ikke at være en filmhistorie fanatiker for at nyde Classic Cinema Online. Grib add-onen, tjek indholdet, og se om noget fanger dit øje!
En uudnyttet ressource til et fantastisk udvalg af indhold er Classic Cinema Online-tilføjelsen. Softwaren får adgang til gratisfilm fra internettet arkiveret af officielle kilder, herunder udvalgte udgivelser fra begyndelsen af 1900'erne helt igennem den moderne æra. Du behøver ikke at være en filmhistorie fanatiker for at nyde Classic Cinema Online. Grib add-onen, tjek indholdet, og se om noget fanger dit øje!
 1. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg Tilføjelser fra navigationslinjen.
 3. Klik på boksikonet, og vælg derefter Installer fra depot.
 4. Find og klik Kodi Add-on-depot.
 5. Gå ind i Video tilføjelser mappe nær bunden.
 6. Rul ned og vælg Klassisk biograf.
 7. Klik på knappen Installere knap.
 8. Efter et øjeblik kan du få adgang til tilføjelsen fra hovedmenuen.

Sådan bruges Classic Cinema Online

Gamle film, klassiske serier, hits fra 20'erne, 30'erne, 40'erne og derover. Classic Cinema har en stærk samling af film, der ændres og opdateres regelmæssigt. Alt er opdelt i nogle store kategorier for nem navigation:

 • Film billboards - Nogle af big-name hits fra over 100 års film udgivelser. Opdelt i de sædvanlige genre kategorier med et par sjove ekstramateriale, såsom sværd & sandal film, spaghetti westerns og swashbucklers.
 • Serials - Seriernes kunst er stort set tabt i den moderne verden, men det betyder ikke, at der ikke er snesevis af fantastiske kortfilmudgivelser fra begyndelsen af det 20. århundrede.
 • Stille film - Action, eventyr, komedie, sci-fi, romantik og westerns, alt fra biografens gyldne tidsalder.

2. Installer Snagfilms

At finde en god multifunktionsressource til tv-shows og film, der ikke krænker ophavsretlige love, er ikke let. Kodis officielle depot indeholder et par muligheder, men det bedste er Snagfilms. Denne simple add-on trækker fra en række forskellige kilder for at levere alle slags film, shows, fremmede film, klassikere og meget mere. Du behøver heller ikke at installere et repo, bare følg nedenstående trin, og du er i erhvervslivet!
At finde en god multifunktionsressource til tv-shows og film, der ikke krænker ophavsretlige love, er ikke let. Kodis officielle depot indeholder et par muligheder, men det bedste er Snagfilms. Denne simple add-on trækker fra en række forskellige kilder for at levere alle slags film, shows, fremmede film, klassikere og meget mere. Du behøver heller ikke at installere et repo, bare følg nedenstående trin, og du er i erhvervslivet!
 1. Kør Kodi, så sørg for at du er på hovedmenuen ved at trykke på Flugt knap.
 2. Gå til Tilføjelser, klik derefter på åben boks ikon øverst på menulinjen.
 3. Vælge Installer fra depot.
 4. Gennemse til Kodi Add-on-depot.
 5. Vælg Video tilføjelser mappe, find derefter Snagfilms.
 6. Klik på knappen Installer knap og vent på, at processen er færdig.
 7. Øjeblikkelig senere får du adgang til Snagfilms fra hovedmenuen.

Hvad skal man se med Snagfilms

Der er en overraskende mængde gratis og juridisk indhold ude i verden, og denne tilføjelse ved, hvor man finder den! Snagfilms organiserer alt efter kategori, opdeler tv-shows i deres eget afsnit og forbeholder resten til film. Udenlandske film sidder sammen med indie udgivelser, alt du skal gøre er at klikke og starte 720p streams.

 • TV-shows - Næsten 100 viser fra en række genrer, herunder animation, sci-fi, drama og dokumentarfilm.
 • Film - Hvordan lyder 38 forskellige genre kategorier? Snagfilms indhold følger den sædvanlige komedie, drama, eventyrformat, men der er også nogle få mindre brugte mapper, som Bollywood-udgivelser, kultklassikere og koreanske dramaer.

Uofficielle alternativer til SMASH Repository

Kan du ikke finde dine yndlingsfilm på officielle arkiver? Bare rolig, Kodis uofficielle add-ons er langt fra døde. Det er svært at finde en god erstatning for alle SMASH repo's tilbud, men et par grupper er steget til udfordringen. Med tiden kan deres repositorier inkludere alt, der gjorde SMASH så godt, men selvom de ikke gør det, er der meget værdifuldt indhold allerede der.

Bemærk: Mange uofficielle Kodi-tilføjelseslink til ændrede indholdskilder, der kan indeholde piratmaterialer. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Aktivér ukendte kilder, før du begynder

Inden du installerer nyt lagerindhold, skal du skifte en af Kodis indstillinger. Dette gør det kun muligt for softwaren at få adgang til eksterne kilder, så det kan downloade og styre filer til dig. Det er et nødvendigt skridt, men det tager kun et sekund.

 1. Åben Kodi.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 3. Gå til Systemindstillinger, og klik derefter på Tilføjelser.
 4. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed. Det vender mod højre, når det er tændt.
 5. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

1. Installer seduNdneS Repo

seduNdneS gør kun et par ting, men det gør dem godt. Lageret leveres med en samlet mængde på fem tilføjelser, hvoraf tre kun bruges som afhængigheder for andet indhold. Det lyder som slanke plukninger, men med så mange andre reposer går ned, er det rart at have en kilde, der virker.
seduNdneS gør kun et par ting, men det gør dem godt. Lageret leveres med en samlet mængde på fem tilføjelser, hvoraf tre kun bruges som afhængigheder for andet indhold. Det lyder som slanke plukninger, men med så mange andre reposer går ned, er det rart at have en kilde, der virker.
 1. Start på Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikon øverst på skærmen.
 2. Rul ned til Filhåndtering, vælg derefter Tilføj kilde i venstre rude.
 3. I vinduet Tilføj filkilde klikker du i midten, hvor det står .
 4. Indtast følgende repo-URL i den boks, der åbnes: http://firetvguru.net/fire
 5. Klik på OK, og indtast derefter et navn i feltet, der er angivet. Brug noget beskrivende, som sedundnes.
 6. Klik på OK, og vend tilbage til Kodi hovedmenuen.
 7. Åben Tilføjelser og klik på åben boks ikonet øverst.
 8. Vælge Installer fra zip-fil og vælg den indtastning, du oprettede ovenfor.
 9. Klik på den markerede fil repository.sedundnes -… # # # zip
 10. Vent til installationen er færdig.
 11. Vælg i menuen Åbn boks igen Installer fra depot.
 12. Rul ned og åben seduNdneS Repo.
 13. Gå ind i Video tilføjelsesmappe.
 14. Installer et af de tilføjelsesprogrammer, du kan lide, f.eks. Usikker og SportsDevil.

Sådan bruger du seduNdneS

Selvom udvælgelsen er lille, har seduNdneS det, der kræves for at være et godt lager. De vigtigste add-ons du vil være opmærksomme på, er ikke sikker og SportsDevil. Den tidligere er en multifunktions tv-show og film streaming ressource, der gør et godt stykke arbejde erstatte nogle af de mere populære udvidelser pakket i SMASH. Hvis du er i live sportsstrømme eller on-demand indhold, kan SportsDevil hjælpe dig med at få din løsning med en række fremragende ressourcer til alt fra fodbold til fodbold, baseball, UFC, basketball og golf.

2. Installer Brettus Repository

Brettus tager sigte på nogle af de større repositorier, der forsvandt i de seneste nedlukninger. I stedet for et par udvalgte tilføjelsesprogrammer indeholder denne stadig voksende repo over to dusin filer, hver med et raffineret fokus på den slags indhold, den leverer. Det er lige så nemt at installere som et repository derude.
Brettus tager sigte på nogle af de større repositorier, der forsvandt i de seneste nedlukninger. I stedet for et par udvalgte tilføjelsesprogrammer indeholder denne stadig voksende repo over to dusin filer, hver med et raffineret fokus på den slags indhold, den leverer. Det er lige så nemt at installere som et repository derude.
 1. Åbn Kodi på din enhed og klik på tandhjulsikon.
 2. Gå til Filhåndtering efterfulgt af Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL nøjagtigt som den vises: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et nemt at huske navn, f.eks .toptuts
 5. Klik på OK. Kodi vil tilføje repoen til din kildeliste.
 6. Gå tilbage til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på boksikonet øverst i menuen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter repo.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås (# symbolerne vil være versionsnumre).
 10. Installer repo, og gå tilbage til menuen Åbn boks.
 11. Vælge Installer fra Repository.
 12. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 13. Naviger til Video tilføjelser.
 14. Gennemse og vælg nogen af de add-ons, du gerne vil installere. Vi foreslår FTFA for en fantastisk all-purpose streaming-løsning.

Sådan bruges Brettus

Brettus vil ikke forlade dig skuffet. Opbevaringsstedet har 30 tilføjelser, der fylder en række nicher, hvoraf nogle er så specifikke, du undrer dig over, hvem de skal tage højde for. Sammen med dem finder du masser af tv og film streaming ressourcer, så du kan holde øje med alle de seneste udgivelser.

 • FTFA - En fantastisk multi-use streaming ressource, der indeholder nye film, tv-shows og on-demand indhold.
 • Brettus Anime - Fuld anime-serie til rådighed for stream.
 • Brettus Documentaries - Lær noget, der er umagen værd med Kodi!
 • Brett's Retro TV - Classic TV mere din stil? Binge på fuld serie fra fortiden fra en nem beliggenhed.
 • NetStreams SportsHUB - Se live sports fra Kodi, enkelt og simpelt.

3. Installer Spinz Repository

Spinz dukkede op som en god erstatning for nogle af de vigtigste reposer taget i DMCA-strejken i 2017. Som mange andre new-ish udgivelser fokuserer Spinz på et lille antal højere kvalitets add-ons i stedet for bare at smide alt i puljen. Du finder alt fra film til tegnefilm, tv-udsendelser til krævede add-on afhængigheder, alle med blot et par klik.
Spinz dukkede op som en god erstatning for nogle af de vigtigste reposer taget i DMCA-strejken i 2017. Som mange andre new-ish udgivelser fokuserer Spinz på et lille antal højere kvalitets add-ons i stedet for bare at smide alt i puljen. Du finder alt fra film til tegnefilm, tv-udsendelser til krævede add-on afhængigheder, alle med blot et par klik.
 1. Åbn din webbrowser og besøg SpinzTV repository siden.
 2. Download zip-filen ved navn repository.SpinzTV-0.1.4.zip. (Versionsnumrene kan være forskellige.)
 3. Gem filen et eller andet sted nemt at få adgang til, f.eks. Din desktop eller root harddisk bibliotek.
 4. Åbn Kodi, gå til hovedmenuen og vælg derefter Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst i navigationsmenuen til venstre.
 6. Vælge Installer fra Zip-fil.
 7. Find den repository.SpinzTV filen du downloadede tidligere, så installer den.
 8. Vælg i menuen Åbn boks igen Installer fra depot.
 9. Rul ned og åben SpinzTV repository.
 10. Gå ind i Video tilføjelsesmappe.
 11. Installer tilføjelser, du synes ser interessant ud, såsom Cartoon Crazy eller Strictly HD.

Sådan bruges Spinz

Der er et par gode udgivelser pakket med Spinz, lige nok til at hjælpe dig med at få din underholdningsreparation uden al det opstyr. Øverst på din liste skal være Spinz Strictly HD, en tilføjelse, der udelukkende fokuserer på 1080p film og intet andet. Højkvalitets, hurtige kilder, masser af nye og populære udgivelser, hvad mere kan du have? Du bør også tjekke Spinz Cartoon Crazy, en sjov one-stop-shop for alle dine animationsbehov i fortid, nutid og fremtid. Du finder næsten to dusin tegneserie kategorier i denne tilføjelse og kan endda se live 24/7 kanaler!

Konklusion

Det er aldrig nemt at erstatte et elsket Kodi-depot, især ikke en som SMASH. Kender du til lovende add-ons eller reposer, der ligner lovende alternativer? Hvis ja, lad alle kende i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.