Dandy Media Repo er nede - bedste alternativer til Dandy Media

Indholdsfortegnelse:

Dandy Media Repo er nede - bedste alternativer til Dandy Media
Dandy Media Repo er nede - bedste alternativer til Dandy Media
Anonim

Dandy Media var et af ofrene for DMCA-takten i slutningen af 2017, den samme bølge af angreb, som krøblede SuperRepo, Cazwall, Colossus og så mange andre. Dandy leverede et stort udvalg af film-, tv-show-, dokumentar- og tegneseriekilder, der var nemme at bruge og tilbød suveræn strømme. Uden Dandy sidder vi fast efter alternativer for at få vores løsning.

Kodis tredjeparts add-on-community har steget til udfordringen for at yde erstatning til alle Dandy Media's indhold. Vi har samlet nogle af de bedste add-ons og repositorier nedenfor, både fra officielle og uofficielle kilder, for at hjælpe med at holde dine strømme levende og godt.
Kodis tredjeparts add-on-community har steget til udfordringen for at yde erstatning til alle Dandy Media's indhold. Vi har samlet nogle af de bedste add-ons og repositorier nedenfor, både fra officielle og uofficielle kilder, for at hjælpe med at holde dine strømme levende og godt.

Brug altid en VPN med Kodi

Online privatliv er en voksende bekymring for, at flere mennesker begynder at notere sig, især med netneutralitetslove på huggeblokken. Kodi-brugere er også meget opmærksomme på disse problemer, alt sammen takket være den øgede kontrol Kodi-strømme modtager fra internetudbydere, der forsøger at skære ned på piratkopiering.

Hvis du streamer en film, kan din aktivitet overvåges og deles med andre virksomheder. Du kan stoppe dette ved at køre en VPN, hver gang du bruger Kodi. VPN'er krypterer data, der forlader din enhed, hvilket gør det umuligt for andre at læse. Internetudbydere kan ikke fortælle, hvad du streamer, offentlige myndigheder kan ikke spore din placering, og hackere kan ikke stjæle dine data. Med en VPN kommer du til at nyde sikre og anonyme downloads og videostrømme på alle enheder.

At finde det bedste VPN at bruge med Kodi kan være en besvær. Vi har undersøgt og rangeret nogle af de bedste i branchen for at give det, vi synes er det bedste valg, der er angivet nedenfor.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

De to største faktorer ved at vælge et godt VPN er hastighed og privatliv. Desværre er disse to funktioner ofte i modstrid med hinanden. Jo bedre privatlivets fred, jo langsommere forbindelsen, ikke? VPN'er kan kompensere dette ved at opbygge hurtigere netværk og finjustere deres software. IPVanish er en sådan VPN, og de kan have nået den perfekte balance mellem sikkerhed og hastighed. Med IPVanish forbliver dine data sikre med 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Forbindelser håndteres af et stort netværk af 850 servere i 60 forskellige lande, hvilket betyder, at en hurtig, lagfri VPN altid er lige ved hånden.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Bemærkelsesværdige IPVanish funktioner omfatter:

 • Anonym adgang til torrenter, P2P netværk downloads og alle Kodi's add-ons.
 • Ingen begrænsninger på båndbredde, og absolut ingen hastighedsregulering.
 • Apps til Windows, Mac, Linux, IOS og Android enheder.
 • Nulloggningspolitik for alle trafikaktiviteter.

Hvad skal man gøre nu, at Dandy Media er nede

Ingen kan lide det, når et depot går ned. Det betyder ikke kun, at du skal scramble for at finde add-on-udskiftninger, men du er også i fare for at snuble over rogue-udviklere, der injicerer ondsindet kode i tilsyneladende velkendte repos. Du tror måske, at dette mærkelige nye "DanDY mEeDia" -lager er en genoplivning af din gamle favorit, men i virkeligheden er det en bunke malware, der venter på at inficere dit system. Før du trækker ud for at søge efter Dandy Media-alternativer, skal du tage et par hurtige forholdsregler for at holde systemet sikkert.

Trin 1 - Sluk for automatiske opdateringer

Automatiske opdateringer er normalt en god ting, men i tilfældet med Kodi add-on shutdowns kan de være en forpligtelse. Hvis en anden gruppe får kontrol over en lukket repos servere, kan de udskifte zip-filer med inficeret kode, der automatisk downloades til Kodi-brugere. For at holde dig sikker, skal du bare slukke for automatiske opdateringer fra Kodis indstillingsmenu.

 1. Start på startmenuen ved at klikke på tandhjulsikon i navigationslinjen.
 2. Vælge Systemindstillinger.
 3. Kontroller gearet nederst til venstre. Hvis det ikke siger Ekspert, klik indtil det gør.
 4. Vælg Tilføjelser.
 5. Klik opdateringer, Skift derefter teksten til Underretning, men installer ikke opdateringer.
 6. Trykke Flugt at fortsætte med at bruge Kodi.

Trin 2 - Afinstaller Dandy Repo

Med opdateringerne slået fra, er din næste opgave at fjerne det invalide depot. Dandy virker ikke, så hvorfor holde filerne hængende omkring dit system? Følg trinene herunder for at fjerne lageret og holde tingene nydt.

 1. Gå til Kodis hovedmenu (tryk på Flugt et par gange).
 2. Vælg Tilføjelser fra venstre bjælke, og klik derefter på Mine tilføjelser.
 3. Vælg Add-on-depot mulighed nær toppen.
 4. Rul ned til Dandy Media og vælg det.
 5. I det næste vindue skal du klikke på Afinstaller knap nederst til højre.
 6. Et vindue åbner spørger "Er du sikker?". Klik Ja.
 7. Dandy vil blive fjernet fra dit system.

Hvis du vil gå den ekstra mile, skal du gå videre og fjerne Dandy Media-kildeadressen, så du ikke ved et uheld forsøger at installere det igen i fremtiden. Bemærk, at dette kun gælder, hvis du ikke installerede depotet ved at tilføje zip-filen manuelt.

 1. Klik på tandhjulsikon på hovedmenuen.
 2. Vælg Filhåndtering mulighed.
 3. Rul ned til Dandy Media Repository source entry og fremhæve det.
 4. Højreklik, eller brug din enheds menupunkt til at hente en handling menu.
 5. Vælge Fjern kilde fra listen.
 6. Et vindue åbner spørger "Er du sikker?". Klik Ja.
 7. Kilden slettes straks fra din liste.

Trin 3 - Pas på for fejl

Et andet trick ansat af dårlige skuespillere er at frigive nye versioner af et shut-down-depot i et forsøg på at narre brugere til at installere det. Bare fordi du ser "sikker og arbejder !!!" betyder ikke, at filen er den rigtige ting. Hold dig til pålidelige lagre og download kun Dandy Media fra de oprindelige udviklere, hvis de genoptager arbejdet med projektet.

Alternativer til Dandy Media Repository

Udskiftning af Dandy Media er ikke en nem opgave. Repoen kom med meget stærkt indhold, der dækkede en lang række emner, alt fra tegnefilm til dokumentarfilm, film til tv-shows. Der er en håndfuld tilføjelser, der kommer tæt på at efterligne Dandy-oplevelsen. Tjek vores samling af officielle og uofficielle repos nedenfor.

Official Kodi Repository

Mange brugere hopper over Kodis officielle depot, men de bør ikke! Officielle add-ons kommer pakket med alle Kodi-installationer og er hurtige og nemme at bruge. De får adgang til et stort udvalg af indhold fra hele verden, og bedst af alt er hver 100% fri, lovlig og sikker at bruge. Brug lidt tid på at kigge gennem det officielle Kodi-depot for at se, hvad du kan opdage, eller brug bare vores liste nedenfor for at komme i gang.

Installer Toonjet

Har du lyst til at se nogle tegnefilm? Tro det eller ej, det gjorde folk i begyndelsen af 1900'erne, hvorfor Toonjet eksisterer! Denne simple add-on trækker fra en række forskellige kilder for at levere gratis og juridiske tegnefilm fra den tidlige æra af animation. Merrie Melodies, Betty Boop, Popeye og mere, snesevis af snesevis af episoder er alle blot et par klik væk.
Har du lyst til at se nogle tegnefilm? Tro det eller ej, det gjorde folk i begyndelsen af 1900'erne, hvorfor Toonjet eksisterer! Denne simple add-on trækker fra en række forskellige kilder for at levere gratis og juridiske tegnefilm fra den tidlige æra af animation. Merrie Melodies, Betty Boop, Popeye og mere, snesevis af snesevis af episoder er alle blot et par klik væk.

Toonjet er en del af Kodis officielle add-on og kan installeres med et par hurtige trin:

 1. Gå til Kodis hjemmenu, og vælg derefter Tilføjelser fra navigationslinjen.
 2. Klik på boksikonet og vælg Installer fra depot.
 3. Klik Kodi Add-on-depot.
 4. Naviger til Video tilføjelser mappe nær bunden.
 5. Rul ned og vælg Toonjet.
 6. Klik på knappen Installere knap.
 7. Efter et øjeblik kan du få adgang til tilføjelsen fra hovedmenuen.
Hvad er der på Toonjet?

Som tilføjelsen selv beskriver, kan du se alle de fedeste gamle tegnefilm! Toonjet samler snesevis af klassiske shows med hundredvis af episoder hver, hvilket giver et ubegrænset udvalg af korte men sjove afledninger fra animationens gyldne æra. Nedenfor er nogle af de hovedmenu tilbud, du kan vælge imellem.

 • Højest bedømte - Se hvad alle andre har nydt og find noget, der fanger dit øje.
 • Mest set - Se på tegningerne, flere folk klikker på.
 • Flere klassikere - Grav gennem ting som dumme symfonier, glemte Disney udgivelser, Aesops fabler og meget mere.
 • Betty Boop - Ole gal er så sassy som nogensinde i disse klassikere.
 • Felix - forårsager problemer hvor som helst han går
 • Looney Tunes - Bugs Bunny, Elmer, Daffy, og alle dine favoritter fra nogle af deres tidligste udgivelser.
 • Skipper Skræk - Han er stærk til mål, fordi han spiser sin spinat.
 • Superman - Før gummisæt og CGI holdt denne klassiske superhero-tegneserie os begejstret.
 • tom og Jerry - Fra deres sort og hvide dage til mere moderne udgivelser.
 • Youtube - Se, hvilke gratis tegnefilm flyder rundt om YouTube.

Installer JohnLocker-dokumentarvideoer

En af de bedste funktioner i Dandy Media var udvælgelsen af dokumentarkilder. JohnLocker blev grundlagt i 2008 som et gratis informationsudvekslingssted med fokus på dokumentarfilm, der dækker en bred vifte af emner. Kodi add-on grænseflader direkte med denne hjemmeside, der leverer et imponerende udvalg af gratis dokumentarfilm, du kan se fra komforten af din favorit enhed.
En af de bedste funktioner i Dandy Media var udvælgelsen af dokumentarkilder. JohnLocker blev grundlagt i 2008 som et gratis informationsudvekslingssted med fokus på dokumentarfilm, der dækker en bred vifte af emner. Kodi add-on grænseflader direkte med denne hjemmeside, der leverer et imponerende udvalg af gratis dokumentarfilm, du kan se fra komforten af din favorit enhed.

JohnLocker er en hurtig installation fra det officielle Kodi-depot, bare følg trinene herunder, og du er indstillet.

 1. Kør Kodi, tryk derefter på Flugt indtil du er på hovedmenuen.
 2. Gå til Tilføjelser, klik derefter på åben boks ikon øverst i baren.
 3. Vælge Installer fra depot.
 4. Gennemse til Kodi Add-on-depot.
 5. Vælg Video tilføjelser mappe, find derefter JohnLocker på listen.
 6. Klik på knappen Installer knap og vent på, at processen er færdig.
 7. Øjeblikkelig senere får du adgang til JohnLocker fra hovedmenuen.
Hvad skal man se med JohnLocker

Historie buff? Naturfanatiker? Lover af videnskab og teknisk info? JohnLocker har noget for dig. Add-on-kilden indhold fra hjemmesiden og opdelt i næsten et dusin kategorier, fra konspirationsvideoer til musik dokumentarfilm, politik og krig. Alt du skal gøre er at vælge en sektion og begynde at surfe. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, skal du tjekke indgangen Seneste videoer for at se, hvad der er nyt.

Uofficielle alternativer til Dandy Media

Er officielle tilføjelsesprogrammer ikke tilstrækkelig underholdning? Frygt ikke, for Kodis samfund er her for at hjælpe. Uofficielle arkiver indeholder kildeindhold fra et bredere udvalg af steder, hvilket giver dig adgang til tv-shows og film, du aldrig kunne finde andre steder.De kan fyldes med døde links, lavkvalitets kilder eller endda piratmedier, men det er svært at argumentere med udvælgelsen. Fortsæt læsning for nogle store uofficielle arkiver, der kan erstatte Dandy Media.

Bemærk: Uofficielle Kodi-add-ons kan linke til en række mediekilder, hvoraf nogle kan indeholde piratmaterialer. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Første trin - Aktiver ukendte kilder

Inden du kan installere tredjepartsindhold, skal du skifte en af Kodis indstillinger. Denne indstilling tillader softwaren at downloade filer fra eksterne kilder, hvilket er nødvendigt for at installere lagre fra webadresser samt tilføje dem manuelt. Bare rolig, det tager kun et sekund, bare følg trinene nedenfor.

 1. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 3. Gå til Systemindstillinger, og klik derefter på Tilføjelser.
 4. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed. Det vil pege på den rigtige, når den er aktiveret.
 5. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Installer seduNdneS Repo

Image
Image

seduNdneS er en af disse reposer, der fokuserer på et smalt bånd af underholdning. I stedet for snesevis af tilføjelsesprogrammer til at sive igennem, installere og håber de rent faktisk fungerer, får du et par stykker indhold, der virkelig leverer, når det tæller. seduNdneS fokuserer på nye og populære tv-shows, blockbuster film, sportstrømme og musik. Det er det!

Installering af seduNdneS-depotet er en hurtig og smertefri proces. Følg trinene herunder, og du vil være klar til at streame i sekunder.

 1. Start på Kodis hovedmenu, og klik derefter på tandhjulsikon på toppen.
 2. Rul til Filhåndtering, vælg derefter Tilføj kilde i venstre rude.
 3. Klik på midten, hvor den står i vinduet Tilføj filkilde .
 4. Indtast følgende URL i feltet, der åbnes: https://firetvguru.net/fire
 5. Klik på OK, og indtast derefter et navn i feltet, der er angivet. Brug noget beskrivende som sedundnes.
 6. Klik på OK, og vend tilbage til Kodi hovedmenuen.
 7. Åben Tilføjelser og klik på åben boks ikonet øverst.
 8. Vælge Installer fra zip-fil og vælg den indtastning, du oprettede ovenfor.
 9. Klik på den markerede fil repository.sedundnes -… # # # zip
 10. Vent til installationen er færdig.
 11. Vælg menuen Åbn boks Installer fra depot.
 12. Rul ned og åben seduNdneS Repo.
 13. Gå ind i Video tilføjelsesmappe.
 14. Installer så mange af de tilføjelser du kan lide!
Sådan bruger du seduNdneS

Du vil ikke blive forkælet for valg med seduNdneS. Det er først, indtil du får tilføjelsesprogrammerne til at fungere! Højdepunktet i denne repo's tilbud er ikke sikkert, en multifunktionel streamingkilde, der leverer højkvalitets film og tv-udsendelser fra Hollywood og hele verden. Det er en fantastisk tilføjelse til helt nyt indhold samt nyere versioner. SportsDevil er en anden bemærkelsesværdig add-on, der leverer store mængder levende sportsstrømme dækker alt fra fodbold til fodbold, baseball, uFC, basketball, hockey, tennis og golf.

Installer Brettus Repository

Brettus sigter mod at tilbyde et bredt udvalg af add-ons, der får alle i familien til at glæde sig. Det har tegnefilm, musik, filmstrømme, klassisk tv, endda dokumentarfilm og sport. Organisationen efterlader en smule at ønske, men det opfordrer også dig til at installere og udforske i stedet for bare at dykke ind i dine prøvede og sande favoritter. Brug Brettus til at opdage nye smag, eller bare rul til Power Rangers-kanalen og binge på det.
Brettus sigter mod at tilbyde et bredt udvalg af add-ons, der får alle i familien til at glæde sig. Det har tegnefilm, musik, filmstrømme, klassisk tv, endda dokumentarfilm og sport. Organisationen efterlader en smule at ønske, men det opfordrer også dig til at installere og udforske i stedet for bare at dykke ind i dine prøvede og sande favoritter. Brug Brettus til at opdage nye smag, eller bare rul til Power Rangers-kanalen og binge på det.

Brettus repo er en del af et andet depot, men det er stadig nemt at installere. Følg trinene herunder for at få fat i filen, tilføj den til dit system, og installer derefter nogle tilføjelser.

 1. Åbn Kodi og klik på tandhjulsikon.
 2. Gå til Filhåndtering og vælg derefter Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL nøjagtigt som den vises: https://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et navn til linket, f.eks .toptuts
 5. Klik på OK. Kodi vil tilføje repoen til din kildeliste.
 6. Gå tilbage til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på boksikonet øverst.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter den repo du tilføjede ovenfor.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås (# symbolerne vil være tal).
 10. Installer repo, og gå tilbage til menuen Åbn boks og vælg Installer fra Repository.
 11. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 12. Naviger til Video tilføjelser.
 13. Gennemse og vælg nogen af de add-ons, du gerne vil installere.
Hvad skal man se med Brettus

Brettus har et fint udvalg af vandløb pakket ind i en næsten overvældende farverig grænseflade. Hovedmenuen har 30 ulige add-ons, der dækker alt fra populære tv og film til tegnefilm, anime og nicheindhold. Dykke lidt dybere, og du vil endda se dedikerede kanaler til Dora The Explorer, Pokémon, The Curse of Oak Island og meget mere.

 • FTFA - En fantastisk multi-purpose streaming ressource til helt nye film, tv-shows og masser af on-demand indhold.
 • Djævlens advokat - En add-on med speciale i højprofilerede filmudgivelser, sport, PPV-streams, live-tv og børns shows.
 • BOOMKids - Få nogle tegnefilm, tidlige læringsprogrammer, klassikere eller børnevenlige film til at underholde de små.
 • Brettus Documentaries - Sæt dig ned og lær noget i stedet for at pakke din hjerne med tom underholdning.
 • Brett's Retro TV - Tag en tur tilbage i tiden med gamle shows fra årtier tidligere.

Installer Maverick Repository

Image
Image

Maverick repo fokuserer på nogle få nøgleområder, der overlapper Dandy Medias tilbud, især tv, sport og musik. Med Maverick har du adgang til en håndfuld kilder, der leverer live streams 24/7, herunder fuld tv-serie, nye filmudgivelser, filmtrailere og sportsstrømme. Og når du bare ikke kan se en anden episode, skal du tænde for nogle af Mavericks musikstrømningsmuligheder for din egen Kodi-radio!

Installation af Maverick-depotet er ligesom enhver anden tredjeparts repo. Følg vejledningen herunder for at downloade filen, tilføj den til Kodi, og installer derefter dine tilføjelsesprogrammer.

 1. Åbn din webbrowser og besøg den officielle maverick repository side.
 2. Download filen ved navn repository.maverickrepo-2.1.zip (Tallene kan være forskellige.)
 3. Gem filen et sted nemt at få adgang til.
 4. Åbn Kodi, gå til hovedmenuen og vælg derefter Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst.
 6. Vælg Installer fra Zip-fil.
 7. Find den repository.maverickrepo fil du downloadede og installere den.
 8. Vælg i menuen Åbn boks igen Installer fra depot.
 9. Rul ned og åben MaverickTV repository.
 10. Gå ind i Video tilføjelsesmappe.
 11. Vælg de tilføjelser, du vil installere, og tilføj dem en efter en.
Hvad skal man gøre med Maverick

Maverick er en lille repo, men det har nogle fantastiske tilføjelser, du vil helt sikkert have brug for. De fleste af disse fokuserer på populære tv- og filmudgivelser, men du finder et godt udvalg af broadcastkanaler, 4K-videokilder og endda live-sport.

 • Nu Music USA - Populær musik streames fra internettet.
 • Maverick TV - Repoets store tilbud omfatter film, tv-serier, IPTV-streams, komedieshows, 4K-film og mange andre spændende big-name-indhold.
 • Projekt Mayhem - En enorm samling af sportskanalstrømme fra hele verden.
 • Skynet - Film, tv-boksæt, 4K-videoer og IPTV-streams.
 • SportsDevil - Kodi fans 'go-to resource for live sports streams.

Konklusion

Tabet af Dandy Media ramte nogle Kodi brugere hårdere end andre. Når det kommer til det, kan det meste af indholdet, der findes i repo, erstattes med lignende tilføjelser. Hvis du har en favorit ressource, der hjælper med at lette overgangen til en verden uden Dandy Media, kan du dele din viden i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.