Ares Wizard ikke arbejder: bedste alternativer til Ares for Kodi, er de sikre?

Indholdsfortegnelse:

Ares Wizard ikke arbejder: bedste alternativer til Ares for Kodi, er de sikre?
Ares Wizard ikke arbejder: bedste alternativer til Ares for Kodi, er de sikre?
Anonim

DMCA (Digital Millennium Copyright Act) takedowns fortsætter med at gøre et rod i Kodi samfund, tvinger snesevis af populære add-ons og repositories til at lukke af frygt for at tiltrække lovlige problemer. Den langvarige Ares-guiden og det tilhørende Ares-depot er to ofre for DMCA-angrebene i slutningen af 2017. Guiden selv er meget savnet, da den ikke kun gav nyttige tilføjelsesprogrammer, bygger og repo installationsfunktioner, men det omfattede også vedligeholdelsesværktøjer, der hjalp brugere med at rydde deres cache eller fremskynde Kodi.

Nu hvor Ares Wizard er væk, hvad næste? Der er et par sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage for at beskytte dit system, så er det tid til at søge efter alternativer. Selvom intet virkelig kan erstatte Ares Wizard, har vi nogle forslag, der kommer tæt på.
Nu hvor Ares Wizard er væk, hvad næste? Der er et par sikkerhedsforanstaltninger, du skal tage for at beskytte dit system, så er det tid til at søge efter alternativer. Selvom intet virkelig kan erstatte Ares Wizard, har vi nogle forslag, der kommer tæt på.

Vær sikker, mens du streamer ved hjælp af en VPN

Online privatliv er et varmt emne i disse dage. Casual internetbrugere er bekymrede for alt fra hackere til internetudbydere, der stjæler og sælger deres data. Kodi streamers har endnu mere at bekymre sig om, da Kodi-trafikken er under kraftig kontrol i et forsøg på at fange piratkopierede videoer og andet ulovligt indhold.

At holde dig sikker, mens streaming er let med et virtuelt privat netværk. VPN'er krypterer trafik, før det efterlader din enhed, gør almindelige data til ulæselig kode. Ingen kan fortælle, hvad du downloader eller streamer med en VPN aktiv, og de kan heller ikke opdage din identitet eller placering. VPN'er holder dig sikker uanset hvad du ser, hvilket gør dem til et vigtigt værktøj, som alle Kodi-brugere skal investere i.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter at have sammenlignet populære VPN'er og vejer deres egenskaber mod hinanden, slog vi os på IPVanish som den bedste til at bruge med Kodi. IPVanish rammer en smart balance mellem hastighed, brugervenlighed og stærk sikkerhed. Du behøver ikke ofre online anonymitet til at bruge virksomhedens hurtige servere, og du behøver ikke at være et computergeni til at indstille ting. Med IPVanish kan du køre en app og forblive sikker, det er så nemt. Et klik, og du er klar til at nyde privat surfing, filnedlasting og ubegrænset Kodi-strømme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

IPVanishs bedste funktioner omfatter:

 • Stærk 256-bit AES-kryptering på alle data med indbygget DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch.
 • Anonym adgang til alle Kodi's add-ons uden begrænsninger på P2P-trafik eller torrent indhold.
 • Stort netværk af 850 servere i 60 forskellige lande, alle med ubegrænset båndbredde.
 • Nulloggningspolitik for al trafik.

Reader Deal

Hvad gjorde Ares Wizard Do?

Ares Wizard var et praktisk multi-værktøj, som Kodi-brugere kunne installere for at hjælpe med at tage sig af vedligeholdelse, konfigurationskonfigurationer, fjernelse af bulkfiler og nye add-on-installationer. Programmet indsamlede et væld af nyttige værktøjer i en enkelt ressource og havde flere automatiske funktioner, der ville rydde og fremskynde Kodi uden din intervention. Nogle af guidenes hovedfunktioner omfattede følgende:

 • Hent uofficielle add-ons fra samme menuskærm.
 • Juster indstillinger for videoafspilning og cache.
 • Tilføj andre lagre til dit system.
 • Fjern unødvendige filer fra Kodi.
 • Installer og fjern nye bygninger.
 • Sikkerhedskopiere og gendanne Kodi.

Installations- og fjernelseafsnittet til tilføjelse var sandsynligvis et af alles foretrukne værktøjer. Desværre er dette sandsynligvis den væsentligste årsag til, at Ares Wizard forsvandt, da adgang til add-on downloads kunne betragtes som krænkelse af ophavsret, afhængigt af tilføjelsens indhold.

Ares Wizard er ned, nu følg disse trin

Intet spinder Kodi-samfundet til en vanvittighed som et populært add-on, der forsvinder natten over. Forum er oversvømmet med folk på udkig efter udskiftninger, men de indsamler også historier om usædvanlige problemer med tilføjelsesopdateringer eller "faste og arbejdende" versioner af shut-down-softwaren, der vises på andre websteder. Disse er sandsynligvis falske filer designet til at narre distraherede Kodi brugere til at installere malware. For at være sikker, bør du først afinstallere, når en af dine foretrukne tilføjelser eller lagre forsvinder.

Trin 1 - Deaktiver automatiske opdateringer

Det er normalt en god ide at indstille din software til automatisk at opdatere, da den nyeste version af næsten alt er altid bedre. Kodi er ingen undtagelse, men på grund af det enorme antal DMCA-nedlukninger er midlertidigt at slukke for automatiske opdateringer et smart træk. Dette vil hjælpe med at hærde dit system mod rogue elementer, der overtager eksisterende tilføjelsesprogrammer, hvilket vil give dem mulighed for automatisk at installere virus eller malware på din enhed i baggrunden. For at lukke dem ned, før de selv begynder, deaktiver automatisk opdateringer så hurtigt som muligt.

 1. Begynd med at åbne Kodi og gå til startmenuen. Du skal muligvis trykke på Flugt Nøgle et par gange for at sikre, at du er der.
 2. Klik på tandhjulsikon øverst i navigationslinjen, så gå til Systemindstillinger.
 3. Kig på gearet og mærket nederst til venstre. Hvis det ikke allerede er det, skal du klikke på det, indtil det ændres til Ekspert.
 4. Vælg Tilføjelser fra samme valgmenu.
 5. Klik opdateringer til højre, og skift derefter teksten til Underretning, men installer ikke opdateringer.
 6. Gem ændringerne, og gå derefter tilbage til at bruge Kodi som normalt.

Trin 2 - Afinstaller Add-on og Repository

Når automatiske opdateringer er slukket, er det tid til at rydde dit system med døde tilføjelser og repos. Ares Wizard og Project Ares er blevet lukket ned permanent. Hvis noget af deres tilknyttede indhold stadig virker, varer det ikke længe. Afinstallation af indholdet holder dig ikke mere sikker, det rydder også op på dit system, så du kan fokusere på tilføjelser, der fungerer. Hele processen tager bare et øjeblik og er værd at gøre så hurtigt som muligt.

 1. Start fra Kodis hovedmenu, vælg Tilføjelser fra venstre navigationspanel.
 2. Klik Mine tilføjelser, vælg derefter Alle mulighed øverst på listen.
 3. Rul ned til Ares Fitness-indgangen og klik på den.
 4. På den næste skærm vælges Afinstaller i nederste højre hjørne af vinduet.
 5. Bekræft afinstallationen. Kodi fjerner tilføjelsen med det samme.
 6. Tilbage i Alle menuen, vælg den dobbelt-prik indtastning øverst for at flytte op en mappe.
 7. Vælg Add-on-depot mulighed nær toppen af listen.
 8. Rul til Ares Project indtastning og vælg det.
 9. Vælge Afinstaller nederst til højre.
 10. Bekræft afinstallationen, og Kodi fjerner depotet fra dit system.

Hvis du installerede Ares Project-repoen ved hjælp af metoden eksterne kilder, har du også en URL-link, der hænger rundt om din Kodi-filhåndtering. Det er ikke nødvendigt at fjerne dette, men siden du renser ting op, skal du gå og slippe af med det, da det bare tager plads.

 1. Klik på tandhjulsikon i Kodis hovedmenuskærm.
 2. Vælg Filhåndtering mulighed.
 3. Rul ned til Ares Project source-indgangen og fremhæve det. Navnet vil være anderledes afhængigt af hvad du navngav det, da du tilføjede webadressen.
 4. Højreklik, eller brug din enheds menupunkt til at hente en lille handling menu.
 5. Vælge Fjern kilde fra listen.
 6. Et vindue åbner spørger "Er du sikker?". Klik Ja.
 7. Kilden slettes straks fra din liste.

Trin 3 - Undgå Ares Fakes

Nu da Ares indhold er ude af dit system, er der en sidste ting du skal gøre for at sikre din sikkerhed: lad den ikke downloades igen! Medmindre det oprindelige Ares-hold annoncerede et comeback (som ser tvivlsomt ud), er alle Ares-udgivelser du ser sandsynligvis falsk. De kan have nogle funktioner, men odds er, at du installerer dårlig software. Bare hold dig væk og søg alternativer til Ares Wizard og alt Ares indhold.

Alternativer til Ares Wizard

En masse repository managers har deres egen guide. De fleste af disse udgivelser kopierede funktionalitet fra Ares Wizard, herunder funktioner som vedligeholdelses tweaks og add-on uninstallers. Ingen af dem lever helt op til Ares Wizard's all-in-one-hjælp, men nogle fåede op med nyttige funktioner, der gør dem til din tid værd.

Cosmic Saints Wizard

En af de komplette guider, der overlevede 2017 DMCA takedowns er kosmiske hellige. Tilføjelsen er mest som Ares Wizard i funktionalitet og stil, lige ned til nogle af installations- og add-on installationsindstillingerne på forsiden. Du får også nogle unikke Android-specifikke funktioner, som kan være nyttige, hvis du kører Kodi på en Fire TV Stick eller Android-tablet.
En af de komplette guider, der overlevede 2017 DMCA takedowns er kosmiske hellige. Tilføjelsen er mest som Ares Wizard i funktionalitet og stil, lige ned til nogle af installations- og add-on installationsindstillingerne på forsiden. Du får også nogle unikke Android-specifikke funktioner, som kan være nyttige, hvis du kører Kodi på en Fire TV Stick eller Android-tablet.

Sådan installeres Cosmic Saints Wizard

CS Wizard add-on kommer som en selvstændig installation, hvilket betyder, at du ikke behøver at genere at tilføje arkiver for at få adgang til indholdet. Følg trinene herunder for at installere guiden direkte, så kom til tweaking og rengøring af dit system!

 1. I din pc's webbrowser skal du besøge siden for download af CSaintsWizard.
 2. Download zip-filen ved navn plugin.program.CSaintsWizard.zip Sørg for at gemme det et sted bekvemt, da du skal få adgang til det igen om et øjeblik.
 3. Åbn Kodi og vælg Tilføjelser fra navigationslinjen.
 4. Klik på boksikonet, og vælg derefter Installer fra zip-fil.
 5. Naviger til den mappe, hvor du gemte filen CSaintsWizard.zip, og klik derefter på Okay.
 6. The Cosmic Saints Wizard vil installere i baggrunden, men det kan gøre det roligt, uden pop op-meddelelser. Kontroller hovedmenuen for add-ons inden for få øjeblikke, og du får vist guiden klar til at køre.
Image
Image

Hvad kan kosmiske hellige trollkarl gøre?

Kosmiske hellige kan gøre næsten alt hvad du behøver det at gøre. Det er et godt værktøj til at holde din Kodi-installation pæne og ryddelige, og det giver nogle gode ekstrafunktioner til at bytte skind eller tilføje nye programmer til Android-enheder. Hver af kategorierne nedenfor er fyldt med muligheder for at udforske og konfigurere rutiner til at prøve. Vær ikke bange for at give noget et testkørsel, især da der er en praktisk backup og gendannelsesfunktion bygget lige ind!

 • Kosmiske Hellige bygger - Installer nye Kodi skins for at omarrangere dit nuværende setup. Inkluderer næsten 50 muligheder for både Kodi 17.6 Krypton og Kodi 16.1 Jarvis.
 • Vedligeholdelsesværktøjer - Wizardens kraftværk og den kategori du sandsynligvis bruger mest tid på. Her kan du rydde op i din Kodi-cache, slet gamle pakker, rydde miniaturebilleder, rense databaser, fjerne add-ons, få en ny start Kodi installere , oprette og gendanne sikkerhedskopier og meget mere.
 • APK Installer - Har du en Android-enhed eller Fire TV Stick? Det er til dig! Installer en bred vifte af officielle og uofficielle apks til din enhed, alt fra film streaming-programmer til hjælpeprogrammer til Android-operativsystemet.

Bemærk: Nogle af menuerne Cosmic Saints kan være lidt træg på nogle enheder. Når du foretager et valg, vent et øjeblik, før du indtaster input igen, ellers kan du overvældes guiden med tastetryk.

Konfiguration af Cosmic Saints Wizard Auto Clean

Når du har installeret CS Wizard, vil du opdage et vindue, der åbnes med en række opstartsrengøringsmuligheder. Efter nogle få genstarter kan nogle af disse indstillinger komme på dine nerver, men du skal ikke bekymre dig, du kan når som helst gå tilbage og konfigurere de automatiske rene muligheder. Bare gå til Vedligeholdelsesværktøj sektion, og rul så næsten helt ned til du ser (Kosmiske hellige) Auto Clean. De orange / grønne elementer nedenfor er alle til opstartsopgaver, som du kan slukke individuelt eller alle sammen.

Looking Glass Wizard

Image
Image

Looking Glass-depotet overlevede 2017 DMCA-takedowns og begyndte straks at tiltrække et efterfølgende. Den kommer med mange film- og tv-shows streaming-tilføjelser, men dens mest nyttige funktion er Look Glass Wizard. Dette grundlæggende vedligeholdelsesværktøj kan hjælpe dig med at rydde op Kodi, oprette sikkerhedskopier, installere communitybukser og meget mere.

Sådan installeres Looking Glass Wizard

Guiden er tilgængelig som en del af Look Glass-arkivet, som også tilfældigvis er tilføjelsens officielle hjem. Du skal installere repo først, så er du fri til at få fat i så mange tilføjelser som du vil have, herunder guiden. Følg trinene herunder, og du bliver indstillet.

 1. Åbn din webbrowser og besøg siden Look Glass repository.
 2. Download zip-filen repository.lookingglass.zip
 3. Gem filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åbn Kodi og gå til hovedmenuen, og vælg derefter Tilføjelser fra listen nedenfor.
 5. Klik på ikonet for åbne boks.
 6. Vælge Installer fra zip-fil.
 7. Find den repo-fil, du downloadede, og installer den.
 8. Gå tilbage til add-ons menuen og vælg åben boks ikon igen.
 9. Vælg Installer fra Repository.
 10. Rul til Lup, og indtast derefter Program tilføjelser folder.
 11. Installer guiden Looking Glass. Efter et øjeblik vises det i din vigtigste add-ons-mappe, klar til at rengøre Kodi!
Image
Image

Hvad kan Glassguiden der ser ud?

Den typiske Kodi Wizard add-on-opsætning indeholder en tekstmenu med en håndfuld indstillinger, hvoraf de fleste er relateret til systemvedligeholdelse og tweaks. Looking Glass er ikke anderledes, så dets grænseflade skal være kendt for alle, der har brugt en guiden-add-on før. Nogle af de vigtigere opgaver, du kan udføre, er scanning for brudte reposer og kilder, justering af din video cache og oprettelse af solid backup af hele din Kodi-installation.

Nedenfor er et hurtigt overblik over nogle af gule glasguidenes hovedkategorier.

 • Fællesskabet bygger - Hvis du kan lide at tilpasse Kodi's udseende og følelse, kommer Looking Glass med omkring to dusin unikke bygninger, du kan installere om et par sekunder.
 • Vedligeholdelse - Hjertet af guiden kommer med et ton af oprydning værktøjer til at slippe af med gamle pakker, miniaturebilleder og video cache filer. Du kan også tvinge tilføjelsesopdateringer, oprette og gendanne Kodi-sikkerhedskopier, scanne efter brudte kilder eller repos
 • Addon Installer - Installer et par udvalgte add-ons fra depotet uden at skulle gennemgå installationsprocessen med flere trin.
 • Anmeldelser & Tutorials - Se, hvad andre mennesker tænker på Looking Glass 'tilbud, eller læs detaljerede vejledninger om, hvordan du bruger guidenes funktioner.

DMCA-takedowns efterlader mange Kodi-brugere med ødelagte kilder, værdiløse repo-filer og tilføjelser, der kun gør plads. Du kan bruge ovenstående trin til at rydde alle disse ting ud af dit system, men hvis mere end nogle få steder blev lukket, vil du måske gerne tage en mere aggressiv tilgang.

Guiden Looking Glass har værktøjer til at hjælpe med at scanne efter og fjerne brudte tilføjelser, kildeforbindelser og lagre. Funktionerne er slags skjulte, så følg trinene herunder for at rydde dit system af al dødvægt.

Sådan fjerner du brudte kilder og repos:

 1. Kør Kodi, så navigere til Tilføjelser> Programtilføjelser.
 2. Åbn Looking Glass Wizard tilføjelse.
 3. Vælg (Looking Glass) Vedligeholdelse, efterfulgt af (Looking Glass) System Tweaks / Fixes.
 4. Rul ned til menupunktet ved navn Søg efter ødelagte kilder.
 5. Kør værktøjet. Looking Glass vil foretage en hurtig scanning af dine tilføjede kilder, så giv mulighed for at fjerne dem alle eller slette dem en efter én. Vælg hvilken løsning der passer dig bedst.
 6. Når kildescanningen er fuldført, skal du køre Scan til ødelagte arkiver værktøj.
 7. Efter denne scanning tilbyder Looking Glass lignende muligheder som før. Vælg at fjerne den ødelagte repos individuelt eller alle på én gang.

Sådan fjerner du fjernede brudte tilføjelser:

 1. Naviger til Tilføjelser> Programtilføjelser og kør guiden Looking Glass.
 2. Vælg (Looking Glass) Vedligeholdelse efterfulgt af (Looking Glass) Addon Værktøjer.
 3. Kig efter den lilla Fjern Addons værktøj og klik på det.
 4. Vælg de tilføjelsesprogrammer, du vil fjerne. Nogle af dem ændrer ikke farve, når du klikker på dem, men guiden registrerede dit valg.
 5. Klik Okay. Looking Glass fjerner tilføjelsesprogrammer en efter en og beder dig om hver gang at sikre, at du ikke afinstallerer noget vigtigt.
 6. Du skal muligvis genstarte Kodi bagefter, men ellers er du god til at gå.

Sådan slukkes automatisk rengøring

En moderat frustrerende funktion, som de fleste wizard add-ons tænder som standard er en automatisk rengøringsfunktion, der kører hver gang du starter Kodi. Hvis du er en tung bruger, der sjældent lukker programmet, kan det være en god ide at have en start-up-renhed. Men hvis du kører flere guider eller gerne vil tilpasse Kodi, vil du gerne slukke dem så hurtigt som muligt.

Slukning af automatisk rengøring er let i guiden Looking Glass. Gå til Vedligeholdelsesafsnit, og rul derefter ned, indtil du ser (Looking Glass) Auto Clean i blåt. Under det er en lilla og grøn vare mærket " Automatisk oprydning ved opstart”. Skift det til "off" og du er indstillet. Du kan også deaktivere individuelle funktioner eller planlægge automatisk rengøring for at køre hver dag, uge eller måned i stedet for hver opstart.

Konklusion

At holde en ryddelig og velholdt Kodi-installation blev meget hårdere, når Ares Wizard lukkede. Med nogle af de ovennævnte alternativer kan du dog rydde op, afinstallere skrald og justere din video cache uden at grave i xml-filer. Kendskab til andre fantastiske guider, der kan erstatte Ares-udgivelsen? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.