Bedste alternativer til Colossus Repo for Kodi

Indholdsfortegnelse:

Bedste alternativer til Colossus Repo for Kodi
Bedste alternativer til Colossus Repo for Kodi
Anonim

En ny bølge af Digital Millennium Copyright Act (DMCA) takedowns er styrtet over Kodi-samfundet og tvinger en række populære lagre og add-ons til at lukke deres døre natten over. DMCA-meddelelserne blev sendt på vegne af en række store mediebureauer, der omfatter Disney, Netflix, Sky, Warner Bros. og andre. Der er ikke noget ord på, hvornår eller hvis de berørte tilføjelser vender tilbage, så Kodi-brugere kan scramble for alternativer så hurtigt som muligt.

Et af de største tab er Colossus-depotet. Colossus var hjemsted for et stort udvalg af populære add-ons, herunder navne som Bennu, Covenant, Sports Devil, XXX-O-DUS og Adult Swim. Colossus bar også afhængighedsskripter, som en række andre add-ons skal fungere, herunder URL Resolver. Det tab alene forringer en bred vifte af Kodi indhold, hvilket gør dette til et af de største depot tab i nyere historie.

Den gode nyhed er, at Kodis uofficielle add-on-fællesskab har støttet udfordringen. Scenen er langt fra død, og du kan finde masser af gode alternativer til Colossus og det meste af indholdet uden for meget grave. Fortsæt læsning for nogle af de bedste Colossus-alternativer til Kodi!
Den gode nyhed er, at Kodis uofficielle add-on-fællesskab har støttet udfordringen. Scenen er langt fra død, og du kan finde masser af gode alternativer til Colossus og det meste af indholdet uden for meget grave. Fortsæt læsning for nogle af de bedste Colossus-alternativer til Kodi!

Før du installerer tilføjelser, få et godt VPN

Som DMCA takedowns fortsætter med at illustrere, er Kodi samfund under intens kontrol fra indhold skabere rundt omkring i verden. Slutbrugere er heller ikke immune fra invasionerne af privatlivets fred. En række Kodi streamers har rapporteret modtagelsen af ophavsretskrænkelser fra deres internetudbyder efter brug af Kodi i et par dage. Andre finder deres hele internetforbindelse smurt i et forsøg på at afskrække Kodi-strømme.

Den bedste måde at beskytte dig mod disse problemer er ved at køre et solidt VPN. VPN'er krypterer din trafik for at gøre den ulæselig til tredjepart. Ingen kan fortælle, hvad du browser eller downloader, ikke din internetudbyder, ikke offentlige myndigheder, ingen. Dette gendanner nogle grundlæggende privatliv til din daglige internetforbrug, og det giver dig også en håndfuld andre fordele, herunder evnen til at bryde gennem censurblokke, adgang til geo-begrænset indhold og holde dine enheder sikre på offentlig Wi-Fi.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

At vælge det rigtige VPN til Kodi betyder at sigtes gennem mange tekniske detaljer, herunder alt fra krypteringsprotokoller til privatlivspolitikker. Det er ikke let at vælge den bedste, hvorfor vi gjorde arbejdet for dig! IPVanish er en utrolig VPN til Kodi, der har alle de rigtige funktioner, du har brug for at være sikker online. Den har et stærkt netværk af over 850 servere i 61 forskellige lande, 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og flere andre funktioner designet til at holde dig sikker og anonym online. Du får alt dette privatliv uden at ofre hastighed, hvilket gør IPVanish den bedste måde at streame film af høj kvalitet i et sikkert miljø.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Vores foretrukne IPVanish funktioner omfatter følgende:

 • Brugerdefinerede apps til alle moderne platforme, herunder Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • Anonym adgang til torrenter, P2P-netværk og alle Kodi's add-ons.
 • Ubegrænset båndbredde uden hastighedsdæksler eller gasregulering.
 • Nulloggningspolitik for al trafik.

Alternativer til Colossus - Officielle tilføjelser

Hvis du er bekymret for ved et uheld at sende ulovligt indhold eller bare ikke ønsker at jage nye opbevaringsalternativer hver gang en DMCA-takedown er udgivet, har Kodi en elegant løsning på dine problemer. Officielle add-ons er verificeret og godkendt af Kodi-holdet og pakket ind i et officielt arkiv, der er inkluderet i hver Kodi-installation. Du kan straks installere tilføjelser fra dette repo, og du er garanteret at finde sikkert og juridisk indhold med hver enkelt. De har ikke så mange muligheder som uofficielle add-ons, men den ekstra fred i sindet er absolut det værd!

1. Viewster - En film- og tv-show-alternativ

Image
Image

Højkvalitetsfilm var en af de bedste funktioner i Colossus-tilføjelser som Bennu og Covenant. Du bliver hårdt presset for at finde ægte alternativer til nogen af dem, men Viewster gør et ret godt stykke arbejde. Den officielle add-on er en fantastisk kilde til gratis, lovlig og højkvalitets film. Dens indhold det opdeles efter kategori og omfatter alt fra sci-fi til drama, dokumentarfilm, animation, westerns og meget mere. Disse kategorier er yderligere opdelt i tv-shows og filmmapper, du kan skifte mellem problemfrit.

Det meste af Viewsters indhold er begrænset til klassiske serier og uafhængige film, selv om du finder nogle få udenlandske titler samt populære udgivelser der fra tid til anden. Tilbring et par minutter på at surfe gennem Viewster's kategorier, og du er sikker på at finde noget værd at se!

Sådan installeres Viewster på Kodi:

 1. Kør Kodi og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg Tilføjelser fra menulinjen.
 3. Klik på boksikonet øverst på skærmen.
 4. Vælge Installer fra depot.
 5. Find og klik Kodi Add-on-depot.
 6. Vælg Video tilføjelser mappe nær bunden.
 7. Rul ned og vælg VIEWSTER.
 8. Klik på knappen Installere knappen i nederste højre hjørne af vinduet.
 9. Når installationen er færdig, kan du få adgang til Viewster fra hovedmenuen.

2. USTVnow - den bedste måde at se tv på

Det er hurtigt, det er venligt, det er høj kvalitet, og det er helt lovligt. Tilføjelsen til USTVnow er officielt Kodi-indhold, der linker direkte til USTVnow-webstedet. Tjenesten er et no-frills alternativ til broadcast-tv, der er designet til at hjælpe rejsende med at holde op med deres yndlingskanaler i udlandet. Bedste af alt, er meget af USTVnows indhold helt gratis at se. Du kan opgradere din konto til flere kanaler og optagelsesfunktioner, men hvis det er lidt sitcom eller fredag aften filmunderholdning, du er på udkig efter, er USTVnow en fantastisk vej at gå.
Det er hurtigt, det er venligt, det er høj kvalitet, og det er helt lovligt. Tilføjelsen til USTVnow er officielt Kodi-indhold, der linker direkte til USTVnow-webstedet. Tjenesten er et no-frills alternativ til broadcast-tv, der er designet til at hjælpe rejsende med at holde op med deres yndlingskanaler i udlandet. Bedste af alt, er meget af USTVnows indhold helt gratis at se. Du kan opgradere din konto til flere kanaler og optagelsesfunktioner, men hvis det er lidt sitcom eller fredag aften filmunderholdning, du er på udkig efter, er USTVnow en fantastisk vej at gå.

For mere information om USTVnow sammen med komplette instruktioner om, hvordan du installerer tilføjelsen, se vores komplette vejledning Installer USTVnow Kodi Add-on og USTVnow Plus.

Uofficielle Repository Alternativer til Colossus

Hvis officielle arkiver ikke leverer det indhold, du har brug for, er uofficielle alternativer vejen at gå. Du vil støde på mere døde link og indhold af lav kvalitet her, men du kan også finde populære filmudgivelser, live-sport og alt imellem. Nogle af de bedste alternativer til Colossus findes i det uofficielle add-on-fællesskab, du skal bare have lidt mere tålmodighed med repos.

Inden du installerer tredjepartsindhold, skal du skifte en af Kodis indstillinger for at tillade eksterne downloads. Dette gør det simpelthen muligt for softwaren at gribe zip-filer, der er hostet på internettet, hvilket er det første skridt i at installere næsten alt indhold.

 1. Åben Kodi, og klik på tandhjulsikonet for at komme ind i Systemmenu.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Med Kodi konfigureret alt hvad du skal gøre er at finde din repos webadresse, indtaste den som en kilde, lad Kodi installere det for dig, og start derefter med at gribe add-ons. Vores guider nedenfor vil gå igennem hele processen fra begyndelsen til slutningen.

Bemærk: I modsætning til officielle tilføjelser kan uofficielle add-ons og repositorier linke til skiftende kilder, som måske eller måske ikke er lovlige. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

1. Spinz Repository - Højkvalitets film, sport, tegnefilm

Spinz var aldrig det mest populære depot på blokken. Men da Colossus gik ned, blev repet pludselig uforglemmeligt. Spinz kommer kun med et halvt dusin eller så add-ons at bruge, men det indhold der er der er uvurderligt. Langt den største inklusion er Spinz Strictly HD. Denne simple add-on fokuserer på HD-film og intet andet. Du finder et fantastisk udvalg af nye og populære film, der vises i smukke 1080p, alle med flere kilder at vælge imellem, hvis nogle af webadresserne går ned. Animation fans vil elske Spinz Cartoon Crazy, og hvis du vil have lidt mere variation med dine film og tv-shows, skal du sørge for at prøve SpinzFlix.
Spinz var aldrig det mest populære depot på blokken. Men da Colossus gik ned, blev repet pludselig uforglemmeligt. Spinz kommer kun med et halvt dusin eller så add-ons at bruge, men det indhold der er der er uvurderligt. Langt den største inklusion er Spinz Strictly HD. Denne simple add-on fokuserer på HD-film og intet andet. Du finder et fantastisk udvalg af nye og populære film, der vises i smukke 1080p, alle med flere kilder at vælge imellem, hvis nogle af webadresserne går ned. Animation fans vil elske Spinz Cartoon Crazy, og hvis du vil have lidt mere variation med dine film og tv-shows, skal du sørge for at prøve SpinzFlix.

Sådan installeres Spinz på Kodi:

 1. Åbn din webbrowser og besøg SpinzTV repository siden.
 2. Download zip-filen ved navn repository.SpinzTV -… # # # zip (# symbolerne vil være versionsnumre).
 3. Gem filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åben Kodi, navigere til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst.
 6. Vælge Installer fra Zip-fil.
 7. Find filen repository.SpinzTV filen du downloadede og installer den til dit system.

Når du har Spinz repo på dit system, er installation af tilføjelser en brise. Gentag trinene herunder for hver tilføjelse, du vil bruge fra Spinz-depotet.

 1. Åben Kodi og gå til Tilføjelser.
 2. Klik på ikonet for åbent boks og vælg Installer fra depot.
 3. Rul til den tilføjelse, du vil installere (f.eks. Spinz Strictly HD).
 4. Klik på tilføjelsen, og klik derefter på Installere i vinduet, der dukker op.
 5. Øjeblikkelig senere vil din tilføjelse blive installeret og tilgængelig fra hovedmenuen.

2. Looking Glass Repo - Sports- og filmkilder

Et andet depot, der sprang centralt efter Colossus shutdown, er Looking Glass. Denne multi-purpose repo har en masse unikt indhold, der skal udfylde bare om nogen niche interesser. Leder du efter børns indhold? Madlavning viser? Ekstreme sportsgrene? Film og tv-shows? Looking Glass har dem alle, og de er nemme at bruge og overraskende høj kvalitet også.
Et andet depot, der sprang centralt efter Colossus shutdown, er Looking Glass. Denne multi-purpose repo har en masse unikt indhold, der skal udfylde bare om nogen niche interesser. Leder du efter børns indhold? Madlavning viser? Ekstreme sportsgrene? Film og tv-shows? Looking Glass har dem alle, og de er nemme at bruge og overraskende høj kvalitet også.

Et par tilføjelser, du vil være interesseret i, er KidzCorner og SportsDevil. Den tidligere er den perfekte all-purpose animationsressource, der specialiserer sig i old school indhold (He-Man, TMNT, Looney Tunes, osv.) Sidstnævnte er go-to add-on til live og on-demand sport. Du skal installere både depotet og et par afhængigheder for at få disse add-ons til at fungere. Følg vores guide nedenfor, og du vil streame på ingen tid!

Sådan installeres Looking Glass-repo:

 1. Åbn din webbrowser og besøg siden Look Glass repository.
 2. Download zip-filen ved navn repository.lookingglass.zip
 3. Gem filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åben Kodi, navigere til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst.
 6. Vælge Installer fra Zip-fil.
 7. Find den fil, du downloadede, og installer den til dit system.

Alternativer til Colossus URL Resolver

Med Colossus død taber Kodi-fællesskabet en af sine største aktiver, URL-resolveren. Denne plug-in bruges af utallige andre tilføjelsesprogrammer til at søge efter indhold og forbinde det med pålidelige videokilder. Tænk på det som en søgemaskine til film og tv-shows. Kun uden det kan dine yndlings add-ons ikke få adgang til noget overhovedet.

Der er ingen sand udskiftning af URL-resolver. På dette tidspunkt er alt du kan gøre, at bruge alternative add-ons, der ikke stole på scriptet i første omgang, eller vente på dit valgte tilføjelsesprogram til at opdatere med support til en anden resolver.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Der er tusindvis af Kodi add-ons og hundredvis af repositorier at vælge imellem. Mens de fleste af disse kreationer er helt sikre, sætter nogle udviklere skadelig kode eller sparer deres udgivelser med virus. Det sker ikke ofte, men det er hyppigt nok, at du bør tage nogle grundlæggende forholdsregler, bare i tilfælde. En masse skyggefuld kode kommer ud i kølvandet på deponering af lagerplads, hvilket betyder at du bør være ekstra forsigtig, når du vælger indhold, der skal tilføjes til dit system.

Det bedste du kan gøre for din Kodi-sikkerhed er at holde fast i officielle arkiver og tilføjelser. Disse udgaver er verificeret for at fungere og rengøres af Kodi-teamet, hvilket betyder at du kan installere så mange som du kan lide uden frygt. Hvis man undlader det, er det en god ide at bruge pålidelige uofficielle arkiver. Gå til repo-kilden, når du downloader, aldrig tillid til websteder, der er vært for et repository's zip-fil, der ikke er direkte tilknyttet udviklerne.

Det er ekstremt vigtigt at holde din anti-virus og firewall-software til enhver tid aktiv. Hvis du starter en Kodi-stream, skal du også sørge for, at VPN'en er online og tilsluttet for ekstra privatliv. Endelig downloader vi alle tilføjelser, der findes i vores artikler. Hvis du ser det på listen ovenfor, arbejdede og var det sikkert på tidspunktet for skrivningen.

Reader Indleverede Colossus Alternativer

Har du fundet et særligt interessant Kodi-repo, der erstatter det meste af Colossus-indholdet? Vi vil gerne høre om det! Efterlad en kommentar nedenfor, og hjælp dine kolleger Kodi fans finde de bedste alternativer så hurtigt som muligt.

Efterlad en kommentar

Populært emne.