Urban Empire Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges det

Indholdsfortegnelse:

Urban Empire Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges det
Urban Empire Kodi Add-on - Sådan installeres og bruges det
Anonim

Der er masser af gode all-in-one uofficielle addons på markedet for Kodi. Nogle tilbyder et stort udvalg af højkvalitets indhold. Andre er mindre gode. Men en ting, der forener næsten alle dem er, at de er mainstream. De tilbyder næsten udelukkende populært indhold. Dette er forståeligt. De ønsker at tiltrække det største mulige publikum til deres addon.

Image
Image

Men det overser den store minoritet af mennesker, der ikke har stor interesse for den almindelige populære kultur. De leder efter noget lidt edgier og offbeat. Noget, som de kan forholde sig til. Det er her Urban Empire kommer ind. Fordi denne addon tilbyder et stort udvalg af byfilm, tv-shows og musik, der uden tvivl er rettet mod et bestemt demografisk snarere et mere almindeligt publikum. I denne artikel fortæller vi alt hvad du behøver at vide om Urban Empire Kodi addon, herunder en trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det.

Inden du downloader Urban Empire - Installer en VPN

Alle Kodi-brugere, især dem, der bruger uofficielle addons som Urban Empire, rådes til at bruge en VPN. Dette skyldes, at der kan være retlige konsekvenser af at bruge sådanne tilsætninger, selv om Kodi selv er 100% lovlig. Uofficielle addons er ikke reguleret af Kodi og kan undertiden give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Ophavsretindehavere har klæbet ned på uofficiel adgang til Kodi, og nogle brugere har modtaget juridiske meddelelser eller står over for endnu stærkere handling. Men en VPN tilbyder en vis beskyttelse ved at kryptere alle brugerens data og anonymisere dem, hvilket gør det næsten umuligt at linke dem til deres internetaktivitet. Det kan være svært at vælge det bedste VPN, der skal bruges sammen med Kodi, men det er de fire vigtigste ting at passe på:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - Streaming indhold via Kodi addons kræver hurtige forbindelser, men en VPN kan sænke dem ned, så søg altid efter en VPN med de hurtigste mulige forbindelseshastigheder.
 • Stærk kryptering og privatliv indstillinger - For at være sikker på Kodi bør brugerne altid søge en VPN med den stærkeste kryptering og de vandtætte privatlivsbestemmelser også.
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik - Uofficielle addons gør brug af forskellige filtyper, herunder BitTorrent, men nogle VPN'er har begrænsninger herfor. Andre har datagrænser, som er nyttige til streaming. Kodi-brugere bør undgå alle udbydere med sådanne begrænsninger.
 • Bred server tilgængelighed - Flere servere betyder hurtigere forbindelser og mere indhold, du kan blokere, så jo flere servere der er tilgængelige på en VPN, jo bedre.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Brug af disse fire kriterier som vejledning er vores anbefaling til det bedste VPN til Kodi-brugere IPVanish. IPVanish tilbyder de hurtige og sammenhængende forbindelseshastigheder, som Kodi-brugere har brug for. De har også kryptering lige så god som enhver anden udbyder på markedet og også solid beskyttelse af privatlivets fred. IPVanish-servernetværket er også stort, med mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Og der er heller ingen begrænsninger på enten filtyper eller data beløb. IPVanish tilbyder dedikerede apps til næsten alle enheder, du måske vil bruge Kodi på, herunder Amazon Fire TV Stick. Alt det gør IPVanish til den perfekte VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Urban Empire Kodi addon

Installationsprocessen for Urban Explorer Kodi addon er ret standard som uofficielle Kodi addons go. Tilføjelsen kan findes og downloades fra Spinz TV-depotet. For at gøre det nemt for selv den mest nybegyndere Kodi-bruger at komme i gang med Urban Empire, har vi samlet en enkel 9-trins guide til dig at følge.

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Klik på knappen Filhåndtering faneblad nederst på skærmen og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde
Image
Image
 1. I Tilføj filkilde pop-up boks, klik hvor det står og indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: http://repo.stvmc.net/ klik derefter på Okay. Du skal navngive den nye kilde. Indtast noget som Spinz klik derefter på Okay igen.
Image
Image
 1. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og klik derefter på Addons.
 2. Klik på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Klik Installer fra zip-fil. Klik på Spinz og vælg en fil, der hedder repository.SpinzTV-x.x.x.zip og klik OKAY. Dette vil installere Spinz TV-depotet. Du modtager en meddelelse øverst til højre på skærmen, når depotet er installeret med succes.
Image
Image
 1. Gå nu tilbage til Addon browser menuen og vælg Installer fra depot. Rul ned for at finde Spinz tv-depot.
Image
Image
 1. Åbn opbevaringsstedet, klik på Video addons, og vælg derefter Urban Empire tilføjelse. Klik på det og klik derefter på installere. Dette vil hente og installere addon. Du får besked øverst til højre på skærmen, når installationen er gennemført.
Image
Image
 1. Gå tilbage til startskærmen og vælg Tilføjelser igen. Urban Empire vil nu blive opført under din Video Addons.
Image
Image

Urban Empire Kodi addon guide

Urban Empire Kodi addon er veludformet og smuk let at navigere rundt. Når du først åbner addonen, bliver du mødt med en klar og retfærdig hovedmenu. Det har muligheder for at tage dig med til forskellige forskellige indhold, som findes på Urban Empire samt addons indstillinger og søgemuligheder. Her er et kort overblik over, hvad du kan finde på Urban Empire addon:

Image
Image

DC vs Marvel

Dette kan være en go-to addon for alternativt indhold, men mens Hollywood-franchisen har taget DC og Marvel Comic-universerne til en anden populationsstratosfære, har de originale tegneserier været en kultklassiker i generationer. Dette er sandsynligvis begrundelsen for at inkludere en menupunkt til disse mainstream-film i denne app, men på tidspunktet for testningen var der faktisk ikke noget indhold tilgængeligt under denne menupunkt.

Mennesker Favoritfilm plukker

Titlen på denne menupunkt kan være grammatisk fejlfri, men indholdet har ingen problemer overhovedet. Hvis du klikker på den eneste undermenu, der hedder Mrfiveznuff Movie Pick, kommer du til 22 af de bedste alternative film hele tiden. Hver film på listen er en kultklassiker, og mange brugere vil arbejde deres vej gennem dem alle. For at give dig en smag omfatter titlerne Gran Torino, The Untouchables, Guds By, Donnie Darko og Godfather Trilogy.

Cam-film

Hvis du ikke kender ordet Cam Movie, refererer det til en bootleg version af en film. Dette afsnit indeholder links til streams af nogle af de seneste filmudgivelser. Men kvaliteten af vandløbene er, for at sige det mildt, blandet.

Def Comedy

Def Comedy Jam TV-serien løb på HBO i syv serier og ses bredt som et endelig øjeblik i afrikansk-amerikansk komedie, der når et bredere publikum. Under denne menupunkt kan du finde links til hele Def Comedy Jam-back-kataloget samt senere shows udført under Def Comedy-navnet.

Film

Film er grunden til, at de fleste brugere installerer medieaddoner og mens Urban Empire ikke har det største udvalg i verden endnu, det har en virkelig interessant blanding tilgængelig. Under filmfanen er der mere end hundrede film tilgængelige. De er listet uden ordentlig rækkefølge, men rulning ned finder alt fra kultklassikere til nyere tilbud. Mange, men ikke alle de nævnte film, kunne betragtes som alternative, men der er også nogle mere populære tilbud derinde.

Bymusik

Bymusik om lige så stor som bykultur får og under denne titel kan du se en række lange samlinger af musikvideoer med nogle af de bedste bymusikere, der nogensinde har optaget. Udvalgte kunstnere omfatter Eminem og 2pac, men der er også meget mere at nyde.

Urban Radio

Med denne menufunktion er der også fokus på Urban Music, der indeholder links til en lang liste over streams af radiostationer fra hele USA og hinsides, der primært fokuserer på Urban Music og Urban kunstnere.

ubesungne

Dette menupunkt indeholder en liste over bymusikere, der omfatter Tupac, Ice T og Wyclef Jean. På tidspunktet for testningen gik ingen af linkene overalt.

Indstillinger

Denne mulighed giver brugerne mulighed for at ændre indstillingerne for addonet eller tilpasse det.

Søg

Der er en grundlæggende søgemaskine tilgængelig under denne menufane, som under test syntes at finde ud af oplysninger fra andre dele af Urban Empire addon baseret på en søgeordssøgning

Urban Empire Kodi addon anmeldelse

Urban Empire Kodi addon er en ny, og som sådan skal der gives lidt leeway for et par børneproblemer. Og der er nogle få. Første indtryk er godt, med en dejlig enkel hovedmenu hilsen besøgende. Men dyb lidt dybere, og Urban Empire bliver meget sværere at navigere. To af menupunkterne tilbyder i øjeblikket ikke noget arbejdsindhold. Andre linker til blot et par ting, som måske eller ikke er af interesse for brugerne.

Størstedelen af indholdet findes under filmafsnittet, men mens der er masser af oplysninger og billeder tilgængelige med hver film, ser listen ud til at være tilfældig og er ikke opdelt efter genre, udgivelsesår eller andet, der kunne vise sig nyttigt. Men mit største greb med Urban Empire var, at det ikke følte mig særligt urbane for mig. Selv under bymusikflikerne var kunstnerne temmelig almindelige og det ser ud som en mulighed, der savnes. Der er en enorm og blomstrende underjordisk bymusik og kunstkultur derude og absolut et publikum på Kodi, der græder for indhold, der relaterer sig til det. Urban Empire lover dette, men hidtil undlader at levere.

Urban Empire Kodi addon indløsende funktioner

Som jeg sagde før, skal udviklerne af Urban Empire have tid til at få appen rigtigt. Og det synes tydeligt fra menuerne, at de planlægger at linke til meget mere indhold i fremtiden. Men nu, at addon er blevet frigivet, skal de flytte, hvis de ikke ønsker at skuffe deres publikums base. De kunne stadig svinge denne addon runde og gøre det til at placere på Kodi for alternativ bymæssigt indhold. Men de kunne også holde sig til det mere almindelige indhold, der er på plads lige nu og ender som en anden run-of-the-mill film og musik addon.

Jeg glæder mig til at se, hvordan Urban Empire udvikler sig i de kommende måneder og holder mig helt sikkert i mit addon-bibliotek, i hvert fald i det mindste. Hvad laver du af Urban Empire? Fandt du indholdet opfyldt dine forventninger? Var denne vejledning nyttigt overhovedet? Har du problemer med at downloade og installere eller bruge denne tilføjelse? Du kan forlade os alle dine tanker og kommentarer på Urban Empire Kodi addon i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.