Sådan deaktiveres Reddit Tracking Outbound Links

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres Reddit Tracking Outbound Links
Sådan deaktiveres Reddit Tracking Outbound Links
Anonim

Reddit har annoncer som enhver anden hjemmeside, der har regninger at betale. For at vise dig relevante annoncer Reddit sporer din aktivitet. Det er ligegyldigt, om du er logget ind på din Reddit-konto eller ej, din aktivitet bliver sporet. Den aktivitet, som Reddit-spor indeholder, men ikke er begrænset til at spore udgående links. Det betyder de links, du klikker på Reddit, uanset om de peger på et Imgur-galleri eller en artikel om CNN. Hvis du ikke er fan af at blive sporet, kan du deaktivere Reddit, der sporer din aktivitet.

Deaktiver Reddit Tracking

Besøg dette link til Reddit's Personalization-side og vælg hvilke sporingsmuligheder du vil deaktivere. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du klikke på 'Gem indstillinger' i slutningen.

Image
Image

Indvirkning

Siden fortæller også, hvad der sker, hvis du deaktiverer disse personlige indstillinger. De annoncer, du ser på Reddit, bliver gentagne, det vil sige, at Reddit ikke bombarderer dig med den samme annonce igen og igen. Dette skyldes, at den ved, hvilke den allerede har vist dig, og hvilke de ikke har. Hvis du deaktiverer Reddit tracking, begynder du at se den samme annonce igen og igen.

De annoncer, du ser, er ikke relevante. De vil være generiske annoncer, som brugere, der er i den nuværende subreddit, sandsynligvis vil finde nyttige. Dette vil påvirke de annoncer, du ser i højre side, men ikke det sponsorerede indhold, der vises øverst på r / alle eller andre underreddit, som du besøger.

Dette deaktiverer kun Reddits egne sporingsfunktioner, ikke dem for tredjepartsannoncer. Annoncer selv sporer visninger og klik, og enhver annonce, du ser på Reddit, vil sandsynligvis gøre det samme. Disse annoncer vil stadig i noget omfang vide, hvad du klikker online. Hvis det er det du forsøger at undgå, skal du overveje, at du ikke kan spore i din browser.

Alternativ

Hvis du ønsker at fravælge enhver sporing, kan du alternativt bruge Reddit-apps fra tredjepart. Der er ingen mangel på dem, og der er nogle gode tilgængelige til næsten alle større desktop og mobile platforme. Sørg for at kontrollere, om en app sporer din aktivitet eller ej. Det er ikke en forudsætning, at en tredjepartsprogram ikke sporer dig. Normalt er det ikke selve appen, der sporer dig, men Reddit selv, som appen får adgang til. Et populært alternativ er at bruge Go1dfish i din browser. Det er en kopi af Reddit, men uden nogen af sporingen. Det kan også vise dig links, der er blevet fjernet af moderatorer.

Populært emne.