PSA: Slet IKKE Apple Pay App fra din iPhone

Indholdsfortegnelse:

PSA: Slet IKKE Apple Pay App fra din iPhone
PSA: Slet IKKE Apple Pay App fra din iPhone
Anonim

iOS 11.2 blev udgivet i sidste uge. Enhver, der allerede bruger iOS 11, har sandsynligvis opgraderet til den nyeste version. Denne seneste version var for det meste velkommen til sine fejlrettelser, som ærligt nok har iOS 11 meget. Det tilføjede endelig Apple Pay. Apple Pay er ikke en integreret funktion i iOS 11 som aktiearket.Det virker gennem en app kaldet Apple Pay. Hvis du husker, kan brugerne, siden iOS 10, slette de fleste lagerapps. Det er det samme med Apple Pay undtagen, det er en fejltagelse. Apple Pay håndterer en kernefunktion i iOS 11, og hvis du sletter Apple Pay-appen, kan du ikke få den tilbage. Dette er en anden iOS 11 fejl.

Apple Pay-appen er ikke tilføjet som en startskærmapp. Det tilføjes i stedet som en iMessage-app. App Store iMessage, mens den er adskilt fra App Store-appen, er stadig den samme butik. iOS 11 har ændret, hvordan iMessage apps vises i appen, og det nye brugergrænseflade gør det så irriterende, at alle disse apps vises nederst. Du kan skjule eller fjerne dem, men hvis du er fristet til at fjerne Apple Pay-appen, ved du, at du ikke vil kunne downloade den igen fra App Store eller iMessage App Store.

Image
Image

Gendan Apple Pay

Hvis du sletter Apple Pay fra din iPhone og senere beslutter, at du vil have appen tilbage, er du kun til at gendanne din iPhone til lager iOS 11.2. Når du har gendannet det, kan du gendanne det fra en sikkerhedskopi, og du vil få Apple Pay back. Det er helt sikkert ikke så nemt som at downloade appen igen.

The Bug

Du kan slette lagerapps i iOS, men der er undtagelser. Du kan f.eks. Ikke slette appen Billeder eller kameraet, mens du kan slette kalender- og kalkulatorapps. iOS ved, at der er nogle apps, der, hvis fjernet, vil påvirke væsentlige funktioner på din enhed negativt. Det forbyder derfor at fjerne disse apps. Sådan skal Apple Pay-appen opføre sig, dvs. du bør ikke have mulighed for at slette den, eller hvis det er en ikke-væsentlig app, skal du i det mindste kunne hente den fra App Store.

iOS 11 har haft sine fejl, men de har for det meste været tilfældige. Denne viser simpel overvågning. Det er ikke det samme som et problem med visse bogstaver, der ikke gengiver korrekt, eller alarmer ikke ringer, når de skal. Denne fejl gør det muligt for brugerne at fjerne en vigtig funktion fra iPhone uden hurtig måde at få det tilbage.

Populært emne.