Raw Image Viewer - Tilføj Raw Image Support til Windows 7, Vista, XP

Raw Image Viewer - Tilføj Raw Image Support til Windows 7, Vista, XP
Raw Image Viewer - Tilføj Raw Image Support til Windows 7, Vista, XP
Anonim

Windows Vista og Windows 7 leveres med Windows Imaging Component (WIC), der understøtter mange standard billedformater som jpeg, bmp, png, gif, tiff og HD Photo og giver tredjepartsproducenter mulighed for at integrere flere billedformater. Før vi begynder, lad mig uddybe det for dem der er nye til dette koncept.

Hver kameraproducent har sit eget råbilledformat, for eksempel er Canon Raw Image-formatene.cr2 og.crw, Fuji Raw Image format.raf, Olympus Raw Image format er.orf og så videre.

Antag nu, at du tog et billede, og det er gemt i.rw2-format (Panasonic Raw Image), hvis du klikker på det i Windows Stifinder, kan du ikke se miniaturen. Hvis du ser diasshow med Windows Live Photo Gallery eller Windows 7 Media Center, kan du ikke se billedet. Det skyldes, at Windows ikke understøtter dette billedformat som standard. Dette er præcis, hvor der findes image codec-pakker, som hjælper med at integrere yderligere billedformater i Windows. På den måde bliver din Windows Stifinder også en Raw Image Viewer.

FastPictureViewer WIC Codec Pack er en sådan codec pakke, der indeholder både 32-bit og 64-bit image decoders til Window 7, Vista og XP. Når du er installeret, vil du kunne se alle RAW-billedformater, der indlæses korrekt i Windows, sammen med metadata-søgeintegration.

Så du skal undre dig over hvorfor ikke installere codecs, der følger med dit kamera, da hver producent leverer codec sammen med deres kameraer? Årsagen er, at nogle kodeker i øjeblikket ikke er kompatible med 64-bit version af Windows 7. Også installation af denne codec-pakke giver dig ekstra support, herunder support til Raster Image Formats (.tga og.tpic-formater).

Download FastPictureViewer WIC Codec Pack

Denne codec pak kræver system genstart for at fuldføre installationen. Se også på tidligere dækket DivX Tech Preview codec-pakke, der også understøtter MKV-videoformat i Windows 7. Nyd!

via DownloadSquad

Populært emne.