Streaming julfilm med Tempus Reborn Kodi Addon

Indholdsfortegnelse:

Streaming julfilm med Tempus Reborn Kodi Addon
Streaming julfilm med Tempus Reborn Kodi Addon
Anonim

"Det begynder at se meget som jul, hvor som helst du går …" sang Johnny Mathis i den klassiske festlige sang. Faktisk har det i de fleste butikker og bycentre været lidt juleaften siden slutningen af Halloween og nogle steder endnu tidligere. Men da den faktiske dag trækker tættere, begynder de fleste af de grumblings om, hvordan julen bliver tidligere hvert år lette af, vi begynder at synge sammen med Johnny Mathis og de andre allestedsnærværende sange vi hører overalt, vi går, glæder os til festsæsonen.

Image
Image

En ting ser alle frem til at se deres yndlingsjulefilm med deres kære. Efter alt har vi alle en - og nogle af os har masser! Det er her, Tempus Reborn kommer ind. Denne specialist Kodi addon tilbyder en bred vifte af sæsonbestemte film og andet indhold, som du kan nyde. Det har et smukt omfattende udvalg og er sikker på at have noget for dig og alle i din familie. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du behøver at vide om Tempus Reborn addon, hvad det indeholder, og hvordan du kan installere det.

Før du downloader Tempus Reborn - Installer en VPN

Enhver, der bruger Kodi med en uofficiel addon som Tempus Reborn, anbefales kraftigt at bruge en VPN. Dette skyldes, at selvom Kodi selv er 100% lovligt, kan nogle uofficielle Kodi addons tillade brugere at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Det er ikke ukendt for Kodi-brugere at modtage juridiske meddelelser eller endda få yderligere sanktioner som følge af deres synsvaner, uanset om de var lovlige eller ej. Men en VPN kan beskytte brugerne ved at kryptere deres online-data og skjule deres IP-adresse. Dette gør det meget svært at knytte din online-aktivitet direkte tilbage til din internetforbindelse og giver dermed en vis beskyttelse. Der er mange VPN'er på markedet, men ikke alle er ideelle til Kodi-brugere. For at finde et godt VPN til brug med Kodi, bør du overveje følgende kriterier:

 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Stærk kryptering og privatliv indstillinger
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik
 • Bred server tilgængelighed

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På baggrund af dette, vores anbefaling til den bedste VPN til Kodi brugere er IPVanish. IPVanish tilbyder hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder på tværs af hele VPN-servernetværket. Dens kryptering er deroppe med de allerbedste tilgængelige, og dets privatlivspolitikker er pålidelige, og der er absolut ingen brugerlogger. De har et stort netværk af servere, som brugerne kan vælge imellem, med mere end 850 servere i 60 lande rundt om i verden. Med ingen begrænsninger på enten filtyper eller data mængder og apps til næsten alle enheder, du måske vil køre Kodi på, er der ingen tvivl om, at de er hoved og skuldre over resten for Kodi brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Tempus Reborn Kodi Addon

Tempus Reborn er en uofficiel Kodi addon, hvilket betyder at du bliver nødt til at downloade det fra et eksternt lager. Addon kan i øjeblikket findes i Look Glass repository. At downloade både depotet og addon er en simpel proces, og for at hjælpe dig har vi samlet en simpel ti-trins vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og er øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg Filhåndtering faneblad nederst på skærmen og dobbeltklik derefter på Tilføj kilde.
Image
Image
 1. I pop-up boksen, som følger, skal du klikke på, hvor den står og indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: http://repo.lookingglass.rocks og klik derefter på Okay. Giv den nye kilde et navn, som Se, for kilden og klik Okay igen.
Image
Image
 1. Tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Tilføjelser fane.
Image
Image
 1. Klik på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg nu Installer fra zip-fil. Klik på Se og vælg en fil, der hedder repository.lookingglass.zip.
Image
Image
 1. Du modtager en meddelelse øverst til højre på skærmen, når depotet er installeret med succes.
Image
Image
 1. Nu vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klikker du på Installer fra depot og rul ned til Looking Glass Repository.
Image
Image
 1. Åbn opbevaringsstedet, vælg Video addons, og rul ned til du ser Tempus Reborn tilføjelse. Klik på det og klik derefter på installere. Dette vil downloade og installere addonet og igen vil du blive underrettet øverst til højre på skærmen, når processen er fuldført.
Image
Image
 1. Nu kan du gå tilbage til startskærmen og klikke på Tilføjelser> Video Addons og Tempus Reborn addon bør være opført og klar til at se.
Image
Image

Tempus Reborn Kodi Addon C

Tempus Reborn er det perfekte supplement til dem, der kommer ind i julegave, men det rummer også andre festlige lejligheder. Halloween, Veterans Day og Thanksgiving kan allerede være gået, men som du vil se fra hovedmenuen, indeholder tillægget også sektioner dedikeret til disse lejligheder. Dette er en relativt ny tilføjelse, og det synes sandsynligt, at nye sektioner til andre helligdage kan blive tilføjet i de kommende måneder. Men for tiden tilbyder addon links til følgende indhold:

Image
Image
 • Jul - Denne menupunkt går igennem til en undermenu med tre muligheder: Jul familie film, jul tegnefilm film, og Voksen julefilm. Hver mulighed åbner en temmelig omfattende alfabetisk liste over film, der passer nøjagtigt til sin genre.
 • Thanksgiving - Dette åbner op for en anden lang alfabetisk liste over Thanksgiving-relaterede film og film, der primært ligger omkring Thanksgiving-tiden på året.
 • Veterans Day - Dette åbner links til en meget lang liste over klassiske krigsfilm og film med et militært fokus såvel som nogle tv-serier også. Der er også en undermenu, der forbinder til en anden lang liste over militære dokumentarer.
 • Halloween - Denne mulighed er forbundet med fire undermenuer: Halloween film, halloween film serie, halloween tv show serie, og Kids Halloween Movies. Igen giver hver mulighed præcis det, det lover med en lang alfabetisk indholdsfortegnelse.
 • Seasonal Opskrifter, Håndværk og Musik - Denne lidt uventede genstand forbinder forskellige undermenuer, som i øjeblikket kun indeholder Thanksgiving og Halloween-relateret opskrift, dekorationer, spil og forskellige andre indhold.
 • Anmodning - Dette er en kort og tilsyneladende tilfældig liste over film, som formodentlig individuelle Tempus Reborn-brugere har anmodet om.

Tempus Reborn Kodi Addon Review

Hvis du får det festlige humør eller nyder at fejre en sæsonbestemt lejlighed, tilbyder Tempus Reborn helt sikkert masser for dig at nyde. Det er en veldesignet app, som er meget nem at bruge. At finde specifikt indhold er nemt, på trods af manglende søgningsfacilitet, fordi alt er angivet alfabetisk, og genrene er klart definerede og egnede til det indhold, de har. Når du kigger gennem indholdslisten, får du mere end nok information om hver film. Datoen er givet, som er en kort synopsis og et billede også.

Når du vælger en film, trækker addonet sammen links fra forskellige forskellige websteder, som er angivet i rækkefølge af videokvalitet. Denne proces kan være langsom, men selv på de mest uklare filmvalg er der stadig mange links at vælge imellem. Klik på et link, og filmen starter så ret hurtigt. Kvaliteten af indholdet afhænger af det link, du vælger, men der er normalt HD- eller SD-muligheder til rådighed. Vi oplevede ikke noget problem med buffering og fundet afspilning for at være af meget høj standard.

Downsides

Der er et par ulemper til denne addon værd at fremhæve. For det første var vi slet ikke sikre på addons ikonet, en temmelig ondskabsfuld ser grinende kat. Mens vi får Alice in Wonderland-referencen, følte vi ikke rigtig, at dette billede var egnet til en familiefokuseret addon. Når du først downloader addonet og klikker på en menupunkt, fører det til en pop-up boks, der blot siger Behandling MetaData. Denne boks tager cirka et minut eller mere at gøre, hvad det gør, og det er ret irriterende og unødvendigt. Men det ser ud til kun at dukke op første gang, du klikker på hver menu-faneblad.

Mens appen er let at navigere, kan den være på langsom side. Det er ikke sandsynligt, at du i sidste ende vil forkæle din synsoplevelse, selv om det stadig bliver lidt frustrerende, når du prøver at komme til den film, du selv har valgt. Det største problem med Tempus Reborn addon kommer med Seasonal Opskrifter, Håndværk og Musik som, så vidt vi kan fortælle, ikke synes at have nogen links, der fungerer overhovedet. Det er en skam, da det er en god ide, men det er ikke afgørende for den primære forudsætning for addonet og kan sikkert ignoreres.

Konklusion

Tempus Reborn Kodi addon er ikke uden problemer, men i sidste ende lever det hvad det lover. Det kan være langsomt til tider og har nogle irriterende pop-ups, men appen er let at navigere, har en god række indhold og tilbyder vigtigere arbejdsrelationer til indhold af høj kvalitet. Som en specialaddon er det bestemt værd at downloade og som julen trækker stadig tættere, er vi sikre på, at Tempus Reborn bliver mere og mere populær.

Hvad syntes du om Tempus Reborn? Har du nydt sit indholdsvalg? Hvordan var afspilningskvaliteten for dig? Har vores installationsvejledning fået hjælp til at komme i gang? Hvorfor ikke dele dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.