8 Bedste Kodi Screensavers - Hvad vi synes mest om

Indholdsfortegnelse:

8 Bedste Kodi Screensavers - Hvad vi synes mest om
8 Bedste Kodi Screensavers - Hvad vi synes mest om
Anonim

Selvom de ikke er så almindelige på computere som de en gang var, bruges screensavers stadig i vid udstrækning på større skærme. Og da Kodi ofte er forbundet med vores tv-apparat, er det ingen overraskelse, at der er adgang til pauseskærme til platformen. Vi har forsøgt mange, om ikke alle, de Kodi-skærmbilleder vi kunne finde for at bringe dig vores top 8. De er enten de smukkeste af de mest nyttige.

Før vi introducerer vores top 8 screensavers, begynder vi først og fremmest ved at diskutere screensavers generelt, hvad de er, hvordan de kom til at være, og hvad er deres sande brug i dag. Vi vil også fortælle dig om de to indbyggede Kodi-screensavers, de som installeres som standard med hver Kodi 17-installation. Dernæst introducerer vi dig til nogle almindelige indstillinger af alle pauseskærme, inden du viser dig, hvor du kan finde flere pauseskærme og hvordan du installerer dem. Vi har holdt det bedste til sidst, så vi vil endelig præsentere dig for vores top 8 screensavers, deres funktioner og deres specifikke indstillinger.
Før vi introducerer vores top 8 screensavers, begynder vi først og fremmest ved at diskutere screensavers generelt, hvad de er, hvordan de kom til at være, og hvad er deres sande brug i dag. Vi vil også fortælle dig om de to indbyggede Kodi-screensavers, de som installeres som standard med hver Kodi 17-installation. Dernæst introducerer vi dig til nogle almindelige indstillinger af alle pauseskærme, inden du viser dig, hvor du kan finde flere pauseskærme og hvordan du installerer dem. Vi har holdt det bedste til sidst, så vi vil endelig præsentere dig for vores top 8 screensavers, deres funktioner og deres specifikke indstillinger.

Beskyt dig selv, mens du bruger Kodi-Brug en VPN

Hvis du vil beholde det, du gør med dig selv, anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN, når du bruger Kodi. Det vil holde dig væk fra din internetudbyderes kontrol og forhindre dem i at træffe unødvendige handlinger, hvis de mistanke om, at du kan krænke deres vilkår og betingelser. Som en ekstra fordel kan du ved hjælp af en VPN få adgang til geoblokket indhold (f.eks. Et andet lands Netflix) ved at forfalske din placering ved at bruge VPN-servere placeret over hele kloden.

Der er mange VPN-leverandører på markedet, der gør det til en skræmmende opgave at vælge den bedste. Blandt de vigtigste faktorer at overveje a hurtig forbindelse hastighed vil forhindre buffering, a ingen logningspolitik vil yderligere beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger vil give dig adgang til noget indhold med fuld hastighed og tilgængelig software til flere platforme vil sikre, at det fungerer sammen med din enhed.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Vi har brugt meget tid på at teste de forskellige VPN'er på markedet, og vores top anbefaling til Kodi-brugere er utvivlsomt IPVanish. Denne udbyder tilbyder en komplet privatlivsløsning, og i overensstemmelse med vores kriterier leverer de virkelig. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, uhindret trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for mange platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er en Screensaver og hvorfor skulle jeg have brug for en?

Screensavers optrådte først i slutningen af 70'erne til begyndelsen af 80'erne som et middel til at reducere fosforindbrænding på CRT-skærme. Derefter var de fleste computerskærme monokrome og viste tekst (normalt hvid, grøn eller rav) på en sort baggrund. Disse skærme var ret modtagelige for et fænomen, hvor deres phosphorbelægning ville blive ændret, når de viste statisk indhold og skabte en "spøgelses" -effekt på skærmen.

De allerførste screensavers var enkle programmer, der bare svarte skærmen ud efter en forudbestemt tid uden nogen aktivitet. Med fremkomsten af grafiske brugergrænseflader udviklede screensavers sig til grafiske programmer. Mange af dem, der er designet til at blive brugt i kontorkontekst, har forsøgt at bryde monotoni i kontormiljøet ved at tilbyde lunefuld animationer som screensavers.

En pioner på dette område var After Dark, der blev kendt takket være deres Macintosh-og derefter Windows-screensaver, der viste flyvende brødristere. Enhver, der brugte computere i begyndelsen af 90'erne, vil huske disse.

Nyttigheden af pauseskærme på moderne displays

I dag er de fleste skærme LCD i stedet for CRT, og de lider ikke af fosforforbrændingen, der plagerer ældre skærme. Der er stadig nogle plasma-tv'er, der viser en vis grad af indbrænding, men det er ikke så slemt, som det var på ældre skærme. Så hvad er brugen af screensavers i dag? På computere er screensavers hovedsagelig en sikkerhedsfunktion, da de normalt kræver, at en bruger skal indtaste sit password igen for at forlade screensaveren. På medieafspillere og set-top-bokse er deres primære brug som øjenhag eller til at fremlægge nogle nyttige oplysninger.

De indbyggede Kodi-skærmbilleder

Ud af kassen kommer Kodi med to indbyggede screensavers, Sort og Svag. Den første blanke skærmen helt efter et justerbart antal minutter med inaktivitet. Den Dim Screensaver er lignende, men det dæmper kun skærmen i stedet for at blanking det. Desuden er den mængde, hvormed skærmen er dæmpet, også justerbar. Denne sidste er den, der som standard er aktiv på en standard Kodi-installation.

Fælles skærmbilleder indstillinger

Du kan justere indstillingerne for screensaver på Kodi ved først at gå til Indstillinger skærm. Du får adgang til det ved at klikke på ikonet med lille gear øverst til venstre på Kodis startskærm.

Image
Image

Så klikker du Interface indstillinger og vælg Pauseskærm i venstre rude.

Image
Image

Den første linje, Screensaver-tilstand, er hvor du vælger din pauseskærm. Morre om dette er en lille stund. Den anden linje Indstillinger giver dig mulighed for at få adgang til den aktuelle screensaver-specifikke indstillinger. Eksempel er vant til at se, hvad screensaveren ser ud. Det er meget nyttigt at kontrollere, at dine brugerdefinerede indstillinger er som du forventer at de er. Ventetid bruges til at indstille forsinkelsen af inaktivitet, før skærmen starter.

Det Brug visualisering, hvis du afspiller lyd valgmuligheden vil få skærmskærmen til at blive erstattet af den aktuelle visualisering, når musik afspilles.

Den sidste mulighed, Brug dim, hvis den er standset under videoafspilning, vil den aktuelle screensaver blive erstattet af Dim screensaveren, når en videoafspilning er standset. Det er selvfølgelig ikke tilgængeligt, når Dim er den valgte screensaver.

Sådan installeres Screensavers

Installation af screensavers kunne næppe være nemmere. Du starter fra skærmbilledet Indstillinger for skærmbilleder.

Klik Screensaver-tilstand. En liste over de aktuelt installerede screensavers vises.

Image
Image

Klik på knappen Få mere… knappen øverst til højre for at få adgang til listen over alle tilgængelige screensavers.

Rul ned på listen, find den, du vil installere, og klik bare på den. Den valgte screensaver vil blive installeret og aktiveret.
Rul ned på listen, find den, du vil installere, og klik bare på den. Den valgte screensaver vil blive installeret og aktiveret.

Hvis du fejlagtigt har installeret den forkerte screensaver, skal du blot gå tilbage til listen og installere den rigtige. Der er ingen nem måde at fjerne screensavers på i Kodi.

Vores Top 8 Screensavers For Kodi

Vi har valgt vores top 8 screensavers baseret på flere kriterier. Blandt dem var deres popularitet. Det er dog svært at måle en screensaver popularitet. Vi stolede på, hvor meget de blev talt om i fora, og fandt ud af, at de mest populære screensavers også var de mest omtalte. Dette kunne være vildledende, da der kunne være masser af snak om, hvor dårlig en screensaver er. Vi har forsøgt at kun overveje positive kommentarer til evaluering af screensavers popularitet.

Et andet vigtigt kriterium var skønhedsparternes skønhed. Når alt kommer til alt, er en af de primære brug af pauseskærm i disse dage som eye candy. Har vi ikke alle elsker at have den store skærm, der fremhæves i vores stuer, vise nogle smukke billeder? Dit tvs ubrugte skærm bliver derefter en del af din indretning, forudsat at den viser smukke billeder.

Et andet kriterium vi overvejede var brugen af screensavers. For eksempel viser nogle af vores topvalg nogle form for et ur. En anden trækker nyhedsfeed fra internettet og viser dem på skærmen.

Vores top 8 liste er ikke i nogen bestemt rækkefølge, og nogen er ikke bedre end de andre. Hver har noget interessant nok til at være en del af vores liste.

Slideshow Screensaver

Slideshow screensaver er muligvis en af de mest populære. Som navnet antyder, vil denne screensaver, når de aktiveres, vise et diasshow af billeder. Du har tre muligheder som kilde til billederne. Du kan bruge fanartbillederne fra dit videobibliotek, du kan bruge fanartbillederne fra dit musikbibliotek, eller du kan bruge billeder fra en konfigurerbar mappe, hvor du kan lægge billeder, du vil have vist i diasshowet.

Diasshowets pauseskærm har mange konfigurerbare indstillinger, såsom muligheden for at vise billeder i tilfældig rækkefølge eller at skale dem til fuldskærm. Det kan også valgfrit vise billedets navne og datoer. Du kan også vælge mellem tre forskellige overgangseffekter, panorere og zoome, krydsfade eller dias og indstille antallet af sekunder mellem 1 og 60 for at vise hvert billede.
Diasshowets pauseskærm har mange konfigurerbare indstillinger, såsom muligheden for at vise billeder i tilfældig rækkefølge eller at skale dem til fuldskærm. Det kan også valgfrit vise billedets navne og datoer. Du kan også vælge mellem tre forskellige overgangseffekter, panorere og zoome, krydsfade eller dias og indstille antallet af sekunder mellem 1 og 60 for at vise hvert billede.

Google Earth View Screensaver

Google Earth har sandsynligvis ingen introduktion. Det er en applikation, der gør det muligt for en at se Jorden fra det ydre rum ved hjælp af satellitteknologi. Resultaterne er ofte betagende billeder. Google Earth view screensaver viser et lysbilledshow af tilsyneladende tilfældige satellitbilleder af Jorden.

Image
Image

Denne screensaver har ikke så mange indstillinger som den forrige. Den første indstilling, Opdater billeder, er en vigtig, da det tillader en at opdatere de billeder, som pauseskærmen vil bruge. Hvis du klikker på det fra tid til anden, sikrer du, at din billedbank bliver fornyet. Det Animér billede valgmuligheden vil få displayet til at bruge en pan-and-zoom-effekt, hvilket gør det mindre statisk. Bemærk, når den sidste mulighed, Vis tid og vejr vil kun vise vejrinformation, hvis du har en vejrkilde konfigureret i Kodi.

Digital Clock Screensaver

Denne screensaver, som navnet antyder, vil vise et digitalt ur på skærmen. Men da det er en screensaver, vil det viste ur bevæge sig omkring skærmen. Vi har medtaget denne screensaver på denne liste hovedsagelig af to grunde. For det første er det altid nyttigt at få et ur vist fremadrettet og for det andet er det muligvis tilføjelsen med de fleste muligheder.

Image
Image

Dens indstillinger har ikke mindre end fem faner. Det Bevægelse fanen styrer den måde, hvorpå uret bevæger sig på skærmen. Format lader dig indstille den måde, hvornår klokkeslæt og dato vises. Yderligere Information giver dig mulighed for at vise vigtige systemoplysninger som f.eks. CPU-brug, CPU og GPU-temperatur, som nu spiller information osv. Farve / Opacity lader dig indstille farverne og gennemsigtigheden af det viste ur. Baggrund bruges til at indstille baggrundsfarven, et baggrundsbillede eller endda et baggrundsbilledshow. Og endelig, Ekstra muligheder lader dig øge skærmstørrelsen op til 190% eller indstille skærmbilledet til automatisk at logge sessionen ud, når den slår ind.

System 47 Star Trek LCARS Screensaver

Denne ene er til Star Trek elskere. Det viser et animeret billede, der ligner det samme som for Star Trek LCARS, et akronym for "Library Computer Access og Retrieval System", som er det primære computersystem i Star Trek's Starfleet og Federation. Skærmen er ret realistisk og komplet. Det har endda de irriterende lydeffekter.

Så vidt indstillinger går, er denne bestemt på kort side. Den har kun to konfigurerbare elementer. Den første, Random Strat Position, bestemmer, om animationen til screensaver altid starter på samme tidspunkt eller tilfældigt. Den anden mulighed bruges til at downloade hele animationsfilen til din enhed. Bemærk at filen er 1,2 GB i størrelse. At downloade det kan tage lidt tid og bruge en vis internet båndbredde. På den anden side vil det være nødvendigt at nedskære båndbreddekravene hver gang det sparker ind under at have det forudindlæst.
Så vidt indstillinger går, er denne bestemt på kort side. Den har kun to konfigurerbare elementer. Den første, Random Strat Position, bestemmer, om animationen til screensaver altid starter på samme tidspunkt eller tilfældigt. Den anden mulighed bruges til at downloade hele animationsfilen til din enhed. Bemærk at filen er 1,2 GB i størrelse. At downloade det kan tage lidt tid og bruge en vis internet båndbredde. På den anden side vil det være nødvendigt at nedskære båndbreddekravene hver gang det sparker ind under at have det forudindlæst.

Aerial Screensaver

Denne er muligvis en af de bedste screensavere nogensinde på enhver platform. Det gør intet, men viser antennevideoer af store verdensmiljøer. Men videoerne er af så høj kvalitet, at de næsten føles som 3D. Det har videoer fra Hawaii, London, New York, San Francisco, Kina, Dubai, Grønland, Los Angeles, Liwa og Hong Kong.

Image
Image

Det er ikke så muligheder-rige som nogle andre screensavers, men du har stadig betydelig kontrol over dets drift. For eksempel under Aerial Screensavers fanen, kan du kun vise dagspotoner, natvideoer, alle videoer eller indstillingerne for klokkeslæt, hvor du kan vise dagvideoer under dag- og natvideoerne om natten. Det Videoer Fanen giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere videoer fra hvert sted og Offline-tilstand Fanen giver dig mulighed for at downloade videoer til en lokal mappe efter eget valg.

Qlock Screensaver

Denne er endnu en klokke screensaver bit det er et ur med et twist. Denne screensaver bruger Qlock-tilføjelsen til at vise et brevmatrix ur. Vi kunne bruge timer på at forsøge at forklare, hvad skærmen ligner, men da et billede er tusind ord, er det her, hvordan uret ser ud på skærmen.

Image
Image

Uanset om du kan lide det eller ej, er det et spørgsmål om personlig smag. Vi har besluttet at inkludere det af to grunde. Den ene er forskellig fra andre ure og to, det er en af de eneste screensavers, der ikke har nogen indstillinger. Når Kodi Screensaver-tilstanden er indstillet til QLock Screensaver, indstillingselementet er gråtonet ud.

Bing: Billeder af Uge Screensaver

Denne screensaver er også en, vi inkluderede simpelthen på grund af den rene skønhed af de billeder, det viser. Den bruger weekens Bing-fotos og viser dem som screensaverbilleder. Ord er ikke nok til at beskrive nogle af disse billeder. Dette er helt sikkert et af vores favorit screensavers.

Image
Image

Hvad indstillingerne angår, har det ikke meget med kun tre justerbare parametre. Rotér billede hver definerer, hvor længe hvert billede vises. Det kan gå fra 30 til 240 sekunder i trin på 30 sekunder. Tilfældig vil medføre, at rækkefølgen af billederne bliver randomiseret. Når den er slukket, vil sekvensen af billeder altid være den samme. Den sidste indstilling, Animér, vil få displayerne til at bruge en pan og zoom funktion.

Feedreader Screensaver

Denne sidste er muligvis den mest nyttige screensaver. Hvad det gør, er at vise nyheder fra op til 7 konfigurerbare RSS-feeds. Dens største ulempe er, at skærmen ikke er præcis, hvad vi ville kalde smukt. Faktisk er det ret grundlæggende. Nogle nyheder har billeder, og nogle har ingen.

Image
Image

For så vidt angår indstillinger, undtagen de forskellige konfigurerbare feeds, har denne ikke mange. Tid bestemmer, hvor længe hver nyhed er vist. Det kan variere fra 4 til 160 sekunder. Sorter efter bestemmer sorteringsrækkefølgen for nyhedsartiklerne. Vi har ikke kunnet regne med, hvad hver indstilling var. Fejlretningstilstand vil få screensaveren til at skrive flere begivenheder til systemloggen, der hjælper med debugging problemer. Normalt vil du forlade denne ene.

Konklusion

Skærmbillederne er måske ikke så nødvendige som de engang var, men mange bruger dem stadig. Vi har introduceret dig til, hvad vi mener at være de bedste 8 Kodi screensavers. Vores valg var baseret på foruddefinerede kriterier, der tillades, er at inkludere eksempler på stort set alle typer screensaver.

Bruger du en pauseskærm? Og hvis du gør, hvilken er den, og hvorfor valgte du den ene over de andre? Vi kan godt lide at høre fra vores læsere, del dine tanker ved hjælp af kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.