Fix Kodi Startup Crashes: Få ting du kan prøve

Indholdsfortegnelse:

Fix Kodi Startup Crashes: Få ting du kan prøve
Fix Kodi Startup Crashes: Få ting du kan prøve
Anonim

Ikke mange ting er mere frustrerende end Kodi startup nedbrud. Som de fleste dårlige ting i livet, har de tendens til at ske, når vi mindst har brug for dem. Kodi's open source-natur åbner døren for alle, der ønsker at oprette en ny tilføjelse. Desværre har ikke alle programmører samme fejlretningsfærdigheder, som kan føre til problemer ved opstart.

For at starte, skal Kodi interagere med operativsystemet til den enhed, den kører på, som ikke selv er nødvendigvis mere fejlfri end nogen anden software. Og endelig skal Kodi også dele computerressourcerne med anden software, der kører på systemet, en anden mulig årsag til problemer.

I denne artikel vil vi forsøge at give dig nogle tip om, hvordan du finder årsagen til Kodi-opstart nedbrud og reparere dem. Vi starter med at diskutere et par generiske løsninger, du kan prøve, der kan løse mange problemer. Så gennemgår vi de mest almindelige årsager til sammenbrud. Da mange sammenbrud er forårsaget af tilføjelsesprogrammer, forklarer vi også, hvordan du laver nogle systematiske tilføjelsesprogrammer og hjælper dig med at identificere, hvilken tilføjelse der er synderen. Derefter vil vi diskutere, hvordan man gør geninstallation af Kodi lige fra bunden så smertefri som muligt. Når alt andet fejler, har du måske ikke andet valg end at ty til den ekstreme foranstaltning. Endelig vil vi give dig nogle tip om, hvordan du holder Kodi-opstartskrasj i gang.
I denne artikel vil vi forsøge at give dig nogle tip om, hvordan du finder årsagen til Kodi-opstart nedbrud og reparere dem. Vi starter med at diskutere et par generiske løsninger, du kan prøve, der kan løse mange problemer. Så gennemgår vi de mest almindelige årsager til sammenbrud. Da mange sammenbrud er forårsaget af tilføjelsesprogrammer, forklarer vi også, hvordan du laver nogle systematiske tilføjelsesprogrammer og hjælper dig med at identificere, hvilken tilføjelse der er synderen. Derefter vil vi diskutere, hvordan man gør geninstallation af Kodi lige fra bunden så smertefri som muligt. Når alt andet fejler, har du måske ikke andet valg end at ty til den ekstreme foranstaltning. Endelig vil vi give dig nogle tip om, hvordan du holder Kodi-opstartskrasj i gang.

For bedre beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed, overvej at bruge en VPN

Afhængigt af hvor du bor, kan din internetudbyder overvåge internetaktivitet for at sikre, at alle overholder deres vilkår og betingelser. Og når en internetudbyder mistænker (endog fejlagtigt) at en bruger måtte krænke dem, kan konsekvenserne indeholde hastighedsregulering, sende meddelelser om ophavsretskrænkelser eller endog afbryde tjenesten. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere dataene på en måde, der gør det næsten umuligt at knække. Desuden tillader en VPN at omgå geografiske begrænsninger. Du kan endda forfalske din placering for at dukke op som om du er placeret et andet sted.

At vælge en VPN er en skræmmende opgave. Der er så mange leverandører til rådighed, og deres reklame kan nogle gange være vildledende. Vigtige faktorer at overveje, når du vælger en er en hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

VPN Vi anbefaler til Kodi - IPVanish

Image
Image

På Addictive Tips har vi testet flere VPN-leverandører (de fleste af dem rent faktisk) imod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. IPVanish leverer imponerende ydeevne og værdi med hundredvis af servere over hele verden, uden hastighedsdæksel eller gashåndtering, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Generiske, Catch-all Fixes at prøve først

Der er et par nemme ting, du kan forsøge at forsøge at rette op på Kodi-opstartskrascher. De er relativt lette, og de kan bare rette op på problemet.

 1. Sørg for, at du kører den nyeste version af Kodi. Kodi-opstartskrasj skyldes ofte opdateringer af tilføjelser, der ikke er kompatible med ældre versioner af Kodi.
 2. Kontroller, at de seneste operativsystem-patches er blevet installeret på din enhed. Dette gælder især, hvis Kodi begynder at gå ned, når du har installeret en ny version. Det kan kræve en patch til dit operativsystem, der endnu ikke er installeret.
 3. Sørg for, at du kun har installeret tilføjelser fra deres officielle arkiver. Nogle add-ons er tilgængelige fra flere repos men hver har kun et hjem. Her skal du installere det fra.

Forskellige nedbrud Opkald til forskellige løsninger

Hvis Kodi altid har fungeret godt og pludselig begynder at køre ved opstart, kan der kun være en grund, noget er for nylig blevet ændret. I modsætning til en bil eller andre mekaniske enheder slides software ikke ud og bryder til sidst. Så det er ikke andet end at fastslå, hvad der er ændret, og at vende tilbage til, hvordan det var. Lyder nemt, ikke? Nå, det er faktisk lidt mere kompliceret, end du måske tror. Årsagen: Mange ændringer sker automatisk uden at du er opmærksom på dem.

Nogle almindelige årsager til Kodi Startup Crashes

Der er to hovedtyper af Kodi-opstartskrækker:

 • De forårsaget af ændringer til Kodi, dets komponenter og udvidelser
 • De forårsaget af eksterne faktorer eller interaktionen mellem Kodi og den enhed, hvor den kører, og / eller anden software kører på den pågældende enhed

Seneste Kodi Upgrade

En nylig Kodi-opgradering er en almindelig årsag til Kodi-opstartskrascher. Du ser, at Kodi-udviklingsteamet bruger en betydelig mængde tidsfejl og tester deres kode. Men der er ingen måde, hvorpå de kan teste alle mulige kombinationer af hardware og software på hver og alle understøttede platforme. Det er derfor, at beta-test eksisterer, hvor "almindelige" brugere sætter softwaren igennem sine skridt, så det er så fejlfrit som muligt.

Hvis du lige har opgraderet Kodi til en helt ny version, og det går ned på dig, har du nogle få muligheder. Den første (og det er en fælles løsning på så mange problemer, især i Windows verden) er at genstarte enheden. Det kunne være alt, hvad der er nødvendigt.

Hvis du efter en genstart finder, at din nyligt opgraderede Kodi stadig kolliderer, har du muligvis ikke andet valg end at vende tilbage til den tidligere version. Men gør det ikke lige nu. Problemet kan være et andet sted. Der kunne være en tilføjelse, der er uforenelig med den nyere version af Kodi og forårsager at den styrter. Det kan derfor være en god ide at gå igennem systematisk add-on debugging beskrevet nedenfor.

Nyinstalleret eller opdateret tilføjelse

Dette er nok den mest almindelige årsag til Kodi-opstartskrascher. Og det er det nemmeste at fejle, hvis du er forsigtig med, hvordan du installerer add-ons. Som en god praksis skal du genstarte Kodi efter installation eller opgradering af enhver tilføjelse. På den måde, hvis Kodi styrter ved genstart, vil du straks vide, hvilken add-on der skal skyldes. På den anden side, hvis du har installeret og / eller opgraderet en håndfuld add-ons og finder ud af at Kodi går i stykker ved opstart, skal du gennemgå Systematisk add-on debugging proces for at finde den ene.

Men selvom du kun har installeret eller opgraderet en enkelt tilføjelse, før Kodi begyndte at krasje, hvordan fjerner du det, når Kodi ikke starter? Det er relativt enkelt, du skal fjerne add-on-biblioteket. Sådan gør du det. Af hensyn til denne vejledning antager vi, at vi har fundet Bob Unleashed-tilføjelsen til at være den, der forårsager Kodi-opstartnedbrud.

Du skal først starte fra Kodi brugerdata folder. Dens placering varierer afhængigt af dit operativsystem. Her er placeringerne for de mest almindelige:

 • Android: Android / data / org.xbmc.kodi / files /.kodi / userdata /
 • iOS: / private / var / mobile / bibliotek / indstillinger / kode / brugerdata /
 • Linux: ~ /.kodi / userdata /
 • Mac: / Brugere // Bibliotek / Application Support / Kodi / userdata /
 • OpenELEC: /storage/.kodi/userdata/
 • vinduer: Klik på Start knappen - Type% APPDATA% kodi userdata - Tryk på Gå ind

Fra brugerdata mappe, åbner addon_data mappe og find den mistænkelige tilføjelses mappe. Selvom mappenavne er noget kryptiske, skal du kunne genkende den, du leder efter. I vores eksempel kaldes mappen plugin.video.bob.unleashed.

Du skal blot slette mappen for at fjerne tilføjelsen fra Kodi. Når du genstarter Kodi vil du bemærke to ting. For det første kolliderer det ikke længere og det andet er tilføjelsen ikke der længere,

Antivirus Live Protection

Dit antivirusprogram kan forårsage Kodi-opstart. Det har at gøre med den levende filsystem beskyttelse funktion af nogle antivirus software. Dette problem vil undertiden opstå som systematiske nedbrud lige ved opstart, men også som nedbrud der sker inden for et minut eller to efter opstart. Vi har også set tilfælde, hvor Kodi begyndte fint, men styrtede, når vi forsøgte at installere nye tilføjelsesprogrammer eller opgradere eksisterende.

At løse dette problem er uden for artiklens anvendelsesområde, da metoden adskiller sig fra software til software. Mesteparten af tiden kan realtidsbeskyttelse let deaktiveres, enten midlertidigt eller permanent. Du vil måske også kontakte din antivirusudbyder's support. Måske har de en permanent løsning.

Systematisk tilføjelsesfejlfinding

Hvis du ved en eller anden grund ikke ved, hvilken udvidelse der får Kodi til at kollidere ved opstart, skal du lave en systematisk fejlfinding. Bevæb dig selv med tålmodighed. Dette er ikke kompliceret, især hvis du følger vores trinvise anvisninger, men det kan tage et stykke tid. Alt afhænger af antallet af tilføjelser, der er inkluderet i din Kodi-installation.

Først skal du sørge for at Kodi ikke længere kører. Find derefter brugerdata folder. Har du brug for hjælp til at lokalisere mappen userdata? Bare læs det forrige afsnit, vi har givet dig de mest almindelige steder, hvor du finder den. Når du har fundet den, skal du omdøbe den. Vi foreslår at omdøbe det til OLD_userdata.

Når du har gjort det, skal du starte Kodi. Begynder det ordentligt Hvis det gør det, betyder det noget i din brugerdata mappe forårsagede Kodi at kollidere. Du kan nu forlade Kodi.

Derefter - og det er lidt tid - kopier hver mappe fra mappen OLD_userdata til den nye. Vær særlig opmærksom på addon_data mappen, hvor hver undermappe skal kopieres individuelt. Efter at have kopieret hver mappe, skal du prøve at starte Kodi. Hvis den går i stykker, er den mappe, du lige har kopieret, årsagen til nedbruddet.

Nu hvor du har identificeret den sandsynlige årsag, skal du fjerne mappen og kopiere hele indholdet af brugerdata mappen undtagen den mistænkelige. Prøv at starte Koid igen. Hvis det virker, har du bekræftet årsagen til sammenbruddet. Du skal bare stoppe med at bruge den tilsvarende add-on, indtil en opdateret version er tilgængelig.

Når alt andet fejler, skal du geninstallere

Men hvad hvis uanset hvad du prøver, er du ude af stand til at finde årsagen til din Kodi-opstart nedbrud og rette den? Så skal du sandsynligvis vælge, men at downloade en ny kopi af Kodi enten fra den relevante app butik fra kodi.tv og gøre en komplet geninstallation fra bunden.

Før du gør det, vil du måske lave en liste over alle de tilføjelser, du har på din nuværende Kodi-installation. På den måde kan du geninstallere alt.

Den bedste måde at liste dine nuværende tilføjelser på er at starte fra Kodis startskærm og klikke på Tilføjelser i venstre rude.

Image
Image

Derefter skal du klikke på Mine tilføjelser.

Image
Image

Dette vil hente menuen til add-on-typer. Af særlig interesse er Ad d-on Repositories, P tilføjelser til rogram og V ideo-tilføjelser sektioner. Det er op til dig at beslutte, om du vil manuelt kopiere navnene på alle tilføjelsesprogrammer eller lave nogle skærmbilleder. Bare sørg for at du har en liste.

Også, før du geninstallerer Kodi fra bunden, skal du sørge for at enten omdøbe eller slette userdata-mappen. Hvis du ikke løber risikoen for, at din nye Kodi-installation vil bruge den sammen med det, der forårsagede det at gå ned.

Og når du geninstallerer dine add-ons, skal du sørge for at installere dem one-by-one og genstarte Kodi efter hver. På den måde kan du genstarte installationen fra bunden, så snart du installerer tilføjelsen, der forårsager din installation at gå i stykker, så du undgår det defekte addon.

Nogle tips til at holde sammenbrud fra at ske

Deaktiver automatiske opdateringer

Som vi har forklaret, sker der mange kodi-opstart efter at have opdateret tilføjelser; nogle gange sker disse opdateringer uden vores viden og når vi mindst forventer dem. Den bedste måde at forhindre dette på er selv at kontrollere opdateringsprocessen. Det betyder, at du skal deaktivere automatiske opdateringer. Det er relativt nemt, bare følg disse trin:

Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger Ikon. Det er den der ligner et lille gear øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Klik derefter på Systemindstillinger og klik på siden Systemindstillinger Tilføjelser på venstre rude.

Image
Image

Klik på den første linje, den der siger opdateringer. Du får se en valgdialogboks, hvorfra du kan vælge en af tre muligheder.

Image
Image

Vi foreslår, at du vælger den anden mulighed: Underretning, men installer ikke opdateringer. På denne måde ved du, når opdateringer er tilgængelige, men du kan stadig vælge, hvornår du vil installere dem.

Genstart Kodi efter hver enkelt tilføjelsesinstallation og / eller opgradering

En anden bedste praksis, der hjælper dig med hurtigt at identificere årsagen til Kodi Startup-nedbrud, er at vane at genstarte Kodi lige efter installation af ny tilføjelse, repo, build osv. Eller efter opdatering af eksisterende.

Det kan ikke holde Kodi i stykker, men det giver dig mulighed for hurtigt at vide, hvad der forårsagede nedbruddet. Som vi sagde tidligere, er de fleste sammenbrud forårsaget af nogle ændringer.

Konklusion

Selvom Kodi-opstartskrækker kan have flere forskellige årsager, har vi gennemgået de vigtigste og forklaret, hvordan du normalt kan finde årsagen til nedbrud og reparere dem. Desværre har vi kun været i stand til at ridse overfladen, der er alt for mange årsager til sammenbrud for at liste dem alle herinde. Men vi har fortalt dig om de mest almindelige, de der oftest nævnes på internetfora om Kodi.

Har du nogensinde haft et Kodi opstartskrasj? Var du i stand til at finde sin årsag og rette den? Venligst del din erfaring med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor. Vi elsker at høre fra vores læsere og lære om deres personlige oplevelser.

Efterlad en kommentar

Populært emne.