MMA Streams Add-on til Kodi - Installation og Oversigt

Indholdsfortegnelse:

MMA Streams Add-on til Kodi - Installation og Oversigt
MMA Streams Add-on til Kodi - Installation og Oversigt
Anonim

Hvis du er fan af Mixed Martial Arts (MMA), er MMA-strømme add-on til Kodi kan være lige hvad du har brug for at slukke din tørst for alle ting MMA. Tilføjelsen scraperer YouTube for alle slags MMA indhold og præsenterer dem til dig i et let at gennemse afspilningslister format. Mens MMA streams add-on til Kodi ikke vil lade dig se live UFC kampe, er der stadig meget meget godt indhold.

Hvis du ikke er MMA-ekspert, starter vi vores diskussion med en kort introduktion til Mixed Martial Arts, hvad det er, hvor det kommer fra. Derefter dykker vi lige ind i vores kernefag og fortæller alt hvad du behøver at vide for at installere add-onen. Hvis du følger vores trinvise vejledninger, vil du være i gang uden problemer.
Hvis du ikke er MMA-ekspert, starter vi vores diskussion med en kort introduktion til Mixed Martial Arts, hvad det er, hvor det kommer fra. Derefter dykker vi lige ind i vores kernefag og fortæller alt hvad du behøver at vide for at installere add-onen. Hvis du følger vores trinvise vejledninger, vil du være i gang uden problemer.

Vi vil derefter give dig et overblik over MMA Streams add-on til Kodi. Vi giver dig mulighed for at gøre dig bekendt med det og vide, hvor du kan finde det mest interessante indhold, samt diskutere nogle begrænsninger af tilføjelsen. Og da vi måske har gjort din appetit til MMA-indhold, vil vi kort diskutere andre add-ons, der kan interessere dig.

For den bedste beskyttelse af personlige oplysninger, når du bruger Kodi, overveje at bruge en VPN

Din internetudbyder kunne overvåge din internetaktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og hvis de mistænker, selv fejlagtigt, at du måske overtræder dem, kan de reagere ved at nedsætte din hastighed, sende meddelelser om ophavsretskrænkelser eller endog forstyrre din tjeneste. Nogle har endda været kendt for at indberette mistænkelig aktivitet til myndighederne. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere dataene ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Desuden giver en VPN mulighed for at omgå geografiske begrænsninger ved at tillade dig at spoof din placering og virke som om du er placeret et andet sted.

At vælge en VPN kan dog være svært. Der er så mange leverandører til rådighed og så mange specifikationer at sammenligne. Blandt de vigtige faktorer at overveje er en hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

VPN Vi anbefaler til Kodi - IPVanish

Image
Image

På Addictive Tips har vi testet flere VPN mod vores kriterier, og den udbyder, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

MMA i et nøddeskal

Hvis du ikke er bekendt med MMA, lad os prøve at forklare, hvad det er. Mixed Martial Arts er på sin enkleste måde en kampsport, der kombinerer elementer af slående-som i boksning og elementer af grappling-som i brydning. Men faktisk er det meget mere end det. MMA er en sport, hvor deltagere kan bruge enhver form for kampteknikker, der ofte blander ikke kun boxning og brydning, men også asiatiske kampsport som Taekwondo, Judo eller Jiu-Jitsu.

Den egentlige oprindelse af Mixed Martial Arts er ikke kendt, men den blev populær i vest i anden halvdel af det 20. århundrede. Bruce Lee, gennem sit system af Jeet Kune Do, populariserede begrebet kombinerer elementer af flere kampsport. Han troede, at den bedste fighter er ikke en bokser, karate eller judo mand. Den bedste fighter er en person, der kan tilpasse sig enhver stil, for at være formløs, til at vedtage en persons egen stil og ikke følge stilstilstanden.

I dag, selv om der er hundredvis af MMA-kampagner verden over, der producerer hundredvis af MMA-arrangementer, står UFC frem som den største organisation og har det meste af verdens bedste talent under kontrakt. Et par andre kampagner har erhvervet en vis berømmelse som Bellator MMA, ONE Championship og Invicta FC, en MMA-kampagne for hele kvinder. De fleste krigere begynder deres karrierer i mindre kampagner og bliver kontraheret af større organisationer efter at have konkurreret succesfuldt.

Installation af MMA Add-on på Kodi

Hvis du har installeret andre tredjeparts-add-ons på Kodi før, vil installationen af MMA-strømmen add-on til Kodi blive kendt. Og hvis du ikke har det, skal du ikke bekymre dig, vores trinvise instruktioner hjælper dig med at lykkes. Installation er en firedelt proces. Du skal først aktivere Ukendt kilde, så føjer du kilde til depotinstallation. Herefter installerer du det relevante lager og endelig installerer du den faktiske tilføjelse fra lageret. Lad os komme igang!

Sørg for ukjent kilde er aktiveret

Inden du kan installere dette eller nogen tredjeparts tilføjelsesprogrammer, skal du sørge for, at ukjente kilder er aktiveret i dine Kodi-indstillinger.

Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon. Det er det lille gear øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Klik på på skærmen Indstillinger Systemindstilling.

Image
Image

Klik Tilføjelser i venstre rude og sørg for at kontakten ved siden af Ukendte kilder er tændt.

Image
Image

Tilføjelse af Repository Installation Source

Tilbage til Kodi startskærm, klik på Indstillinger ikon en gang til. Klik derefter på Filhåndtering.

Dobbeltklik på Tilføj kilde i venstre rude på skærmbilledet Filhåndtering.

Image
Image

Klik i den boks, der åbnes og indtast derefter denne vej: https://fusion.tvaddons.co/kodi-repos/ og klik Okay.

Image
Image

Tilbage til Tilføj fil kilde boks, bemærk kildens navn (Kodi-repos) under Indtast et navn til denne mediekilde. Klik derefter på Okay at gemme den nye filkilde.

Image
Image

Installation af TVADDONS.CO Repository

Det næste skridt er at installere TVADDONS.CO-depotet. Et depot eller repo er et sted, hvor tilføjelsesprogrammer er installeret. Mere end blot et sted at gemme tilføjelsesprogrammer, men de giver også nogle ekstra funktionaliteter og vil sørge for at installere eventuelle nødvendige afhængigheder og holde opdateringer opdateret. MMA add-on er tilgængelig fra TVADDONS.CO repo, så vi skal installere det.

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser på venstre rude. Klik derefter på knappen Tilføjelsesbrowser ikon øverst til venstre på skærmen. Det ligner en åben boks.

Image
Image

Klik på på skærmen til tilføjelsesbrowser Installer fra zip-fil.

Image
Image

Vælg kodi-repo kilde, vi lige har tilføjet, og klik derefter på engelsk og endelig klik repository.xbmchub-X.X.zip at installere depotet.

Efter en kort tid bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen opbevaringsdatabaseens installation.
Efter en kort tid bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen opbevaringsdatabaseens installation.

Installation af den faktiske MMA Add-on

Alt, der er tilbage nu, er at installere den faktiske MMA add-on. Du skal stadig være på browser-skærmen. Du skal blot klikke på Installer fra depot.

Image
Image

Fra listen over tilgængelige lagre vil dens længde variere afhængigt af hvor mange arkiver du har installeret - find TVADDONS.CO repository og klik på den. Klik derefter på Video tilføjelser og endelig finde MMA i listen over tilgængelige video-tilføjelser og klik på den.

Du vil blive præsenteret med MMA-tilføjelsesinformationssiden. Bare klik Installere nederst til højre på skærmen for at starte installationen.

Når tilføjelsen og alle dens afhængigheder er blevet installeret, vises en bekræftelsesmeddelelse øverst til højre på skærmen.
Når tilføjelsen og alle dens afhængigheder er blevet installeret, vises en bekræftelsesmeddelelse øverst til højre på skærmen.
Tillykke! Du har lige installeret MMA-streams add-on til Kodi.
Tillykke! Du har lige installeret MMA-streams add-on til Kodi.

En oversigt over MMA Streams Add-on til Kodi

Når du starter MMA-tilføjelsen, kan du blive skuffet over at se en enkelt-hovedmenu. klikker MMA, den eneste mulighed afslører endnu en one-item-menu. Det er først, når du klikker Afspilningslister fra denne anden menu, du er taget til det faktiske indhold.

I hele 6 sider finder du tæt på 300 forskellige spillelister. De synes at være arrangeret i kronologisk rækkefølge, selvom de ikke er dateret.
I hele 6 sider finder du tæt på 300 forskellige spillelister. De synes at være arrangeret i kronologisk rækkefølge, selvom de ikke er dateret.

For at give dig en ide om, hvad denne tilføjelse har at tilbyde, lad os åbne en af afspilningslisterne. Af hensyn til denne demonstration har jeg valgt Fight Night Norfolk: Poirier vs Pettisafspilningsliste. Hvis du klikker på det, vises dette indhold.

Image
Image

Der er omkring 20 forskellige videoer, der rækker i længde fra cirka et minut til bare kort tid på 20 minutter. Du får se ottekantede interviews, indlæg, indlæg, pressekonferencer og træningshøjpunkter. Det eneste du ikke vil se, om de faktiske kampe.

Som vi har fortalt dig i vores introduktion omfatter denne tilføjelse kun indhold, der er skrabet fra YouTube. Og som du ved, har YouTube strenge regler for ophavsretligt beskyttet materiale. Med de fleste kamps tv rettigheder tilhørende forskellige MMA kampagner og tv-stationer, vil du ikke finde dem derinde.

Der er stadig en god mængde interessante indhold, især til en MMA fan. Men hvis du forventede faktiske kampe, kom du til det forkerte sted.

Nogle begrænsninger af MMA Streams Add-on til Kodi

Selvom MMA Streams add-on til Kodi har masser af interessant indhold, her er et par ting, vi ikke rigtig kunne lide om det.

Inkluderer kun YouTube-indhold

Dette er faktisk både en begrænsning og en fordel. Selvom du ikke finder nogen konkrete kampe eller andet ophavsretligt beskyttet indhold, er alt indhold, du vil se, 100% lovligt at se. Du er sikker på at du ikke bryder nogen lov.

To ubrugelige niveauer af one-item menuer

Uanset hvor meget vi prøver, kunne vi ikke finde ud af hvorfor der er to niveauer af en-menupunkter, før vi kommer til det egentlige indhold. Hvorfor ikke direkte liste de tilgængelige afspilningslister som hovedmenu?

Ingen søgefunktion

Uden en søgefunktion er det mere kompliceret at finde specifikt indhold. Dette mindskes dog lidt af den kronologiske rækkefølge af afspilningslisterne.

Nogle elementer markeret som Private Video

De fleste afspilningslister har i det mindste nogle ting, der vises som privat video og ikke afspilles. En afspilningsliste havde kun privat videoindhold.

YouTube-kvoter

Denne tilføjelse bruger YouTube API og falder derfor offer for YouTube-kvoter. Når du forsøger at få adgang til noget indhold om aftenen, vises du ofte med en besked om, at kvoten er overskredet og vil blive nulstillet ved midnat, USA Pacific tid. Når dette sker, er der ingen måde du kan se indhold på.

Andre add-ons til at overveje MMA fans

Hvis du er en hard-core MMA fan, var du måske skuffet over MMA Streams add-on til Kodi. Det har trods alt ikke engang kampe. Vi har afrundet et par andre tilføjelser, vi troede du kunne finde interessante. Planet MMA er muligvis den mest populære af alle tredjeparts MMA add-ons mens UFC Fight Pass tilføjelse giver dig mulighed for at se officielt UFC-indhold lige fra Kodi.

Og for endnu flere forslag, læs vores seneste artikel: Se UFC Replays på Kodi: Bedste UFC og MMA Add-ons til Kodi.

Planet MMA

Tidligere kendt som UFC Finest, er Planet MMA add-on til Kodi muligvis den største MMA add-on til rådighed. Og det er helt sikkert den med de fleste kilder. Udviklet af DetectiveKodi opdateres det ofte med alle de bedste og nyeste UFC og MMA indhold. Og for at gøre tingene endnu bedre er det meste af tilføjelsens indhold af højeste kvalitet. Blandt de mest populære indhold, du finder i Planet MMA, kan vi nævne Fights Spotlight, Fighters Collection, The Pioneers of MMA, MMA Movies, UFC Report og Ultimate Fighter.

MMA fans vil især elske Afdelingen for sidste begivenheder i Planet MMA. Det er her, de kan finde links til tidligere UFC-arrangementer, de måske har savnet. Der er også en Live Events sektion, der tilbyder strømme af levende kampe, når det er muligt. MMA Planet er langt den mest pålidelige kilde til både nuværende, levende og arkiveret UFC-indhold.

Vores seneste artikel om de bedste MMA-tilføjelser til Kodi indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan du installerer Planet MMA-tilføjelsen.

UFC Fight Pass

Hvis du er en sand MMA fan, så prøv ikke den "rigtige ting"? UFC Fight Pass-tilføjelsen til Kodi bruger dit abonnement på UFC Fight Pass-streamingtjenesten og giver dig mulighed for at se UFC-indhold lige fra Kodi.

Installation af UFC Fight Pass-tilføjelsen er lidt kompliceret. Det ser ud til at være kun tilgængeligt fra Portse-depotet, som kun kan installeres ved at downloade zip-filen fra GitHub på https://github.com/portse/plugin.repo.portse/archive/master.zip. Den detaljerede installationsprocedure er uden for anvendelsesområdet for denne artikel, men en hurtig søgning på nettet giver dig mulighed for at finde alle de oplysninger, du har brug for.

UFC Fight Pass er en betalt abonnementstjeneste, men prisen, der er mindre end 10 dollars om måneden, er mere end rimelig. Og hvis du er en ægte MMA fan, er chancerne for dig, at du selv finder den snavs billig.Og det er, hvis du sammenligner omkostningerne med, hvad kabel-tv-leverandører opkræver for blot en nat kampe, kan du finde det helt overkommeligt.

Konklusion

Selvom MMA Streams add-on til Kodi har nogle skuffende begrænsninger, har det stadig meget indhold at behage enhver MMA fan. Det fungerer godt, vandløbene er af høj kvalitet, og i kraft af at være YouTube-strømme kan du være sikker på at du kun ser lovligt indhold, og at du ikke bryder love.

Og hvis du vil have mere indhold, planlægger Planet MMA hvor MMA streams add-on stopper og giver dig adgang til tonsvis af indhold, der ikke ville være tilladt på YouTube, og er derfor fraværende fra MMA streams add-on. Men hvis du vil have den rigtige ting, vil UFC Fight Pass-tillæget kombineret med dit Pass Pass-abonnement lade dig se live events samt indhente kampe, du måske har savnet.

Er du fan af Mixed Martial Arts? Hvad er din foretrukne måde at se MMA indhold på Kodi? Prøvede du MMA Streams add-on til Kodi? Hvordan har din erfaring brugt det eller installeret den? Hvilken anden tilføjelse bruger du også til MMA-indhold? Venligst del dine tanker med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor.

Populært emne.