Sådan fixes alarm, der ikke ringer til iOS 11

Indholdsfortegnelse:

Sådan fixes alarm, der ikke ringer til iOS 11
Sådan fixes alarm, der ikke ringer til iOS 11
Anonim

Hvis du læser dette, er det muligt, at du var sen for noget vigtigt. iOS 11 har en alarmfejl. Det er ikke officielt anerkendt, men mange mennesker i mange fora klager over ubesvarede alarmer. Normalt kan du tildele en savnet alarm til at have sovet, men hvis det sker en for mange gange, begynder du at spekulere på om det er dig eller dit vækkeur, dvs. din iPhone. Alarmen, der ikke ringer fejl, er blevet rapporteret på enheder, der kører iOS 11 - iOS 11.1. Her er et par rettelser.

Fix Alarm ikke ringer

Prøv alle disse rettelser i stedet for blot at prøve en og forventer at løse problemet.

Opdater iOS til 11.2

iOS 11.2 er ude, og det har en hel del fejlrettelser. Alarmen, der ikke ringer på iOS 11, er ikke angivet, men det er muligt, at Apple med alle de andre iOS 11-fejl kun ville nævne det og fikse det under emhætten. Dette betyder, at opdateringen måske eller måske ikke løser problemet. Uanset hvad, opdater alligevel, og følg derefter de andre løsninger nedenfor.

Image
Image

Genstart iPhone

Vi genstarter normalt ikke vores enheder, men det synes at være en af de ting, der ser ud til at løse problemet ifølge brugere, der oplever det. Sluk telefonen og tænd den igen.

Slet alarm og tilføj en ny

Dette vil tage lidt tid, men slet alle alarmer, du har angivet på din iPhone, og tilføj dem igen. For at slette en alarm skal du åbne urappen og gå til fanen Alarmer. Tryk på redigering øverst til venstre, og tryk derefter på minusknappen ved siden af hver alarm for at fjerne den. Tryk på plusknappen øverst til højre for at tilføje en ny alarm.

Image
Image

Skift alarmlyd

Skift alarmen til noget andet. Hvis du rent faktisk sover gennem din alarm, bør det også rette op på det. Endnu vigtigere, hvis en bestemt lydfil er korrupt eller OS'et ikke kan 'se' det, kan dette muligvis løse problemet. Det lyder ikke plausibelt, men iOS har fejl som dette. En berygtet, stadig ubekendt bug er billederne ikke vises i kamera roll bug.

Hvis du vil ændre alarmlyden, skal du åbne urappen og gå til fanen Alarm. Tryk på redigeringsknappen øverst til venstre, og tryk derefter på den alarm, du vil ændre lyden til. På skærmen til alarmredigering skal du trykke på lyd og vælge en anden lyd til alarmen.

Slet Alarm Apps

Hvis du har alarmapplikationer eller apps, der hævder at hjælpe dig med at sove bedre, skal du fjerne dem fra din telefon. Hvis der er data, som du ikke vil tabe, skal du kontrollere, om appen har en sikkerhedskopi. Hvis appen ikke har en sikkerhedskopi til dataene, skal du aflæse appen i stedet for at afinstallere den.

Alarm ikke ringende - Fejl

Denne fejl manifesterer sig på forskellige måder. For nogle brugere ringer ingen alarmer. For andre ringer alarmerne om nogle dage, men ikke på andre. I andre tilfælde undlader det kun at ringe en eller to bestemte alarmer, og de gør det tilfældigt, og i nogle tilfælde vil alarmen ringe og andre gange vil det ikke. Det gør det svært at pin-point, om det er dig, der sover ved alarmen eller alarmen, der ikke ringer.

Populært emne.