UFC 218 på Kodi: Sådan Live Stream Max Holloway mod Jose Aldo Fight

Indholdsfortegnelse:

UFC 218 på Kodi: Sådan Live Stream Max Holloway mod Jose Aldo Fight
UFC 218 på Kodi: Sådan Live Stream Max Holloway mod Jose Aldo Fight
Anonim

UFC 218: Holloway vs Aldo 2 er på vej. Ultimate Fighting Championship bout er planlagt til December 2, 2017 i Detroit og pitter nuværende UFC fjervægtsmester Max Holloway mod tidligere WEC fjervægtsmester Jose Aldo. Kæmperne mødte tidligere i UFC 212, hvor Holloway tog sejren, så Aldo søger at sætte ting selv med en fantastisk oprør i UFC 218.

At få verdensomspændende adgang til UFC-kampe er altid et varmt emne, især når store kampe som Holloway vs Aldo 2 er på skemaet. Der er et par online ressourcer, der kan hjælpe dig med at streame via pay-per-view eller endda gratis, men den bedste måde at fange spillet på er at downloade det frie, open-source mediecenter Kodi og installere et par valg tilføjelser. Vi har samlet alle de bedste måder at se UFC 218 online og på Kodi, så du kan være klar til at gå, når kampen begynder!
At få verdensomspændende adgang til UFC-kampe er altid et varmt emne, især når store kampe som Holloway vs Aldo 2 er på skemaet. Der er et par online ressourcer, der kan hjælpe dig med at streame via pay-per-view eller endda gratis, men den bedste måde at fange spillet på er at downloade det frie, open-source mediecenter Kodi og installere et par valg tilføjelser. Vi har samlet alle de bedste måder at se UFC 218 online og på Kodi, så du kan være klar til at gå, når kampen begynder!

UFC 218 - Hvad du bør vide

UFC er opstået som den førende blandede kampsportturnering, der pitterer nogle af verdens mest talentfulde atleter mod hinanden. Fighters kommer fra en bred vifte af baggrunde, alt fra aikido og muay thai eksperter til højtstående jiu-jitsu bælter og professionelle brydere og boxere. En-til-en-kampene finder sted cirka en gang om måneden med mindre kampnaryhændelser mellem de nummererede turneringskampe.

UFC 218 finder sted 2. december 2017 kl. 22.00 EDT (UTC-5) på Little Caesars Arena i Detroit, Michigan. Billetter er stadig til salg på tidspunktet for skrivning og starter på $ 75 per person. Pay per view kampe via kabelabonnementer eller digitale markedspladser varierer i pris men er generelt omkring 50 USD.

UFC 218 Fight Card

UFC Fight Pass indledende kortkampe trækker i fire sæt krigere lige fra kvinders strawweight til heavyweight contenders. Cooper vs Magaña starter tingene efter, efterfulgt af welterweights Alhassan vs Homasi, heavyweights Willis vs Crowder og lette heavyweights Jeremy Kimball vs Dominick Reyes.

Fox Sports 1 foreløbige kortkampe omfatter kvinders strawweights Herrig vs. Casey, Letvægts Teymur vs Klose og welterweight Oliveira vs Medeiros. Den sidste kamp mellem Al "Raging" Laquinta og Paul "The Irish Dragon" Felder kunne vise sig at være en af de mere interessante kampe, da disse to atleter er tæt matchet i både dygtighed og erfaring.

Hovedkortet trækker i nogle af de mere populære krigere i UFC, der starter med strawweight Torres vs. Waterson og flytter vægtlisten til Alvarez vs Gaethje, Cejudo vs Pettis og Overeem vs. Ngannou. Tildelingskampen mellem Holloway og Aldo bliver den sidste kamp om aftenen, og den former sig for at være en utrolig begivenhed, du ikke vil gå glip af.

UFCs baggrund

Det ultimative kampmesterskab dateres tilbage til 1993. Det blev oprindeligt udtænkt som en måde at teste former for kampsport mod hinanden i one-on-one bouts. Boxers tog på tae kwan do masters, wrestlers konfronteret med kickboxers, der var endda en sumo wrestler pålagt at kæmpe med en erfaren blandet kampsport atlet! Begivenheden blev langsomt morphed fra en stil vs. stil udstillingsvindue til den populære kamp begivenhed, vi ser i dag. Moderne UFC er baseret ud af Las Vegas, Nevada, men sender udsendelser rundt om i verden.

Bliv sikker, mens du streamer med et godt VPN

Kodi selv er sikker, nem at bruge og helt fri. Mange af de add-ons, du kan installere, bøj disse regler dog lidt. Dette har medført øget kontrol over hele Kodi-samfundet. Selv tilfældige streamers kan finde deres internetforbindelser smadret bare ved at se en film eller live arrangement på Kodi!

Internetudbydere elsker at overvåge din onlineaktivitet og kan endda sælge indsamlede data til tredjepart. For at holde dine aktiviteter private og sikre, har du brug for en god VPN. VPN'er opretter en privat tunnel mellem dig og internettet ved at kryptere hver pakke data, der forlader din enhed. Ingen kan fortælle, hvad du ser, eller hvem du er, så du kan udfylde frihed og anonymitet.

At vælge det bedste VPN er dog ikke en lille opgave. Vi har forenklet processen ved at levere en anbefalet service nedenfor.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Efter at veje alle fordele og ulemper ved nogle af de mest pålidelige VPN'er rundt, IPVanish fremkaldt som det bedste valg for Kodi brugere. Tjenesten opnår den rette balance mellem hastighed og sikkerhed, så du aldrig får prioritet over den anden. Med IPVanish får du adgang til over 850 servere i 60 forskellige lande, som alle er flammende hurtigt. Dine data vil blive beskyttet af hård 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse, en automatisk kill-switch og en nullogningspolitik på alle trafik. Uanset hvor du går eller hvad du ser, giver IPVanish dig den bedste og mest private Kodi-oplevelse.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Vores foretrukne IPVanish funktioner omfatter:

 • Ubegrænset adgang til Kodi-add-ons uden hastighedskapsler eller båndbreddebegrænsninger.
 • Anonym torrent og P2P downloader uden begrænsninger.
 • Nem at bruge apps til Windows, Mac, Linux, Android og iOS.
 • Konfigurerbare krypteringsmuligheder giver bedre sikkerhed.

Sådan Watch UFC 218 på Kodi

Kodi er en af de bedste måder at streame levende sport fra komfort i dit eget hjem. Softwaren er gratis at bruge, kører på en bred vifte af enheder og er let at konfigurere og konfigurere. Du skal installere de rigtige tilføjelsesprogrammer for at se de fleste sportsindhold, men især live UFC-kampe.Tilføjelser er utroligt enkle at downloade, alt du skal gøre er at følge vores guider, og du vil streame på ingen tid.

Inden du kan installere add-ons, er der en hurtig indstilling, du skal skifte. Dette giver Kodi adgang til eksterne kilder, så det kan downloade og administrere depotwebadresser til dig.

 1. Åbn Kodi og klik på tandhjulsikonet til Indtast menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser.
 3. Skift skyderen ved siden af Ukendte kilder mulighed.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Bemærk: Nogle af Kodis tilføjelser kan linkes til piratkilder eller ellers ulovligt opnået indhold. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Se UFC 218 på SportsDevil

Spørg enhver Kodi-bruger, hvilken sports add-on der er den bedste, og de fleste af dem vil sige SportsDevil uden tøven. Denne utroligt enkle udvidelse kommer med snesevis af levende sportsstrømme, der er klar til at gå. Se fodboldkampe, NFL-spil, NBA-playoffs, lige ting som golf, hockey og tennis!

Image
Image

Installation af SportsDevil

Som de fleste Kodi-tilføjelser er SportsDevil inkluderet i flere lagre for at gøre det lettere at holde sig ajour. Installation af det betyder først at tage fat i repoen, tilføje den til dit system og derefter indtaste arkivfilen og søge efter SportsDevil. Hele processen vil ikke tage mere end et par minutter at fuldføre. Vi har beskrevet hele processen nedenfor for at gøre det så nemt som muligt.

Sådan installeres SportsDevil gennem Look Glass Repo:

 1. Åbn din webbrowser og besøg siden Look Glass repository.
 2. Download zip-filen ved navn repository.lookingglass.zip
 3. Gem filen et sted let at få adgang til, som dit skrivebord.
 4. Åben Kodi, navigere til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 5. Klik på ikonet Åbn boks øverst.
 6. Vælge Installer fra Zip-fil.
 7. Find den fil, du downloadede, og installer den til dit system.
 8. Gå tilbage til add-ons-menuen og vælg ikonet for åbent boks igen.
 9. Denne gang vælger du Installer fra Repository.
 10. Rul til Lup.
 11. Gå ind i Video tilføjelser folder.
 12. Find SportsDevil nær bunden.
 13. Klik på knappen Installere knap.
 14. Efter et øjeblik vil tilføjelsen være tilgængelig!
Image
Image

Brug SportsDevil til at se UFC 218

Med SportsDevil installeret, er du klar til at gennemse nogle strømme. Alt er organiseret af streaming source, derefter sportskategori, så du må muligvis gøre en lille surfing for at finde det indhold, du ønsker. Du kan heller ikke finde streams, før arrangementet starter, hvilket kan være noget af en gamble.

For live UFC-kampe, se efter mapper centreret omkring boksning, MMA eller brydning indhold. Nogle kilder har endda dedikerede UFC-kanaler til at se, men det er ikke altid tilfældet. SportsDevil har også Live TV og Sports TV-muligheder, der sender kanaler fra hele verden. Nogle af disse kan vise prelims eller endda titelkortet, men dit bedste spil er Live Sports sektionen. Nedenfor er et par af de mest pålidelige links til MMA type indhold. På spilledagen skal du gå ind i mappen Live Sports og tjekke følgende kilder først.

 • Dimsports.eu - Har en dedikeret mappe med UFC, WWE og boxing stream kilder.
 • FirstRowSports.eu - Inkluderer boksning, UFC og WWE strømme i en stor kategori.
 • SportStream365 - Værter både bokse og UFC streams.
 • LiveTV.ru - Har en fremragende "nu spiller" sektion med verdensomspændende udsendelser.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Se UFC 218 med FTFA-tilføjelsen

Nogen af en nybegynder på Kodi scenen, er FTFA en multi-purpose streaming ressource, der trækker sammen alt fra HD-film og tv-shows til tegnefilm, klassiske film, gamle tv-serier og meget mere. En af tjenesteydelsens store funktioner sports fans vil sætte pris på er en dedikeret Live PPV sektion, der sandsynligvis vil sende UFC 218, som det flyver.

Image
Image

Installation af FTFA

FTFA er tilgængelig via Brettus Repository. Installation af det er lidt mere involveret end nogle reposer, da det findes i en større samling af add-on-filer, du skal navigere igennem. Vi har beskrevet de nødvendige trin nedenfor. Følg dem, og du vil have FTFA oprettet i en jiffy.

Sådan installeres FTFA via Brettus Repository:

 1. Åbn Kodi på din enhed og klik på tandhjulsikon.
 2. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde.
 3. Tilføj følgende URL nøjagtigt som den vises: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/
 4. Indtast et nemt at huske navn, f.eks .toptuts
 5. Klik på OK. Kodi vil tilføje repoen til din kildeliste.
 6. Gå tilbage til hovedmenuen og vælg Tilføjelser.
 7. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 8. Vælge Installer fra Zip-fil, vælg derefter det repo, du lige har tilføjet.
 9. Rul ned og find den navngivne fil repository.Brettusrepo -.. # # lynlås
 10. Installer repo, og gå tilbage til menuen Åbn boks.
 11. Vælge Installer fra Repository.
 12. Vælg den angivne post Brettus Builds Repository.
 13. Naviger til Video tilføjelser.
 14. Kig efter FTFA-tilføjelsen på listen, og installer den.
 15. Efter et øjeblik vil tilføjelsen være tilgængelig til brug.
Image
Image

Brug af FTFA til at se UFC 218

Nu, hvor du har opbevaret depot og add-on, er du klar til at streame. FTFA indeholder et ton af forskellige ressourcer til at se film, tv-udsendelser, udsendelseskanaler fra USA og Storbritannien og alt imellem. Du kan fange nogle levende sportsindhold på live-tv-serverne, men for de vigtigste UFC-udgivelser skal du tjekke PPV Live-mappen. Når UFC 218 begynder, kan du finde links til eventuelle tilgængelige strømme, der er angivet i denne kategori.

Måder kan du se UFC 218 Online

UFC-begivenheder plejede at være begrænset til betaling pr. Visning tjenester, der gik gennem din kabel-tv-udbyder. Nu hvor der findes en bredere vifte af markedspladser på forskellige platforme, er det meget lettere at få adgang til UFC-kampe på din pc, smartphone eller spilkonsol. Priserne er generelt de samme på tværs af enheder, så du kan vælge din yndlings og sætte sig ind for en god kamp.

Metode 1 - Betal pr. Visning fra en kabeludbyder

De fleste større kabel-tv-udbydere tilbyder pay-per-view-arrangementer, du kan købe via deres hjemmeside eller via en dedikeret PPV-kanal. UFC 218 har en officiel liste over kabelvirksomheder, der tilbyder adgang til den kommende kamp, herunder DirecTV, AT & T, VerizonFiOS, Comcast, Dish Network, Cox, Rogers og meget mere. Dette er langt den nemmeste måde at se UFC 218 på, da det kun tager et par klik at købe og få tingene klar til den store nat.

Metode 2 - Sæt Top Tv-bokse

Hvis kabel ikke er dine ting, vil et antal digitale indholdsleverandører lade dig købe UFC 18 til et mindre gebyr. Du skal muligvis downloade en dedikeret UFC-app for at få adgang til indholdet, men ellers er det en hurtig og enkel proces. Understøttede markeder omfatter Xbox Live Marketplace, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku og Samsung Apps.

Metode 3 - Se online i din browser

To hurtige muligheder er tilgængelige for at få UFC 218 i din webbrowser: UFC Fight Pass og UFC TV. Begge er officielle produkter, der er sikre og nemme at bruge, og de arbejder med enhver computer eller et operativsystem, herunder bærbare computere.

Metode 4 - Se på Android-enheder

UFC driver en officiel app på Google Play. Den er kompatibel med både Android-smartphones og -tabeller og giver dig mulighed for at holde øje med UFC-nyheder og MMA-arrangementer sammen med eksklusive videoer, interviews og live-streams. Pay-per-view kampe er også et par stykker væk, og du kan endda oprette advarsler for at fange breaking news.

Metode 5 - Søg på UFC-webstedet

Den officielle hjemmeside for UFC 218 har nogle flere muligheder for at fange kampen live, herunder en udtømmende liste over kabel- og appleverandører. Du kan også købe billetter for at se begivenheden personligt eller gennemse barer i dit område, der viser kampen.

Konklusion

Er du klar til UFC 218? Holloway vs Aldo 2 former sig for at være en vigtig kamp. Selv de foreløbige kort har nogle tunge hitters og bitter rivalisering! Uanset hvilken platform du favoriserer eller hvem dine bedste krigere er, vil UFC 218 være en eksplosion. Hvis du kender til andre tips eller tricks til at se kampen, da den flyver, så lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.