Sådan midlertidigt deaktivere meddelelser i Firefox

Indholdsfortegnelse:

Sådan midlertidigt deaktivere meddelelser i Firefox
Sådan midlertidigt deaktivere meddelelser i Firefox
Anonim

Hjemmesider kan sende brugere desktop beskeder via browseren. Disse meddelelser vises på dit skrivebord, så hvis du bruger en anden app, eller du browser i et andet vindue / faneblade, vil du stadig se dem. Du kan vælge på et websted, hvilke websteder der kan sende dig besked om skrivebordet, og som ikke kan. De fleste moderne browsere kan vise dig skrivebordsbeskeder. Chrome og Firefox understøtter begge dem, men Firefox har en over Chrome med funktionen Ikke forstyrr. Denne funktion giver dig mulighed for midlertidigt at deaktivere underretninger i Firefox.

Denne funktion har været en del af Firefox i et stykke tid, selvom du forsøger at undgå opdatering til Firefox 57, kan du stadig bruge den, hvis din version af Firefox er noget nyere.

Deaktiver midlertidigt meddelelser midlertidigt

Åbn Firefox og klik på hamburgerikonet øverst til højre. Fra menuen, der åbnes, vælg 'Indstillinger' og gå til fanen Privacy & Security. Du kan også skrive 'om: præferencer # privatliv' i adresselinjen.

Rul ned til afsnittet Tilladelser, og du får se en 'Forstyr ikke' -indstilling. Aktivér det, og du vil ikke længere se underretninger fra websteder. Dette er midlertidigt og vil fungere for din nuværende Firefox-session. Når du har afbrudt Firefox og åbner den igen, vil du begynde at få beskeder fra websteder igen.

Image
Image

Forstyr ikke i Firefox

Undgå at forstyrre Firefox er ret grundlæggende; Du kan aktivere eller deaktivere den fra browserens indstillinger, men det handler om alle. Denne funktion omhandler underretninger, og en lignende funktion findes på populære desktop- og mobiloperativsystemer. Sammenlignet med den måde, denne funktion implementeres på et operativsystem, er Firefox ikke forstyrret undervældende. Det kan være en peg over Chrome, men det er bare en lille pinde.

Med Forstyr ikke i Firefox, kan du ikke hvidliste hjemmesider, og du kan ikke planlægge den til at tænde eller slukke automatisk. Det er også lidt skuffende, at denne funktion nulstilles efter hver lancering. Der synes ikke at være nogen om: config præference, som lader brugerne tweak Ikke forstyrre. Hvis du leder efter mere kontrol over meddelelserne, skal du overveje at søge et tilføjelsesprogram, der kan levere de funktioner, der mangler i standardfunktionen. Alternativt kan du prøve at bruge dit operativsystems forstyrrelse af funktionen. Det gælder for alle apps og Firefox er en app ligesom resten. Begge alternativer vil stadig have deres egne begrænsninger, men hvis en enkel tænd / sluk-knap ikke opfylder dine behov, er de alternative muligheder værd at prøve.

Populært emne.