Sådan roterer du billeder til Snapchat

Indholdsfortegnelse:

Sådan roterer du billeder til Snapchat
Sådan roterer du billeder til Snapchat
Anonim

Snapchat giver dig ikke mulighed for at dele billeder i liggende tilstand. Hvis du har et billede, du tog i liggende tilstand, vil den blive drejet sidelæns i et øjeblik. Det er overflødigt at sige, at billedet vil se dårligt ud, og det er højst sandsynligt, at enhver tekst, du tilføjer, vil skjule emnet for billedet. Foto seere på både iOS og Android har en roterende funktion, men det gør det heller ikke meget godt i dette tilfælde. For at rotere billeder til Snapchat skal du få lidt kreativitet. Her er tre løsninger, som alle giver forskellige resultater, som du kan prøve.

screenshot

Dette er det skøreste trick på denne liste, men det virker i et nøjagtigt, hvis du ikke vil installere en app, og du er ikke villig til at beskære noget af billedet. Åbn billedet i lager Foto-appen på din telefon. Tryk på det, så alle redigering og delingskontroller forsvinder. Du bliver efterladt med dit billede, og da det er i landskabet, sorte barer øverst og nederst.

Tag et screenshot og del det på Snapchat. Dit billede vil have sorte søjler øverst, men det bliver ikke beskåret. Endnu vigtigere vil Snapchat se det som et portrætmodusbillede.

Afgrøde

Dette kræver ikke en tredjepartsapp, men du mister en del af dit billede. Alt du behøver er din lager billeder app igen. Åbn billedet og beskær det, så det ikke længere er et landskabsfoto. Det betyder, at du vil trimme billedet fra siderne ganske lidt. Når du har et billede med en større højde end bredden, vil Snapchat ikke rotere det.

Image
Image

Firkantede fotos

Beskær en betydelig del ud af dit billede lige så Snapchat mener, at det er i portrættilstand, er ikke tiltalende. En bedre måde at beskære det på, men tabe mindre af billedet er at beskære det til en firkant. Du kan bruge Instagram til at gøre dette. Vælg blot fotoet fra din kamerafolle, men gem det i stedet for at uploade det Instagram.

Alternativt kan du finde en fotokollage eller fotoramme-app, der lader dig beskære et foto til en firkant. Når du har beskåret det, uploader Snapchat det i portrættilstand.
Alternativt kan du finde en fotokollage eller fotoramme-app, der lader dig beskære et foto til en firkant. Når du har beskåret det, uploader Snapchat det i portrættilstand.

Snapchat skal være den eneste app, der kan gøre lodrette videoer populære og tvinge folk til at undgå at tage billeder i liggende tilstand. Vi kan ikke klage, fordi Snapchat er en social media app, og denne særlige fotoorientering passer til appen, og det er brugere. Folk holder normalt ikke deres telefoner sidelæns, uanset hvilken slags foto der deles, vil Snapchat ikke vise dem nogen anden måde.

Populært emne.