Sådan slukkes forslag på fanen Ny side i Chrome

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukkes forslag på fanen Ny side i Chrome
Sådan slukkes forslag på fanen Ny side i Chrome
Anonim

Chrome til iOS og Android indeholder forslag til indhold på den nye faneblad. Det vises under hurtigopkald og tilbyder artikler, der kan være af interesse for dig. Det siger sig selv, at browsere, der forsøger at vade ind på feltet for foreslået indhold på denne måde, ikke er lige godt modtaget. Den gode nyhed er, du kan slukke for forslag på den nye Chrome-faneside.

Image
Image

Sluk forslag - iOS

Åbn Chrome-appen på din iPhone eller iPad. Tryk på knappen flere valgmuligheder, dvs. de tre prikker øverst til højre og vælg Indstillinger fra menuen.

Gå til Fortrolighed og sluk for knappen "Søg og webstedforslag", og det foreslåede indhold fra den nye fane side er væk.

Image
Image

Sluk for forslag - Android

Chrome på Android har også foreslået indhold på den nye faneblad. Slukning er ikke så åbenlyst simpelt som det er på iOS.

Hvis du vil deaktivere forslag på den nye fane side i Chrome, skal du indtaste følgende i UL-linjen. Tryk på rullemenuen under den. Vælg indstillingen 'Deaktiver' i menuen, der åbnes, og genstart Chrome ved hjælp af knappen Genstart nu, der vises, efter du har ændret flagget.

chrome: // # muliggøre-NTP-remote-forslag

Det er alt, hvad du skal gøre. Når du har deaktiveret dette flag i Chrome til Android, vises det foreslåede nyhedsindhold ikke længere på den nye faneblad i Chrome. Det vil dog blive erstattet med dine seneste bogmærker.

Denne nye funktion blev tilføjet i Chrome 54, hvilket betyder, at den har eksisteret i et par måneder nu. Evnen til at deaktivere den har altid været der. iOS kan muligvis have modtaget denne funktion senere end Android-brugere, da Google normalt skubber nye funktioner til iOS-versionen af dets apps, efter at de allerede har været på Android i meget tid.

Det foreslåede indhold er ikke ubrugeligt, fordi det korrekt identificerer, hvilke emner du er interesseret i og viser dig relevant indhold. Den eneste ulempe er, hvis du er interesseret i en bestemt niche, f.eks. teknologi, følger du sandsynligvis de websteder, som Chrome foreslår. Forslagene er næppe dem, hvor du vil opdage nye hjemmesider at læse. Det er de samme, populære, at folk, der ikke er interesseret i teknologi, nok har hørt om. Derfor er det ikke fornuftigt for Chrome at tilføje en funktion som denne.

Det giver ikke engang brugerne en bedre læseoplevelse. Det leder i det væsentlige til et bestemt websted, som du sandsynligvis allerede følger.

Populært emne.