Sådan integreres skrifttyper i et MS Word-dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan integreres skrifttyper i et MS Word-dokument
Sådan integreres skrifttyper i et MS Word-dokument
Anonim

MS Word bruger som standard Calibri-skrifttypen. Hvis du opretter et dokument i denne skrifttype, bliver det perfekt på enhver platform, som MS Office er tilgængelig til. Hvis du ikke er fan af Calibri, kan du bruge Arial eller Times New Roman i stedet. De er begge almindelige skrifttyper og betragtes som 'profession', hvis du laver et officielt dokument. Når det er sagt, kan MS Office bruge enhver skrifttype, der er tilgængelig på dit system. Du kan vælge det fra skrifttype-rullemenuen på fanen Startside. Der er kun et problem; Hvis du bruger en special skrifttype til at lave et dokument og derefter sende dokumentet til en person, der ikke har skrifttypen, læser de dokumentet i standard Calibri-skrifttypen. Der er en simpel måde at komme rundt på dette; indlejre skrifttyper i et MS Word-dokument.

Vi skal advare dig om, at hvis du vælger at indlejre skrifttyper i et MS Word-dokument, vil det øge filens størrelse. En skrifttype er ikke en big deal, men hvis du har brugt flere skrifttyper, og du integrerer dem alle, bliver dit dokument meget større end normalt.

Embed Fonter

Hvis du vil indlejre skrifttyper i et MS Word-dokument, skal du åbne dokumentet på dit system, dvs. det system, som skrifttypen er installeret i. Gå til Filer> Valg. Vælg fanen Gem i rullemenuen, og rul ned til afsnittet "Bevar troskab, når du deler dette dokument". Kontroller indstillingen 'Embed skrifttyper i denne fil', og når du gemmer filen, bliver de skrifttyper, der bruges i den, automatisk indlejret.

Image
Image

Reducer filstørrelse

Vi nævnte tidligt at dette vil øge størrelsen på den fil, der er gemt. For at trimme det lidt, skal du også aktivere de to andre indstillinger under indlejringsindstillingen, dvs. Indlejring kun de tegn, der bruges i dokumentet, og ikke indlejre det fælles systemformat.

Indsæt kun de tegn, der bruges i dokumentet, kun indlejre de tegn, du har brugt i filen. Lad os f.eks. Sige, at du brugte en special skrifttype til at indtaste ligninger i et dokument. Denne skrifttype har gode matematiske symboler og flotte numre, og det har også alfabetet. Hvis du aktiverer denne indstilling, vil kun de matematiske symboler og tal, du brugte fra den særlige skrifttype, blive integreret i stedet for hele skrifttypen.

Den anden mulighed er som standard aktiveret. Det forhindrer almindelige skrifttyper som Arial og Times New Roman fra at blive indlejret i en fil.

Populært emne.