Project Cypher for Kodi: Sådan installeres Project Cypher Kodi Add-on

Indholdsfortegnelse:

Project Cypher for Kodi: Sådan installeres Project Cypher Kodi Add-on
Project Cypher for Kodi: Sådan installeres Project Cypher Kodi Add-on
Anonim

De fleste Kodi brugere er på udkig efter en pålidelig IPTV addon og Project Cypher er absolut en stærk konkurrent. Det har været på Kodi scenen i et stykke tid, men det er kun rigtig i 2017, når udvikleren har formået at få det op til den standard, Kodi-brugere er kommet til at forvente af deres addons. Men med nogle pæne nye funktioner, sit eget lager og et stort antal vandkvalitetsstrømme, er Project Cypher nu virkelig kommet i sin egen.

Image
Image

Project Cypher er et populært tillæg til live-sport, selvom det som de fleste IPTV-addonser kæmper for at holde levende sportsfeeds i kølvandet på vedvarende pres fra indehavere af ophavsret. Det gør i det mindste lige så godt som dets vigtigste rivaler og et stort udvalg af filmindhold til rådighed, og en stor funktion, hvor du kan spille en film med et enkelt klik, gør det stadig mere populært hos filmfans. I denne artikel vil vi forklare hvordan du kan downloade og installere Project Cypher Kodi addon samt gennemgå sin seneste version for at fortælle dig alt, hvad du behøver at vide.

Inden du downloader Project Cypher - Installer en VPN

Enhver, der streamer direkte tv eller sportsdækning gennem Project Cypher, anbefales kraftigt at bruge en VPN. En VPN er nødvendig, fordi Project Cypher streams et stort udvalg af indhold, og mens nogle er lovligt tilgængelige, er nogle sandsynligvis ikke. Gennem årene har flere af Kodi-brugere fundet sig udsat for lovlig indvirkning som følge af streaming af ophavsretligt beskyttet indhold på addons som Project Cypher. Den seneste nedbrud af ophavsretsindehavere gør et VPN endnu vigtigere.

Addon selv påtager sig intet ansvar for dets indhold, hvilket betyder, at det er nede for brugerne at gøre det. En VPN fungerer ved at gøre dig anonym online og kryptere alle dine online data. Dette gør det næsten umuligt at linke din Kodi-aktivitet direkte tilbage til dig og beskytter dig mod mulige konsekvenser. Der er masser af VPN'er rundt, men når du vælger den rigtige, er der fire kernekriterier, du skal overveje:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - Online streaming, især IPTV-streams, har brug for hurtige forbindelseshastigheder. Nogle VPN'er kan sænke forbindelseshastighederne for meget, men det bedste gør det ikke.
 • Stærkt privatliv indstillinger - Kodi-brugere svarer på deres VPN for at give dem sikkerhed og privatliv, så de har brug for en udbyder, der tilbyder det allerbedste af begge.
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik - Kodi addons bruger forskellige typer filer, og streaming indhold kan være meget datakrævende. Nogle VPN'er har restriktioner for både filtyper og datamængder, men Kodi-brugere har brug for en uden sådanne begrænsninger.
 • Bred server tilgængelighed - Jo flere servere der er til rådighed, jo hurtigere vil forbindelseshastigheden sandsynligvis være, og jo mere internationalt indhold kan du blokere.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

I betragtning af alle de bedste VPN'er på grundlag af disse fire kernekriterier er det klart, at IPVanish er den bedste allround VPN til Kodi brugere. Det tilbyder super-hurtige forbindelseshastigheder på tværs af deres netværk af servere, og disse hastigheder er ensartede og pålidelige også. Og med et netværk på mere end 850 servere i 60 lande rundt omkring i verden har de et stort udvalg af servere til at oprette forbindelse til. Der er ingen brugsbegrænsninger overhovedet, hvilket er perfekt til Kodi-brugere, og deres kryptering og privatlivsbestemmelser er på niveau med alle de bedste VPN'er rundt. IPVanish fungerer også på næsten alle enheder, som du måske vil køre Kodi også, hvilket gør det til det bedste valg for Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Project Cypher Kodi addon

Efter nogle få problemer med at downloade Project Cypher i løbet af sin historie, har de for nylig valgt at gøre det tilgængeligt via deres eget depot. Dette giver det et sikkert og pålideligt hjem, hvor processen med at downloade og installere det hurtigt og nemt. For at downloade Project Cypher er alt du skal gøre, at følge disse enkle trin:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg Filhåndtering faneblad nederst på skærmen og klik derefter på Tilføj kilde
Image
Image
 1. I pop-up boksen, som følger, skal du klikke på, hvor den står og indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: http://cypher-media.co.uk/repo/ og klik derefter på Okay. Giv den nye kilde et navn, som f.eks. CypherRepo, for kilden og klik Okay igen.
Image
Image

 1. Tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons fane.
Image
Image
 1. Klik på Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og er øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg nu Installer fra zip-fil. Klik på CypherRepo og vælg en fil, der hedder repository.Cypherslocker-x.x.x.zip. Vent, indtil du modtager en meddelelse øverst til højre på skærmen, som bekræfter, at din installation er blevet gennemført.
Image
Image
 1. Nu vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klikker du på Installer fra depot.
Image
Image
 1. Åben op Cyphers Locker klik derefter på Video addons efterfulgt af Project Cypher. Dette vil downloade og installere addonet og igen vil du blive underrettet øverst til højre på skærmen, når processen er fuldført.
Image
Image
 1. Nu kan du gå tilbage til startskærmen og klikke igennem Add-ons, Video Addons, og så Project Cypher at begynde at se.
Image
Image

Sådan bruger du Project Cypher Kodi addon

Når du åbner Project Cypher for første gang, bliver du konfronteret med en temmelig lang og skræmmende hovedmenu. Ikke panik! På trods af mængden af indhold, der er tilgængeligt på denne addon, er det faktisk relativt smertefrit at navigere. Menupunkterne er for det meste selvforklarende, men her er et kort overblik over, hvad du kan forvente:

Image
Image

 • IMDB-film - Dette er hjemsted for alt filmindhold på Project Cypher. Du kan søge det tilgængelige indhold efter navn eller se specifikt på boksæt eller samlinger, hvis du er efter en bestemt Hollywood-franchise. Der er også en funktion, der hedder IMDB-skraber, der linker til film, der er populær på IMDB-webstedet og skraber informationer fra det pågældende websted.
 • IMDB tv-udsendelser - Dette afsnit fungerer stort set præcis som den foregående, men er fokuseret på tv-indhold snarere end film.
 • Søg film og tv-shows - Denne funktion kræver, at brugere henter et andet addon kendt som ReBirth. Det er af samme udvikler, men generelt har vi en tendens til ikke at godkende addons, der forsøger at skubbe andre addons på deres brugere.
 • Kids Center - Kids Center er stedet at gå til familieindhold, men indholdet er ikke så bredt som nogle andre dedikerede børns addons. Brugere kan linke til YouTube kids indhold og søge efter animeret indhold, og der er også en tantalizing mulighed, som hævder at tilbyde hver Disney film. Dette er brudt ned i årtier, og selvom vi ikke kan garantere for hvert link, der virker, synes det at være ret omfattende, og alle dem, vi forsøgte, var fint.
 • IPTV kanaler - Denne mulighed er knyttet til en liste over tilgængelige IPTV-streams, herunder kanaler fra hele verden. Undermenuerne er ikke helt klare, men med lidt gravering er der ikke meget, du vil ikke kunne finde.
 • BBC Live Channels - Dette afsnit forbinder BBC iPlayer og gør alle nationale, lokale og specialiserede BBC-kanaler tilgængelige for at streame live. Project Cypher advarer om, at en VPN, der er forbundet til en britisk server, vil være nødvendig for at se indholdet.
 • Live World CCTV -Dette afsnit giver brugerne mulighed for at se live CCTV-kameraer fra hele verden. De er opført efter beliggenhed, med mange af verdens mest berømte landemærker og steder til rådighed samt nogle få ukonventionelle, såsom fra den internationale rumstation.
 • Sports VOD - Dette afsnit giver seerne mulighed for at nyde højdepunkter og replays fra alle de seneste store amerikanske sportsligaer og en række europæiske sportsgrene som f.eks. Fodbold og rugby .
 • Miami TV - Det er ikke umiddelbart klart, hvorfor Miami TV gør det til hovedmenuen, men det forbinder de forskellige Miami TV-kanaler.
 • Kølet zone - Et andet quirky link, som måske er ved at udnytte den seneste tendens til langsomme tv-arrangementer. Et antal link til indhold for dig at slappe af og slappe af også.
 • Koncerter - Dette linker til en række live-on-demand koncerter fra nogle af verdens største musikere, herunder Mumford and Sons, Foo Fighters, Adele, Kings of Leon og Coldplay.
 • Serial Killer Directory - Et andet ulige valg til hovedmenuen, men dette har links til en lang række seriemorder-relaterede dokumentarer.
 • NASA Live Streams Directory - En stor favorit af vores, denne mulighed forbinder til flere levende NASA-strømme, så du kan se den seneste handling fra deres projekter i det ydre rum.
 • Gratis PPV - Dette afsnit forsøger, og det lykkes ofte, at give gratis links til betalings-per-visning-sportsbegivenheder, som f.eks. De seneste kampeudfald og UFC-arrangementer.

Der er også et par administrative muligheder nederst på hovedmenuen, som f.eks. En, der gør det muligt at rydde cache-cache, hvis du finder addon begyndt at bremse. Vi fandt ud af, at denne mulighed til tider var yderst nyttig.

Hvordan Projekt Cypher Kodi addon udfører

I betragtning af omfanget af Project Cypher addon er dens præstation temmelig imponerende. Der er et par små problemer. På de generelle søgefunktioner i hele Project Cypher addon er der en reel mangel på information. Hvis du leder efter en film, er alt, hvad du skal fortsætte, navnet og det år, det blev udgivet. Der er intet billede og ingen yderligere oplysninger, som kan gøre det svært at finde indhold, medmindre du ved præcis, hvad du leder efter. Der er nogle få brudte links, men i et så stort addon ville det være urimeligt at forvente ellers.

På trods af disse små problemer er der meget at rose om Project Cypher. Menneskerne bag Project Cypher har i de senere tid gjort en reel indsats for at forbedre kvaliteten af deres forbindelser. Det har virkelig lønnet sig. Næsten ethvert link, vi forbinder til, var enten HD eller SD kvalitet, hvilket bestemt ikke er tilfældet med alle deres rivaler og er en ægte fjer i Project Cypher cap. Brugervenlighed er ikke perfekt, men det er ikke så slemt som nogle rivaliserende addons og for det indhold, der er mest efterspurgt af brugere (sport, film og tv), er det generelt ret nemt at finde indhold.

Projekt Cypher Kodi addon konklusioner

Som IPTV går, er Project Cypher utvivlsomt deroppe med de allerbedste. Det er sket i løbet af de seneste måneder, og selvom der stadig er plads til forbedring, vil vi helt sikkert anbefale det som et værdifuldt supplement til dit Kodi-bibliotek.

Hvad laver du af Project Cypher? Fandt du vores download- og installationsvejledning fungerede ok? Hvordan fandt du addon at bruge? Var kvaliteten af dens indhold op til bunden? Du er velkommen til at dele alle dine tanker med os i kommentarfeltet nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.