Sådan slettes en Windows 10-opdatering, der downloades til dit system

Indholdsfortegnelse:

Sådan slettes en Windows 10-opdatering, der downloades til dit system
Sådan slettes en Windows 10-opdatering, der downloades til dit system
Anonim

Når operativsystemerne opdateres, gør de det uden at kræve en frisk installation. Opdateringerne er trinvise og installeret oven på det aktuelle OS. Sådan fungerer det på både stationære og mobile platforme. Hvis brugerne blev tvunget til at gøre en frisk installation af OS hver gang der var en opdatering, ville ikke mange mennesker forstyrre det. Opdateringsprocessen håndteres fuldstændigt af operativsystemet, hvor brugeren får mulighed for at vælge, hvornår opdateringen er installeret, men intet andet. Nogle gange undlader opdateringer at installere, og det er de downloadede filer, der skyldes. I Windows 10 er en mislykket opdatering alt for almindelig. Du kan slette en Windows 10-opdatering fra dit system og downloade den igen, hvis den hele tiden ikke installerer.

Før vi forklarer, hvordan du kan slette en Windows 10-opdatering, skal du vide, at dette kun virker for opdateringer, der er blevet downloadet, men ikke installeret. Hvis en opdatering er installeret, kan du ikke fjerne den med en simpel sletningskommando. Du skal i stedet rulle tilbage til en tidligere version af operativsystemet.I Windows 10 kan du gøre dette fra appen Indstillinger under Opdatering og sikkerhed> Gendannelse. Det er også værd at nævne, at rulning tilbage til en ældre version kun er mulig inden for tredive dage efter en opdatering. Derefter er den eneste måde at rulle tilbage gennem et systemgendannelsespunkt.

Slet en Windows 10-opdatering

Åbn File Explorer og gå til følgende placering. Hvis du ikke har installeret Windows på C-drevet, skal du erstatte drevet i stien nedenfor med det korrekte drevbogstav.

C: Windows SoftwareDistribution Download

Alle filer, som Windows 10 skal opdateres, downloades her. Vælg dem alle, og tryk på slet tasten. Du skal have administrative rettigheder for at slette disse filer. Hvis filerne ikke slettes, skal du starte i sikker tilstand og prøve igen.

Image
Image

Opdater filer vs. resterende filer

Filerne i Download-mappen kan eller måske ikke være filer, der er nødvendige for at opdatere Windows 10. Der er ingen mulighed for at kontrollere ved blot at kigge på dem, men størrelsen på Download-mappen vil fortælle dig, hvilke typer filer de er.

Højreklik på download-mappen og vælg Egenskaber fra kontekstmenuen. På fanen Generelt skal du kontrollere mappens størrelse. Hvis det er lille, og i MB'er, er filerne i det resterende filer tilbage, efter at en opdatering er installeret. Hvis størrelsen er betydeligt stor, så opdaterer de sandsynligvis filer. Hvis en opdatering hele tiden ikke installeres på dit system, kan du kontrollere, hvor stor opdateringen er, og match den med den i mappen Download. Hvis de er ens eller lukkede, har opdateringen hentet. Slet dem og Windows 10 vil downloade dem friske.

Dette kan eller måske ikke løse problemer med opdateringer af Windows 10. Der kan være mange grunde til, at en opdatering mislykkes, og det er bare en af de ting, du kan forsøge at løse problemet.

Populært emne.