DailyMotion Kodi Addon: Sådan installeres og Quick Guide

Indholdsfortegnelse:

DailyMotion Kodi Addon: Sådan installeres og Quick Guide
DailyMotion Kodi Addon: Sådan installeres og Quick Guide
Anonim

"Video dræbt radio-stjernen" gik teksten til en berømt 1980-sang af pop-gruppen The Buggles, som markerede MTV's ankomst til musikscenen. Nogle 40 år senere har konceptet for video ændret sig markant, og det spiller en stor indflydelse på alt fra musik og underholdning til den måde vi bruger information på og kommunikerer med hinanden.

DailyMotion-webstedet er et af de videodelingswebsteder, der har været kernen i denne seneste revolution. Når folk tænker på videodeling, er YouTube det første navn, der kommer i tankerne, men med 300 millioner brugere og mere end 3,5 milliarder gange hver måned, er DailyMotion en anden stor aktør på markedet.
DailyMotion-webstedet er et af de videodelingswebsteder, der har været kernen i denne seneste revolution. Når folk tænker på videodeling, er YouTube det første navn, der kommer i tankerne, men med 300 millioner brugere og mere end 3,5 milliarder gange hver måned, er DailyMotion en anden stor aktør på markedet.

DailyMotion adskiller sig fra YouTube på en række måder. Den er baseret i Frankrig og har lidt mindre stringente indholdsretningslinjer end sin amerikanske rival. Som følge heraf spiller DailyMotion vært for mange videoer, som ikke er tilgængelige på YouTube, hvilket gør det til en værdifuld tilføjelse til alles video-værktøjskasse. For Kodi-brugere er der endda en tjenestemand DailyMotion addon som de kan bruge til at få adgang til det massive udvalg af indhold, der hostes af webstedet direkte gennem deres Kodi-afspiller. I denne vejledning fortæller vi dig, hvordan du installerer denne DailyMotion addon samt alt andet du behøver at vide om det.

Inden du downloader DailyMotion, skal du installere en VPN

Ved brug af et Kodi addon, hvad enten det er officielt eller uofficielt, er det altid tilrådeligt at gøre brug af en VPN også. Dette skyldes, at en VPN tilbyder værdifulde sikkerheds- og privatlivsfunktioner, som er gavnlige for alle Kodi-brugere. Selvom Kodi selv er 100% lovligt, tillader nogle uofficielle addons brugere at få adgang til indhold, der ikke er. Som et resultat heraf har nogle brugere modtaget lovlige meddelelser og endda konfronteret med yderligere retssager. En VPN kan beskytte dig mod sådanne konsekvenser. Ved at kryptere alle dine online data beskytter en VPN din onlineaktivitet mod hackere og andre nysgerrige øjne, og ved at ændre din IP-adresse, tilbyder den værdifulde beskyttelse af personlige oplysninger samt giver dig adgang til geografisk begrænset indhold fra hele verden. For de fleste Kodi-brugere er det store spørgsmål om en VN ikke, om man skal bruge en, men hvilken til at abonnere på. Der er fire kernekriterier, der skal anvendes, når du vælger din VPN-udbyder:

 • Hurtige forbindelseshastigheder - En VPN kan sænke forbindelseshastighederne, men en hurtig forbindelse er afgørende, når du streamer video, så Kodi-brugere har brug for en udbyder, der har minimal indvirkning på forbindelseshastighederne.
 • Stærkt privatliv indstillinger - Kodi-brugere rådes til at bruge et VPN til sikkerheds- og privatlivsformål, så den stærkere kryptering og privatlivets fred er tilgængelig, jo bedre.
 • Ingen begrænsninger for data eller trafik - Nogle VPN'er har begrænsninger på mængden eller typerne af data, du kan downloade. Men streaming video kan være datakrævende og også bruge forskellige forskellige typer filer, så det er vigtigt at vælge en udbyder uden sådanne begrænsninger.
 • Bred server tilgængelighed - Flere servere betyder hurtigere hastigheder, da efterspørgslen spredes mere jævnt. Det betyder også adgang til mere geografisk begrænsede indhold, så jo flere servere er tilgængelige, jo bedre.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På grundlag af disse fire kriterier, IPVanish er den bedste VPN-udbyder på markedet lige nu for Kodi-brugere. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt og vigtigere, disse hastigheder er konsekvent uanset hvilken server du forbinder til. De tilbyder ekstremt sikre krypterings- og privatlivspolitikker, du kan stole på, samt en række andre nyttige sikkerhedsfunktioner som DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch. Med mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande rundt om i verden og ingen restriktioner for enten data eller filtype brug, IPVanish markerer alle felterne. Deres service er tilgængelig på næsten alle enheder, herunder Amazon Firestick. Tilføj alt dette sammen, og det er klart, at IPVanish er vinder.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres DailyMotion Kodi Addon

DailyMotion Kodi addon er en officiel Kodi addon, hvilket betyder at den er godkendt af XMBC Foundation (udvikleren bag Kodi mediaspilleren). Som følge heraf er processen med at downloade og installere den en enkel, som den kan findes i det officielle Kodi-depot. For at få den downloadet, oprettet og klar til brug, er alt du skal gøre, at følge denne enkle trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og på startsiden klik på Tilføjelser mulighed i hovedmenuen.
Image
Image
 1. Vælg Add-on Browser ikon som ligner en åben boks og er placeret øverst til venstre på skærmen.
Image
Image
 1. I den næste menu skal du klikke på Installer fra depot.
Image
Image
 1. Rul ned og vælg Kodi Add-on-depot efterfulgt af Video tilføjelser
Image
Image
 1. Rul ned i den alfabetiske liste over officielle tilføjelser, indtil du når DailyMotion.com.
Image
Image
 1. Klik på dette og vælg derefter Installere på næste side.
 2. Dette installerer DailyMotion addon på din Kodi medieafspiller. En meddelelse øverst til højre på skærmen fortæller dig, hvornår installationen er gennemført.
Image
Image
 1. Gå tilbage til Kodis startside, og vælg Addons igen. DailyMotion addon skal nu være opført og klar til brug.
Det er så enkelt som det. På få minutter vil du have DailyMotion addon installeret og klar til brug. Der er nu en hel verden af video til rådighed for dig at nyde med et tryk på en knap.
Det er så enkelt som det. På få minutter vil du have DailyMotion addon installeret og klar til brug. Der er nu en hel verden af video til rådighed for dig at nyde med et tryk på en knap.

Sådan bruges DailyMotion Kodi Addon

Image
Image

Når du først åbner DailyMotion Kodi addon, kommer du til Indstillinger side. Her kan du konfigurere addonet, så det passer til dine personlige behov, samt tilslutte det til din eksisterende DailyMotion-konto, hvis du har en. Det omfatter muligheder for at indstille den maksimale opløsning af videoer, du vil se, antallet af genstande, der er angivet pr. Side og downloadkatalogen. Det er også her, hvor du finder familiefilteret, hvilket forhindrer din addon til at få adgang til voksenindhold, hvis dine børn sandsynligvis vil bruge det.

Med alle disse indstillinger kan du klikke ok, og du kommer til hovedmenuen, hvor du kan navigere eller søge efter indhold på en række forskellige måder. De menuvalg, der er tilgængelige for dig i øjeblikket, er:
Med alle disse indstillinger kan du klikke ok, og du kommer til hovedmenuen, hvor du kan navigere eller søge efter indhold på en række forskellige måder. De menuvalg, der er tilgængelige for dig i øjeblikket, er:
 • Hvad skal man se - Dette linker til et eklektisk udvalg af videoer, som er populære på DailyMotion lige nu.
 • trending - Denne mulighed knyttes til videoer fra DailyMotion, som tendens til at blive delet lige nu. Da vi først loggede ind, syntes episoder af den australske sæbeopera Home og Away at dominere. Men der var også masser af sport og aktuelle anliggender, såvel som de nyeste virale videoer også.
 • Udvalgte - Denne indstilling forbinder til et andet udvalg af eklektisk indhold, som syntes at være betalt for videoer. Der var meget lighed med afsnittet What to Watch.
 • Direkte - Klik på denne mulighed for at linke til en lang liste over live-tv-kanaler, der er tilgængelige på DailyMotion-tilføjelsen. Disse består for det meste af internationale britiske og amerikanske lokale tv-stationer, men der er også et par musik- og sportskanaler.
 • Kanaler - Disse muligheder linker til en lang liste over kategorier, hvor du kan finde et stort udvalg af videoindhold. Listen omfatter Dyr, Biler, Celeb, Komedie og Underholdning, Gaming, Børn, Livsstil, Film, Musik, Sport, Tech og Webcam. Under hver indstilling kan du søge efter enten Trending, Seneste eller Mest set.
 • Brugere - Dette afsnit indeholder en lang liste over fremtrædende DailyMotion-brugere, og ved at klikke på deres navn kan du se eller søge efter videoer, de har uploadet.
 • Søg - En simpel søgning facilitet giver dig mulighed for at søge efter indhold med søgeord eller emne.
 • Søg Live - Tillader dig at søge efter levende indhold.
 • Søg bruger - Tillader dig at søge efter individuelle DailyMotion-brugere ved navn.
 • foretrukne - Hvis du har favoriseret videoer, mens du bruger DailyMotion-tilføjelsen, finder du dem her.

Det er en ganske lang menu, men hver valgmulighed tjener et andet formål, og alle er tydeligt forklaret, når du åbner dem, selv om et par af navne, der er givet til menuvalg, ikke gør deres faktiske funktion umiddelbart synlige. Medmindre du bare søger efter indhold tilfældigt, er sandsynligheden for, at du vil bruge søgemulighederne mere end nogen anden. Disse er alle nemme at bruge, nøjagtige og returnere resultater hurtigt.

DailyMotion Kodi Addon - fordele og ulemper

Som en etableret platform for videodeling med indholdsnummerering i milliarder og brugere i hundredvis af millioner, bør det måske ikke komme som nogen overraskelse, at denne addon generelt er temmelig god at bruge. Menuen er for det meste selvforklarende, og tillægget ser ud til at gøre alt, hvad det hævder. Ved testning oplevede vi ingen problemer med brudte links eller funktioner, der ikke fungerer. Vi kunne især lide det faktum, at når du søger efter indhold, hentede denne tilføjelse miniaturbilleder til hver video i stedet for blot at give navn i tekst. Dette gjorde processen med at finde indhold meget hurtigere og lettere.

Der er ikke mange måder at denne addon kunne forbedres. Hovedmenuen kan nok tabe en eller to muligheder, som ikke for mange brugere vil klikke på, men bortset fra det har denne tilføjelse alt, hvad du har brug for. Der er masser af indhold, det er let at bruge, pænt designet, og som en officiel addon, 100% lovlig også. Vi vil helt sikkert foreslå enhver Kodi-bruger at downloade denne addon, da det har været en meget velkommen tilføjelse til vores bibliotek.
Der er ikke mange måder at denne addon kunne forbedres. Hovedmenuen kan nok tabe en eller to muligheder, som ikke for mange brugere vil klikke på, men bortset fra det har denne tilføjelse alt, hvad du har brug for. Der er masser af indhold, det er let at bruge, pænt designet, og som en officiel addon, 100% lovlig også. Vi vil helt sikkert foreslå enhver Kodi-bruger at downloade denne addon, da det har været en meget velkommen tilføjelse til vores bibliotek.

Hvad laver du af DailyMotion Kodi addon. Fandt du denne installationsproces og tilføjelsesoversigt nøjagtig? Hvad er de bedste videoer, du har set på det, og hvordan tror du det sammenligner med den officielle YouTube-tilføjelse. Forlad dine tanker og kommentarer nedenfor.

Populært emne.