Pluto.tv Tilføjelse til Kodi: Installation og guidet tur

Indholdsfortegnelse:

Pluto.tv Tilføjelse til Kodi: Installation og guidet tur
Pluto.tv Tilføjelse til Kodi: Installation og guidet tur
Anonim

Pluto.tv er en af de bedste gratis online streaming tjenester, så det følger naturligvis, at dets officielle Kodi add-on skal være en tilsvarende fremragende ansøgning. Som en forside til Pluto.tv-webstedet giver tilføjelsen dig adgang til snesevis af live streaming kanaler. Mens Pluto.tv tilbyder klienter til mange platforme (herunder de fleste tv-kasser, smart-tv'er, smartphones og tabletter), kan du få adgang til sine tilbud fra Kodi og give dig en masse alsidighed i, hvordan du ser.

I denne artikel begynder vi ved at vise dig, hvordan du installerer Pluto.tv-tilføjelsen. Som du kan se, kunne det næppe være nemmere. Vi vil derefter give dig en rundvisning i hovedfunktionerne i tilføjelsen. Endelig drøfter vi fordelene og ulemperne ved Pluto.tv-tilføjelsen til Kodi
I denne artikel begynder vi ved at vise dig, hvordan du installerer Pluto.tv-tilføjelsen. Som du kan se, kunne det næppe være nemmere. Vi vil derefter give dig en rundvisning i hovedfunktionerne i tilføjelsen. Endelig drøfter vi fordelene og ulemperne ved Pluto.tv-tilføjelsen til Kodi

Beskyt din privatliv, mens du bruger Kodi, Få en VPN

Hvis du vil beholde, hvad du laver for dig selv og for at undgå kontrol med overjordiske internetudbydere, skal du bruge en VPN. Når internetudbydere mistanke om, at nogen kan være i strid med deres vilkår og betingelser, kan de reagere ved at sprænge deres hastighed, sende dem ophavsretsbrudsmeddelelser eller endog forstyrre deres tjeneste. En VPN beskytter ens privatliv ved at kryptere dataene ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Desuden kan en VPN ved hjælp af passende placeret servere tillade en at omgå geografiske begrænsninger.

Valg af VPN kan være en skræmmende opgave på grund af det imponerende antal leverandører, der er til rådighed. Vigtige faktorer at overveje er en hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, en no-logging politik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for din enhed.

VPN Vi anbefaler til Kodi - IPVanish

Image
Image

AddictiveTips.com har testet flere VPN mod disse kriterier, og den, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Pluto.tv-tilføjelsesinstallation

Pluto.tv-tilføjelsen adskiller sig fra mange populære tilføjelser på en vigtig måde: Det er en "officiel" Kodi-tilføjelse. Dette betyder et par ting til brugeren, som at blive understøttet af Kodi-teamet. Den anden store forskel med officielle tilføjelser er, at deres installationsproces er stærkt forenklet.

Alle de indledende trin, du måske er vant til (som f.eks. Tilføjelse af en kilde eller installation af et lager), er ikke nødvendig med officielle tilføjelser. De er inkluderet i Kodi-depotet, som er installeret på alle forekomster af Kodi. Som du er ved at se, er det kun et par klik væk at få denne tilføjelse installeret!

Først, klik på Kodi-startskærmen Tilføjelser. Klik derefter på tilføjelsesbrowserikon øverst til venstre på skærmen. Det er det lille ikon, der ligner en åben boks.

Image
Image

Klik derefter på skærmen til tilføjelsesbrowser Installer fra depot.

Image
Image

Find Kodi Add-on-depot i listen over repositories og klik på den. Hvis du ikke har installeret nogen repositories, vil din liste være meget kortere end vores og vil sandsynligvis kun indeholde Kodi-repo.

Image
Image

Klik Video tilføjelser og find derefter Pluto.tv i listen over tilgængelige tilføjelser. Der er et par hundrede af dem, men listen er alfabetiseret. At finde Pluto.TV er bare et spørgsmål om at rulle ned.

Image
Image

Når du har klikket på Pluto.TV, vises tilføjelsesinformationssiden. Du skal blot klikke på Installere knappen nederst til højre for at starte installationen.

Efter et kort øjeblik bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den vellykkede installation af Pluto.tv-tilføjelsen
Efter et kort øjeblik bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den vellykkede installation af Pluto.tv-tilføjelsen
Image
Image

At det! Det er alt hvad du behøver at gøre for at installere Pluto.TV-tilføjelsen. For at starte tilføjelsen skal du gå til Tilføjelser, Vælg Video tilføjelser og du finder det blandt dine andre video-add-ons. Bare klik på ikonet for at starte det.

En guidet tur til Pluto.tv-tilføjelsen

Registrering af Pluto.tv?

Nogle mennesker siger at bruge Pluto.tv kræver registrering. Men er det virkelig nødvendigt? Det er rigtigt, at hvis du fyrer din yndlingsbrowser, skal du gå til Pluto.TV hjemmeside og klikke på WATCH FREE NOW. Du skal indtaste din e-mail-adresse, før du endda kan downloade den app, der giver dig mulighed for at se Pluto.tv på din computer.

Det er også sandt, at hvis du går til Pluto.tv Kodi-tilføjelsesindstillingerne (adgang fra kontekstmenuen) vil du se, at du kan indtaste et brugernavn og et kodeord. Som standard bruger du gæstadgang. Gennem vores test af tilføjelsen har vi ikke fundet en enkelt funktion, der ikke fungerede med gæstadgangen. Så der synes ikke at være nogen overbevisende grund til at registrere, især hvis du ikke er så opsat på at give din e-mail-adresse til potentielle spammere.

Pluto.TVs hovedmenu

Første gang du starter Pluto.tv-tilføjelsen, bliver du bedt om at angive din region. Du skal vælge et land fra en liste. Kanalvalget du vil se efter, afhænger af din placering, og derfor kravet om at indstille det, før du gør noget andet. Heldigvis kan dette nemt ændres på et senere tidspunkt ved at gå til tilføjelsesprogrammet Indstillinger, klikker på Vælg Brugerregion og vælger en anden fra listen.

Når du har valgt din region og Pluto.tv endelig starter, kan den bedrageriske enkelthed i hovedmenuen ramme dig. Det har kun to ting, Channel Guide og Gennemse kanaler.

Image
Image

Channel Guide

Den første mulighed, Channel Guide, giver dig en liste over alle tilgængelige kanaler - og der er over 150 af dem - sammen med det, der for tiden spiller på hver. Det kan være en velkommen måde at bestemme hvilken kanal at se på. Som med de fleste streamingkilder kan afspilningsstart være temmelig langsomt. Det er dejligt at ikke starte hver kanal for blot at se, hvad der sker. Det er ikke så fuldt udstyret som nogle andre tv-guider og vil ikke fortælle dig hvad der kommer, men kun hvad der er i øjeblikket.

Image
Image

Gennemse kanaler

Her er "kød" af denne tilføjelse fundet. Her kan du gennemse kanaler organiseret pænt i forskellige kategorier eller genrer. I alt er der 11 sektioner. Lad os se, hvad hver eneste handler om, og hvilke bemærkelsesværdige kanaler hver indeholder.

Image
Image

Før vi begynder, kan vi dog pause og tale om disse første tre valg på siden Gennemse kanaler: Udvalgte, Channel Lineup og Alle kanaler. Formålet med Udvalgte Afsnittet er ikke helt klart. Det viser nogle 155 af de 170 tilgængelige kanaler. Hvorfor netop de er fremhævede forbliver et mysterium.

Næste afsnit, Channel Lineup er endnu mere mystisk. Det viser 50 af de tilgængelige kanaler, og der ser ikke ud til at være nogen logik på indholdet af listen, bortset fra kanalnumre er alle i tusindvis.

Den sidste af de tre, Alle kanaler, er den eneste helt åbenlyse. Som du ville have gættet, lister den alle kanalerne i numerisk rækkefølge.

OK, lad os komme tilbage til de 11 kategorier eller genrer.

Slap af

Det Slap af afsnit indeholder en samling af kanaler, som man typisk ville spille i baggrunden, mens man gjorde noget andet. Det har kanaler som Internet Gold, vibes, Monstercat TV, THC, Lækkert for øjet, NatureVision TV, Langsomt tv, og 4KTV. Hver af disse kanaler har videoer af naturen, sjove tegnefilm, smukke kvinder, psykedelisk musik og andet indhold, der er beregnet til passiv watching. For at give dig et eksempel, den Langsomt tv kanal har videoer af fuld 3-timers togturer skudt fra lokomotivhuset. Sandsynligvis ikke noget, der ville få de fleste mennesker til at sidde og aktivt se.

Image
Image

Komedie

Det Komedie afsnit indeholder ni kanaler: Sjovt AF, Jash, Stand-up TV, MST3K, Rifftrax, FailArmy, Katte 24/7, Løg, og Cracked. De er vært for en række sjove indhold fra stand-up comedy til korte skitser til sjove hjemmelavede videoer. Hvis det du leder efter er en god latter, er sektionen sikker på at have noget, der fylder dit behov.

Vi kan kun sætte spørgsmålstegn ved inkluderingen af katte 24/7-kanalen i dette afsnit. Selv om det utvivlsomt er sødt - især hvis du er en kat elsker - er videoerne på denne kanal ikke særlig sjove.

Image
Image

Nysgerrighed

Det Nysgerrighed afsnit er for dem af jer, der er af nysgerrig karakter. Det er en samling kanaler, der afsættes til natur- og videnskabsfilm. Dens otte kanaler er Xive TV, Science TV, Docu TV. NASA TV, Funky Vids, En magi, Sparks, og Levende test. Denne sidste er ikke rigtig en kanal. Dens formål er at Pluto skal køre test, så der er ikke noget værd at se der. Blandt de øvrige syv kanaler er der indhold at tilfredsstille enhver nysgerrig sind.

Image
Image

Underholdning

Det Underholdning afsnit ser virkelig ud til at være en slags catch-all sektion, hvor enhver kanal, der ikke tilhørte andre sektioner endte. Med tretten forskellige kanaler er det en af de største sektioner. Det omfatter Mand op, en kanal, der indeholder indhold til mænd. Af en helt anden stil er Crime Network hvis programmering er selvforklarende. Der er også REVRY der handler om LGBT-underholdning. Og der er to tegneseriekanaler. Dette afsnit har virkelig lidt af alt.

Image
Image

Geek + Gaming

Denne næste sektion er for nørden i hver af os. Uanset om du er fan af teknologi generelt, af anime eller videospil, skal du simpelthen undersøge dette afsnit. Dens kanaler er Foderet, hive, Anime hele dagen, MinecraftTV, IGN, CNET, Geek og Diverse, og Nerdist. Med et så varieret udvalg af kanaler er der noget der for hver nørd.

Image
Image

Life + Style

Det Life + Style afsnit handler om berømthed nyheder, hjem indretning, madlavning og rejse. Blandt de otte tilgængelige kanaler er Folk TV, kompanionskanalen til det populære berømthedsblad. Der er også Små ting som helt sikkert giver masser af inspirerende indhold. Og for foodies har Food TV reruns af flere populære mad-orienterede tv-shows som Anthony Bourdain Ingen reservationer, for eksempel. Og også for foodies, Tastemade har noget stort indhold.

Image
Image

Film

Til filmfans er dette stedet at gå. Den har otte kanaler med intet andet end film. Der er to generiske filmkanaler fra Pluto.TV. Så er der den Actionfilm kanal og også Freaks of Fury kanal, der specialiserer sig i kampsport film. Så har du Horror 24/7 hvis du er så tilbøjelig Indholdet af Classic Movies Channel er ret indlysende og Gravitas Film Kanalen siges at "bringe filmfestivalen til dig med publikumsprisvindere og hæslig historiefortælling". Og sidst men ikke mindst, Asylet blev designet af skaberne af Sharknado og har lavbudget, B-ratede film.

Image
Image

Musik + Radio

Med 32 kanaler er dette langt den største del af Pluto.TV-tilføjelsen. Men der er ingen videoer eller film her, kun kanaler, der spiller non-stop musik. Den har forskellige stationer til forskellige genrer som rock, rap, 80-musik, 90-tals musik, land, tromme og bas, punkrock osv. For musikfanen i dig er dette afsnit sikkert et godt indhold.

Image
Image

Nyheder

Dette afsnit er-du gættede det - alt om nyhedskanaler, og nogle af Pluto.tvs mest populære kanaler er derinde. Det har nogle store nyhedskanaler som f.eks Bloomberg, CBSN, RT America, Sky News, Newsmax TV, og flere flere. Der er i alt tretten kanaler i denne sektion. De vil give dig alle vinkler om hvert stykke af breaking news.

Image
Image

Pluto

Denne lille sektion har kun én kanal værd at nævne. Hvad er der på Pluto er en kanal dedikeret til at diskutere, hvad der er tilgængeligt på Pluto.TV. Den indeholder præsentationer af nogle af de tilgængelige kanaler, ofte lavet i en humoristisk tone.

Image
Image

Sport

Sidst men ikke mindst er sportssektionen. Denne også indeholder nogle af de mest overvågede kanaler på Pluto.TV. Det har wrestling, kickboxing og blandet kampsport. Det har også poker, er du ikke i kampsport. Der er også en Sportsnyheder kanal herinde. Og Pluto.TV Sports er en generisk sportskanal med forskellige sportsindhold. Et par kanaler dedikeret til college sport fuldføre Pluto.TV Sports lineup.

Image
Image

Fordele og ulemper ved Pluto.tv-tilføjelsen

Fordele

  • Det bedste ved Pluto.TV-tilføjelsen er, at det sammen med alt indhold er 100% gratis og lovligt. Dette er pænt og beroligende blandt et Kodi-økosystem oversvømmet med juridisk tvivlsomme tredjeparts add-ons.
  • Et andet stærkt punkt om denne tilføjelse er den generelle kvalitet af sine strømme. De fleste arbejder fint og tilbyder en fantastisk billedkvalitet og opløsning. Din erfaring kan dog variere, da dette ofte kan relateres til kvaliteten af din internetforbindelse.
  • Det faktum, at Pluto.TV add-on er en officiel, der er tilgængelig fra Kodi Add-on Repository, betyder, at den vil blive fuldt ud understøttet af Kodi-teamet. Dette kan være beroligende for nogle, selvom en tilføjelse, der fungerer godt som denne, er chancen, at du aldrig behøver hjælp.
  • En sidste interessant ting er værd at nævne, at når du starter de fleste kanaler, starter din visning i begyndelsen af det aktuelle program. Dette er en fantastisk (og sjælden) funktion til et tilføjelsesprogram, der tilbyder levende indhold.

Ulemper

  • På downside, selvom Pluto.tv har hundredvis af "kanaler", er de ikke de kanaler, du måske er vant til. Deres sortiment har næppe noget til fælles med det typiske udbud af kabel- og satellitudbydere. Det er også meget forskelligt fra de abonnementbaserede streaming-tv-udbydere som Hulu, Sling eller DirecTV Now.
  • Vi kunne også ikke lide Pluto.tvs noget komplicerede menustruktur. Det synes at være modstridende til tider. Og med lister sorteret efter kanalnummer og fraværet af en søgemaskine kan lokalisering af en bestemt kanal være kompliceret.
  • Vi har fundet en fejl i Radio + Musik sektion, hvor en kanal viser et andet navn end det, som listen angiver. Når du klikker på kanal 924, kaldes 11, du er i stedet taget til en kanal kaldet Church of Rock & Roll. Indholdet på Church of Rock & Roll synes at matche beskrivelsen fra 11 men det giver bestemt en vis forvirring.

Konklusion

Samlet set er Pluto.tv-tilføjelsen en fantastisk. Det giver dig ikke de levende tv-kanaler, du måske er vant til, men det betyder ikke, at der ikke er noget interessant indhold. Og når du har gennemset det for en stund og ved, hvor du kan finde de ting, du kan lide, vil du være glad for den generelle kvalitet af de tilgængelige strømme. Taler om, hvad der er tilgængeligt, denne tilføjelse har en fantastisk blanding af indhold for at tilfredsstille enhver form for seer. Og med Pluto.tv er der en "officiel" Kodi add-on, vil installation og support begge være lette.

Har du prøvet Pluto.tv-tilføjelsen til Kodi? Hvordan var din oplevelse? Hvad kan du mest lide og ikke lide om det? Del dine kommentarer med os nedenfor. Vi elsker at høre fra vores læsere!

Populært emne.