Sådan søger du et bestemt område i Google Maps

Indholdsfortegnelse:

Sådan søger du et bestemt område i Google Maps
Sådan søger du et bestemt område i Google Maps
Anonim

Når du kigger op en placering på Google Maps, kan du indtaste så mange oplysninger om det som du ved. Hvis du kun kender navnet på en virksomhed, er det ofte nok. Eventuelle yderligere oplysninger, som f.eks. Gaden eller kvarteret i, kan tilføjes sammen med navnet. En lidt mere uklart søgefunktion i appen lader dig søge i et bestemt område i Google Maps.

Dette er nyttigt, hvis du forsøger at finde en lokal virksomhed / virksomhed, men et af samme navn findes andre steder og er langt mere populært. Områdespecifik søgning i Google Maps giver dig mulighed for at vælge et bestemt område og få Google Maps til at scanne det til det sted, du forsøger at finde. Alle andre områder uden for det, du vælger, ignoreres.

Søg et bestemt område i Google Maps

Åbn Google Maps og søg efter en restaurant, park eller busstoppested. Når appen har hentet en placering, vil du se, at knappen "Søg dette område" vises under søgefeltet. Tryk ikke på det lige endnu.

Først skal du panorere til det område, du rent faktisk vil søge og zoome ind for at definere grænserne for området. Når du har det område, du vil scanne centreret på skærmen, skal du trykke på knappen "Søg dette område". Google Maps søger kun det pågældende område for det sted, du kiggede op.

Image
Image

Gadeadresse vs område søgning

Denne søgefunktion er ikke beregnet til at trumpe en gadenavn. Hvis du har en gadenavn, hvor du finder en vej eller et kvarter med samme navn, eksisterer andre steder, er det en nem måde at indsnævre det på. Du kan opnå et noget lignende resultat ved at give så meget af en detaljeret adresse som du kan. Google Maps vil i det mindste søge i hele byen. Først efter at gadenavnet fejler, eller hvis du ikke er sikker på adressen, vil områdesøgningen i Google Maps være nyttig for dig.

Områdespecifik søgning er ikke tilgængelig på Google Maps til web. Du kan kun bruge det via Google Maps-apps til iOS eller Android.

Hvis du søger efter et sted på Google Maps, og feltet Søg dette område ikke vises, skal du zoome lidt længere ind eller panorere lidt rundt, så appen forstår, at du forsøger at finde et sted i et bestemt område. Alternativet Søg dette område vises efter det. Når det er muligt, kan du ændre området i fokus, før du trykker på søge-knappen.

Populært emne.