Sådan deaktiveres billeder i Firefox til iOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres billeder i Firefox til iOS
Sådan deaktiveres billeder i Firefox til iOS
Anonim

Når det kommer til en langsom forbindelse eller bare at gemme på din dataplan, er den kloge ting at gøre, begrænse, hvilke apps der har adgang til dine cellulære data. Både iOS og Android giver dig mulighed for at begrænse datatilgang på basis af per-app. Det betyder, at du kan tillade nye e-mails og meddelelser at komme igennem, når du er på farten, men begrænser andre mindre nyttige apps fra forbrug af båndbredde. Hvis du bruger Firefox, kan du spare lidt mere på båndbredde, hvis du deaktiverer billeder i browseren.

Når du deaktiverer billeder i Firefox, vil ethvert websted, du besøger, blive uploadet uden billeder. Du får højst en pladsholder til billedet. Ikke kun vil den eneste tekstside blive belastet hurtigere, men du sparer betydeligt tid og båndbredde.

Deaktiver billeder i Firefox til iOS

Dette er en ny funktion i Firefox til iOS, så du skal opdatere appen til den nyeste version, dvs. version 10.1. Åbn Firefox og tryk på hamburgerikonet nederst til højre. En menu åbnes med en 'Skjul billeder' indstilling. Tryk let på denne indstilling for at deaktivere billeder i Firefox.

Besøg en hjemmeside, et hvilket som helst websted, og det vil ikke vise nogen billeder, ingen undtagelse. Alt fra header billeder til logo osv., Bliver forhindret i at indlæse.
Besøg en hjemmeside, et hvilket som helst websted, og det vil ikke vise nogen billeder, ingen undtagelse. Alt fra header billeder til logo osv., Bliver forhindret i at indlæse.

Selvom du ikke forsøger at spare på båndbredde, kan du faktisk gøre browseren bedre, fordi du normalt kigger på mobilwebsites, hvis du er på farten. Mobilwebsites er kommet langt og forbedret ganske lidt, men der er stadig masser af plads til forbedring. Et berygtet problem med visning af websteder på en mobilbrowser er, hvor meget siden springer rundt, når flere elementer på en side indlæses. Hvis du deaktiverer billeder i Firefox, hopper siden om meget mindre.

Selvfølgelig udgør dette et problem for hjemmesider, der tilbyder kun indhold i billedet. Et almindeligt eksempel er imgur og et mere uklart eksempel er websites, der publicerer billeder med tekst som indhold i stedet for faktisk læsbar tekst.

For at få billederne til at blive lagt, skal du trykke på hamburgerikonet nederst til højre igen og trykke på Skjul billeder. Billederne vil indlæses på egen hånd. Der er ingen måde at selektivt indlæse billeder, dvs. indlæs dem, du tror, du skal se i modsætning til at indlæse dem alle. Dette vil ikke deaktivere annoncer på websteder. De vil fortsætte med at fremstå som de altid gør. Hvis et websted tilføjer et overlay, der enten er en annonce eller et tilbud om at abonnere på et nyhedsbrev, vises det stadig.

Populært emne.